Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 28/01/2011

Ένα αισιόδοξο  και χαρούμενο ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο μας περιμένει. Η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο του Τοξότη δίνοντάς μας ενθουσιασμό αισιοδοξία και χαρά. Με δυναμισμό αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα, έχοντας την αίσθηση ό τι μπορούμε ακόμη και να υπερβούμε τα όρια μας, για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.  Προσοχή στην υπεραισιοδοξία και τις υπερβολές.   
Κριός 21/03-20/04: Το αίσθημα της ελευθερίας αλλά και της επέκτασης είναι έντονο αυτές τις μέρες. Κάθε σας επιλογή γίνεται με αυτά τα κριτήρια. Θέλετε να ξεπεράσετε ότι σας βάζει όρια και σας κρατάει πίσω και να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα, να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες.  Η τύχη είναι με το μέρος σας  σήμερα. Εκμεταλλευτείτε το. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και θα μπορούσατε να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας στηρίξουν...
                 
Ταύρος 21/04-21/05: Κρυφές επιθυμίες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο διεγείροντας τα συναισθήματα σας. Ίσως τώρα πιστεύεται ότι ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες από αυτές πραγματικότητα.  Επαγγελματικά και καριέρα συνεχίζουν να έχουν προτεραιότητα αυτή την περίοδο και σήμερα θα μπορούσατε να προωθήσετε σχετικά θέματα, με επιτυχία. Μην ξεχνάτε ότι διανύεται μια περίοδο σχεδιασμού και προετοιμασίας μιας επεκτατικής κίνησης, ενός ανοίγματος που θα κάνετε από τον Ιούνιο και μετά. Κρατήστε μυστικά τα σχέδια σας. Τα οικονομικά βελτιώνονται.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθορίζουν, σε μεγάλο βαθμό την διάθεσή σας αυτές τις μέρες. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιοι μικροί διαπληκτισμοί αν και γενικότερα, το κλίμα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στις σχέσεις σας είναι ευχάριστο και εσείς πιο πρόθυμοι να συμβιβαστείτε για την ειρήνη και την ηρεμία στις σχέσεις σας . Όσοι είστε μόνοι, σίγουρα αυτό το διάστημα θέλετε να ξεκινήσετε μια σχέση. Η επικοινωνία ευνοείτε, πράγμα που σας επιτρέπει να προωθήσετε, με επιτυχία τα σχέδια σας. Φίλοι σας στηρίζουν σήμερα.     
Καρκίνος 22/06-22/07:  Δουλειά και πρόγραμμα θα σας απασχολήσουν από σήμερα. Ίσως τις τελευταίες μέρες είχατε χαλαρώσει και τώρα θα πρέπει να βάλετε σε τάξη και να οργανώσετε ξανά το πρόγραμμά σας. Ευχάριστο κλίμα στη δουλειά με τους συνεργάτες. Με κάποιο τρόπο μπορεί να συνδέσετε δουλειά και ευχαρίστηση. Θέματα υγείας ευνοούνται. Αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους (εφορίες, ασφάλειες, τράπεζες κλπ.) σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα τακτοποιήσετε. Ευκαιρίες θα υπάρξουν στην  καριέρα, κυρίως όσων έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.  
Λέων 23/07-23/08: Ερωτική και χαρούμενη η διάθεσή σας σήμερα. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και ο δυναμισμός που αποπνέεται σας κάνει άκρως γοητευτικούς και ελκυστικούς. Ξέρετε πώς να τραβάτε τα βλέμματα και να κάνετε εντύπωση όπου και να βρεθείτε.  Η δημιουργική έκφραση ευνοείτε. Όσοι είστε γονείς θα περάσετε ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές με τα παιδιά σας σήμερα. Η τύχη είναι με το μέρος σας και δίνει τις απαραίτητες ευκαιρίες (κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών)για να προωθήσετε τα σχέδια σας.   Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται αλλά μην κάνετε καμία συμφωνία. Απρόσμενες αλλαγές στα οικονομικά επηρεάζουν τα λιοντάρια των τελευταίων ημερών. Μπορεί να βρείτε μια νέα εισοδηματική πηγή ή κάποιο άλλο τρόπο για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Η οικογένεια και το σπίτι σας έχουν κερδίσει το τελευταίο διάστημα. Και σήμερα λοιπόν ασχολείστε με αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Έντονος συναισθηματισμός και νοσταλγική διάθεση θα γίνουν οδηγός για να δημιουργήσετε μια ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Κάποιοι μπορεί να επικεντρωθείτε στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από ακίνητη περιουσία. Το πρόγραμμα σας και σήμερα, όπως εδώ και αρκετό καιρό είναι πολύ φορτωμένο, ενώ κάποιοι μπορεί ν’ αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα υγείας. Ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις όσων έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες.          
Ζυγός 24/09-23/10: Άκρως επικοινωνιακή και πολυάσχολη η μέρα σήμερα. Επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις που θα σας ωφελήσουν αλλά ίσως και ένας μικρός εκνευρισμός, λόγω των πολλών και διαφορετικών πραγμάτων που θα πρέπει να διεκπεραιώσετε. Προσέξτε μικροατυχήματα. Πολλοί θα πραγματοποιήσετε ένα κοντινό ταξίδι. Φίλοι, αδέλφια και γενικότερα αγαπημένα πρόσωπο είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο προωθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες για τους ζυγούς των πρώτων ημερών. Αν κάποια σχέση σας περνάει κρίση αυτή τη περίοδο, σήμερα με μια συζήτηση θα μπορούσατε να βελτιώσετε την κατάσταση.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια έχει μεγάλη αξία σήμερα για εσάς. Βέβαια τα οικονομικά φαίνετε να βελτιώνονται οπότε οι ανασφάλειες σας μειώνονται. Θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι σας απασχολούν εντονότερα εδώ και λίγο καιρό. Σήμερα λοιπόν μπορείτε να διευθετήσετε καταστάσεις και να ξεπεράσετε σχετικά προβλήματα. ευκαιρίες στα εργασιακά προκύπτουν για τους Σκορπιούς των πρώτων ημερών. Ευκαιρίες που παράλληλα θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σας.             
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και για τις επόμενες δύο ημέρες. Είναι και η Αφροδίτη εκεί που σας κάνει πιο γοητευτικούς και ελκυστικούς. Έχετε πολλές πιθανότητες τώρα να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και κυρίως στην εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εικόνα σας. Συζητήσεις και γενικότερα επικοινωνία ευνοείτε σήμερα και θα μπορούσατε να εκφράσετε με σαφήνεια τα σχέδια σας. Ξαφνικές αλλαγές γίνονται σε σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να προκύψει θέμα με μια μετακόμιση. Οι Τοξότες των πρώτων ημερών διανύεται μια πολύ ευνοϊκή περίοδο. Προωθείστε τώρα δημιουργικά σχέδια, ερωτικές σχέσεις ή θέματα που αφορούν παιδιά.              
Αιγόκερος 22/12-20/01: Η εσωστρέφεια και η μυστικότητα είναι τα χαρακτηριστικά της μέρας. Κάποιοι θέλετε να αυτοσυγκεντρωθείτε και να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα σας, ενώ κάποιοι άλλοι οργανώνεται κρυφά σχέδια που θα σας οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Κρυφές σχέσεις και επαφές βρίσκονται στο σημερινό πρόγραμμα κάποιων Αιγόκερων. Τα οικονομικά βελτιώνονται. Νέες εισοδηματικές πηγές ή δανεισμός τονώνουν τα οικονομικά σας. Αλλαγές στο κοντινό τους περιβάλλον θα έχουν οι αιγόκεροι των τελευταίων ημερών. Ενώ όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα έχετε ευκαιρίες  για αλλαγές ή επέκταση σε οικογένεια και σπίτι.
Υδροχόος 21/01-19/02: έντονη προβλέπετε η κοινωνική σας ζωή σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες. Έρχεστε πιο κοντά στους φίλους σας αλλά παράλληλα δημιουργείτε και νέες φιλίες. Συλλογική δουλειά ή ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται τώρα. Η σχέσεις σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες βελτιώνετε. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι σύμμαχος στην υλοποίηση των στόχων σας.  Επιδιώξτε να συναντήσετε κόσμο και να συζητήσετε για τα σχέδια σας δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες για την προώθησή τους. Μια ξαφνική αλλαγή μπορεί να προκύψει, στα οικονομικά όσων έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Κάποιος μπορεί να σας στηρίζει κρυφά.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η προώθηση θεμάτων που αφορούν καριέρα και αποκατάσταση στη κορυφή της ατζέντας σας σήμερα. Ούτως ή άλλως με την Αφροδίτη στον τομέα που αφορά την σταδιοδρομία σας, είστε πολύ ελκυστικοί στον επαγγελματικό χώρο και μπορείτε εύκολα να κερδίσετε τη συμπάθεια αλλά και την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Προωθείστε λοιπόν σήμερα σχετικά θέματα. Οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν σήμερα για τα ψάρια των πρώτων ημερών. Θα απολαύσετε τώρα τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια.  Η τύχη είναι με το μέρος σας.
AstroMeleti