Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 31/12/2010

Η σελήνη και σήμερα παραμένει στο σκορπιό κάνοντας μας έντονα συναισθηματικούς, έως και εύθικτους κάποιες φορές. Το ερωτικό στοιχείο θα είναι έντονο αλλά από την άλλη, δεν θα λείψουν η καχυποψία,  τα έντονα πάθει και οι ζήλειες.  Οικονομικά που έχουν σχέση με τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτών των ημερών ενώ και η σεξουαλική διάθεση κάποιων θα είναι έντονη σήμερα.  
Κριός 21/03-20/04: Ακόμα και την τελευταία μέρα του χρόνου τα οικονομικά σας απασχολούν και προσπαθείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Η μέρα είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά σας και σήμερα θα  καταφέρετε  να τακτοποιήσετε υποθέσεις με τράπεζες, εφορίες, δημόσια ταμεία κλπ. Επαγγελματικά θέματα  προωθούνται σήμερα και πώς να μη γίνει αυτό αφού το τελευταίου διάστημα έχετε ρίξει όλο το βάρος και την ενέργεια σας σε αυτό το τομέα. Κάποιος φίλος θα  σας απογοητεύσει σήμερα αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Η μέρα απαιτεί χαρά και διασκέδαση.  Καλή Χρονιά!...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Οι σχέσεις σας σήμερα βελτιώνονται και θα μπορέσετε να περάσετε μια ευχάριστη μέρα  με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξτε τη συμπεριφορά και το λόγο σας γιατί κάποιες υπερβολές μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.  Κάποιοι θα φύγετε για ένα ταξίδι, ενώ κάποιοι άλλοι θα ταξιδέψετε με το μυαλό σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον σας. ο καινούργιος χρόνος θα σας βρει πολύ ενεργητικούς και αποφασιστικούς. Καλή Χρονιά!      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κάποιες εργασιακές υποθέσεις που σας απασχολούσαν, σήμερα βελτιώνονται σημαντικά. Μια κρυφή ερωτική σχέση στον εργασιακό χώρο ευνοείτε σήμερα.  Τελευταία μέρα του χρόνου και εσείς ακόμα και σήμερα έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια και προσπαθείτε να διευθετήσετε οικονομικά ή κληρονομικά θέματα. Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται από μια ξαφνική απόφαση για μια συνεργασία. Αφήστε τα σήμερα όλα και διασκεδάστε με γνωστούς και φίλους. Καλή Χρονιά!    
Καρκίνος 22/06-22/07: Ανανεωμένοι, χαρούμενοι αλλά και πολύ ερωτικοί είστε σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι, ότι και να κάνετε θα περάσετε καλά και όταν θα μείνετε μόνοι με το σύντροφο σας θα περάσετε ακόμη καλύτερα. Ακόμη και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, που μπορεί το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίζετε κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας γενικότερα. Σήμερα τα πράγματα ηρεμούν και οι σχέσεις βελτιώνονται. Κάποια ξαφνική οικονομική υποστήριξη σας επιτρέπει να προωθήσετε τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο. Καλή Χρονιά!      
 Λέων 23/07-23/08: Το πιο πιθανότερο είναι να σας βρει ο καινούργιος χρόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερα εσείς  του τρίτου δεκαημέρου θα προτιμήσετε τη ζεστασιά του σπιτιού και θα οργανώσετε εκεί κάποιες συγκεντρώσεις. Οι λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου αν και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την γιορτή της πρωτοχρονιάς, εσείς ασχολείστε με τα εργασιακά. Οι εργασιακές σχέσεις βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί και εσείς πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Φορτωμένο θα είναι το σημερινό σας πρόγραμμα. Οικονομικές ευκαιρίες θα έχετε όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες.  Αν και τελευταία μέρα , θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις με τράπεζες, εφορίες ή δημόσια ταμεία.  Δεν χάνετε τίποτα να παίξετε  κανένα χαρτάκι σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να κερδίσετε.     Καλή Χρονιά!      
Παρθένος 24/08-23/09: Υπερκινητικότητα και σήμερα. π[προσπαθείτε να ταχτοποιήσετε ένα σωρό πράγματα τελευταία ημέρα. Παρόλα αυτά δεν θα λείψει και ένα καφεδάκι με ένα φίλο.  Είστε πιο εξωστρεφείς και συναισθηματικοί σήμερα. Οι παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου είστε ανανεωμένοι και πολύ ερωτικοί σήμερα. Ωραία φαίνετε ότι θα ξεκινήσετε τη χρονιά σας. μια γνωριμία που θα κάνετε σήμερα θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση ενός δημιουργικού σχεδίου που ετοιμάζετε. Την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση και  να βελτιώσετε ή  επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, θα έχετε σήμερα οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών. Καλή Χρονιά!       
Ζυγός 24/09-23/10: Τα οικονομικά βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα. Με κάποιο τρόπο βελτιώνονται σήμερα τα οικονομικά σας και ο καινούργιος χρόνος θα σας βρει καλύτερα σ’ ότι αφορά τα οικονομικά.  Οι τόνοι πέφτουν και οι  σχέσεις με άτομα της οικογενείας  βελτιώνονται σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Μια υπόθεση που αφορά ακίνητη περιουσία, σήμερα μπορεί να προωθηθεί. Οι ζυγοί των τελευταίων ημερών μπορεί να κάνετε τώρα επεκτατικά σχέδια στα εργασιακά ή γενικότερα έχετε κάποιες ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα. Σήμερα το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο και λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου ελέγχετε με κάθε λεπτομέρεια το βραδινό σας πρόγραμμα. Προσέξτε τις καταχρήσεις και τις υπερβολές, εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε.    Καλή Χρονιά!                                               
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας σε σύνοδο και με την Αφροδίτη εκεί σίγουρα θα είστε ακαταμάχητοι το βράδυ στο ρεβεγιόν. Οι σκορπιοί των τελευταίων ημερών είστε άκρως ερωτικοί σήμερα και αυτό φαίνετε. Αν είστε μόνοι δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα να μην βρείτε ένα σύντροφο αλλά και οι δεσμευμένοι δεν θα περάσετε άσχημα…. Όσοι επιδιώκετε να αποκτήσετε έναν απόγονο θα μπορούσατε σήμερα να κάνετε μια προσπάθεια.  Καλλιτεχνικά ή δημιουργικά σχέδια προωθούνται.  Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα ηρεμήσετε λίγο σήμερα από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών. Εκνευρισμοί και εντάσεις υποχωρούν σήμερα και θα βρεθείτε με φίλους και συγγενείς για να γιορτάσετε την πρωτοχρονιά. Καλή Χρονιά!      
 Τοξότης 23/11-21/12: Αν και όλοι οι άλλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχθούνε το καινούργιο χρόνο, εσείς μάλλον δεν είστε σε καλή διάθεση και θα προτιμούσατε   να μείνετε μόνοι. Αυτή είναι η μια εκδοχή γιατί υπάρχει και η άλλη σύμφωνα με την οποία μπορεί να οργανώνετε κάτι κρυφά από τους άλλους. Παρασκηνιακές σχέσεις σήμερα ευνοούνται. Οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου δεν έχετε σταματήσει να δαπανάτε χρήματα το τελευταίο διάστημα. Εκεί που νομίζετε ότι δεν έχετε άλλα έξοδα, ξαφνικά κάτι εμφανίζετε. Σήμερα όμως τα οικονομικά βελτιώνονται και θα μπορούσατε συντηρητικά να τιμήσετε το τραπέζι με την πράσινη τσόχα. Όσο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο σήμερα έχετε την ευκαιρία να ταχτοποιήσετε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Δεν αποκλείεται να οργανώνετε ρεβεγιόν στο σπίτι σας.   Καλή Χρονιά!          
Αιγόκερος 22/12-20/01:  κοινωνικές επαφές και συναντήσεις θα έχετε και σήμερα. ειδικά οι αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα περάσετε πολύ ευχάριστα σήμερα με συγγενείς και φίλους αλλά και νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας.   Όσο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, απ’ ότι φαίνεται ο εκνευρισμός και η ένταση των τελευταίων ημερών σήμερα υποχωρεί και θα περάσετε μια όμορφη  και ήρεμη πρωτοχρονιά. Προσπαθήστε όλη αυτή την ενέργεια που έχετε να τη  διοχετεύσετε σε χορό και διασκέδαση σήμερα.  Καλή Χρονιά!      
Υδροχόος 21/01-19/02:  βρισκόμαστε στην εκπνοή του χρόνου και εσείς αντί να σκέφτεστε πως θα διασκεδάσετε ασχολείστε με θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Κρυφές συναντήσεις και παρασκηνιακή δράση έχει το πρόγραμμα σήμερα για τους Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου. Ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά και τη συναισθηματική σας ζωή θα έχετε όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και διασκεδάστε. Καλή Χρονιά!      
Ιχθείς 20/02-20/03: Κυριαρχεί ένα κλίμα ανανέωσης για τα ψαράκια σήμερα. Κάποιοι μπορεί να φύγετε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είστε έντονα κοινωνικοί σήμερα. Θα βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε αλλά προσέξτε γιατί μπορεί για κάποιον λόγο να σας εκνευρίσουν. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις άλλων. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να πραγματοποιήσετε ένα πολυπόθητο σχέδιο σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιους που θα στηρίξουν αυτή σας την προσπάθεια και θα σας βοηθήσουν.  Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται αλλά θα έχετε και πάλι την τάση να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε ανήκει στο παρελθόν και σας εμποδίζει να προχωρήσετε μπροστά. Μην εκνευρίζεστε σήμερα. Χαλαρώστε και περάστε όσο καλύτερα μπορείτε. Καλή Χρονιά!      
AstroMeleti