Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 11/01/2011

Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο του  Κριού, γεμίζοντας μας τις μπαταρίες με ενεργητικότητα, δυναμισμό και τόλμη για να αντιμετωπίσουμε τα θέματα της καθημερινότητας . Θα πρέπει να προσέξουμε την έντονη  παρορμητικότητα και να μην είμαστε εριστικοί και απότομοι γιατί και οι άλλοι γύρω μας θα είναι ευερέθιστοι. Το τετράγωνο του Ερμή με το Δια και τον Ουρανό θα μας οδηγήσει σε υπερεκτιμήσεις λόγο αισιοδοξίας και επιπολαιότητας αλλά και σε εντάσσεις και εκνευρισμούς.  
Κριός 21/03-20/04: Ανανεωμένοι και δυναμικοί είστε σήμερα με τη σελήνη στο ζώδιο σας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάλετε με όλους και να βγάλετε όλα σας τα απωθημένα σε συνεργάτες. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Οι κριοί των τελευταίων ημερών ενώ έχετε ευκαιρίες εξέλιξης σήμερα δεν είστε σε θέσει να τις διαχειριστείτε. Ίσως τα σχέδια σας είναι πάρα πολύ φιλόδοξα για να καταφέρετε να τα πραγματοποιήσετε τώρα και αυτό σας εκνευρίζει.  Μην κάνετε υπερφίαλες δηλώσεις...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και αποφύγετε τις εκρήξεις.  Τα σχέδια σας έχουν μπει σε μια τροχιά αλλαγών και εσείς πρέπει να εγκλιματιστείτε στα καινούργια δεδομένα. Πράγμα που δεν φαίνετε να είναι και τόσο δύσκολο. Μην σπαταλάτε λοιπόν της ενέργεια σας σε εμμονές και καχυποψίες και μην βασανίζεστε.   Εσείς που έχετε γενέθλια τις τελευταίες μέρες προσέξτε γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και να εκτεθείτε σε φίλους ή γνωστούς. Μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κοινωνική φαίνετε να είναι η διάθεσή σας σήμερα και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε οικονομικές ή συναισθηματικές ακρότητες. Αναστάτωση και εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν με το σύντροφο ή τους συνεργάτες, όσων έχουν γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες. Προσέξτε το λόγο σας γιατί μπορεί να πείτε λόγια που πληγώνουν.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Θέματα καριέρας και αποκατάστασης συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας βάλουν στη διαδικασία να βγάλετε από μέσα σας τα’ απωθημένα για μια συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί.  Δεν παίρνεται απ’ αυτήν  την αναγνώριση που έχετε ανάγκη. Όσοι έχετε γενέθλια τις τελευταίες ημέρες θα έχετε εντάσεις στη δουλειά. Τα σχέδια σας δεν μπορούν να προχωρήσουν και αυτό σας εκνευρίζει. Οι υπερβολές και  η επιπόλαιη αντιμετώπιση δεν θα σας βοηθήσουν.
 Λέων 23/07-23/08: Υπάρχει τάση απελευθέρωσης από τα τετριμμένα. Θέλετε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάσετε σε ακρότητες στο χώρο της δουλειάς ή το καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου διαφυλάξτε τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να είστε συνεπείς με οικονομικές εκκρεμότητες.  Μην παρασύρεστε από υπεραισιόδοξες  και υπερβολικές εκτιμήσεις.     
Παρθένος 24/08-23/09: Η τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων θα σας απασχολήσει και σήμερα. Θέματα πληρωμών και εισπράξεων θέλουν την προσοχή σας. Τις σχέσεις σας θα πρέπει να διαφυλάξετε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Συζητήσεις που μπορεί να γίνονται στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες.  
Ζυγός 24/09-23/10: θέματα σχέσεων θα σας απασχολήσουν και σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να χειρίστηκε τα θέματα με λεπτότητα και να υποχωρήσετε αν χρειαστεί. Οι ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη ένταση ίσως και εμπάθεια τις αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο χώρο της οικογένειας ή της κατοικίας. Τέλος όσοι έχετε γεννηθεί τις 2-3 τελευταίες ημέρες, ενώ αυτή την περίοδο ευνοήστε σε θέματα δουλειάς και υγείας, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί η επικοινωνία γίνεται μετ’ εμποδίων.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Το πρόγραμμά σας μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, ίσως και περισσότερο από τους κανονικούς. Οι σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με αδέλφια ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και να μην βγάλετε τα’ απωθημένα σας επάνω τους. Τα παιχνίδια εξουσίας δεν  ωφελούν κανένα. Προβλήματα στην  επικοινωνία σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο θα έχετε οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες. Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.
Τοξότης 23/11-21/12: Ανανεωμένοι και αισιόδοξοι θα αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα σας  σήμερα. Θα  υπάρχει μια διάθεση για διασκέδαση, παιχνίδι και φλερτ. Όσοι είστε γονείς μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο με τα παιδιά σας. Οι αλλαγές στα οικονομικά δεδομένα  κυρίως όσων έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, σήμερα μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακρότητες. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας παρασύρουν. Τα πράγματα σε οικογένεια και σπίτι αλλάζουν για όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες και έχουμε πει ότι είναι μια περίοδος με πολλές ευκαιρίες σ’ αυτό το τομέα. Σήμερα  όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην επιτρέψετε στην υπεραισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις. Αποφύγετε τις συζητήσεις με άτομα της οικογενείας και μην υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες για ακίνητα.     
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Στο χώρο της οικογένειας ή στο σπίτι, έχετε βαλθεί να τα’ αλλάξετε όλα και σήμερα θα είστε πιο δυναμικοί προς την κατεύθυνση αυτή.  Προσέξτε γιατί το μυαλό σας δεν είναι και τόσο καθαρό σήμερα για ν’ αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τέτοιες καταστάσεις. εσείς που έχετε γεννηθεί τις 2-3 τελευταίες ημέρες σήμερα, καλό θα ήταν, να μην επιχειρήσετε να έχετε κρυφές επαφές, ή συζητήσεις.  Κάποιες ιδέες σας μπορεί σήμερα ν’ αποδειχθούν ανεφάρμοστες γιατί τις είχατε στηρίξει σε  υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Μεγάλη κινητικότητα κρύβει η σημερινή μέρα. Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις κλπ. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σήμερα είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε φαντάσματα του παρελθόντος. Παλιές ιστορίες, καλά κρυμμένες έρχονται στην επιφάνια και ζητούν λύση. Τα οικονομικά όσων έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες, έχουμε πει ότι αυτό το διάστημα επιδέχονται βελτίωση. Όλο και κάποια ευκαιρία υπάρχει για τονωθούν τα οικονομά σας. Σήμερα όμως καλό θα  ήταν να αποφύγετε συναλλαγές γιατί μπορεί ή να  γίνουν λάθη ή εσείς να δαπανήσετε επιπόλαια τα χρήματα σας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Πληρωμές και εισπράξεις, θα είναι το θέμα και της σημερινής ημέρας. Τα οικονομικά, με κάποιο τρόπο βρίσκονται στο προσκήνιο. Προβλήματα με φίλους ή οργανωμένα κοινωνικά σύνολα σήμερα μπορεί να σας φτάσουν στα άκρα. Καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις τώρα. Οι ιχθείς των τελευταίων ημερών, σήμερα  μπορεί να αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας λόγω υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων.   
AstroMeleti