Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21/01/2011

Στο ζώδιο του Λέοντα παραμένει και σήμερα η σελήνη δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Νιώθουμε πιο χαρούμενοι, πιο ενθουσιώδεις και συνήθως παρουσιάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με στόχο να κερδίσουμε έναν έπαινο και γενικότερα την αποδοχή των άλλων. Κάποιοι βέβαια μπορεί να οδηγηθούν σε εγωκεντρικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές. Αναζητάμε τη διασκέδαση, το παιχνίδι, τον έρωτα και τη χαρά.
Κριός 21/03-20/04: Με τη σελήνη να βρίσκετε από εχθές στο φιλικό για εσάς ζώδιο του λέοντα και σήμερα η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη και εσείς πολύ πιο δημιουργικοί. Επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα μπαίνουν για λίγο στην άκρη και θα επιλέξετε να κάνετε ευχάριστα πράγματα και να περάσετε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά, αν είστε γονείς. Το γεγονός ότι αισθάνεστε καλύτερα θα βοηθήσει και στη βελτίωση, ακόμη και σταθεροποίηση επαγγελματικών ή προσωπικών σχέσεων. Χαρείτε λοιπόν σήμερα και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα...

Ταύρος 21/04-21/05: Στον οικογενειακό χώρο θα υπάρξουν προβλήματα. Η συμπεριφορά σας σήμερα μπορεί να είναι υπερβολική ή ακόμα και εγωκεντρική προκαλώντας προστριβές με άτομα της οικογενείας. Αντίθετα τα πράγματα στη δουλειά σήμερα πάνε καλά. Αν έχετε κάποιο σχέδιο να προτείνετε στους προϊσταμένους σας, σήμερα είναι καλή μέρα. Γενικότερα είναι ευνοϊκή η μέρα για θέματα εργασίας ή υγείας.  Θα μπορούσατε επίσης να οργανώσετε ένα πρόγραμμα για να διευκολύνετε και να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητα σας. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών, ενώ βρίσκεστε σε μια περίοδο που κάνετε όνειρα για τη ζωή και την καριέρα σας, θα πρέπει να πατήσετε και λίγο στη γη σήμερα γιατί κάποιες φορές, δεν είναι όλα όπως φαίνονται και μπορεί να εξαπατηθείτε. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολυάσχολοι και άκρως κινητικοί φαίνετε να είστε και σήμερα. Θα συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα και θα τα πείτε, περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Ένα ταξιδάκι η μια εκδρομούλα μπορεί να υπάρχει στο πρόγραμμα σας σήμερα. Ξεκαθαρίζουν και ίσως σταθεροποιούνται θέματα που αφορούν παιδιά ή τον σύντροφο σας. Προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από τον αυθορμητισμό σας και να κάνετε λάθει που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδια σας.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Τα οικονομικά και η αναζήτηση τρόπων που θα τονώσουν το εισόδημα σας θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Ένα μπέρδεμα σε ότι αφορά δάνεια, ασφάλειες, εφορίες κλπ, συνεχίζει να απασχολεί τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών. Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων σήμερα υποχωρούν και η κατάσταση δείχνει να βελτιώνετε με τον ένα ή το άλλο τρόπο.       
Λέων 23/07-23/08: Με την παραμονή της σελήνης στο ζώδιο σας και σήμερα θα προτιμήσετε ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και να προβάλετε τον εαυτό σας. ΟΙ Λέοντες που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε μια συμφωνία στον εργασιακό χώρο. Η επικοινωνία με συνεργάτες γίνεται σε πιο σοβαρή βάση. Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί σήμερα να χρειαστούν τη στήριξη και την βοήθεια σας. Σύγχυση επικρατεί στο τομέα των σχέσεων όσων έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο. Χρειάζεται λοιπόν να είστε προσεκτικοί και ξεκάθαροι με τους άλλους και το ίδιο να απαιτήσετε και από αυτούς για να μην γίνουν παρεξηγήσεις.     
Παρθένος 24/08-23/09: Δεν είστε και στα καλύτερα σας σήμερα. Φαίνεστε κουρασμένοι και ψυχολογικά πεσμένοι κάνοντας τον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου. Μην γίνεστε υπερβολικοί. Τα οικονομικά δείχνουν να σταθεροποιούνται όπως εσείς θέλετε. Στο πρόγραμμα σας σήμερα υπάρχει αναστάτωση. Συνεργάτες ή ο σύντροφος σας μπλέκουν λίγο τα πράγματα δημιουργώντας ένα «χάος». 
Ζυγός 24/09-23/10: Κυριαρχεί μια πιο χαλαρή και ρομαντική διάθεση κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών που μπορείτε σήμερα να ζήσετε παραμυθένιες στιγμές με το σύντροφο ή τα παιδιά σας. Γενικότερα η κοινωνική ζωή των ζυγών θα είναι έντονη σήμερα. θα συναντήσετε φίλους και θα διασκεδάσετε άλλοι εκτός σπιτιού και άλλοι οργανώνοντας μια συγκέντρωση στο σπίτι. Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα που έχετε φορτωθεί τον τελευταίο καιρό σήμερα φαίνετε να τακτοποιούνται ή εσείς δεν νιώθετε να σας βαραίνουν τόσο. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Ενώ ζητήματα που αφορούν την οικογένεια ή ένα ακίνητο έχουν μπει για τα καλά στη καθημερινότητα σας, εσείς (κυρίως των τελευταίων ημερών)δεν φαίνεται να έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη τι ακριβώς θέλετε και μοιάζετε μπερδεμένοι. Θέματα καριέρας και αποκατάστασης έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ποιοι από τους στόχους σας ικανοποιούν πραγματικά και σας ευχαριστούν. Οι σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου σιγά-σιγά βάζετε μια τάξη στο μυαλό σας και κατασταλάζετε, μετά τον απολογισμό που έχετε κάνει πια λάθει του παρελθόντος πρέπει να διορθώσετε.  
Τοξότης 23/11-21/12: Τα σχέδια σας έρχονται στο επίκεντρο σήμερα. Ίσως αποφασίσετε να κοινοποιήσετε κάποιο σχέδιο ή κάποιες αποφάσεις σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιθανό να σκέφτονται να κάνουν κάποιοι από εσάς. Σήμερα θα μπορούσατε να τακτοποιήσετε προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν το τελευταίο διάστημα με φίλους ή τη κοινωνική σας ζωή. Αν με κάποιο τρόπο έχετε μπλέξει οικονομικά ζητήματα με φίλους και είχαν δημιουργηθεί προβλήματα σήμερα φαίνετε να βρίσκονται λύσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο σήμερα θα έχετε μπερδέματα με μετακινήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες και γενικότερα θέματα επικοινωνίας.       
Αιγόκερος 22/12-20/01: Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κλπ σήμερα έρχονται στο προσκήνιο και αν υπάρχουν εκκρεμότητες θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε. Θα πρέπει μόνο να είστε προσεκτικοί σε έγραφα που μπορεί να χρειαστεί να υπογράψετε γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνουν λάθει και να βάλετε σε κίνδυνο το εισόδημα σας.  Θέματα καριέρας και κοινωνικής αποκατάστασης σήμερα ευνοούνται και θα έχετε τη δυνατότητα να τα τακτοποιήσετε.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε πόσο ικανοποιημένοι είσαστε από αυτές. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες γιατί μπορεί να είστε λίγο πιεστικοί μαζί τους. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών μπορεί  να έχετε προβλήματα και παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή άλλους. Επιδιώξτε να είστε ξεκάθαροι σε ότι λέτε. Τα σχέδια σας προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. καλό θα ήταν να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας και να μην τα κοινολογείτε.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Φορτωμένο και σήμερα το πρόγραμμά σας. Δεν ξέρω πως τα καταφέρατε αλλά έχουν μαζευτεί πολλές δουλειές που πρέπει να τακτοποιήσετε. Ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να σας απασχολήσει. Οικονομικές εκκρεμότητες σήμερα τακτοποιούνται κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι Ιχθείς των τελευταίων ημερών για δύο ημέρες ακόμη θα έχετε την εύνοια του Δία αν κάτι θέλετε να τακτοποιήσετε. Σήμερα όμως προβλήματα από το παρελθόν μπορεί να σας δημιουργήσουν συναισθηματικές εντάσεις και τύψεις. Προσοχή στο παρασκήνιο.
AstroMeleti