Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 02/12/2010

Η σελήνη και σήμερα στο ζυγό τονίζει την κοινωνικότητα μας και στρέφει την προσοχή μας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Η συμπεριφορά μας είναι πιο ευγενική και θα υπάρχει η τάση να είμαστε αρεστοί στους άλλους με τον όποιο τρόπο. Το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα σήμερα ευνοεί τη δημιουργικότητα. Η φαντασία καλπάζει και οι εμπνεύσεις γίνονται κινητήρια δύναμη για να δράσουμε. Θα πρέπει βέβαια να είμαστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπάρξουν εξαπατήσεις και αυταπάτες.    
Κριός 21/03-20/04 : Θέματα σχέσεων θα σας προβληματίσουν και σήμερα. Επαγγελματικές συζητήσεις  σήμερα ευνοούνται. Αν έχετε να συζητήσετε κάποιο θέμα ή  να κάνετε κάποια πρόταση στους προϊσταμένους σας σήμερα είναι μια καλή μέρα για όσους έχουν γεννηθεί τις 2-3 πρώτες μέρες του Κριού. Οικονομικά  θέματα που έχουν σχέση με εφορίες, ασφάλειες, κληρονομιές και άλλα τέτοια  σήμερα μπορούν να τακτοποιηθούν. Η ανάγκη σας να επεκταθείτε, ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε, να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας,  θα σας δώσει την έμπνευση για μια συνεργασία. Καινούργιες ιδέες και  νέοι στόχοι έρχονται στο μυαλό σας...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Ευνοούνται ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές για εσάς τους Ταύρους. Συζητήστε για τα σχέδια σας ή θέματα που αφορούν ταξίδια, νομικές διαδικασίες ή σπουδές και θα δείτε ότι θα βρείτε στήριξη από τους άλλους για να τα προωθήσετε. Θα βρείτε λύση σήμερα, εσείς των τελευταίων ημερών για να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα. Ή θα έχετε μια φανταστική ιδέα που θα αφορά την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε κοιτάξτε να σιγουρευτείτε ότι τα πράγματα είναι όπως φαίνονται και δεν κρύβετε κάποια αυταπάτη ή εξαπάτηση. Τα έξοδα συνεχίζουν να αδειάζουν τις τσέπες σας.           
Δίδυμοι 22/05-21/06: Είστε σε καλή διάθεση σήμερα και αυτό θα έχει θετικό αντίχτυπο στις επαφές και συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας. Θέματα εργασιακά τονίζονται σήμερα. Προσέξτε γιατί ο ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει στις εργασιακές σας σχέσεις (ελέγξτε το πάθος σας). Ρίχνετε τους τόνους και γίνεστε πιο διαλλακτικοί στις σχέσεις σας με αποτέλεσμα να τις βελτιώνετε. Άτομα που θα γνωρίσετε από κάποιες κοινωνικές επαφές θα σας εμπνεύσουν και θα ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή σας.         
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι οικογενειακές σχέσεις και σήμερα στο προσκήνιο. Κάποιοι αποζητάτε το σπίτι και την οικογενειακή γαλήνη ενώ και η ερωτική σας διάθεση είναι έντονη.  Ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Για εσάς των πρώτων ημερών ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.  Η επαφή σας με ένα σημαντικό άτομο ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας.  Όσο για εσάς των τελευταίων ημερών, νομίζω πως η δουλειά ή γενικότερα το καθημερινά φορτωμένο σας πρόγραμμα δεν σας επιτρέπει ν’ ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Η φαντασία και η δημιουργικότητα σας σήμερα θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας.              
Λέων 23/07-23/08: Μεγάλη κινητικότητα έχει η μέρα σήμερα. Πολλές επαφές, μετακινήσεις συζητήσεις. Θέλετε ν’ ασχοληθείτε με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, να βγείτε με φίλους, να μιλήσετε… Κάποιες εξελίξεις στα οικογενειακά μπορεί ν’ αλλάξουν τα σχέδια των λιονταριών που γεννήθηκαν τις πρώτες ημέρες του ζωδίου.  Ευνοούνται οι συζητήσεις για εργασιακά ή θέματα υγείας. Τα λιονταράκια των τελευταίων ημερών έχουν ως προτεραιότητα αυτό το διάστημα τα συναισθηματικά τους.  Διασκέδαση, έρωτες, φλερτ και παιχνίδια γίνονται καθημερινή ανάγκη, ενεργοποιούν τη φαντασία σας και σας κάνουν να ονειρεύεστε  παθιασμένες και έντονες σχέσεις.  Αν προκύψει μια σχέση τώρα θα σας συναρπάσει.            
Παρθένος 24/08-23/09: άλλη μια μέρα που τα οικονομικά θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο. Κάποιες οικονομικές συνεργασίες θα σας απασχολήσουν. Ευνοείτε σήμερα η επικοινωνία με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι των τελευταίων ημερών προσέξτε,  από το απόγευμα και μετά, τις σχέσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.  Οι των τελευταίων ημερών, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία και σας είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.                          
Ζυγός 24/09-23/10: Μια μέρα με έντονο ρομαντισμό θα είναι η σημερινή αλλά προσέξτε γιατί ζήλιες και πάθη μπορεί να καταστρέψουν την ρομαντική ατμόσφαιρα. Κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε πολύ καλά, κρατήστε τις ισορροπίες. Ευνοούνται οι συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι των πρώτων ημερών θα έχετε και οικονομική στήριξη από την οικογένεια. Η κοινωνικότητα των ζυγών του τελευταίου δεκαημέρου είναι πολύ έντονη. Σήμερα ευνοούνται επαφές , μετακινήσεις. Θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους που θα εξάψουν τη φαντασία σας. Ίσως να νιώσετε κάτι παραπάνω για κάποιο από τα νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας. Ένας έρωτας παραμονεύει. Αν είστε ήδη σε μια σχέση οργανώστε μια ρομαντική βραδιά για σήμερα και αναζωπυρώστε τον έρωτά σας.          
Σκορπιός 24/10-22/11: Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας σήμερα σας φέρνουν στο επίκεντρο της προσοχής. Ευνοούνται οι επαφές με συγγενείς και φίλους. Θα συζητήσετε τα διαδικαστικά ενός ταξιδιού ή μιας μετακόμισης. Τα έξοδα συνεχίζουν να τρέχουν και νιώθετε πως οι τσέπες σας έχουν τρύπες. Δεν προλαβαίνει να μπει ένα χρηματικό ποσό και αμέσως χάνετε. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι τις 7 του μηνός. Μετά θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας.   
Τοξότης 23/11-21/12: Οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες είναι το θέμα σας σήμερα. Προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες για να μην τις βάλετε σε κίνδυνο. Οι των πρώτων ημερών, από το μεσημέρι και μετά, θα έχουν συναισθηματικές εντάσεις και ανασφάλειες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Οι οικονομικές συζητήσεις με συνεργάτες ευνοούνται σήμερα ενώ μπορεί να έχετε και μια οικονομική στήριξη που δεν περιμένατε.  Ο Άρης βρίσκετε στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας δίνοντας σ’ εσάς των τελευταίων ημερών ενέργεια, δύναμη και ενθουσιασμό. Προσέξτε μόνο μην κάνετε υπερβολές λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού και αισιοδοξίας.         
Αιγόκερος 22/12-20/01: Επαγγελματικές και προσωπικές επαφές, σήμερα ευνοούνται.  Για εσάς των πρώτων ημερών σήμερα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες και να προωθήσετε τα σχέδια σας.  Θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε με  φίλους και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους γι’ αυτό δεχτείτε προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, αφήστε για λίγο τα προβλήματα και διασκεδάστε. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών μπορεί σήμερα να εμπνευστείτε μια ιδέα που θα τονώσει τα οικονομικά σας.  Άτομα της οικογενείας σας στηρίζουν.
Υδροχόος 21/01-19/02: Ευνοούνται οι συζητήσεις και οι επαφές για την προώθηση των σχεδίων σας αλλά θα πρέπει να τιε κρατήσετε κρυφές για ένα διάστημα. Θα χρειαστεί σήμερα να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις με συγγενικά πρόσωπα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Οι κοινωνικές επαφές και συλλογική δουλειά ευνοούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου και ενεργοποιούν τη φαντασία σας σε ότι αφορά συναισθηματικά και σχέσεις. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και μην επενδύεται πολλά σε σχέσεις γιατί αργότερα θα δείτε ότι δεν άξιζε τελικά τον κόπο. Αλλιώς ήταν τα πράγματα και αλλιώς τα βλέπατε. Ζήστε το σαν ένα όμορφο παραμύθι και μην επενδύσετε πολλά.     
Ιχθείς 20/02-20/03: Τα οικονομικά θα συνεχίσουν και σήμερα ν’ απασχολούν τους ιχθείς αλλά κυρίως αυτούς των τελευταίων ημερών. Θα δείτε φίλους σήμερα και  θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις μαζί τους.  Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες θα δείτε τα σχέδια σας , νομικά ή θέματα σπουδών,  ένα ταξίδι στο εξωτερικό να προωθούνται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Οι υπόλοιποι θα περιμένετε λίγο. Σιγά - σιγά όλοι οι Ιχθείς, μέχρι τις αρχές του 2011 θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε ανάλογα θέματα. Τα ψαράκια των τελευταίων ημερών συνεχίζουν ν’ απασχολούνται με θέματα κοινωνικής αποκατάστασης (καριέρα ή οικογένεια).     
AstroMeleti