Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 14/12/2010

Με την είσοδο της σελήνης στο Κριό είναι σαν να βγαίνουμε από το λήθαργο σήμερα και επιστρέφουμε δυναμικά στην πραγματικότητα έχοντας την απαραίτητη ενέργεια και τόλμη για να την αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην περάσουμε τα όρια κάνοντας τη συμπεριφορά μας απότομη και εριστική γιατί και οι άλλοι θα είναι ευερέθιστοι αυτές τις μέρες. Η σύνοδος Ερμή, Άρη και Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και εκνευρισμούς.      
Κριός 21/03-20/04: Σημαντική μέρα για θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Τα επαγγελματικά και γενικότερα η δημόσια εικόνα σας είναι ένας από τους πιο ευαίσθητους τομείς το τελευταίο διάστημα στον οποίο νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές ή έρχονται έτσι τα πράγματα που πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγές. Σήμερα είναι μια μέρα που θα  έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα μπορούσαν  να σας βοηθήσουν. Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί γιατί η ισχυρογνωμοσύνη και ο δυναμισμός σας δεν θα βοηθήσουν. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας και μην παρασυρθείτε από εμμονές και ζήλιες...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Η προώθηση κάποιων σχεδίων που μπορεί να έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες θα σας προβληματίσουν σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή προβλήματα στην εξέλιξη τους. Αποφύγετε σήμερα να συζητήσετε τα σχέδια αυτά με άλλους γιατί η κακή συνεννόηση (έως και ασυνεννοησία) από τη μία και η πιθανή έλλειψη κατανόησης από την άλλη δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντίθετα μπορεί να δημιουργηθούν εκνευρισμοί και εντάσεις.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Από τη μια θέλετε να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε ή θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε με ένα στόχο που έχετε. Από την άλλη πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν. Δεν θα είναι εύκολες οι συναλλαγές σας σήμερα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικός τόσο στο λόγο και τους υπολογισμούς όσο και στο τι χαρτιά χρειάζεται να έχετε μαζί.   Γραφειοκρατικά προβλήματα θα ανακόψουν την πορεία του οικονομικού σας σχεδίου και αυτό θα σας εκνευρίσει. Προσέξτε την υγεία σας.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά είναι πολλές και σας κουράζουν. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας οι οποίες σήμερα περνάνε μια κρίση. Η επικοινωνία τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις είναι δύσκολη και εσείς δεν έχετε την ηρεμία να τις διαχειριστείτε. Αντίθετα γίνεστε ανταγωνιστικοί και βγάζετε από μέσα σας όλα όσα σας δυσαρεστούσαν τόσο καιρό, βάζοντας σε κίνδυνο σχέσεις,  συνεργασίες, ακόμη και το γάμο σας.      
Λέων 23/07-23/08: Σήμερα, από τη μια βλέπετε το μέλλον με ενθουσιασμό και νιώθετε έτοιμη να το κατακτήσετε και από την άλλη αντιμετωπίζετε προβλήματα στα εργασιακά ή σε θέματα υγείας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο γιατί το πιο πιθανό είναι οι επικοινωνιακά λάθη να σας οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις που δεν θα είναι προς όφελός σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικές είναι οι υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες κλπ έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί το πρακτικό μυαλό σας να δώσει λύσεις. Η διάθεση σας θα επηρεαστεί αρνητικά και η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να χρειαστεί υποστήριξη. Αποφύγετε συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις και μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα σας ρίξουν περισσότερο.
Ζυγός 24/09-23/10: οι προσωπικές σας σχέσεις σε τεντωμένο σχοινί και η  ατμόσφαιρα στο σπίτι μάλλον εκρηκτική. Η επικοινωνία μ’ άτομα της οικογενείας γίνετε μετ’ εμποδίων. Αν και το ταλέντο σας είναι να εξισορροπείτε τα πράγματα, σήμερα μπορεί να χάσετε τον έλεγχο  και να δημιουργηθεί σοβαρή ρήξη σε οικογενειακές σχέσεις.           
Σκορπιός 24/10-22/11: Φορτωμένο το πρόγραμμα σας σήμερα και θα δυσκολευτείτε, λόγω πρακτικών προβλημάτων, να το ακολουθήσετε. Τόσο ο λόγος σας όσο και η σκέψη σας είναι μπερδεμένα σήμερα και καλό θα ήταν να προσέχετε τι κάνετε και τι λέτε. Είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τα πάντα γύρω σας αλλά καλό θα ήταν να το κάνετε μια άλλη μέρα γιατί σήμερα καραδοκούν λάθη και παγίδες.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Παράξενη μέρα και για σας η σημερινή. Από τη μια αισθάνεστε πολύ καλά συναισθηματικά και από την άλλη τα οικονομικά σας προβληματίζουν. Τα έσοδα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ανταποκριθούν στα έξοδα που παρουσιάζονται. Με τον ανάδρομο Ερμή εκεί υπάρχουν και καθυστερήσεις σε πληρωμές που μπορεί να σας έβγαζαν από αδιέξοδα. Κάντε λίγο υπομονή και μην αφήνετε τις φοβίες σας να σας οδηγούν σε ακραίες και σπασμωδικές κινήσεις.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Θέματα οικογενειακά ή ακινήτων σήμερα σας δημιουργούν έντονο εκνευρισμό. Η σύνοδος Ερμή, Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιο σας σήμερα μπορεί να σας ωθήσει σε εκρήξεις αν δεν βρείτε τα κανάλια που πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια. Η επικοινωνία είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες γιατί με τον ανάδρομο Ερμή, η σκέψεις είναι μπερδεμένες και μπορεί να καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα. Θα υπάρχει όμως η έντονη παρόρμηση ν’ αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δράσετε σε λάθος δρόμο όμως.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Προβλήματα χρόνων που έχετε ρίξει στο υποσυνείδητο σας έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και ζητούν σοβαρή αντιμετώπισή. Ο Άρης σήμερα τονίζει περισσότερο αυτό το πρόβλημα και κάνει έντονη την ανάγκη της φυγής από την πραγματικότητα. Προσέχετε γιατί μπορεί να καταφύγετε σε αλκοόλ και χάπια και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Βγάλτε από μέσα σας όλη αυτή την έντονη ενέργεια που μπορεί να σας κάνει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί  και διοχετεύστε κάπου αλλού π.χ. γυμναστική, περπάτημα, χορό κλπ.  Μείνετε μακριά από συζητήσεις που μπορεί να σας ερεθίσουν.             
Ιχθείς 20/02-20/03: Τα οικονομικά σας απασχολούν σήμερα. Ίσως πάρετε κάποιο δυσάρεστο μήνυμα για τα οικονομικά σας. Ασυνεννοησία μπορεί να υπάρξει σήμερα σε συζητήσεις με φίλους. Είστε σε μια φάση ξεκαθαρίσματος σ’ ότι αφορά τις φιλίες σας. Κάποιοι παλιοί φίλοι συνειδητοποιείτε ότι δεν σας ταιριάζουν πια και έτσι κάποιες φιλίες τελειώνουν και κάποιες άλλες αρχίζουν. Καλό θα ήταν λοιπόν ν’ αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις με φίλους δεν θα  είναι εύκολες και θα δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα.
AstroMeleti