Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 28/12/2010

Η σελήνη σήμερα περνάει στον κοινωνικό Ζυγό και στρέφει την προσοχή μας στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Αναζητούμε την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις και γενικότερα στη ζωή μας και προσπαθούμε γι’ αυτήν. Έτσι μπορεί να γινόμαστε λιγότερο διεκδικητικοί και κάποιες φορές μπορεί να φτάνουμε να λέμε ψέματα για να γινόμαστε αρεστοί. Μπορεί να υπάρχει μια τάση ωραιοποίησης των πραγμάτων.
Κριός 21/03-20/04: Μια προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία θα σας απασχολήσει σήμερα. Ούτως ή άλλως υπάρχουν εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων για τους Κριούς. Άλλοι παντρεύεστε, άλλοι χωρίζετε, επαγγελματικές συνεργασίες για άλλους δημιουργούνται και για άλλους διαλύονται.  Στην ουσία, αυτή τη περίοδο βρίσκεστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα στις σχέσεις σας και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα πετώντας ότι δεν σας χρειάζεται και σας κρατάει πίσω. Σήμερα μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα και να χρειαστεί μεγάλη προσωπική προσπάθεια και δουλειά για να ξεπεραστούν. Οι σχέσεις με άτομα κύρους στον επαγγελματικό χώρο διαταράσσονται  και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Δεν σας έφταναν οι δικές σας δουλειές, σήμερα θα πρέπει  να τρέξετε για να τακτοποιήσετε και δουλειές άλλων. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά. Όπως είναι φυσιολογικό όλος ο σχεδιασμός του σημερινού προγράμματος ανατρέπετε ή μεταβάλετε και αυτό σας εκνευρίζει. Προβλήματα θα υπάρξουν στις μετακινήσεις σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να ακυρωθεί ή να υποστεί αλλαγές. Ένα προβληματάκι υγείας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η μέρα φαίνετε αρχικά να είναι όμορφη όμως θα προκύψουν υποχρεώσεις από τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο που δεν θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε και να χαρείτε σήμερα όσο θα θέλατε. Αν έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, δεν θα είναι εύκολο να τις τακτοποιήσετε σήμερα. Οπλιστείτε με υπομονή.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι  σχέσεις με τα άτομα της οικογενείας σήμερα γίνονται πιεστικές. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πολλές ή ο σύντροφο σας θα σας υποχρεώσει να τον ακολουθήσετε σε κάτι που εσάς δεν σας ευχαριστεί. Στη δουλειά συνεχίζει η έντονη δραστηριότητα  ενώ σήμερα οι συνεργάτες θα σας εκνευρίσουν βγάζοντας σας για άλλη μια φορά εμμονές και συναισθήματα που είχατε κρυμμένα πολύ βαθιά μέσα σας.  
 Λέων 23/07-23/08: Πολλές επαφές και μετακινήσεις θα έχετε σήμερα. Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θέλουν να βρεθούν κοντά σας. Το έντονο εργασιακό σας πρόγραμμα δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας. η επιθετικότητα δεν θα σας βοηθήσει.
Παρθένος 24/08-23/09: Οι οικονομικές υποχρεώσεις δεν φαίνετε να τελειώνουν ποτέ και σήμερα αυτό θα το αισθανθείτε πιο έντονα.  Φοβίες και πανικός σας δημιουργείτε καθώς προσπαθείτε να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Όλο αυτό σας ρίχνει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία και σας  δημιουργεί συναισθηματικά προβλήματα  με αγαπημένα σας πρόσωπα. μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με κάποιον συνεργάτη.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη είναι στο ζώδιο σας σήμερα αλλά αυτό, αντί να σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, μάλλον τονίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζεται αυτό το διάστημα. Εκνευρίζεστε με το σύντροφο ή άτομα της οικογενείας και αυτό σας οδηγεί σε ακρότητες.       
Σκορπιός 24/10-22/11: έντονη θα είναι σήμερα η διάθεση σας για απομόνωση. Ίσως θέλετε να τα βρείτε με εαυτό σας. Προβλήματα από το παρελθόν σας κυνηγάνε και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά. Να είστε προσεκτικοί σήμερα στις μετακινήσεις σας και στις επαφές σας γιατί η νευρικότητα και ο εκνευρισμός μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.       
 Τοξότης 23/11-21/12: Φίλοι και συλλογική δουλειά έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Κάποιοι έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε με φίλους ή να πάτε σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις,  τα οικονομικά σας όμως δεν σας το επιτρέπουν και αυτό σας στενοχωρεί και σας οδηγεί σε ακραίες σκέψεις στην προσπάθεια σας να βρείτε λύσεις .
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Καμία πρωτοτυπία. Για ακόμη μια μέρα η καριέρα σας είναι το κύριο θέμα. Υπάρχουν προβλήματα σε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες και προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Κάποιοι τώρα αναλαμβάνετε επιπλέον υποχρεώσεις ή στον επαγγελματικό τομέα ή στα προσωπικά σας. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Το μέλλον μιας σχέσης σας απασχολεί έντονα. Η εξέλιξη των σχεδίων σας φαίνεται να καθυστερεί γιατί ταλαιπωρίες από τρίτους δεν σας επιτρέπουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων.  Το έντονο παρασκήνιο συνεχίζει να υπάρχει αν και σήμερα μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις.     
Ιχθείς 20/02-20/03: Στόχοι και φιλοδοξίες σας προβληματίζουν σήμερα και ίσως μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάζονται τα δεδομένα.   Οικονομικά προβλήματα ή υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν έρχονται στο προσκήνιο και σας αποδιοργανώνουν.  
AstroMeleti