Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 18/01/2011

Η σελήνη σήμερα περνάει στον Καρκίνο κάνοντάς μας πιο συναισθηματικούς και στρέφοντας την προσοχή μας περισσότερο σε θέματα που αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα κάνει πιο έντονη και εστιασμένη τη σκέψη  και την επικοινωνία. μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εμμονές και εμπάθειες. Ο λόγος μας μπορεί να είναι πιο δυνατός αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και σκληρός, πικρός.
Κριός 21/03-20/04: Προσωπικά και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σας απασχολούν. Δύσκολα θα καταφέρετε σήμερα να κρατήσετε ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Μια νευρικότητα θα είναι διάχυτη κυρίως στους Κριούς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.  Συναισθήματα που ήταν καλά κρυμμένα μέσα σας σήμερα έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην παρασυρθείτε από αυτά. Χειριστείτε όσο πιο ήρεμα μπορείτε  επαγγελματικά σας θέματα και μην εμπλακείτε σε ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Επικοινωνιακή και πολυάσχολη μέρα για εσάς τους ταύρους. Κάποιο μήνυμα ή πληροφορία που θα πάρετε θα σας κινητοποιήσει και ίσως σας βάλει στη διαδικασία να θέσετε νέους στόχους. Παλιότερες επιθυμίες και στόχοι έρχονται στην επιφάνεια. Εξετάστε προσεκτικά και συνυπολογίστε παλιά και νέα δεδομένα πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε. Μην επιτρέψετε σε αποθεμένα που μπορεί να σας έχουν δημιουργήσει άλλοι στο παρελθόν, να σταθούν εμπόδιο στο μέλλον σας.                
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά φαίνετε πως είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η ασφάλεια και η ψυχική ηρεμία που ζητάτε δεν επιτυγχάνετε σήμερα καθώς μπορεί μια είδηση που αφορά οικονομικά, να σας ταράξει και να σας δημιουργήσει νευρικότητα. Απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας σας συναισθηματικές εμπλοκές. Ωστόσο, αν δεν αφήσετε το συναίσθημα ευθιξίας να σας παρασύρει, θα μπορούσατε σήμερα  να υπογράψετε μια συμφωνία που θα αποδώσει οικονομικά στο μέλλον.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η σελήνη σήμερα είναι στο ζώδιο σας και έτσι βρίσκεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων και στρέφεστε περισσότερο σε προσωπικά σας θέματα. Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, δεν θα είναι εύκολη μέρα τόσο για τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις. Κάτι που θα σας πουν  ή ένα μήνυμα που θα πάρετε θα σας εκνευρίσει και μπορεί να σας ξύσει πολύ βαθιές πληγές βγάζοντας στην επιφάνεια προβλήματα και απωθημένα από πολύ παλιά. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί να πείτε πολύ σκληρές κουβέντες για τις οποίες θα μετανιώσετε μετά.    
Λέων 23/07-23/08: Κινήστε σε χαμηλούς τόνους αλλά παρόλα αυτά συζητήσεις που γίνονται στη δουλειά ή για τη δουλειά θα σας δημιουργήσουν μια νευρικότητα, έναν εκνευρισμό που αν δεν τον προσέξετε μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές στο χώρο της δουλειάς. Θέματα υγείας επίσης μπορεί να παρουσιαστούν ή να συζητηθούν, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Καλή μέρα για να επιδιώξετε να απαλλαγείτε από μια κακή συνήθεια.     
Παρθένος 24/08-23/09: Ιδιαίτερη αλλά καλή η σημερινή μέρα για εσάς. Η κοινωνική σας ζωή σας απασχολεί και ίσως κανονίσετε μια συγκέντρωση στο σπίτι. Η επικοινωνία με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο δεν είναι καλή και μπορεί να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας μεταξύ σας. Από την άλλη μπορεί να έχετε συζητήσεις με άτομα κύρους και να προχωρήσετε σε συμφωνίες που θα ανεβάσουν τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.      
Ζυγός 24/09-23/10: Καριέρα ή οικογένεια; Αυτό είναι το ερώτημα της ημέρας. Θέματα αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και σας φέρνουν αντιμέτωπους με άτομα της οικογενείας σας. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ηλεκτρισμένη και δεν θα είναι δύσκολο να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα που ίσως και εσείς δεν ξέρατε ότι είχατε μέσα σας. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις με άτομα τις οικογενείας σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν πολύ έντονες  καταστάσεις.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Στην προώθηση των σχεδίων σας επικεντρώνεστε σήμερα όμως άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον δεν φαίνετε να κατανοούν τις επιθυμίες σας και αυτό σας εκνευρίζει αλλά και σας πληγώνει. Ελέγξτε τα συναισθήματα σας και μην αφήσετε τα έντονα συναισθήματα σας να σας οδηγήσουν σε εμμονές και ακρότητες. Μην είστε απόλυτοι.  Αν χειριστείτε με ψυχραιμία την κατάσταση μπορεί οι συζητήσεις που θα έχετε σήμερα να οδηγήσουν σε συμφωνίες που θα αποδειχθούν καλές μακροπρόθεσμα.         
Τοξότης 23/11-21/12: Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν με το εισόδημα σας π.χ. καθυστέρηση πληρωμής ή μη ικανοποιητικό εισόδημα. Όλο αυτό σας προκαλεί νευρικότητα και αν γίνουν συζητήσεις σχετικές με οικονομικά θέματα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί θα βγάλετε εμμονές και κόμπλεξ από το παρελθόν.
Αιγόκερος 22/12-20/01: προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είστε πιο συναισθηματικοί έως και εύθικτοι με τις σχέσεις σας και αυτό επηρεάζει άμεσα και τους στόχους σας. Δεν είναι απίθανο να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις αφού η επικέντρωση στην προσωπική σας ζωή και τους στόχους δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια ν’ ασχοληθείτε με άλλα πράγματα. Η αδυναμία σας λοιπόν ν’ ασχοληθείτε με τους άλλους ίσως σας δημιουργήσει τύψεις και σας κάνει επιθετικούς.
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα εργασίας ή  υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Το πρόγραμμα σας φαίνετε να είναι φορτωμένο και ίσως χρειαστεί να οργανώσετε κάποια οικογενειακά θέματα. Οι αλλαγές που γίνονται μέσα σας και η αντιμετώπιση προβλημάτων από το παρελθόν που έρχονται τώρα στην επιφάνεια, σας κάνει πιο νευρικούς και ίσως εμπαθείς. Από την άλλη, η αντιμετώπιση ενός σοβαρού προβλήματος υγείας μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Έντονα συναισθηματική η μέρα σήμερα. Φαίνεστε ανανεωμένοι και δυναμικοί αλλά η ανάγκη σας να γίνεται αποδεκτοί από τους άλλους μπορεί να σας οδηγήσει σε ακρότητες. Ένας ισχυρός φίλος μπορεί να σας βοηθήσει  να πραγματοποιήσετε κάποιο στόχο. Αποφύγετε τις εμμονές και τα παιχνίδια εξουσίας.  
AstroMeleti