Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 13/12/2010

Η εβδομάδα φαίνετε να ξεκινάει όμορφα, με τη σελήνη στους ιχθείς που μας γεμίζει ευαισθησία και καλοσύνη. Από την άλλη θα είναι μια ακόμη τσαγκαροδευτέρα σε όλο της το μεγαλείο. Λίγο η τεμπελιά, λίγο η ονειροπόληση, και η επιθυμία να ξεφύγετε από την πραγματικότητα δεν θα αφήσουν, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών κάθε ζωδίου να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Και αύριο μέρα είναι.  
Κριός 21/03-20/04: Η καριέρα σας είναι το επίκεντρο αυτό τον καιρό. Προσέξτε το επικοινωνιακό κομμάτι στα επαγγελματικά γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας βάζει τρικλοποδιές. Να είστε σαφείς και το ίδιο να ζητάτε και από τους άλλους για ν’ αποφεύγονται τα λάθει. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις.  Οι των τελευταίων ημερών θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην προώθηση των σχεδίων σας. Μάλλον εσείς δεν θα  θέλετε ν’ ασχοληθείτε σήμερα μ’ αυτά και θα προτιμήσετε ν’ απομονωθείτε...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε κάποιους φίλους σήμερα ή να παρευρεθείτε σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Είναι γενικά μια κοινωνική μέρα. Θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε νέους φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν αν χρειαστεί. Οι περισσότεροι από εσάς, παρά τα προβλήματα στην επικοινωνία θα έχετε τις ευκαιρίες να προωθήσετε σχέδια για ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών ίσως δυσαρεστηθείτε από την εξέλιξη μιας κληρονομικής ή οικονομικής υπόθεσης.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματά καριέρας είναι αυτά που θα σας προβληματίσουν σήμερα. Οι των τελευταίων ημερών να είστε σε εγρήγορση, γιατί μπορεί να σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες και να τις διαχειριστείτε επιπόλαια π.χ. να σας δοθεί η ευκαιρία,  να γνωρίσετε κάποιον που θα σας βοηθούσε στα επαγγελματικά και εσείς να μην του δώσετε καμία σημασία γιατί περνάτε καλά πίνοντας ποτό με τους φίλους σας. Η επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες θα είναι δύσκολη σήμερα.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Ο ανάδρομος Ερμής έχει ξεκινήσει να δημιουργεί προβληματάκια στην επικοινωνία σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Παρόλα αυτά οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών σήμερα θα έχετε ευκαιρίες. Ανοίγονται νέοι εργασιακοί ορίζοντες ή παίρνεται αποφάσεις για τη δουλειά και το καθημερινό σας πρόγραμμα.  Θέματα που αφορούν οικονομικά και δουλειά σήμερα θα σας στενοχωρήσουν.   
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικές υποχρεώσεις σας προβληματίζουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Προσπαθήστε, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών  να είστε τυπικοί σ’ ότι αφορά πληρωμές και μην πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα.  Για τους λέοντες του πρώτου δεκαημέρου έχουν αρχίσει οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα επικοινωνίας στον εργασιακό χώρο. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Παρθένοι των πρώτων ημερών, δύσκολα θα σας χαλάσει κάποιος το κέφι αυτό το διάστημα. Έχετε τη διάθεση ν’ ασχοληθείτε με χόμπι, διασκέδαση, έρωτες και γενικά να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο θ’ αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους και μάλλον θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας αν δεν θέλετε να υπάρξουν παρεξηγήσεις.   
Ζυγός 24/09-23/10: Οι καθυστερήσεις και η ασυνεννοησία στα οικογενειακά ή θέματα σπιτιού μόλις έχουν αρχίσει ιδιαίτερα για τους ζυγούς των πρώτων ημερών. Να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα στο σπίτι. Οι ζυγοί των τελευταίων ημερών έχουν να αντιμετωπίσουν ένα φορτωμένο πρόγραμμα σήμερα που θα τους είναι δύσκολο να το ακολουθήσουν. Θα έχετε δυσκολίες σήμερα στην επικοινωνία σας με φίλους. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που θα στοιχίσουν στην υγεία σας.     
Σκορπιός 24/10-22/11: έντονοι ρυθμοί και εντάσεις στην καθημερινότητα για τους σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου. Η επικοινωνία γίνεται δύσκολα. Μην ξεχνάτε να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Μόνο όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες σήμερα θα έχετε μια ευχάριστη μέρα γεμάτη αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Προσέξτε λίγο τα οικονομικά γιατί λόγω καλής σας διάθεσης θα κάνετε άσκοπα έξοδα σήμερα και θα το μετανιώσετε μετά.
Τοξότης 23/11-21/12:  Έχει αρχίσει μια περίοδος κυρίως για τους τοξότες των πρώτων ημερών που από τη μία δεν θα προλαβαίνετε τα έξοδα  και από την άλλη θα υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις σ’ ότι αφορά τα οικονομικά σας. Η οικογένεια και το σπίτι προβληματίζουν τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμερο. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία σας με άτομα της οικογενείας αποφεύγοντας υπερβολικές δηλώσεις και τακτικές.  Δεν είναι η μέρα σας σήμερα.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κάνει πολύ δραστήριους και δυναμικούς. Παίρνετε πρωτοβουλίες και προσπαθείτε να ανταποκριθείτε στις προσωπικές αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα χρειαστεί να στηρίξετε φίλους ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Ο απολογισμός των οικονομικών σας σήμερα θα σας προβληματίσει.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Κρυφές συναντήσεις και επαφές  απασχολούν σε καθημερινή βάση τους Υδροχόους των πρώτων ημερών. Προσέξτε να είστε σαφείς και μην αφήνετε τον  εαυτό σας εκτεθειμένο.  Κάποιοι μπορεί να έχετε μπει σε διαδικασία απολογισμού και επανεξέτασης κινήσεων από το άμεσο παρελθόν. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο θα χαθείτε προσπαθώντας να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Προσοχή σε λάθει.          
Ιχθείς 20/02-20/03: ‘Έχει αρχίσει μια περίοδος έντονης κοινωνικής ζωής κυρίως για τα ψαράκια του πρώτου δεκαημέρου. Αν και μπορεί να υπάρξουν προβληματάκια στην επικοινωνία σας με φίλους δεν θα είναι ικανά να σας  κρατήσουν μέσα .  Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο ασχολείστε με προσωπικά σας θέματα σήμερα. Πρακτικά ζητήματα στα επαγγελματικά θα σας προβληματίσουν. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας αλλά και εσείς μην είστε υπερβολικοί.
AstroMeleti