Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 4 &5/12/2010

Η σελήνη το Σαββατοκύριακο περνάει στον Τοξότη φτιάχνοντας μας τη διάθεση. Θα δούμε από μια πιο αισιόδοξη  σκοπιά όλα όσα γίνονται γύρω μας και αυτό θα μας επιτρέψει να ξεφύγουμε από τη μαυρίλα και να χαρούμε το Σαββατοκύριακο.  Θα πρέπει μόνο να προσέξουμε τον ενθουσιασμό γιατί μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές ή σε τάσεις να σπαταλήσουμε το χρόνο μας άσκοπα.    Την Κυριακή έχουμε μια νέα σελήνη στον τοξότη που μας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και αφορά κυρίως αυτούς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο κάθε ζωδίου.  
Κριός 21/03-20/04 : Η νέα σελήνη είναι πολύ καλή για εσάς και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα σε σπουδές, σε νομικά διαδικαστικά ζητήματα όπως επίσης και την σχεδίαση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Αν έχετε στα σκαριά ένα νέο σχέδιο αυτές τις μέρες μπορείτε να το ξεκινήσετε και να το προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Το Σάββατο θα έχετε εξελίξεις στα οικονομικά, από εκεί που δεν το περιμένατε.  Κάποιος φίλος ίσως σας απογοητεύσει. Η Κυριακή όμως είναι μια μέρα χαράς και αισιοδοξίας. Αισθάνεστε ανανεωμένοι και δυνατοί έτοιμοι για νέες εμπειρίες. Βελτιώνονται και σταθεροποιούνται θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες...
     
Ταύρος 21/04-21/05:  Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει με πολλές κοινωνικές επαφές ενώ παράλληλα μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι από κάτι που ελπίζατε να γίνει και δεν έγινε ή δεν είχε την τροπή που εσείς θα θέλατε.  Με τη νέα σελήνη την Κυριακή ξεκινάει μια περίοδος (15 ημέρες) εξελίξεων στα οικονομικά σας. Μπορείτε να επωφεληθείτε και να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις ή να κάνετε νέα οικονομικά ανοίγματα.  Τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις στις εργασιακές σχέσεις ή σε θέματα υγείας σήμερα δείχνουν να βελτιώνονται.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το Σάββατο θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών ή γενικότερης αποκατάστασης. Μην πάρετε αμέσως αποφάσεις γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται και να εξαπατηθείτε. Θα είναι δύσκολο ν’ αποφύγετε συγκρούσεις και διαφωνίες με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Η νέα σελήνη στον τοξότη θα τονίσει θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ξεκινά ένα διάστημα 15 περίπου ημερών που θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε και να βελτιώσετε αν θέτε τα κακώς κείμενα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις. Θα ηρεμήσετε και θα ρίξετε λίγο τους τόνους βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα στην προσωπική σας ζωή.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Θα πάρετε αποφάσεις που θ΄ αφορούν τη δουλειά. Απλά προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και μην επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας γιατί μπορεί να έχετε απώλειες.  Η νέα σελήνη σας ωθεί σε νέα εργασιακά ξεκινήματα ή σε αλλαγές στον τρόπο διεκπεραιώσεις της δουλειάς ώστε να σπάσετε λίγο τη ρουτίνα και να τονώσετε τα οικονομικά. Μπορεί να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δεν θα διαρκέσει πάρα πολύ. Μπορεί να υπάρξουν και κάποιες εξελίξεις στον τομέα της υγείας αυτές τις ημέρες αλλά θα είναι κάτι περαστικό.   Θέματα οικογενειακά βελτιώνονται σήμερα.                
Λέων 23/07-23/08: Μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου θέματα οικογενειακά θα θέλουν την προσοχή σας. Θα έχετε τη στήριξη του συντρόφου σας. Από το μεσημέρι του Σαββάτου το κλίμα αλλάζει εντελώς. Αισθάνεστε πολύ πιο δυνατή και αισιόδοξη έτοιμη ν’ αντιμετωπίσετε τη πιο δύσκολη πρόκληση. Η σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο γίνεται πολύ καλύτερη ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μια εργασιακή συμφωνία.  Θα κλείσετε μια δουλειά ή θα βελτιώσετε τις συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα. Η νέα σελήνη την Κυριακή σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολύ ευχάριστης περιόδου (15 ημερών) όπου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τα παιδιά ή αν θέλετε ν’ αποκτήσετε έναν απόγονο, μπορείτε να προσπαθήσετε τώρα. Για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά θα είναι ένα πολύ δημιουργικό διάστημα.       
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα οικογενειακά τονίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα παιδιά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας το Σάββατο αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ κρίση. Οι των τελευταίων ημερών θα αισθανθείτε απογοητευμένοι από κάποιες εργασιακές σχέσεις βλέποντας πως άλλα πιστεύατε και αλλιώς ήταν τα πράγματα. Οι του δευτέρου δεκαημέρου  θα βελτιώσετε με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας. Η νέα σελήνη την Κυριακή σηματοδοτεί το ξεκίνημα νέων περιπετειών που αφορούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι ένα διάστημα περίπου 15 ημερών που καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να οργανωθείτε για να το περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Η πρακτικότητα σας σίγουρα θα σας βοηθήσει.         
Ζυγός 24/09-23/10: Κάποιες ευκαιρίες ή ευχάριστες αλλαγές σε εργασιακά ή θέματα υγείας θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Μην βιαστείτε να χαρείτε και  διασταυρώσετε τις πληροφορίες που μπορεί να σας δώσανε. Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, να πάτε μια κοντινή εκδρομή και να ξεσκάσετε. Η νέα σελήνη την Κυριακή θα σας βοηθήσει σε νέα ξεκινήματα. Μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες. Κάποιοι θα πραγματοποιήσετε μια μετακόμιση μέσα στο επόμενο 15ήμερο. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε τις ευκαιρίες να βρεθείτε με συγγενείς και φίλους και να περάσετε καλά, θα κάνετε κοντινά ταξιδάκια. Αν θέλετε να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με γραπτά, π.χ. συγγράμματα είναι μια καλή περίοδος.              
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου προσφέροντας γοητεία και ένα κλίμα ανανέωσης και ερωτισμού σε  εσάς των τελευταίων ήμερων. Μπορεί να απογοητευτείτε από άτομα της οικογενείας. Το υπόλοιπο σαββατοκύριακο οικονομικά θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Η οικονομική σας αποκατάσταση σας προβληματίζει. Η νέα σελήνη στο Τοξότη σηματοδοτεί ένα καινούργιο κύκλο εξελίξεων στα οικονομικά σας. Τα έσοδα αυξάνονται αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών και να μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η ενέργεια σας θα παραμείνει πεσμένη μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου και θα νιώθετε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι και να χουχουλιάσετε. Από το μεσημέρι και μετά όμως που η σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας, θα ανανεωθείτε και θέλετε ν’ ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Ένας αέρας αισιοδοξίας θα είναι διάχυτος και θα σας καλεί ν’ αρχίσετε καινούργια σχέδια και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Θα έχετε τη στήριξη των φίλων σας. Η νέα σελήνη την Κυριακή πραγματοποιείτε στο ζώδιό σας κάνοντας πιο έντονη την ανάγκη για νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Εσείς θα επιλέξετε τι θέλετε ν’ αλλάξει στη ζωή σας. Η νέα σελήνη σας λέει απλά να το τολμήσετε.         
Αιγόκερος 22/12-20/01: Μάλλον η έντονη κοινωνική ζωή των προηγούμενων ημερών σας κούρασε και το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο και να ξεκουραστείτε. Το Σάββατο μπορεί να ευνοηθείτε από μια μυστική συνάντηση κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών. Οικονομικές προτάσεις και ιδέες να τις ελέγξετε προσεκτικά γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε φούσκες. Παρασκηνιακές διαδικασίες συνεχίζονται και με τη νέα σελήνη για κάποιους θ’ αρχίσει ένας νέος κύκλος μυστικών διεργασιών. Μπορεί επίσης αυτό το διάστημα να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους που θα έχουν την ανάγκη σας. Μια περίοδος απολογισμού μπορεί να ξεκινάει για κάποιους από εσάς με την νέα σελήνη στον Τοξότη.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το Σάββατο φαίνετε να βελτιώνονται τα οικονομικά σας με κάποιες ευκαιρίες που θα έχετε από φίλους ή από μια ομαδική δραστηριότητα-συλλογική δουλειά. Η προηγμένη τεχνολογία με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσει οικονομικά. Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις για ένα σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας. Η νέα σελήνη σηματοδοτεί ένα διάστημα που θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα μοιραστείτε μαζί τους τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Οι κοινωνικές επαφές θα διαδέχονται η μια την άλλη και το κλίμα θα είναι πολύ ευχάριστο. Ένα στόχο, κάτι που ελπίζατε να κάνετε μπορείτε να το ξεκινήσετε μ’ αυτή τη νέα σελήνη.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Για τα ψάρια των τελευταίων ημερών, το Σάββατο είναι μια πολύ καλή μέρα με προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες να έρχονται ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Μπορεί να αισθανθείτε μπερδεμένοι. Η νέα σελήνη την Κυριακή στον τοξότη σας προτρέπει για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Δεν αποκλείετε να υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα στο επόμενο 15ήμερο.  Είναι μια καλή περίοδος αυτή για τα επαγγελματικά σας αλλά θα χρειαστεί πολύ προσωπική δουλειά και προσπάθεια για να τα καταφέρεται.            
AstroMeleti