Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 24/12/2010

Η σελήνη περνάει στον λέοντα δημιουργώντας μας την ανάγκη να βγούμε μπροστά, να εκτεθούμε με στόχο την αναγνώριση και την αποδοχή των άλλων. Είναι μια ευχάριστη σελήνη στη διάρκεια της οποίας, θέλουμε να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε και να ερωτευτούμε.  Υπάρχουν και κάποιοι που στην προσπάθεια τους να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής μπορεί να υιοθετήσουν εγωιστική συμπεριφορά και να προκαλέσουν προβλήματα. Όπως και έχει είναι μια ωραία σελήνη, εξωστρεφείς και χαρούμενη. Ότι πρέπει για τις ημέρες των γιορτών.
Κριός 21/03-20/04: Αρκετά ασχοληθήκατε με τους άλλους. Ήρθε η ώρα ν’ ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς με στόχο να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των άλλων. Επιζητάτε την αναγνώριση, την αποδοχή και σήμερα θα τα έχετε. Οι προσπάθειες ανταμείβονται. Αν και το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν γενικότερα προβλήματα στις σχέσεις σας, σήμερα μια σχέση μπορεί να σταθεροποιηθεί ή να πάρει μια πιο σοβαρή διάσταση. Και ενώ η μέρα φαίνετε να έχει ένα ευχάριστο χαρακτήρα εσείς δεν θα καταφέρετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν οπότε χαλάει λίγο η διάθεση σας. μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις γι’ αυτό να είσαστε προσεκτικοί. Κάποιες δυσκολίες στη διαχείριση των οικονομικών μπορεί να φέρουν μέχρι και απώλειες...
           
Ταύρος 21/04-21/05: Αρκετά τρέξατε από εδώ και από εκεί τις προηγούμενες μέρες, καιρός να σας δει και το σπίτι σας. Κάποιοι νιώθετε την ανάγκη να μείνετε στη θαλπωρή του σπιτιού και κάποιοι άλλοι τρέχετε και δεν προλαβαίνετε για να οργανώσετε το αυριανό ρεβεγιόν. Αν και παραμονή Χριστουγέννων εσείς έχετε αρκετή δουλειά και ίσως πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις που για τα εργασιακά. Στις σχέσεις σας θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν αναστατώσεις και παρεξηγήσεις.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: μέρα με έντονη κινητικότητα. Η τρέχετε να προλάβετε και τις τελευταίες υποχρεώσεις για τα Χριστούγεννα ή θα κάνετε ένα για ταξίδι σήμερα. Η ατμόσφαιρα στη δουλειά δεν είναι καθόλου ευχάριστη ίσως γιατί είναι η τελευταία μέρα πριν τις γιορτές και ενώ εσείς θέλετε να φύγετε, όλο και κάτι πάει στραβά. Μια ερωτική σας σχέση τώρα μπορεί να επισημοποιηθεί, να πάρει μια πιο σοβαρή τροπή.      
Καρκίνος 22/06-22/07: θέματα διαχείρισης των οικονομικών έρχονται στο προσκήνιο. Η οικονομική και συναισθηματική σας ασφάλεια φαίνεται να σας ευαισθητοποιεί σήμερα. Αν και παραμονή Χριστουγέννων και οι δουλεία θα έπρεπε να σας απασχολεί λιγότερο, σήμερα μπορεί να θεμελιώσετε μια σοβαρή συνεργασία. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σήμερα δεν σας ενοχλούν και οι σχέσεις στο σπίτι βελτιώνονται.  Η δυσκολία ή μια υπερβολή στην έκφραση των συναισθημάτων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας.  ελέγξτε το πάθος και τη ζήλια σας.
Λέων 23/07-23/08: έντονη θα είναι σήμερα η διάθεση σας για διασκέδαση και θα περάσετε όμορφα. Μόνο στο σπίτι ή με άτομα της οικογενείας μπορεί να υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα αλλά είστε αποφασισμένη να μην σας χαλάσει τίποτα και κανείς την καλή σας διάθεση.  Μια γνωριμία που θα κάνετε σήμερα μ’ ένα ηλικιωμένο ή ισχυρό άτομο θα αποδειχθεί ωφέλιμη για θέματα εργασίας.      
Παρθένος 24/08-23/09: και ενώ με τη σελήνη στο λέοντα οι ρυθμοί γενικότερα είναι έντονοι οι δικοί σας ρυθμοί αρχίζουν να  πέφτουν και γίνεστε πιο εσωστρεφείς. Μπορεί να θέλετε να κρυφτείτε απ’ όλους. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να επισκεφτείτε ιδρύματα για να βοηθήσετε ή  να  κάνετε γενικότερα κάποιες φιλανθρωπικές πράξεις. Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον δεν μπορούν να σας καταλάβουν και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσετε καταστάσεις. Ένα σχέδιο που είχατε μπαίνει σε μια πιο ουσιαστική βάση και να σας τονώνει τα οικονομικά.  
Ζυγός 24/09-23/10: Πολλές οι κοινωνικές επαφές σήμερα. Φίλοι θα βρεθούν κοντά σας και θα διασκεδάσετε. Αυτό παράλληλα σημαίνει και οικονομικές δαπάνες. Δεν ξέρω αν οφείλετε μόνο σ’ αυτό αλλά σήμερα φαίνετε να έχετε κάποιες οικονομικές απώλειες. Το πιο πιθανό είναι να δαπανήσετε χρήματα για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Οι υποχρεώσεις για την οικογένεια και το σπίτι φαίνετε να είναι πολλές και να σας απορροφούν σήμερα αλλά δεν σας πειράζει.  
Σκορπιός 24/10-22/11: κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά μπορεί να σας προκύψουν ή εσείς θα τις επιδιώξετε. Θέλετε να σας ανταμείψουν για τη δουλειά σας, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να γίνει τώρα κάτι τέτοιο.  Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας γιατί οι υπερβολές δεν θα οδηγήσουν πουθενά, παρά μόνο σε αναστάτωση και παρεξηγήσεις. Αν χρειαστείτε βοήθεια, άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας  προσφέρουν ουσιαστική στήριξη.       
Τοξότης 23/11-21/12:  Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί σήμερα να είναι πια γεγονός. Κάποιοι λοιπόν θα ταξιδέψουν πραγματικά και κάποιοι άλλοι θα κάνουνε ταξίδια με το μυαλό προσπαθώντας να διαμορφώσουν αντίληψη και να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Θέματα σπουδών και νομικών διαδικασιών θα μπορούσαν να απασχολήσουν κάποιους από εσάς σήμερα. Σοβαρές εξελίξεις θα υπάρξουν σε κάτι που ελπίζατε να γίνει, κάποιο στόχος σας, που έχει και οικονομικές προεκτάσεις. Παρεξηγήσεις θα υπάρξουν σε ζητήματα ή σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο. 
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οικονομικές υποχρεώσεις έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να ταχτοποιηθούν. Από την άλλη και εσείς θα έχετε την τάση να δαπανήσετε χρήματα γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Συναισθηματικές εξάρσεις σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα με φίλους ή στις σχέσεις γενικότερα.  Το θετικό είναι ότι υπάρχει εύνοια στα επαγγελματικά και σήμερα θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις.     
Υδροχόος 21/01-19/02: επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και ίσως σας προβληματίσουν.  Οι σοβαρές σχέσεις της ζωής σας σήμερα φαίνετε να μην σας ικανοποιούν. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή τα εκφράζετε πολύ έντονα βγάζοντας ζήλιες και εμμονές. Μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Σοβαρές αποφάσεις παίρνετε σήμερα ή στα σταθεροποιείται ένα σχέδιο σας. Ευνοούνται  θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό,     τις σπουδές σας αν είστε φοιτητές και νομικές διαδικασίες.
Ιχθείς 20/02-20/03: έντονο το σημερινό σας πρόγραμμα. Είστε πολύ δημιουργικοί στη δουλειά αλλά ίσως φερθείτε εγωιστικά και αυτό επηρεάσει τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.  Προσέξτε γιατί ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να κάνει την  εμφάνιση του.  Ένα οικονομικό ζήτημα που μπορεί να εκκρεμούσε με τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κ.λ.π. σήμερα μπορεί να τακτοποιηθεί οριστικά. Ένα σχέδιο σας σήμερα μπορεί να μην μπορεί να εξελιχτεί όπως θα θέλατε και αυτό σας χαλάει λίγο τη διάθεση. Δυσκολευεστε να πάρετε αποφάσεις.      
AstroMeleti