Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Ημερήσιες Προβλεψεις 25&26/12/2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Η σελήνη ευτυχώς παραμένει στον λέοντα τονίζοντας  την ανάγκη για διασκέδαση, παιχνίδι, χαρά και κάνοντας μας παράλληλα πιο εξωστρεφείς. Ας χαρούμε λοιπόν τα Χριστούγεννα και ας αφήσουμε πίσω μας τη μιζέρια που μας φόρτωσαν κάποιοι άλλοι. Το βράδυ του Σαββάτου θα περάσει στο ζώδιο της παρθένου οπότε μετά τον ενθουσιασμό και τη χαρά  θα πρέπει να μπούμε σ΄ ένα πρόγραμμα. Σιγά- σιγά γυρίζουμε και πάλι στην καθημερινότητα μας. Μια διάθεση γκρίνιας είναι απόλυτα φυσιολογική αφού συνειδητοποιούμε ότι αυτό ήταν όλο!
Κριός 21/03-20/04: Τα Χριστούγεννα θα είναι μια έντονα συναισθηματική  και ευχάριστη μέρα για εσάς τους Κριούς, μέχρι αργά το μεσημέρι τουλάχιστον. Θα βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα όμως κάποιοι μπορεί να λένε ή να κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σας και θα σας απογοητεύσουν. Μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά. Το μυαλό σας ακόμη και σήμερα δεν φεύγει από τη δουλειά. Από το Σάββατο το βράδυ αρχίζετε να οργανώνετε τα επαγγελματικά σας και να σκέφτεστε τι μπορείτε να αλλάξετε και με πιο τρόπο θα ανανεωθείτε. Κάποιοι  μπορεί ακόμη και να συναντήσετε, το βράδυ του Σαββάτου, άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να προωθήσετε κάποιες σκέψεις ή  ιδέες. Την Κυριακή η αυτοπεποίθηση σας είναι ανεβασμένη και νιώθετε έτοιμοι, από αύριο να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό. Και σήμερα μπορεί να παραβρεθείτε σε ευχάριστες εκδηλώσεις αλλά θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας. Ίσως κάποιοι σας στηρίξουν...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Οικογενειακή η ατμόσφαιρα μέχρι και αργά το μεσημέρι των Χριστουγέννων. Σίγουρα έχετε φτιάξει μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι και θέλετε να τη χαρείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Θα υπάρξει μια σύγχυση σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Από το απόγευμα του Σαββάτου η διάθεση σας αρχίζει και ανεβαίνει. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και δηλώνετε έντονα την παρουσία σας όπου και αν βρίσκεστε.   Ένα ταξίδι μπορεί να προκύψει σήμερα ή μέσα από μια σχέση, σας ανοίγετε ένας καινούργιος δρόμος. Ούτος ή αλλιώς εδώ και καιρό βιώνεται μια περίοδο εξέλιξης. Αν και πολύ δύσκολα αποφασίζετε να κάνετε αλλαγές κάποιες παλιές αντιλήψεις και μια παλιά φιλοσοφία ζωής  δίνουν τη θέση τους σε νέες πιο φρέσκιες .  Την Κυριακή πάντως,  θα περάσετε μια πολύ όμορφη μέρα με το σύντροφο σας ή κάποιους συνεργάτες.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δεν θα μείνετε σπίτι τα Χριστούγεννα. Ή κάποιο ταξιδάκι έχετε πάει ή θα βρεθείτε με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον για να περάσετε μαζί τις γιορτές σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Από το απόγευμα του Σαββάτου το τοπίο αλλάζει και  θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι με πολύ δικά σας άτομα. Αυτό σας βοηθά να αποκτήσετε μια ψυχολογική ηρεμία και ισορροπία μετά το τρέξιμο των προηγούμενων ημερών. Κάποιοι από εσάς θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας σήμερα. Μήπως θα πείτε τα κάλαντα στους συγγενείς; Πολύ πιθανό να πάρετε μια βοήθεια από τον πατέρα σας. Μια  μέρα μετά τα Χριστούγεννα και μπαίνετε ξανά σε  παραγωγική διαδικασία με στόχο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Πιθανότατα κάτι που επιθυμούσατε πολύ εδώ και καιρό.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μέχρι και το μεσημέρι των Χριστουγέννων σας απασχολεί η διαχείριση των οικονομικών σας. Εντάξει μπορεί να  ξοδέψατε πολλά αυτές τις μέρες αλλά Χριστούγεννα είναι μη γκρινιάζετε. Οι επισκέψεις και οι συναντήσεις θα είναι πολλές μες το Σαββατοκύριακο. Το μυαλό σας όμως βρίσκετε  ακόμη στη δουλειά και μπορεί σήμερα να έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες για τη δουλειά σας. Ο πολύπαθος τομέας των σχέσεων σας που το τελευταίο διάστημα περνάει κρίση σήμερα φαίνετε να δέχεται βελτιώσεις.  Την Κυριακή θα έχετε μια πολύ ευχάριστη και ερωτική μέρα παρ’ όλα αυτά μπορεί να μην αποφύγετε κάποιες παρεξηγήσεις που θα προκύψουν μέσα από κάποιο μήνυμα  ή από συζητήσεις. Πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία αυτές τις μέρες.
Λέων 23/07-23/08: Αμείωτο το κέφι σας αυτές τις μέρες. Και σήμερα θα είστε τρελό παιδί, χαρά γεμάτο και θα καταφέρετε να γίνεται το επίκεντρο της παρέας. Θα μπορούσατε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με ευκολία αλλά δεν νομίζω να σας το επιτρέψει ο ανάδρομος Ερμής, χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα ασυνεννοησίας.   Ο σύντροφός σας ή κάποιος συνεργάτης ίσως προσπαθήσει να σας παραπλανήσει σήμερα. Από την άλλη, μπορεί εσείς να πιστέψετε σε μια σχέση απατηλή και να πέσετε θύμα αυταπάτης. Με κάποιο τρόπο ζητήματα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο, από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά φέρνοντας στην επιφάνεια και θέματα εργασίας ή υγείας. Αν δουλεύεται σήμερα θα έχετε την εύνοια του προϊσταμένου ή του αφεντικού σας. την Κυριακή είτε μόνοι σας, είτε με παρέα, θα περάσετε πολύ ευχάριστα στο σπίτι σας. υπάρχει περίπτωση να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά.    
Παρθένος 24/08-23/09: Με τη σελήνη να περνά, σιγά- σιγά, στο ζώδιο σας τα Χριστούγεννα, η μέρα θα γίνεται όλο και καλύτερη. Θα είστε σπίτι αρχικά ή θα βρεθείτε με άτομα της οικογενείας. Αργότερα  οι ρυθμοί ανεβαίνουν και θα  θέλετε να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή να περάσετε ευχάριστες ώρες με τα παιδιά σας (αν είστε γονείς). Την Κυριακή θα περάσετε όμορφα με φίλους. Αν θέλετε τη στήριξη κάποιων ή τη βοήθεια κάποιον, μη διστάσετε να τη ζητήσετε σήμερα. Η αυτοπεποίθηση σας είναι πολύ ανεβασμένη και σας βοηθάει να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να προκύψει ξαφνικά σήμερα. ένας έρωτας με την πρώτη ματιά. 
Ζυγός 24/09-23/10: Συνεχίζεται να είστε πολύ κοινωνικοί και τα Χριστούγεννα και έχετε πολλές συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.  Από το απόγευμα και μετά η ατμόσφαιρα γίνεται πιο οικογενειακή.  Κάποιοι θα επισπευτείτε άτομα της οικογενείας σας ενώ κάποιοι άλλοι έχετε κανονίσει μια συγκέντρωση στο δικό σας σπίτι.  Βάζετε στην άκρη τα πιθανά προβλήματα που έχετε το τελευταίο διάστημα με άτομα της οικογένειας  και αφήνετε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα να  βελτιώσει λίγο τις σχέσεις. Ένα άτομο της οικογενείας σας στηρίζει οικονομικά και συναισθηματικά. Την Κυριακή γίνεστε πιο εσωστρεφείς και προσπαθείτε να ηρεμήσετε από το τρέξιμο και την ένταση των προηγούμενων ημερών. Τα οικονομικά σας ευνοούνται και σήμερα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Φιλοδοξίες και θέματα που αφορούν  αποκατάσταση, σας προβληματίζουν  το πρωί των Χριστουγέννων και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις. Αργότερα,  σιγά-σιγά αρχίζετε να μπαίνετε σε ένα πιο εορταστικό και κοινωνικό κλίμα και κανονίζετε να βρεθείτε με φίλους. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις είναι πολλές αλλά με τον Ερμή ανάδρομο θα πρέπει να είστε όσο πιο σαφείς και προσεκτικός γίνεται, για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  Την Κυριακή αισθάνεστε πολύ όμορφα και η γοητεία σας είναι έντονη. Μπορείτε να τι εκμεταλλευτείτε σε όλα τα επίπεδα. Με τον Άρη στον αιγόκερο είσαστε πολύ νευρικοί γι’ αυτό καλό θα ήταν σήμερα να προσέχατε λίγο γιατί από βιασύνη και νευρικότητα μπορεί να έχετε κανένα μικρό ατυχηματάκι. Επίσης  πρέπει να είστε προσεκτικοί  στις μετακινήσεις και να μην τρέχετε. 
 Τοξότης 23/11-21/12:  Η έμφυτη αισιοδοξία σας και ο θετικός τρόπος που βλέπετε τα πράγματα σήμερα θα σας φέρουν  στο προσκήνιο. Η παρουσία σας γίνεται αισθητή σήμερα στους γύρω σας και εσείς βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό. Θα πρέπει μόνο να προσέξετε στις συζητήσεις που θα γίνουν γιατί θα είστε εύστροφοι και αυθόρμητοι αλλά ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας βάλει τρικλοποδιές ή να  δημιουργήσει κλίμα ασάφειας και ασυνεννοησίας.  Ο Άγιος Βασίλης σε εσάς θα έρθει μάλλον τα Χριστούγεννα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αλλά την Κυριακή θα είστε λίγο σπάταλοι (ευτυχώς είναι κλειστά τα καταστήματα). Κάτι πολύ καλό θα προκύψει  σήμερα. Ταχτοποιούνται πράγματα. Φίλοι και συνεργάτες είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.         
Αιγόκερος 22/12-20/01: Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας θα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να πλήξετε αυτές τις μέρες.  Το Σάββατο θα έχετε την  τάση  να ξεφύγετε από τα καθημερινά ταξιδεύοντας άλλοι πραγματικά και άλλοι φανταστικά. Όσοι δεν είχατε κανονίσει ένα ταξίδι, θα ταξιδέψετε με το μυαλό σας σε νέους κόσμους και νέους δρόμους, κάνοντας σχέδια και αναζητώντας διεξόδους. Δεν θα είναι ανώφελο αυτό το ταξίδι αφού θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και πηγές στήριξης. Χριστούγεννα είναι. Το ξέρω ότι ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο είστε σε φάση έντονων εξελίξεων αλλά χαλαρώστε λίγο. Την Κυριακή θα περάσετε καλά με φίλους αλλά στο σπίτι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.          
Υδροχόος 21/01-19/02: Χαρούμενους σας βρίσκουν τα Χριστούγεννα. Έχετε αρχίσει ήδη να σκέφτεστε με πιο τρόπο θα γίνουν οι επιθυμίες σας πραγματικότητα και κάνετε όνειρα για τον επόμενο χρόνο. Η μέρα σήμερα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποιο σημαντικό άτομο μέσω του οποίου θα έχετε κάποιο απρόσμενο όφελος- κέρδος. Θα πρέπει μόνο να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις με φίλους και στις κοινωνικές σας επαφές γιατί ο Ερμής παραμένει ανάδρομος και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Την  Κυριακή το κλίμα παραμένει καλό με ευχάριστες εξελίξεις, σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης.        
Ιχθείς 20/02-20/03: Φορτωμένο φαίνεται να είναι το πρόγραμμα σας και θα πρέπει να οργανώσετε πολλά μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου. Μέχρι τότε θα πρέπει επίσης να είσαστε και προσεκτικοί στην επικοινωνία με το σύντροφο ή άτομα της οικογενείας. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών που νιώθετε την ανάγκη να τα αλλάξετε όλα και να φέρετε τα πάνω-κάτω. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί μπορεί να προσπαθήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να μπερδευτούν περισσότερο τα πράγματα. Από το μεσημέρι και μετά, η προσοχή σαςεστιάζετε στις σχέσεις και η διάθεση σας επηρεάζετε από αυτές. Ωστόσο οι σχέσεις με τον σύζυγο ή τον πατέρα βελτιώνονται. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με φίλους ή άτομα που θα σας βοηθήσουν. Την Κυριακή θα είναι έντονη η κοινωνική σας ζωή. Θα δείτε φίλους από παλιά ή θα γνωρίσετε νέους φίλους. Θα έχετε μια τάση γενικότερης  ανανέωσης τόσο σωματικής όσο και πνευματικής.           
AstroMeleti