Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 19/01/2011

Η σελήνη παραμένει στον Καρκίνο  κάνοντάς μας πιο συναισθηματικούς και στρέφοντας την προσοχή μας περισσότερο σε θέματα που αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Η πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να μας πιέσει αλλά δίνει και λύσεις. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών.
Κριός 21/03-20/04: Με την πανσέληνο σήμερα, τονίζονται ακόμη περισσότερο οικογενειακά ή ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία. Ίσως κάποια επαγγελματική υποχρέωση που είχατε αναλάβει στις αρχές του μήνα σας έχει απορροφήσει ολοκληρωτικά δημιουργώντας προβλήματα στις οικογενειακές σας σχέσεις. Αισθάνεστε πιεσμένοι κάπου ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Το κλίμα στο σπίτι φαίνετε φορτισμένο και θα πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε προβληματάκια ή θα επωμιστείτε ευθύνες  από το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη...
         
Ταύρος 21/04-21/05: Η πραγματοποίηση ενός σχεδίου ή κάποιων αποφάσεων που είχατε πάρει αρχές του μήνα σας έχει κουράσει και βρίσκεστε στα όρια σας. Περνάτε μια έντονα πολυάσχολη περίοδο που μπορεί να σας δημιουργεί εκνευρισμό και εντάσεις γι αυτό να είστε προσεκτικοί και στο τι λέτε αλλά και στις κινήσεις σας (ο εκνευρισμός και η βιασύνη μπορεί να σας προκαλέσουν ατυχήματα). Ζητήστε βοήθεια από φίλους και βρείτε λίγο χρόνο για να δείτε αγαπημένα σας άτομα, που τόσο το έχετε ανάγκη. Προβλήματα στη δουλειά ή την υγεία μπορεί να προκύψουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματα διαχείρισης των οικονομικών συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και σήμερα. Μια οικονομική υπόθεση που σας απασχολεί από τις αρχές του μήνα, ολοκληρώνετε.  Κάποιος ηλικιωμένος ή ανώτερός σας μπορεί να  σας βοηθήσει. Άσχημη και πεσμένη τόσο η ψυχολογία, όσο και η αυτοπεποίθηση των διδύμων που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Οικονομικοί λόγοι δεν σας αφήνουν να χαρείτε σήμερα. Ενώ επαγγελματικές ή ευκαιρίες γενικότερης αποκατάστασης προκύπτουν για όσους έχουν γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες.       
Καρκίνος 22/06-22/07:  Πανσέληνος σήμερα και μάλιστα στο ζώδιο σας. Είναι φυσικό λοιπόν να είστε υπερευαίσθητοι σε οτιδήποτε μπορεί να κεντρίσει το συναίσθημα σας. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αισθάνεστε ότι σας προκαλούν. Θα πρέπει να φερθείτε διπλωματικά, αποφεύγοντας τις βάλετε σε κίνδυνο.   Το καλό είναι ότι η «πίεση» που μπορεί να αισθανθείτε γίνεται κινητήρια δύναμη για να προωθήσετε κάποιο σχέδιο. Προβλήματα με άτομα της οικογενείας ή το σπίτι θα αντιμετωπίσουν οι καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου.
Λέων 23/07-23/08: Ανοίγουν οι πόρτες του υποσυνειδήτου με αυτή την πανσέληνο για κάποιους από εσάς. Έρχονται στην επιφάνεια πράγματα ξεχασμένα και σας δημιουργούν μια συναισθηματική ένταση. Μια διάθεση νοσταλγίας θα είναι διάχυτη όπως επίσης και η ανάγκη να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε. Επικοινωνιακά προβλήματα ή προβλήματα στις μετακινήσεις θα έχουν οι λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου. Αν έχετε κάποια ραντεβού ξεκινήστε νωρίτερα για να μην σας καθυστερήσουν τυχών εμπόδια στη μετακίνησή σας. οικονομικές ευκαιρίες υπάρχουν για όσους έχετε γεννηθεί τις 2 τελευταίες ημέρες. Ανοίξτε ένα παράθυρο στην τύχη.        
Παρθένος 24/08-23/09: Συναισθηματικές εντάσεις στον τομέα φιλίες και κοινωνικές επαφές, μπορεί να σας δημιουργήσει η σημερινή πανσέληνος. Μια σχέση  ή μια φιλία που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα τώρα μπορεί να περάσει από crash test. Ακόμα και να τελειώσει αυτή η σχέση ένα νέο άτομο μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας συναρπάσει. Ελπίδες και στόχοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο για κάποιους ενώ νέες συνεργασίες είναι προ των πυλών. Ένα οικονομικό πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Μην πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο.        
Ζυγός 24/09-23/10: Μια οικογενειακή υπόθεση ή κάτι σχετικό με κάποιο ακίνητο που άρχισε να σας απασχολεί στις αρχές του μήνα, σας απορρόφησε και σας έκανε να παραμερίσετε για λίγο τα επαγγελματικά, βάζοντας, σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και σε κίνδυνο τη θέση σας. Τώρα όμως και τα επαγγελματικά ζητάνε την προσοχή σας και βρίσκεστε χαμένοι ανάμεσα σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις. Οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε και βάλτε ένα πρόγραμμα για να τα καταφέρετε. Σε θέματα δουλειάς ή υγείας θα υπάρξουν ευκαιρίες.        
Σκορπιός 24/10-22/11: Δεν είναι καθόλου άσχημη για τους σκορπιούς αυτή η πανσέληνος. Μπορεί να σας κάνει πιο αισιόδοξους αλλά και πιο «ονειροπόλους». Το πιο πιθανό είναι να νιώθετε  την ανάγκη απελευθέρωσης από ότι δεν σας αρέσει σήμερα. Θέλετε ν’ ανοίξετε τα φτερά σας, να πετάξετε. Να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε νέες εμπειρίες που θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες.  Ένας καινούργιος έρωτας ή ένα παιδί μπαίνει στην ζωή των σκορπιών των 2 τελευταίων ημερών.  Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να είστε σε μια φάση απολογισμού της ζωής σας. Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια δείχνοντάς σας πια είναι η πραγματικότητα. Θα προτιμούσατε να μείνετε μόνοι.           
Τοξότης 23/11-21/12: Τον τομέα των οικονομικών σας επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος. Θα βρεθείτε  ανάμεσα στο εισόδημα σας και τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε δημιουργήσει, προσπαθώντας να βάλετε μια τάξη. Ίσως αποφασίσετε να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο. Αν χρειαστείτε βοήθεια, θα μπορούσατε να  τη ζητήσετε από άτομα της οικογενείας. Προβλήματα με τους φίλους ή την κοινωνική σας ζωή αντιμετωπίζετε όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Μην μπλέξετε οικονομικά με φίλους. 
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οι προσωπικοί σας στόχοι σας έχουν απορροφήσει το τελευταίο διάστημα τόσο πολύ που δεν βρίσκατε χρόνο ή δεν θέλατε ν’ ασχοληθείτε με τίποτα άλλο. Είναι πολύ φυσιολογικό λοιπόν τόσο ο σύντροφος όσο και οι συνεργάτες σας να διεκδικούν το μερίδιο της προσοχής σας.  οι σχέσεις λοιπόν είναι αυτές που μπορεί να διαταραχθούν με την πανσέληνο σήμερα. Συζητήστε μαζί τους για τα άγχη και τους φόβους σας και μην εκνευρίζεστε.  Συνεχίζουν τα προβλήματα και οι πολλές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις για τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Σε εργασιακά και θέματα υγείας θα πρέπει να επικεντρωθείτε με την σημερινή πανσέληνο. Ένα διάστημα κουραστικό και ψυχοφθόρο που είχε ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα ολοκληρώνετε μες τις επόμενες μέρες. Ταλαιπωρίες τρίτων που φορτωθήκατε σας έχουν κουράσει. Οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε για να διεκπεραιώσετε το πρόγραμμα σας και προσέξτε την υγεία σας γιατί έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ. Μην αφήνετε εκκρεμότητες στη δουλειά. Απ’ όλο αυτό, μπορεί να προκύψουν και οικονομικές ευκαιρίες. Προβλήματα μ’ ένα ταξίδι ή κάποιο σχέδιο σας αντιμετωπίζετε όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.     
Ιχθείς 20/02-20/03: Ρομαντικό και ερωτικό είναι το κλίμα, για εσάς τους ιχθείς,  κάτω από αυτή την πανσέληνο. Ανανεωμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ίσως γιατί αισθάνεστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη κάποιου στόχου ή μια σχέσης. Διασκεδάστε και χαρείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. Αν είστε μόνοι θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε μια σχέση. Οι ιχθείς των τελευταίων ημερών μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους.  Κάποιο οικονομικό πρόβλημα θα προκύψει για τους ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.    
AstroMeleti