Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 23/12/2010

Η σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου συνεχίζει να μας κάνει  συναισθηματικούς και προστατευτικούς απέναντι στους άλλους.  Νιώθουμε πιο έντονα την ανάγκη να βρεθούμε στο σπίτι με τα’ αγαπημένα μας πρόσωπα. Ίσως  αποφασίσουμε να κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές στο σπίτι.
Κριός 21/03-20/04: Δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα και είναι φυσικό η οικογένεια και το σπίτι να βρίσκονται στο προσκήνιο με τον  έναν ή τον άλλο τρόπο. Σίγουρα σας είναι δύσκολο ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις τους  γιατί και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές, αλλά σήμερα μάλλον θα βρείτε λίγο χρόνο για την οικογένεια. Αυτές τις μέρες κάνετε κάποιες μικροαλλαγές στο σπίτι π.χ. αλλάζετε θέση στα έπιπλα. Μπορεί απλά να καθαρίζετε και παράλληλα αλλάζετε θέση σε κάποια πράγματα. Φιλόδοξα σχέδια που κρατούσατε κρυφά μέχρι τώρα, σήμερα μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να τα κοινοποιήσετε και μάλιστα θα βρείτε και υποστηρικτές για την πραγματοποίησή τους. Γενικότερα ευνοούνται καταστάσεις που κινούνται στο παρασκήνιο. Αν υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν πράγματα πίσω από την πλάτη σας προσπαθώντας να σας διαβάλουν  σήμερα θα τους ξεσκεπάσετε...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Το πρόγραμμα σας συνεχίζει να είναι πολυάσχολο. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να πάτε ένα ταξιδάκι. Αν και ο Ερμής παραμένει ανάδρομος δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, εσείς σήμερα θα κατορθώσετε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα γνωρίσετε άτομα κάποιου κύρους και θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε  κάποιους στόχους, κάποιες ελπίδες σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ζητήματα που έχουν σχέση με οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο. Ίσως χρειαστεί τώρα να κάνετε αλλαγές στη διαχείριση των χρημάτων σας για να βελτιώσετε τα οικονομικά ή απλά να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Πάντως σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά σας και κατ’ επέκταση για τα οικονομικά σας. Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και ίσως ξαφνικά συνειδητοποιήσετε ότι είστε σε λάθος επάγγελμα και στέψετε το ενδιαφέρον σας σε κάτι άλλο. Βγάζετε μια πολύ θετική εικόνα προς τα έξω, την οποία εισπράττουν οι γύρω σας και αυτό μπορεί να βοηθήσει στις ήδη υπάρχουσες επαγγελματικές σας σχέσεις ή θα σας δώσει την ευκαιρία για νέες συνεργασίες. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη συνεχίζει και σήμερα να βρίσκετε στο ζώδιο σας φέρνοντας σας στο επίκεντρο των πραγμάτων. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας και τις σχέσεις σας. Αποφασίζετε τώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας θέλοντας να είστε πιο ελκυστικοί και όμορφοι στα ρεβεγιόν. Για τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες οι ευκαιρίες για εξέλιξη είναι πολλές σήμερα. Νέοι δρόμοι σας ανοίγονται σε ότι αφορά τη δουλειά. Και ξαφνικά, χωρίς να το περιμένετε, εμφανίζονται νέες προοπτικές στη δουλειά και στα οικονομικά. δεν αποκλείεται να είναι κάτι που να έχει σχέση με το εξωτερικό. Ευκαιρίες επίσης θα υπάρχουν σε θέματα σπουδών ή νομικών διαδικασιών. Τα σχέδια σας σήμερα προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.
Λέων 23/07-23/08: Οι τόνοι σας θα συνεχίσουν να είναι πεσμένοι μέχρι και το μεσημέρι περίπου. Μετά η σελήνη περνάει στο ζώδιο σας και έρχεστε και πάλι στο προσκήνιο. Τα λιοντάρια των τελευταίων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας και να νιώσετε πολύ ικανοποιημένοι. Οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους, σήμερα μπορούν να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο ενώ και οι ερωτικές σας επιτυχίες θα είναι πολλές σήμερα.    
Παρθένος 24/08-23/09: και σήμερα, μέχρι το μεσημέρι τουλάχιστον, η κοινωνική σας ζωή θα είναι  έντονη με φίλους να σας καλούνε σε διάφορες εκδηλώσεις.  Αν και μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι μην μείνετε σπίτι σήμερα. Δεχτείτε τις προσκλήσεις τους και βγείτε γιατί υπάρχει οι προοπτική να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας ξαφνικά είτε με προσωπικό, είτε με επαγγελματικό σκοπό. Κάποιοι παντρεύεστε σήμερα  ή αποφασίζετε να σοβαρολογήσετε μια σχέση.      
Ζυγός 24/09-23/10: Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα. Αν και με τη σελήνη στο καρκίνο η τάση είναι να θέλουμε ν’ ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι, εσείς ασχολείστε με την καριέρα και τα επαγγελματικά. Η μέρα σήμερα υπόσχετε ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα.  Συζητήσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, επαφές γενικότερα και νέες γνωριμίες μπορεί να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε κάποιες ευκαιρίες. Μπορεί να σας δοθεί η δυνατότητα σήμερα ν’ αλλάξετε δουλειά.  Προσοχή σε μικροατυχήματα.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Απ ‘ότι φαίνετε, έχετε εστιάσει την προσοχή σας σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Δεν θέλετε ν’ αφήσετε τίποτα στην τύχη του και πολύ καλά κάνετε. Τα σχέδια σας γενικότερα φαίνετε να εξελίσσονται ομαλά.  Οι σκορπιοί των τελευταίων ημερών νομίζω πως σήμερα έχετε μπροστά σας μια πολύ όμορφη και ερωτική μέρα. Νιώθετε πολύ αισιόδοξοι και η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Μπορεί να έχετε κέρδη από επενδύσεις που έχετε κάνει ή από εμπόριο γενικότερα. Βγείτε διασκεδάστε, φλερτάρετε. Η θετική σας ενέργεια θα σας φέρει στο επίκεντρο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Αν θέλετε να γίνεται γονείς  θα μπορούσατε να προσπαθήσετε σήμερα.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Συνεχίζουν και σήμερα να σας απασχολούν οι οικονομικές σας υποχρεώσεις και προσπαθείτε να τις ταχτοποιήσετε. Είναι και εκείνος ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας που δεν βοηθάει στην εύκολη ολοκλήρωση των θεμάτων. Όλο και κάποιο λάθος γίνεται, όλο και κάτι ξεχνάτε, κάτι δεν καταλαβαίνετε καλά και οι δουλειές γίνονται μετ’ εμποδίων. Το σπίτι σήμερα είναι το καταφύγιο σας. Οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας είναι καλές και η ατμόσφαιρα στο σπίτι ευχάριστη. Θα μπορούσατε να καλέσετε φίλους στο σπίτι και να περάσετε καλά.  Μπορεί να χρειαστεί ξαφνικά να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Κάποιες αλλαγές θέλετε μάλλον να κάνετε τόσοι στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις.  Θα έχετε ευκαιρίες για αλλαγές, ταξίδια, νέες γνωριμίες κλπ. Παρασκηνιακές συζητήσεις ευνοούνται. Πολλές εκπλήξεις κρύβει η μέρα σήμερα  
Υδροχόος 21/01-19/02: Επικεντρώνεστε στη δουλειά. Το πρόγραμμα σας μπορεί να είναι φορτωμένο αλλά από την άλλη θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Θα πρέπει  μόνο να προσέξετε με τη διαχείριση τους γιατί μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να τα εξαφανίσετε. Για κάποια σχέση ή φιλία μπορεί να νιώσετε έντονα συναισθήματα και να γίνει πιο ξεκάθαρη τώρα για εσάς.  Προσέξτε τα κρυολογήματα ή άλλα μικρά προβληματάκια υγείας.    
Ιχθείς 20/02-20/03: συνεχίζετε να περνάτε μια περίοδο χαράς και  ενθουσιασμού. Προτεραιότητα σας η διασκέδαση, το παιχνίδι, ο έρωτας, τα παιδιά. Διαλέξτε και πάρτε. Ότι και να επιλέξετε θα περάσετε καλά. Οι  ιχθείς των τελευταίων ημερών θα έχουν μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα.  Η ζωή σας αλλάζει και εσείς παρά τους φόβους σας φαίνετε να το χαίρεστε.   
AstroMeleti