Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 15/12/2010

Η σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και τόλμη για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας. Είμαστε πολύ δυναμικοί και παίρνουμε πρωτοβουλίες για τη ζωή μας.  Θα πρέπει μόνο να είμαστε προσεκτικοί γιατί κάποιες φορές η συμπεριφορά μας  μπορεί να γίνει απότομη και εριστική δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις μας, αφού και οι άλλοι μπορεί να είναι ευερέθιστοι αυτές τις μέρες.
Κριός 21/03-20/04: Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, από τη μια η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο συνεχίζει να είναι προβληματική δημιουργώντας καθυστερήσεις και γενικότερα δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σας αλλά από την άλλη σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε και πάλι πως έχουν τα πράγματα και να επανεξετάσετε σχέδια και αποφάσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, σήμερα θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα έντονα συναισθήματά σας ή να πάρετε τις πρωτοβουλίες που θέλετε και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό. Νιώθετε ότι δεν παίρνετε την αναγνώριση που θα θέλατε από τους άλλους και αυτό σας προβληματίζει. Αποφύγετε σήμερα τις σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις. Προσέξτε ότι έχει  σχέση με ανωτέρους, προϊσταμένους ή ηλικιωμένα άτομα. Αν σχεδιάζετε μια νέα συνεργασία ή ένα γάμο σήμερα δεν θα καταφέρετε να τα προωθήσετε. Μην πιέσετε καταστάσεις. Μόνο εσείς του τελευταίου δεκαημέρου είστε ευνοημένοι αυτή την περίοδο έχοντας την οικονομική και τη συναισθηματική στήριξη που χρειάζεστε πολλές φορές από εκεί που δεν το περιμένατε...

Ταύρος 21/04-21/05: Έντονα φιλανθρωπικά αίσθημα έχετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Θέλετε να βοηθήσετε όσους έχουν την ανάγκη σας και ζητήσουν τη βοήθεια σας. Από την άλλη, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας  έρχονται στο προσκήνιο δημιουργώντας σας συναισθηματικές εντάσεις. Κάποιοι θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Για τους Ταύρους εδώ και καιρό έχουν έρθει στην επιφάνεια  προβλήματα με τη δουλειά ή την υγεία τους. Σήμερα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι απέναντι σ’ αυτά τα προβλήματα. Μπορεί να θέλετε να ξεκουραστείτε αλλά οι υποχρεώσεις να μην σας αφήνουν. Για λόγους κυρίως ανασφάλειας δεν θα μπορέσετε ν’ αντιδράσετε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε από τον εργασιακό χώρο. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με  προϊσταμένους ή ηλικιωμένα άτομα σήμερα.  Προσέξτε την υγεία σας. Δεν  θα ήταν άσχημη ιδέα να κάνετε ένα check up αυτή την περίοδο.  Αντίθετα οι Ταύροι των τελευταίων ημερών βρίσκονται σε μια πολύ καλή φάση βλέποντας τους στόχους τους να προωθούνται και την κοινωνική τους ζωή να βελτιώνετε.        
Δίδυμοι 22/05-21/06: Και σήμερα θα υπάρχει έντονο το συναίσθημα για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές με φίλους. Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και μπορεί να θελήσετε λάβετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα ή μια συλλογική δουλειά. Κάποιοι μπορεί να γραφτείτε σε συλλόγους ή σωματεία. Μόνο οι υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα δυσκολευτούν να διασκεδάσουν σήμερα. Υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο δεν σας αφήνουν να χαρείτε, αντίθετα σας θλίβουν. Μια ερωτική σχέση μπορεί να περνάει κρίση. Μπορεί βρίσκετε σ’ ένα κομβικό σημείο που ή πρέπει να προχωρήσει πιο πέρα ή να διαλυθεί και εσείς πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις σήμερα με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Δεν θα βρείτε λύση, μάλλον περισσότερα προβλήματα θα δημιουργηθούν. Οι δίδυμοι των τελευταίων ημερών έχετε ευκαιρίες στα επαγγελματικά τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με την ανάλογη σοβαρότητα. Είναι πολύ πιθανό να φερθείτε επιπόλαια και να τις χάσετε.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Θέματα που αφορούν καριέρα και αποκατάσταση βρίσκονται και σήμερα στην κορυφή της ατζέντας σας. Νιώθετε ότι πρέπει να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, στην οποία έχουν μπει όλοι οι άλλοι και αλωνίζουν ενώ εσείς νιώθετε  ότι έχετε χάσει εντελώς τον έλεγχο. Μπορεί να νιώθετε δυσαρεστημένη με τη ζωή και τα επαγγελματικά σας και να σκέπτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος.  Οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, δύσκολα θα βρείτε ισορροπίες σήμερα μεταξύ δουλειάς και Οικογένειας.   Από τη μία προσπαθείτε να καλύψετε τις επαγγελματικές σας ανασφάλειες ψάχνοντας τρόπους αναγνώρισης και καθιέρωσης στον επαγγελματικό χώρο και από την άλλη αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια είναι πολλές και δεν σας αφήνουν περιθώρια. Νιώθετε ότι δεν έχετε την κατανόηση που θα θέλατε από τα άτομα της οικογενείας σας. Πιο ευνοημένοι, οι καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου βλέπουν αυτή την περίοδο τα σχέδια τους να προωθούνται με τον  καλύτερο τρόπο.   
Λέων 23/07-23/08: Η ρουτίνα σας έχει κουράσει και νιώθετε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε  και ν’ ανοίξετε τους ορίζοντες σας τόσο φυσικά όσο και πνευματικά. Γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή. Θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες σήμερα θα μπορούσαν να προωθηθούν.  Τα λιοντάρια του δευτέρου δεκαημέρου νιώθετε περιορισμένα. Υποχρεώσεις από άτομα που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεστε σήμερα. Μπορεί να τα αδέλφια, φίλοι ή συνεργάτες να χρειάζονται τη βοήθεια σας σήμερα. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.  Ευκαιρίες στα οικονομικά θα έχουν αυτή την περίοδο οι λέοντες του τρίτου δεκαημέρου π.χ. μια κληρονομιά, επιστροφή από την εφορία, χρήματα που σας όφειλαν θα σας τα επιστρέψουν τώρα.   
Παρθένος 24/08-23/09: Μια πιο εσωστρεφή τάση έχετε σήμερα ενώ παράλληλα τα έντονα συναισθήματα σας δεν θα σας επιτρέψουν να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Ίσως έχετε την τάση να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά αυτές τις μέρες. Οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε, συνεχίζουν να σας προβληματίζουν αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να τις τακτοποιήσετε σήμερα οπότε χαλαρώστε. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διαχείριση του εισοδήματος σας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για τα παιδιά ή το σύντροφο σας τα οποία θα ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε να πάρετε το οποιοδήποτε ρίσκο. Οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών είστε οι πιο ευνοημένοι μέχρι και το τέλος της χρονιάς, αφού σας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση,  ένα γάμο, ή μια πολύ  καλή επαγγελματική συνεργασία. Ευκαιρίες θα υπάρξουν αλλά εσείς μπορεί για άλλη μια φορά να κολλήσετε στις λεπτομέρειες και να χάσετε το τραίνο.   
Ζυγός 24/09-23/10: οι σχέσεις σας βρίσκονται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και καθορίζουν την διάθεση σας. Προσπαθείτε  να κρατήσετε τις ισορροπίες και να επαναφέρετε την αρμονία τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις αλλά για να τα καταφέρετε μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Οι ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου βρίσκεστε εδώ και καιρό στο δρόμο της αυτογνωσίας προσπαθώντας να κατανοήσετε τον εαυτό σας και τι θέλετε να κάνετε.  Σήμερα θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε  προβλήματα που δημιουργούνται στις σχέσεις σας κυρίως με άτομα της οικογενείας. Τα αισθήματα σας για τους άλλους σήμερα μπορεί να γίνουν φυλακή για σας. Οι ζυγοί των τελευταίων ημερών είναι ακόμη σχετικά χαλαροί και αυτό το διάστημα ευνοούνται σε εργασιακά και θέματα υγείας.
Σκορπιός 24/10-22/11: θέματα εργασιακά θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μπορεί να ξεκινάτε μια νέα δουλειά ή να θέλετε να βάλετε ένα καινούργιο πρόγραμμα σήμερα τόσο στη δουλειά σας όσο και στη ζωή σας.  Οι λεπτομέρειες στην οργάνωση  φαίνετε να έχουν μεγαλύτερη σημασία σήμερα για σας. Μπορεί ν’ αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής και πολύ καλά θα κάνετε. Μπορεί να σας παρουσιαστεί κάποιο προβληματάκι υγείας. Οι σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μια περίοδο απολογισμού της ζωής σας και σήμερα μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε λάθη του παρελθόντος. Εσείς που έχετε  γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο διανύετε μια πολύ ευχάριστη και ερωτική περίοδο. Αν θέλατε να αποκτήσετε ένα παιδί θα μπορούσατε να προσπαθήσετε μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.
Τοξότης 23/11-21/12:  Συνεχίζετε και σήμερα να είστε εξωστρεφείς και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Παράλληλα νιώθετε την ανάγκη να βγείτε στο προσκήνιο, να σας ακούσουν και να σας αποδεχτούν. Στόχος της ημέρας η διασκέδαση και οτιδήποτε σας προσφέρει απόλαυση. Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και διατεθειμένοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου αν και η πρόθεση σας είναι να διασκεδάσετε σήμερα μπορεί τελικά να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα φίλων σας. Ούτως ή άλλως είστε σε φάση που αποφασίζεται ποιοι φίλοι αξίζουν να μείνουν  δίπλα σας και ποιοι όχι. Μην μπλέξετε σήμερα οικονομικά και φίλους.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οικογενειακά και προσωπικά θέματα υπερισχύουν σήμερα. Η αίσθηση ασφάλειας και η υποστήριξη που δέχεστε από τους άλλους θα επηρεάσει τη διάθεση σας σήμερα. Οι αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, περισσότερο από κάθε άλλον, αυτή την περίοδο έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά και  θέματα  σταδιοδρομίας. Σήμερα μάλλον θα προτιμούσατε να μείνετε σπίτι με τα’ αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και πάλι τα επαγγελματικά  θα σας προβληματίζουν.  Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Άκρως επικοινωνιακή και πολυάσχολη μέρα και η σημερινή. Πολλές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις υπόσχετε η μέρα σήμερα.   Το μυαλό σας  είναι ανήσυχο και δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σ’ ένα πράγμα. Θα δείτε φίλους και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είναι πολύ πιθανό σήμερα να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις σπουδές σας ή σε νομικές διαδικασίες αν έχετε εκκρεμότητες με το νόμο. Ένα ταξίδι που μπορεί να σχεδιάζατε στο εξωτερικό σήμερα μπορεί να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί. Δεν θα είναι εύκολο να προωθήσετε τα σχέδια σας και αισθάνεστε εγκλωβισμένοι.          
Ιχθείς 20/02-20/03: Σήμερα βγαίνουν στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλεια. Η  οικονομική  σας  κατάσταση επηρεάζει την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας και  την διάθεση σας. Τα ψάρια του δεύτερου δεκαημέρου σήμερα μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα σε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τρίτους (δάνεια ασφάλειες, κληρονομιές κλπ.) Μπορεί να δείτε με κάποιο τρόπο να μειώνετε το εισόδημα του συντρόφου σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα συνεχίσετε να έχετε μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου την υποστήριξη του Δία ο οποίος θα βρίσκετε μέχρι τότε στο ζώδιο σας προσφέροντας σας τύχη και ευκαιρίες επέκτασης και εξέλιξης.  
AstroMeleti