Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες Προβλέψεις 29/12/2010

Η σελήνη παραμένει και σήμερα  στον  Ζυγό στρέφοντας την προσοχή μας σε σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις είναι το ζητούμενο κι αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να γίνουμε  λιγότερο διεκδικητικοί με τους άλλους. Με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου είμαστε πιο ευαίσθητοι σε περιορισμούς και κανόνες που μας καταπιέζουν οπότε η αντιδράσεις μας μπορεί να είναι εκρηκτικές. Περισσότερο επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και αιγόκεροι.
Κριός 21/03-20/04: θέματα καριέρας και αποκατάστασης βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας εδώ και καιρό. Έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια και έχετε επικεντρωθεί στις εξελίξεις της καριέρας σας. Σήμερα κάποιος ανώτερος(ο πατέρας, ο προϊστάμενος, το αφεντικό κλπ) φαίνετε να σας κλείνει το δρόμο βάζοντας σας εμπόδια  και περιορισμούς  πράγμα που σας δημιουργεί  στρες και απογοήτευση.  Μην αντιδράσετε εκρηκτικά και μην πιέσετε καταστάσεις τώρα. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Είστε αρκετά ενθουσιώδεις και τολμηροί απ’ ότι συνήθως. Κάνετε σχέδια για το μέλλον και ψάχνετε τρόπους να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Δυστυχώς σήμερα κάποιοι θα περιορίσουν τον ενθουσιασμό και θα αναγκάσουν να επιστρέψετε στην σκληρή πραγματικότητα.  Ο εργοδότης σας παίρνει αποφάσεις που δεν σας συμφέρουν και οι τόνοι στην δουλειά ανεβαίνουν επικίνδυνα. Ένα πρόβλημα υγείας, μπορεί να σας περιορίσει την ελευθερία κινήσεων για ένα μικρό διάστημα.  Ένα ταξίδι τώρα μπορεί ν’ ακυρωθεί, ενώ αν  έχετε κάποιες νομικές διαδικασίες σε εξέλιξη σήμερα δεν πρόκειται να προχωρήσουν. Τα νεύρα και οι εκρήξεις δεν πρόκειται να βοηθήσουν.  Η φαντασία σας μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες χρωματίσουν τη σημερινή μέρα και σας δημιουργούν προβλήματα.  Οικονομικοί είναι οι λόγοι που θα δημιουργήσουν  ρήγμα στη σχέση με τους συνεργάτες σας. Ένα δημιουργικό σχέδιο παγώνει προς το παρόν ενώ και στις ερωτικές σας σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα που αν δεν τα διαχειριστείτε ψύχραιμα είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν σε χωρισμό.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι οικογενειακές σχέσεις και σήμερα στο προσκήνιο.  Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε συγκρούσεις μεταξύ σας.  Ο σύντροφος σας ή κάποιο άτομο της οικογενείας σας θα σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών ή ακόμα και ενός γάμου. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην τραβήξετε και εσείς το σχοινί. Είναι καλή μέρα για να καταστρώσετε σχέδια με στόχο την τόνωση των οικονομικών σας.
 Λέων 23/07-23/08: Πολυάσχολοι θα είστε και σήμερα. ‘Ίσως χρειαστεί να εστιάσετε σε αδέλφια ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον που μπορεί να χρειάζονται την βοήθεια σας και αυτό σας δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά και το ήδη φορτωμένο σας πρόγραμμα.  Ο φόρτος εργασίας μπορεί να γίνει  εμπόδιο στην πραγματοποίηση κάποιων συναντήσεων ή και ενός ταξιδιού. Μην εκνευρίζεστε και να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα.
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας είναι αυτά που σας απασχολούν σήμερα.  Η έντονη διάθεση που έχετε εδώ και καιρό για ανανέωση, σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσει μια καταναλωτική ανάγκη με αποτέλεσμα να δαπανήσετε πολλά χρήματα χωρίς να είναι απαραίτητο. Από την άλλη,  κάποιοι  έχουν την ανάγκη ανανέωσης αλλά τα οικονομικά τους δεν τους  επιτρέπουν να κάνουν πράγματα που θα ήθελαν. Τα οικονομικά μπορεί να αποτελέσουν σήμερα αιτία για προστριβές με αγαπημένα σας πρόσωπα ή συνεργάτες.  
Ζυγός 24/09-23/10: Προσωπικά και σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Με κάποιο τρόπο, σαν να αυτοπεριορίζεστε σήμερα σαν να βάζετε όρια στον ίδιο σας τον εαυτό, παίρνοντας αποφάσεις που θα σας κάνουν σοφότερους και ωριμότερους. Μπορεί τώρα ν’ αναλαμβάνετε κάποιες σοβαρές δεσμεύσεις ή αντίθετα να βγαίνετε από μια δέσμευση και να πρέπει να σταθείτε μόνοι σας στα πόδια σας. ότι και να συμβαίνει το πιθανότερο είναι να σας βγάζει από τη βολή σας και αυτό είναι  φυσικό να σας δημιουργεί ανασφάλειες και εκνευρισμό. Η έλλειψη ψυχραιμίας δεν είναι καλός σύμβουλος.         
Σκορπιός 24/10-22/11: Όνειρα και φιλοδοξίες, κυρίως για σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται σήμερα στο προσκήνιο. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να κάνει τώρα την εμφάνισή της και να σας ταράξει. Είστε πολύ δραστήριοι το τελευταίο διάστημα και το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι γεμάτο. Παρόλα αυτά σήμερα μάλλον θα σας ταλαιπωρήσουν άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, φορτώνοντάς και τα δικά τους προβλήματα σε σας.  Κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν μπορεί θα σταθούν εμπόδιο στις σημερινές σας δραστηριότητες. Μην κινηθείτε παρορμητικά και αποφύγετε να μπείτε σε αντιπαραθέσεις. Ο εκνευρισμός μπορεί να φέρει ατυχήματα.          
 Τοξότης 23/11-21/12: Η κοινωνική σας ζωή παραμένει έντονη και σήμερα. Είναι και αυτός ένας ακόμη λόγος που δεν μπορείτε να περιορίσετε τα έξοδα σας και είστε συνεχώς με το χέρι στη τσέπη. Βέβαια για να κάνετε έξοδα σίγουρα θα έχετε και έσοδα τα οποία θα πρέπει να διασφαλίσετε και να μην τα ξοδεύεται αλόγιστα. Τα οικονομικά θα είναι και ο λόγος που θα έρθετε σε αντιπαράθεση με φιλικά σας πρόσωπα σήμερα.  Αν συμμετέχετε σε κάποια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας λόγω οικονομικών διαφορών. Μην μπλέξετε φίλους με τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.   
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σας δημιουργούν και σήμερα έντονους προβληματισμούς και μια ανάσα πριν την εκπνοή του 2010 οι εντάσεις μπορεί να μεγαλώσουν. Με τον Άρη στο ζώδιο σας είστε πολύ δυναμικοί και δραστήριοι αλλά θα πρέπει να διοχετεύσετε κάπου παραγωγικά όλη αυτή τη ενέργεια πριν γίνει ηφαίστειο που θα εκραγεί  και θα σας κάψει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην παίρνεται παρορμητικά σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή και τις σχέσεις σας.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Αποφάσεις καλείστε να πάρετε για την εξέλιξη μιας σχέσης σας και τις προοπτικές της αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Ένα ταξίδι, θέματα σπουδών ή νομικές εκκρεμότητες μπορεί ν’ απασχολούν κάποιους από εσάς.  Πάντως σήμερα θα δυσκολευτείτε πολύ να προχωρήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις υποθέσεις ή άλλα σχέδια που μπορεί να έχετε.  Μην πιέσετε καταστάσεις και μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις. Ένα ταξίδι μπορεί ν’ ακυρωθεί.         
Ιχθείς 20/02-20/03: Δύσκολη μέρα για οικονομικές συναλλαγές θα είναι η σημερινή. Ελπίζω να μην έχετε αφήσει τελευταία στιγμή, να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες γιατί και θα εκνευριστείτε πολύ και δεν θα τα καταφέρετε. Η ανάγκη και η προσπάθεια σας να δικτυωθείτε και να δημιουργήσετε μεγαλύτερο κοινωνικό κύκλο, σήμερα βρίσκει εμπόδια και αυτό σας ενοχλεί. Κάποιοι φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν σήμερα και θα δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Μην το παρατραβήξετε.
AstroMeleti