Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 17/12/2010

Η σελήνη σήμερα στον Ταύρο μας στρέφει στην αναζήτησης τόσο υλικής όσο και συναισθηματικής ασφάλειας. Νιώθουμε την ανάγκη να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία μας και να χαρούμε κάθε απόλαυση που μας προσφέρει η ζωή. μια αίσθηση κούρασης, πλήξης και τεμπελιάς μπορεί να είναι διάχυτη. Ευτυχώς είναι Παρασκευή και ακολουθεί Σαββατοκύριακο.
Κριός 21/03-20/04: Η αίσθηση τόσο της οικονομικής, όσο και της συναισθηματικής ασφάλειας είναι σημαντική για εσάς σήμερα.  Τα υλικά και το χρήμα αποκτούν άλλη διάσταση. Αν πρέπει σήμερα να διαχειριστείτε ένα οικονομικό ζήτημα π.χ. μια οικονομική συνεργασία, να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή να παρουσιαστούν κάποια εμπόδια.  Ο δυναμισμός και η έντονη αυτοπεποίθηση σας σήμερα σας οδηγούν στο ν’ αναλάβετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε κάτι που θέλατε αλλά φοβόσασταν να το κάνετε. Καιρός να ανανεωθείτε διώχνοντας κάθε τι παλιό που βαλτώνει τη ζωή σας...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα, σας κάνει πιο γοητευτικούς και σας  ωθεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας. Αν και οι περισσότεροι από εσάς δεν το συνηθίζουν, σήμερα μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε κάποιες  μικρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση ή στο χώρο σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να ζηλέψουν κάποιοι και να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Ένα ταξίδι που ονειρευόσασταν, μπορεί σήμερα να γίνει πραγματικότητα. Θέματα που έχουν σχέση με εξωτερικό, σπουδές ή νομικά, αποφασίζετε να τα προωθήσετε σήμερα παίρνοντας κάποιες πρωτοβουλίες. Αποφάσεις για το μέλλον σας που μπορεί να διστάζατε εδώ και καιρό να πάρετε σήμερα φαίνονται απλές και εύκολες. Θα υπάρξουν άνθρωποι δυνατοί που θα σας βοηθήσουν.
Δίδυμοι 22/05-21/06: μια εσωστρέφεια σας διακρίνει σήμερα και ο μόνος που θα θέλατε πραγματικά να επικοινωνήσετε είναι ο εαυτός σας. Θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε και ημέρα διαλογισμού (Ομμμ). Είστε πιο ανασφαλείς απ’ ότι συνήθως και έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να εστιάσετε περισσότερο στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. όλο αυτό ίσως ρίξει την αποδοτικότητα σας και δημιουργήσει προβλήματα στη χώρο της δουλειά. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για τις εργασιακές σας σχέσεις. Ο διαλογισμός μάλλον σας ανεβάζει τη λίμπιντο γιατί η μέρα είναι έντονα σεξουαλική για εσάς. Μπορεί να ξεκινήσετε μια σχέση έντονου πάθους ή ν’ αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Αν προσπαθείτε εδώ και καιρό να κόψετε κάποια κακή συνήθεια σήμερα τα άστρα σας βοηθούν. Κάντε το.         
Καρκίνος 22/06-22/07: Αν έχετε πολύ καιρό να δείτε φίλους σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κανονίσετε συναντήσεις με φίλους και γενικότερα κοινωνικές επαφές.  Κάνετε ένα μικρό διάλυμα σήμερα και αφήνετε για λίγο πίσω τα προβλήματα και τους εκνευρισμούς που σας δημιουργούν οι άλλοι εδώ και καιρό. Φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας που το είχατε κάπου ξεχασμένο μέσα σας και βγείτε. Θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι αργότερα. Ίσως τελευταία στιγμή συναντήσετε εμπόδια από αγαπημένα πρόσωπα ή τα παιδιά σας.  Μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και προβλήματα στις σχέσεις σας.
Λέων 23/07-23/08: Θέματα γύρω από τα επαγγελματικά, καριέρα ή αποκατάσταση έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Κάποιοι θέλετε να εισπράξετε την αναγνώριση και την έγκριση των προϊσταμένων σας.  Μπορεί να έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς σήμερα στη δουλειά ή εσείς, να αισθάνεστε σαν βουνό που σας πλακώνει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σήμερα. Παρόλα αυτά θα καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε. Πολύ καλή μέρα για να κόψετε κακές συνήθεις που έχετε στην καθημερινότητα σας και να  ξεκινήσετε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Μην κάνετε συζητήσεις σήμερα με άτομα της οικογενείας γιατί θα υπάρχει η τάση να ειπωθούν κακίες και πράγματα που κρύβετε μέσα σας εδώ και καιρό. 
Παρθένος 24/08-23/09: Το μέλλον σας είναι αυτό που θα σας απασχολήσει σήμερα. Έχετε την ανάγκη, να κάνετε σχέδια για το μέλλον, ελεύθεροι από τους περιορισμούς που σας βάζουν ή που εσείς έχετε βάλει μέχρι σήμερα στη ζωή σας. Ποιος είναι ο στόχος; Επέκταση και ανάπτυξη. Η μέρα υπόσχετε έντονη δημιουργικότητα, παρορμήσεις και πάθη. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον γιατί δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μια επαγγελματική συζήτηση ή η υπογραφεί μιας συμφωνίας σήμερα θα συναντήσουν εμπόδια. Μην πιέσετε καταστάσεις. Αφήστε τα  αυτά και χαρείτε τη μέρα με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά είναι τα θέματα που σας ευαισθητοποιούν σήμερα.  Πληρωμές ή εισπράξεις  που έχουν να κάνουν με τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες κλπ σήμερα χρωματίζονται συναισθηματικά και μπορεί να  σας θυμώνουν. Να ξέρετε ότι θα υπάρξουν προβλήματα με τα οικονομικά σας. Αλλιώς τα είχατε σχεδιάσει και αλλιώς σας προκύπτουν σήμερα. Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις με την οικογένεια δεν είναι και οι καλύτερες. Εκνευρισμοί και εντάσεις είναι σύνηθες φαινόμενο πια και εσείς προσπαθείτε μάταια να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις. Σήμερα παίρνεται πρωτοβουλίες και αποφασίζετε να ρυθμίσετε τα πράγματα με τον ένα με τον άλλο τρόπο. Καινούργια πράγματα έρχονται στη ζωή σας και θα χρειαστεί να τους δημιουργήσετε το χώρο για να εγκατασταθούν.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές σας σχέσεις και το πως αισθάνεστε γι’ αυτές θα καθορίσουν την διάθεση σας σήμερα. Ίσως μάθετε  από άλλους ή ακούσετε η ίδια πράγματα που λένε για εσάς (πίσω από την πλάτη σας ίσως). Όπως είναι φυσικό αυτό θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και προβλήματα σε κάποιες σχέσεις. Αν είχατε κανονίσει κάποια έξοδο σήμερα μάλλον θα αναβληθεί. Παίρνετε την απόφαση σήμερα να κάνετε κάποια συζήτηση που αφορά τη δουλειά και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.  Κάποιοι θα καταφέρετε σήμερα να βάλετε σε τάξη το φορτωμένο καθημερινό σας πρόγραμμα και αυτό θα σας ηρεμήσει λίγο.
Τοξότης 23/11-21/12:  Είχατε αφήσει λίγο πίσω θέματα οργάνωσης τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και στο καθημερινό σας πρόγραμμα και τώρα ήρθε η ώρα να τα εξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια και βάλετε μια τάξη. Οργανωθείτε λοιπόν. Μπορεί κάποιοι να σας παρασύρουν στη δημιουργία μιας παρασκηνιακής σχέση. Αν ήδη έχετε εμπλακεί σε μια τέτοια σχέση σήμερα θα δημιουργηθούν προβλήματα ή θα υπάρξουν εμπόδια σε ότι αφορά τη διατήρησή της. Κάποιοι έχετε επιλέξει να κλειστείτε στον εαυτό σας το τελευταίο διάστημα. Εσείς σήμερα μπορεί να έρθετε σε ρήξη με όποιον προσπαθήσει να σας βγάλει από τη χειμερία νάρκη. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σας με κάποιο τρόπο βελτιώνονται σήμερα. Μάλλον εσείς πήρατε την απόφαση να δράσετε πιο δυναμικά στο τομέα των οικονομικών. Μπορεί π.χ. να απαιτήσετε κάποια χρήματα που σας χρωστάνε και θα καταφέρετε να τα πάρετε.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Ξεκινάει ένα διάστημα  χαλάρωσης για σας τους Αιγόκερους. Αισθάνεστε πιο σίγουροι και γίνεστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Θέλετε τώρα να βγείτε προς τα έξω, να κάνετε αισθητή την παρουσία σας και  να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων. Είστε πιο ευαισθητοποιημένοι σήμερα σε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει απόλαυση. Χόμπι, παιχνίδια, φλερτ, διασκέδαση θα βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας σήμερα. Όσοι έχετε παιδιά μπορείτε να περάσετε μια πολύ διασκεδαστική μέρα μαζί τους. Δεν θα τα καταφέρετε εύκολα να διασκεδάσετε αφού επαγγελματικά θέματα ή κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σταθούν εμπόδιο. Κάποιοι φίλοι μπορεί να σας κρεμάσουν. Ο έντονος δυναμισμός και η παρορμητικότητα σας, σας οδηγούν να πάρετε επιτέλους κάποιες αποφάσεις που αφορούν την οικογένεια.
Υδροχόος 21/01-19/02: οικογενειακά, προσωπικά και θέματα σπιτιού υπερισχύουν σήμερα των άλλων θεμάτων. Νιώθετε την ανάγκη της ασφάλειας που σας προσφέρει το σπίτι και είναι πολύ πιθανό να μείνετε σπίτι σήμερα στην αγκαλιά του καναπέ σας.  Από την άλλη η Αφροδίτη δεν σας αφήνει ήσυχους και για σήμερα έχει κανονίσει για άλλους επαγγελματικές και για άλλους κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να παραβρεθείτε αλλιώς θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  Το παρασκήνιο σήμερα είναι έντονο και οι μυστικές συναντήσεις πολλές.   Να είστε προσεκτικοί.                 
Ιχθείς 20/02-20/03: Πολυάσχολοι και δραστήριοι θα είστε σήμερα. Μετακινήσεις συζητήσεις, επαφές θα γεμίσουν το σημερινό σας πρόγραμμα. Κάποιοι θα πραγματοποιήσετε ένα μικρό ταξίδι. Το μυαλό σας σε εγρήγορση, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα πράγμα και βαριετέ εύκολα. Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια στην προώθηση των σχεδίων σας. Κάποιους στόχους που είχατε βάλει στο παρελθόν  τώρα μάλλον θα τους ξεχάσετε ενώ καινούργιοι στόχοι μπαίνουν στη ζωή σας. Παίρνετε την απόφαση να κάνετε πράγματα που θέλατε εδώ και καιρό και   κάποιοι φόβοι δεν σας άφηναν να τα πραγματοποιήσετε.
AstroMeleti