Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 18 & 19/12/2010

Η σελήνη το Σάββατο παραμένει στον Ταύρο κάνοντας μας πιο σοβαρούς και δυσκίνητους. Η αναζήτηση τόσο υλικής όσο και συναισθηματικής ασφάλειας μας απασχολεί έντονα.  Το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού φέρνει ανατροπές και δοκιμάζει τα νεύρα μας. Την Κυριακή χαλαρώνουμε λίγο με τη σελήνη να περνάει στο ζώδιο των διδύμων.   
Κριός 21/03-20/04: Θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά ή περιουσιακά δεν θα πάψουν να σας απασχολούν ούτε το σαββατοκύριακο. Η τύχη όμως είναι με το μέρος σας. Μια τυχαία συνάντηση ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να σας αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να σας δώσει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα.  Νομικές διαδικασίες, θέματα σπουδών ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορούν τώρα να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Το σίγουρο είναι πως σήμερα δεν θα πλήξετε. Ο ανάδρομος Ερμής, περνώντας στο ζώδιο του τοξότη φέρνει στην επιφάνεια  σχέδια ή αποφάσεις από το Νοέμβριο που πρέπει να αναθεωρηθούν ή να επανεξεταστούν. Ένα ταξίδι που μπορεί να είχατε κανονίσει τότε τώρα θα αναβληθεί ή θα τροποποιηθεί...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Έως και το Σάββατο θα βρίσκετε η σελήνη στο ζώδιο κάνοντας σας πιο γοητευτικούς και πιο εξωστρεφείς. Νέοι άνθρωποι θα μπουν ξαφνικά στη ζωή σας σήμερα και θα τη ζωντανέψουν. Αν θέλατε να προωθήσετε θέματα που αφορούν μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Είναι πιθανό να δεχτείτε μια απρόσμενη πρόταση από κάποια ομάδα ανθρώπων. Μην βιαστείτε να την αποδεχτείτε και ελέγξτε καλά όλες τις προϋποθέσεις. Αυτό το σαββατοκύριακο κρύβει για εσάς εκπλήξεις και ξαφνικές αλλαγές σ΄ ότι αφορά κοινωνικές επαφές και κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σας. Ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει, κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες εφορίες, κληρονομικά κλπ. Αν εκκρεμούσαν από το Νοέμβριο σχετικές υποθέσεις, τώρα ήρθε η ώρα να ολοκληρωθούν αφού ίσως επανεξετάσετε τα δεδομένα.        
Δίδυμοι 22/05-21/06: Εσωστρέφεια, τεμπελιά, μελαγχολία και μια τάση εσωτερικής διερεύνησης θα κυριαρχήσουν  μέχρι την Κυριακή όπου, με την είσοδο της σελήνη στο ζώδιο σας βγαίνετε απ’ το λήθαργο και περνάτε στο προσκήνιο. Το Σάββατο παρόλα αυτά είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά και τη δημόσια εικόνα σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα ή μια αναγνώριση για τη δουλειά που έχετε προσφέρει π.χ. μια προαγωγή.  Μια πρόταση γάμου  ή επαγγελματικής συνεργασίας είναι πολύ πιθανό να σας γίνει σήμερα. Αντίθετα κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη, να διαλύσετε ένα γάμο ή μια συνεργασία. Να τ’ αλλάξετε όλα στη ζωή σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.  Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή απέναντι σας από τη Κυριακή και μέχρι το τέλος του μήνα θα μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών που πιθανόν εκκρεμούν από το Νοέμβριο.           
Καρκίνος 22/06-22/07: Μέσα στη γενικότερη πίεση το Σάββατο θα είναι το κουδούνι για να βγείτε για ένα μικρό διάλυμα. Δέχεστε προσκλήσεις και  διασκεδάζετε με παρέες και φίλους. Είστε πιο αισιόδοξοι και δεν αφήνετε ασήμαντα πράγματα να σας χαλάσουν το κέφι. Ευκαιρίες για νέες προοπτικές, ταξίδια ή σπουδές προκύπτουν ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε. Ημέρα εκπλήξεων και ανατροπών σε θέματα δουλειάς και σχεδίων. Την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν. Τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά νιώθετε την ανάγκη ηρεμίας και ξεκούρασης και η εσωστρέφεια σας γίνεται πιο έντονη. Ο ανάδρομος Ερμής αφήνει για λίγο εσάς των πρώτων ημερών να ηρεμήσετε και να ξανασκεφτείτε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Τώρα περνάει στον τοξότη και επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο. Θέματα  εργασιακά ή υγείας που είχαν ξεκίνησαν το Νοέμβριο και για κάποιο διακόπηκαν, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να ολοκληρωθούν αυτή τη φορά. 
Λέων 23/07-23/08: Και ενώ τα επαγγελματικά και γενικότερα θέματα αποκατάστασης είναι αυτά που σας απασχολούν αυτό το διάστημα σήμερα η μέρα υπόσχετε εξελίξεις στα οικονομικά και τα ερωτικά. π.χ. μπορεί να προκύψουν ωφέλει από μια εταιρική σχέση. Αν είστε παντρεμένοι τα οικονομικά του ή της συζύγου σίγουρα, με κάποιο τρόπο  βελτιώνονται. Μπορεί να βρεθεί ξαφνικά μια νέα πηγή εισοδήματος.  Και ενώ προκύπτουν ευκαιρίες, εσείς μπορεί να τις κλωτσήσετε και να τινάξετε τον οικονομικό προϋπολογισμό στον αέρα. Α ν είστε λιοντάρι των τελευταίων ημερών και σας προκύψει το ενδεχόμενο για μια νέα συνεργασία, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ελέγξτε τα δεδομένα με κάθε λεπτομέρεια και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Υπάρχει ο κίνδυνος να μην σας έχουν δώσει ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.  Η λίμπιντό σας είναι στο κόκκινο και τα κρεβάτια παίρνουν φωτιά. Προσέξτε γιατί τα έντονα πάθει είναι και επικίνδυνα και μπορεί να φέρουν ανατροπές σε σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να επαναφέρει μια ερωτική σχέση που κάνατε το Νοέμβριο και τελείωσε άδοξα. Θέματα που αφορούν τα παιδιά ζητούν την επανεξέτασή σας τώρα.
Παρθένος 24/08-23/09: Η προώθηση  σχεδίων προτεραιότητα για σας σήμερα.  Ευκαιρίες σε επίπεδο σχέσεων σας δίνει ο Δίας. Νέες και απρόσμενες συνεργασίες με οικονομικά ωφέλει μπορεί να προκύψουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Και στις προσωπικές σας σχέσεις όμως θα υπάρξουν εξελίξεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας ή σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Από την άλλη, δοκιμάζετε η υπομονή κάποιων σήμερα σε ότι αφορά τις σχέσεις. Το ξαφνικό καραδοκεί. Απρόσμενες εντάσεις βάζουν σε κίνδυνο το γάμο ή τις συνεργασίες σας. οι παρθένοι των τελευταίων ημερών, με την επιστροφή του Ερμή στον τοξότη θα επανεξετάσετε  θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι.  
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομιές κλπ, αν και Σάββατο,  δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν και σήμερα. Προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να τακτοποιήσετε οφειλές. Θέλετε να φτιάξετε ένα νέο οικονομικό προϋπολογισμό και κάνετε έρευνα για νέες εισοδηματικές πηγές. Η μέρα για υπόσχετε για κάποιους ευκαιρίες στα εργασιακά και για κάποιους άλλους ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές. Αν ψάχνετε για δουλειά έχετε τα μάτια σας και τ αυτιά σας ανοιχτά σήμερα. Μια τυχαία συνάντηση, μια νέα γνωριμία μπορεί να σας δώσει τη λύσει.  Δεν θα σας είναι εύκολο να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα σήμερα αφού τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάζουν συνεχώς. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και προσέξτε λίγο την υγεία σας. αν είστε εκνευρισμένοι καλύτερα να μείνετε σπίτι. Αν βγείτε να είστε ήρεμοι και προσεκτικοί. Από την Κυριακή, μπαίνετε στη διαδικασία να επανεξετάσετε, συμφωνίες ή συζητήσεις, την αγορά ενός αυτοκινήτου που μπορεί να είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το Νοέμβριο.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θ’ απορροφήσουν την ενέργεια σας και σήμερα αλλά εσείς είστε αποφασισμένοι να περάσετε καλά.  Αφήνετε πίσω πιθανά προβλήματα και μπαίνετε σ’ ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας. Νιώθετε ανανεωμένοι και θέλετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας παντού. Η θετική σας ενέργεια και ο ενθουσιασμός δεν περνάνε απαρατήρητα και εύκολα γίνεστε το επίκεντρο.   Ένας ξαφνικός έρωτας μπαίνει σήμερα στη ζωή σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες ώρες με τα παιδιά σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας (αν υπήρξε πρόβλημα). Αν θέλετε ν’ αποκτήσετε παιδί θα μπορούσατε να προσπαθήσετε σήμερα. Κάποιοι άλλοι σήμερα μπορεί να βιώσουν απρόσμενες αλλαγές στην ερωτική τους σχέση ή στη σχέση τους με τα παιδιά. Οι σκορπιοί των τελευταίων ημερών από την Κυριακή θα έχουν την δυνατότητα να επανεξετάσουν  οικονομικές υποθέσεις που είχαν ξεκινήσει το Νοέμβριο.    
Τοξότης 23/11-21/12:  Φορτωμένο και σήμερα το πρόγραμμα σας και εσείς προσπαθείτε να το οργανώσετε.  Την ενέργεια σας σήμερα απορροφά το σπίτι και η οικογένεια. Θα καταφέρετε να βρεθείτε και να περάσετε ευχάριστα με άτομα της οικογενείας. Μπορεί να στολίσετε το σπίτι για τις γιορτές ή να κάνετε κάποιες άλλες διακοσμητικές αλλαγές ή επισκευές στο σπίτι.  Κάποιοι μπορεί να αλλάζετε κατοικία. Η οικογένεια και το σπίτι πάντως βρίσκονται στο επίκεντρο. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι γιατί όλη αυτή η κινητικότητα στο σπίτι μπορεί να σας εκνευρίσει τελικά και να δημιουργηθούν εντάσεις με άτομα της οικογενείας. Ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει από την Κυριακή στο ζώδιο σας. Οι τοξότες των τελευταίων ημερών θα πρέπει τώρα να επανεξετάσετε προσωπικά ζητήματα.    
Αιγόκερος 22/12-20/01: Συνεχίζει και το Σάββατο το κλίμα χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να βρεθείτε για κουβεντούλα και καφέ με φίλους και συγγενείς. Κάποιοι θα πάτε ένα μικρό ταξιδάκι. Νέοι  άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν.  Πολυάσχολη η σημερινή μέρα. Αυτό σε κάποιους μπορεί να φέρει εκνευρισμό γιατί  θα προτιμούσαν να ξεκουραστούν. Συγκρατήστε τα νευρά σας γιατί οι εκρήξεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικότερα στο χειρισμό μηχανημάτων. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στην επιφάνεια υποθέσεις από το παρελθόν που ζητάνε λύση.
Υδροχόος 21/01-19/02: Και ενώ η οικογένεια και το σπίτι σας μαγνητίζουν, έξω υπάρχουν οικονομικές και συναισθηματικές ευκαιρίες που σας περιμένουν. Μπορεί σήμερα να πάρετε ένα bonus στη δουλειά ή μια αύξηση στο μισθό σας (παρόλη τη κρίση). Αν δεν δουλεύετε, ντυθείτε, στολιστείτε και βγείτε έξω. Δεχτείτε τις προσκλήσεις και τα καλέσματα που θα σας κάνουν  ή σας έχουν κάνει φίλοι και γνωστοί  και ψάξτε τις ευκαιρίες που θα τονώσουν τα οικονομικά σας. Μπορεί να είναι από μια συλλογική δουλειά, μια ομαδική εργασία, κάτι προχωρημένο, προηγμένο.  Ακούστε τι έχουν να σας πουν αλλά μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μην παραμελήσετε το σύντροφο σας σήμερα γιατί υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν εντάσεις.  Με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή στον τοξότη, οι υδροχόοι των τελευταίων ημερών, μπαίνετε στη διαδικασία να επανεξετάσετε φιλίες και στόχους.                 
Ιχθείς 20/02-20/03: Πολυάσχολη θα είναι και η σημερινή μέρα και εσείς με πολλές δουλειές και συναντήσεις. Ο ενθουσιασμός σας όμως και η αισιοδοξία σας σήμερα είναι μάλλον υπέρ του δέοντος. Κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, είστε εξωστρεφείς και τα βλέπετε όλα θετικά και ωραία.  Αυτό σας κάνει περιζήτητους στις παρέες. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε τα πάντα, έτσι ξαφνικά, από το πουθενά. Όμως, και η υπεραισιοδοξία, όπως όλα τα πράγματα, έχει δύο όψεις. Έτσι  έκτος από τα καλά, μπορεί να σας δημιουργήσει και προβλήματα. Εσείς των τελευταίων ημερών, σήμερα  μπορεί να νιώσετε έντονη την ανάγκη να ανατρέψετε τα πάντα στη ζωή σας και να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα από την αρχή. Ίσως η πίεση από τη δουλειά σας οδηγήσει σε εκρήξεις. Δεν είναι ώρα τώρα για σοβαρές αποφάσεις. Εξάλλου από την Κυριακή, ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον τοξότη και  στρέφει την προσοχή σας στα επαγγελματικά. Ήρθε μάλλον η ώρα να επανεξετάσετε επαγγελματικές υποθέσεις που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο.      

AstroMeleti