Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 01/12/2010

Η σελήνη σήμερα στο ζυγό μας κάνει πιο κοινωνικούς και στρέφει την προσοχή μας στον τομέα σχέσεις συνεργασίες. Η συμπεριφορά μας είναι πιο ευγενική και θα υπάρχει η τάση να είμαστε αρεστοί στους άλλους με τον όποιο τρόπο. Το τρίγωνο Ερμή-Αφροδίτης σήμερα ευνοεί την επικοινωνία και τον έρωτα.        
Κριός 21/03-20/04 : Αισθάνεστε πως όλα βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Σοβαρά θέματα προκύπτουν  σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Νέες συνεργασίες, προβλήματα και ξεκαθάρισμα παλαιότερων σχέσεων, ακόμη και μια πρόταση γάμου είναι πιθανή. Ο Ερμής στον αιγόκερο από σήμερα σηματοδοτεί μια περίοδο με συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις για θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Σήμερα μπορεί να έχετε κάποια τέτοια συνάντηση από την οποία θα προκύψουν και οικονομικά οφέλη...
            
Ταύρος 21/04-21/05: Βαρύ το πρόγραμμά σας σήμερα. Πολλές οι υποχρεώσεις αλλά τακτοποιούνται θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, ασφάλειες, εφορίες κ.λπ.  Μετά από μια συζήτηση που αφορά οικονομικά, θα έχετε την ευκαιρία να  προχωρήσετε σε μια συνεργασία. Το φλερτ θα είναι ένα ευχάριστο και αποδοτικό παιχνίδι για σας σήμερα. Αρχίζει ένα διάστημα όπου νέοι επαγγελματικοί δρόμοι σας ανοίγονται. Σχέδια που είχατε στο μυαλό σας τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να τα οργανώνετε για να τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, διαδικαστικά θέματα σπουδών ή νομικά προβλήματα  που έχετε τώρα μπορούν να τακτοποιηθούν.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ξεκινάει μια περίοδος με συζητήσεις και επαφές για οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα με την είσοδο του Ερμή στον αιγόκερο. Ίσως θα πρέπει τώρα να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που απορρέουν από την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο. Επιθυμίες και ερωτικές επαφές έρχονται στο προσκήνιο για να κάνουν σήμερα τουλάχιστον πιο ευχάριστη τη μέρα σας. Οι των τελευταίων ημερών μόνο χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, όλη αυτή την εβδομάδα σε επαγγελματικά ή θέματα καριέρας.         
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα ακινήτων σήμερα θα φορτώσουν το πρόγραμμά σας. Στο χώρο της εργασίας τα πράγματα σήμερα είναι καλά και ίσως υπάρξουν και οικονομικές ευκαιρίες. Ο Ερμής στον Αιγόκερο σας κάνει πιο επικοινωνιακούς με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Σήμερα είναι καλή μέρα για να φλερτάρετε ενώ για όσους έχουν παιδιά, σήμερα ευνοείτε η επικοινωνία μαζί τους. Εκμεταλλευτείτε το, και συζητήστε μαζί τους θέματα που σας προβληματίζουν.           
Λέων 23/07-23/08: Είναι μια μέρα που θα θέλετε να βγείτε, να συναντήσετε κόσμο, να μιλήσετε. Μπορεί και να μην είναι τόσο εύκολο αυτό και τελικά να δημιουργηθούν προβλήματα με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό γιατί παράλληλα θα συνειδητοποιήσετε  ποιοι πραγματικά είναι αυτοί οι άνθρωποι. Έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε καλλιτεχνικά σχέδια ή θέματα που αφορούν τα παιδιά. Αρχίζει μια περίοδος που οι συζητήσεις γύρω από τα εργασιακά θα είναι σχεδόν καθημερινές. Θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στο καθημερινό σας πρόγραμμα ενώ παράλληλα μπορεί να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για την υγεία σας.            
Παρθένος 24/08-23/09: Τα οικονομικά σας προβλήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μην το βάζετε όμως κάτω. Είστε άνθρωποι πρακτικοί που σίγουρα θα βρείτε λύσεις και θα τα ξεπεράσετε. Στο σπίτι η ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι καλή και οι σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας βελτιώνονται. Ο ευχάριστος λόγος  και ο ενθουσιασμός σας σήμερα ευνοούν συμβόλαια ή συμφωνίες. Προσπαθήστε να έχετε τελειώσει με αυτά μέχρι τις 10 του μηνός που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος για ένα εικοσαήμερο οπότε θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Οι των τελευταίων ημερών μόνο, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, όλη αυτή την εβδομάδα, σε θέματα σχέσεων, και σπιτιού-οικογένειας  γιατί υπάρχουν κίνδυνοι απρόσμενων αλλαγών και ανατροπών.                    
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα σας φέρνει στο προσκήνιο και τονίζει μάλλον τα προβλήματα και τις αλλαγές που βιώνετε. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σήμερα μπορεί να σας φαίνονται τεράστιες αλλά σίγουρα θα σας οδηγήσουν κάπου καλύτερα. Η επικοινωνία γενικότερα σήμερα γίνεται εύκολα ενώ και ένα κοντινό ταξιδάκι θα μπορούσατε να το οργανώσετε σήμερα. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερο σηματοδοτεί μια περίοδο με ατελείωτες συζητήσεις για θέματα οικογενειακά ή ακινήτων. Δεν αποκλείεται να προβείτε στην αγορά ενός σπιτιού. Υπογράψτε τα συμβόλαια ή άλλα έγγραφα έως τις 10 του μηνός που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, αλλιώς θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα. Σήμερα μπορεί να έχετε μια οικονομική στήριξη από άτομα της οικογένειάς σας.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Μην αφήσετε σήμερα απολογισμούς και προβλήματα του παρελθόντος να σας χαλάσουν τη μέρα.  Κοιτάξτε γύρω σας και μην αφήσετε να σας ξεφύγουν οι οικονομικές και συναισθηματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα. Εξάλλου από σήμερα αρχίζει μια περίοδος γεμάτη ευχάριστες μετακινήσεις, ταξιδάκια, επαφές και συζητήσεις με φίλους, συγγενείς αλλά και νέα άτομα που θα μπούνε στη ζωή σας. Μπορείτε να οργανώσετε τώρα μια μετακόμιση που μπορεί να θέλετε να κάνετε ή να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες. Το διάστημα από 10 έως 31 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος οπότε καλύτερα ότι έχετε να κάνετε κάντε το πριν τις 10 ή μετά με τον καινούργιο χρόνο.
Τοξότης 23/11-21/12: Κοινωνικές επαφές ή θέματα συλλογικής δουλειάς έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Θέλετε να βγείτε, να συναντήσετε φίλους και να διασκεδάσετε. Αυτό ίσως σας ευαισθητοποιήσει περισσότερο ή σας ξύσει πληγές με προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν με κάποιους φίλους.  Μπορεί να προβληματιστείτε σήμερα με τους στόχους σας και πράγματα που ελπίζετε να δημιουργήσετε αλλά μέσα από αυτόν τον προβληματισμό θα δείτε τι  πραγματικά πρέπει να κάνετε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους αυτούς. Ατέλειωτες συζητήσεις με θέμα τα οικονομικά (σε σχέση με  επαγγελματικά και  συνεργασίες) αρχίζουν από σήμερα. Αν πρόκειται να κάνετε κάποιες σοβαρές αγορές πραγματοποιείστε τις πριν από τις δέκα του μηνός αλλιώς αφήστε να τις κάνετε με το νέο έτος. Σήμερα μπορεί να βρείτε από φίλους ή συναδέλφους την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε. Οι των τελευταίων ημερών μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όλη την εβδομάδα  με θέματα οικογενείας ή ακίνητης περιουσίας.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά με την παρουσία της σελήνης στο ζυγό. Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας φαίνεται να γίνονται πιο έντονα, ενώ και οι υποχρεώσεις σας σήμερα απέναντι σε προϊσταμένους ή συνεργάτες  φαντάζουν περισσότερες και δυσκολότερες. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερο σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με γραπτά, συμβόλαια, συμφωνίες, ταξιδάκια και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με επικοινωνία. Θυμηθείτε ότι το διάστημα από 10 έως 31 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος οπότε καλύτερα ότι έχετε να κάνετε κάντε το πριν τις 10 ή αλλιώς μετά με τον καινούργιο χρόνο.  Κοινωνικές επαφές ευνοούνται σήμερα οπότε βγείτε και διασκεδάστε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και μόνοι αφού σίγουρα κάποιο φλερτ θα υπάρξει.
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολύ καλή μέρα φαίνετε η σημερινή για να προωθήσετε τα σχέδια. Για κάποιους όμως θα τονιστούν προβλήματα που πιθανόν έχουν,  με νομικές διαδικασίες, σπουδές ή υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό. Ένας συγγενής εξ αγχιστείας μπορεί να έχει την ανάγκη σας σήμερα. Από σήμερα ξεκινάει ένα παρασκήνιο για εσάς τους υδροχόους. Η εσείς συζητάτε και σχεδιάζετε κάποια πράγματα κρυφά ή άλλοι μιλάνε και δρουν πίσω από την πλάτη σας. Σήμερα πάντως θα γίνουν συζητήσεις που ευνοούν την καριέρα σας αλλά θα πρέπει να μείνουν κρυφές.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά θέματα που αφορούν ασφάλειες, τράπεζες, εφορίες θα σας απασχολήσουν σήμερα τονίζοντας τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Επαγγελματικά και θέματα καριέρας σήμερα ευνοούνται μέσα από πολύ δουλειά και οργάνωση. Οι στόχοι σας ή θέματα συλλογικής εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και αρχίζει μια περίοδος έντονων συζητήσεων γύρω από αυτά. Κοινωνικές επαφές δεν θα σας λείψουν καθόλου αφού οι προσκλήσεις θ’ αρχίσουν να έρχονται η μια πίσω από την άλλη.  Συζητήσεις με φίλους σήμερα θα δώσουν ώθηση στα σχέδια σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί σήμερα να σας απασχολήσει.    
AstroMeleti