Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 06/12/2010

 Η σελήνη συνεχίζει και σήμερα να βρίσκετε στο Τοξότη διατηρώντας για μια μέρα ακόμη την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό. Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα εγείρει σοβαρές συζητήσεις αλλά μπορεί να μας κάνει ισχυρογνώμονες.
Κριός 21/03-20/04 : Για δύο ημέρες ακόμη ο Άρης θα σας βοηθάει να προωθήσετε τα σχέδια σας. Προσέξτε τις συναισθηματικές υπερβολές. Κάποιος φίλος μπορεί να σας απογοητεύσει. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα υποστηρίξετε με πάθος σήμερα τις απόψεις σας στα επαγγελματικά...
   
Ταύρος 21/04-21/05:  Αν έχει μείνει ακόμη καμία οικονομική εκκρεμότητα θα μπορέσετε να την τακτοποιήσετε σήμερα. Θέματα  επαγγελματικά μπορεί ν’ απογοητεύσουν εσάς των τελευταίων ημερών. Ενώ οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα που θ’ αφορούν μια σχέση αλλά πολύ σύντομα θα αναθεωρήσετε.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σοβαρές συζητήσεις για οικονομικά θέματα θα έχετε εσείς του  πρώτου δεκαημέρου. Χρησιμοποιείστε τη λογική σας και μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες. Οι εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες έχουν υποχωρήσει και μόνοι εσείς των 2,3 τελευταίων ημερών μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Η των πρώτων ημερών σήμερα μπορεί να έχετε σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους που θα σας ικανοποιήσουν. Κρατήστε μικρό καλάθι γιατί μπορεί σύντομα ν΄ αλλάξουν τα πράγματα. Το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι φορτωμένο και σήμερα. Μην πάρετε αποφάσεις κάτω από πίεση. Τα σχέδια σας μπορεί να συναντήσουν εμπόδια και να μείνουν λίγο πίσω σήμερα.  
Λέων 23/07-23/08: Μια σοβαρή συνάντηση με φόντο τα εργασιακά θα πραγματοποιήσετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Εσείς του 3ου δεκαημέρου είστε χαρούμενοι και το διασκεδάζετε. Στα οικονομικά μάλλον θα φερθείτε επιπόλαια.  
Παρθένος 24/08-23/09: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις με άτομα της οικογενείας γιατί θα είναι εύκολο σήμερα να φερθείτε επιπόλαια και υπερβολικά. Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον σας παρασύρουν σε έντονες ερωτικές συζητήσεις.         
Ζυγός 24/09-23/10: Σοβαρές συζητήσεις θα έχετε σήμερα με άτομα της οικογενείας. Θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας αλλά τελικά η συζήτηση δεν θα ολοκληρωθεί σήμερα. Οι των τελευταίων ημερών μπορεί ν’ αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες πραγματικά αντέχετε και  να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού θα εμπλακείτε σε συζητήσεις μ΄ αφορμή οικονομικά και συμφωνίες. Κρατήστε ένα μέτρο και μην γίνεται πολύ ανταγωνιστικοί. Επιτέλους ο Άρης φεύγει σε δύο ημέρες από τον τοξότη  περιορίζοντας λίγο τα ατελείωτα έξοδα των τελευταίων ημερών.  Μόνο όσοι γεννήθηκαν τις 2,3 τελευτυαίες ημέρες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα οικονομικά γιατί θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν περιττά έξοδα
Τοξότης 23/11-21/12: Τοξότες, για δύο ημέρες ακόμη  θα είναι ο Άρης στο ζώδιο χαρίζοντας  δυναμισμό, ενεργητικότητα και τόλμη στους γεννημένους τις 2,3 τελευταίες ημέρες. Βέβαια μαζί με τον Άρη θα φύγουν και τα νεύρα και οι εντάσεις που πιθανόν να είχατε το τελευταίο διάστημα.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις με άτομα της οικογενείας και προσέξτε για ατυχήματα στο σπίτι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις με θέμα τα οικονομικά σας. Θα καταφέρετε να βάλετε τις βάσεις για βελτίωση των οικονομικών σας αλλά μπορεί οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν στις αρχές του νέου έτους.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Το παρασκήνιο κάπου εδώ τελειώνει. Πολύ σύντομα  η θα μάθετε πράγματα που γίνονταν πίσω από την πλάτη. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία, με αφορμή αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για τη δουλειά, να  κάνετε σοβαρές συζητήσεις. Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η επιστροφή του ουρανού σε ορθή πορεία φέρνει λύσεις σε οικονομικά θέματα εκείνων που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. Υποθέσεις που καθυστερούσαν τώρα θα πάρουν το δρόμο τους. Προσέξτε παρόλα αυτά σήμερα γιατί θα κάνετε άσκοπα έξοδα. Οι των πρώτων ημερών θα είστε ψυχολογικά φορτισμένοι σήμερα με τη ζωή σας και πιθανά λάθει που έχετε κάνει.      
Ιχθείς 20/02-20/03: οι των τελευταίων ημερών, για δύο ημέρες ακόμη θα είστε φορτωμένοι με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσέξτε γιατί θα υπάρχει η τάση για επιπόλαια διαχείριση. Ο Ουρανός στο ζώδιο σας συνεχίζει να σας ωθεί ν΄ αλλάξετε οριστικά τη ζωή σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν σημαντικές συναντήσεις και καλούνται να πάρουν πολύ σοβαρές αποφάσεις.
AstroMeleti