Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 30/12/2010

Η σελήνη σήμερα έκανε την είσοδο της στο σκορπιό κάνοντας μας έντονα συναισθηματικούς, έως και εύθικτους κάποιες φορές. Το ερωτικό στοιχείο θα είναι έντονο αλλά από την άλλη, δεν θα λείψουν η καχυποψία,  τα έντονα πάθει και οι ζήλειες.  Οικονομικά που έχουν σχέση με τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτών των ημερών. Επιτέλους ο Ερμής από σήμερα επιστρέφει κα πάλι στην ορθή φορά του και σιγά – σιγά τα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις υποχωρούν.  
Κριός 21/03-20/04: Έντονα συναισθηματική μέρα η σημερινή. Μια τέτοια μέρα, θα μπορούσε να κρύβει κινδύνους για σας τους παρορμητικούς Κριούς που  αντιδράτε  άμεσα.  Θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να απεμπλακεί από το συναίσθημα, για να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά  πριν αντιδράσετε στην οποιαδήποτε πρόκληση.  Σε θέματα οικονομικά ή περιουσιακά θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας. Ο Ερμής από σήμερα γυρνάει στην ορθή φορά του οπότε  σχέδια που μπορεί να έμειναν για λίγο πίσω τώρα ολοκληρώνονται με τον ένα ή τον  άλλο τρόπο. Νομικές διαδικασίες που εκκρεμούσαν, θέματα  σπουδών ή ένα ταξίδι έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και παίρνουν το δρόμο τους. Τα επαγγελματικά σας σήμερα σας απασχολούν ευχάριστα ενώ και στη σεξουαλική σας ζωή υπάρχουν εξελίξεις...
Ταύρος 21/04-21/05: Οι σχέσεις σας, τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Η ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια μέσα από αυτές τις σχέσεις θα είναι ο οδηγός σας. θέλετε ίσως να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα γι’ αυτό, πολύ από εσάς θα επιδιώξετε μια  συζήτηση με τον σύντροφο σας ή κάποιο συνεργάτη. Μην αφήσετε το συναίσθημα του φόβου και της ανασφάλειας να σας οδηγήσει σε υπερβολές ή απόλυτες συμπεριφορές (π.χ. όλα ή τίποτα). Το θετικό είναι ότι με την επιστροφή του Ερμή σε ευθεία κίνηση, προβλήματα, αναθεωρήσεις ή καθυστερήσεις που είχαν προκύψει σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα αρχίζουν να υποχωρούν σιγά-σιγά. Πολύ καλή μέρα σήμερα για να προωθήσετε τα σχέδια σας και ότι αφορά σπουδές, νομικά, και ταξίδια.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: μετά από ένα μικρό διάστημα που ήσασταν πιο χαλαροί σήμερα ξαναμπαίνετε στη ρουτίνα, με ένα σχετικά φορτωμένο πρόγραμμα. Χρειάζεται να γίνεται πιο πρακτικοί, να οργανώσετε πράγματα ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε και με την καθαριότητα. Μπορεί να ετοιμάζετε π.χ. το σπίτι για τις γιορτές. Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα.  Στη δουλειά σήμερα μπορεί να είστε λίγο επικριτικοί με τους συναδέλφους και ίσως δημιουργηθεί κάποιο προβληματάκι. Το καλό είναι ότι από σήμερα, ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστέφει σε ορθή πορεία και έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες ή βελτιώνονται και προχωρούν ή διακόπτονται. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, σήμερα μπορείτε άνετα να τις τακτοποιήσετε.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Πέρα από τα οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να υπάρχουν, εσείς από σήμερα έχετε μια γιορτινή διάθεση και θέλετε να βγείτε, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη αλλά θα πρέπει να ελέγξετε τα έντονα συναισθήματα σας, γιατί το πάθος και η ζήλια μπορεί να  χαλάσουν το ερωτικό κλίμα. Όσοι είστε γονείς θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μια πολύ ωραία και διασκεδαστική μέρα με τα παιδιά σας. Η καθημερινότητα σας από σήμερα γίνεται πιο εύκολη αφού ο Ερμής επιστρέφοντας στην ορθή φορά του σας απαλλάσσει από προβλήματα, καθυστερήσεις και παρανοήσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα το οποίο θα καταφέρετε να βάλετε και πάλι σε τάξη. Στη δουλειά τα πράγματα γίνονται καλύτερα και ξεκαθαρίζει η κατάσταση με κάποιο πρόβλημα υγείας. Πολύ καλή μέρα σήμερα για να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.       
 Λέων 23/07-23/08: Γίνεστε λίγο πιο εσωστρεφείς σήμερα ή σας απασχολούν υποθέσεις οικογενειακές ή κάποιου ακίνητου. Η εξέλιξη των υποθέσεων αυτών επηρεάζει έντονα τη σημερινή σας διάθεση. Κάποιοι αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι και να χαρείτε τη ζεστασιά, τη στοργή και την προστασία που σας προσφέρει. Η επικοινωνία ή θέματα που αφορούν  τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά βελτιώνονται με το Ερμή και πάλι σε ορθή φορά, ενώ και εσείς φαίνετε να έχετε πια κατασταλάξει και έχετε πάρει αποφάσεις σε προσωπικά-συναισθηματρικά ζητήματα. Ένα δημιουργικό σχέδιο που καθυστερούσε, τώρα μπορείτε να το προωθήσετε και πάλι. Στη δουλειά δύνεται τον καλύτερο σας εαυτό σήμερα και κερδίζετε την αποδοχή των άλλων και κάποια οικονομική υποστήριξη.   Αν υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας, σήμερα θα δείτε βελτίωση.
Παρθένος 24/08-23/09: Η διάθεση σας σήμερα ( και ιδιαίτερα όσων έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο) είναι πολύ καλή και αισθάνεστε ανανεωμένοι και δυνατοί. Η παρουσία σας γίνεται αισθητή και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να κερδίσετε πράγματα.  Ο κυβερνήτης σας Ερμής από σήμερα επιστρέφει και πάλι σε ευθεία κίνηση απαλλάσσοντας σας από προβλήματα στο σπίτι. Η επικοινωνία με άτομα της οικογενείας γίνεται καλύτερη χωρίς παρανοήσεις και ασυνεννοησίες. Από την άλλη και εσείς είχατε τη δυνατότητα όλο αυτό το διάστημα, να  επαναπροσδιορίσετε αυτές τις σχέσεις και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αν εκκρεμούσε  ένα ζήτημα αγοραπωλησίας ακινήτου, τώρα μπορείτε και πάλι να το προωθήσετε. Πολλές επαφές, συναντήσεις ή μετακινήσεις θα έχετε σήμερα. Κάποιοι θα κάνετε ένα μικρό ταξίδι.     
Ζυγός 24/09-23/10: Αίσθημα ανασφάλειας και φοβίας μπορεί να σας δημιουργείτε σήμερα με αφορμή την οικονομική ή συναισθηματική σας κατάσταση. Προβληματίζεστε για το πώς θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε καλύτερα ώστε να είστε ασφαλείς. Η επικοινωνία με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον βελτιώνετε και τα προβλήματα στις μετακινήσεις  σιγά-σιγά υποχωρούν καθώς ο Ερμής επιστρέφει και πάλι σε ορθή πορεία από σήμερα. Γίνεστε λιγότερο αφηρημένοι και περισσότερο λογικοί και πάλι. Είναι μια πολύ καλή μέρα, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, για να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα της οικογενείας σας ή να διευθετήσετε ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία. Αν χρειάζεστε οικονομική στήριξη σήμερα μπορείτε να τη ζητήσετε. Ξεκινήστε από άτομα της οικογένειας.              
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα. Είναι και η Αφροδίτη για λίγες μέρες ακόμη στο ζώδιο σας κάνοντας σας γοητευτικότερους και ευνοώντας θέματα ερωτικά και οικονομικά. Και μιας και μιλήσαμε για οικονομικά, ο Ερμής που βρίσκετε στο οίκο των οικονομικών σας, σήμερα γυρνάει σε ορθή φορά δίνοντας  μια ανάσα στα οικονομικά σας. Αν υπήρξαν καθυστερήσεις ή μπερδέματα σε πληρωμές, εισπράξεις και γενικότερα σε οικονομικά ζητήματα τώρα σιγά-σιγά τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Μπορείτε και πάλι να κάνετε τις αγορές σας χωρίς τον κίνδυνο να απογοητευτείτε ή να μετανιώσετε αργότερα γι’ αυτές. Συναισθηματικά προβλήματα θα ξεπεραστούν τώρα. Μετακινήσεις και κοντινά κυρίως ταξίδια ευνοούνται σήμερα, ενώ βελτιώνονται και οι σχέσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον π.χ. αδέλφια, πατέρας, φίλοι κλπ.               
 Τοξότης 23/11-21/12: Αυξημένη η ευαισθησία σας σήμερα και η ανάγκη να δείτε μέσα σας και γιατί όχι να κάνετε ένα μικρό απολογισμό. Σπάνιο για εσάς αλλά μπορεί να γίνεται πιο εσωστρεφείς και να θέλετε να μείνετε μόνοι σας σήμερα, να αποσυρθείτε και να ξεκουραστείτε. Κάποιοι θα εστιάσετε στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Τα οικονομικά σας με κάποιο τρόπο βελτιώνονται σήμερα. Το ένστικτό σας μπορεί να σας οδηγήσει να πάρετε αποφάσεις ή να σχεδιάσετε κάτι που θα τονώσει τα οικονομικά σας. Θα έχετε και την στήριξη κάποιων δυνατών ανθρώπων. Ο Ερμής που ήταν ανάδρομος στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο, σήμερα επιστρέφει και πάλι σε ορθή φορά και πολλά πράγματα βελτιώνονται σε σχέσης και καριέρα.   Θα μπορέσετε τώρα να διαχειριστείτε καλύτερα τα πράγματα.
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Κοινωνική η σημερινή μέρα για εσάς. Μπορεί να συναντήσετε φίλους και να διασκεδάσετε, μπορεί να είστε καλεσμένοι σε μια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να λάβετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα. Γενικότερα νιώθετε την ανάγκη για κοινωνικοποίηση ή ένταξη σε μια ομάδα, σ’ ένα χώρο. Αν υπήρχαν καθυστερήσεις ή παρανοήσεις σε υποθέσεις που τις χειριζόσασταν κρυφά, τώρα, με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή σε ορθή πορεία και πάλι, τα  πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Από την άλλη, αν γίνονταν πράγματα πίσω από την πλάτη σας, πολύ σύντομα θα τα μάθετε.         
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα γύρο από την καριέρα και τη ζωή σας, έρχονται στο προσκήνιο. Αν υπάρχουν προβλήματα και δεν είστε ευχαριστημένοι από τη ζωή σας, το συναίσθημα αυτό μπορεί να το νιώσετε πιο έντονο σήμερα. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά οι σχέσεις με τους φίλους βελτιώνονται και τυχόν παρεξηγήσεις σιγά - σιγά υποχωρούν.  Βέβαια υπάρχουν και φιλίες  που επανεξετάστηκαν και μπορεί να μην πέρασαν στις εξετάσεις. Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να κρύβει η μέρα σήμερα. Οι γεννημένοι  το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε πάρα πολύ ωραία έχοντας την υποστήριξη των γύρω σας.     
Ιχθείς 20/02-20/03: Το αίτημα της ημέρας είναι η Ελευθερία Κινήσεων, επέκταση και ανάπτυξη. Κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον σας ή προωθείτε σήμερα τα σχέδια σας. Η ανάγκη για ένα ταξίδι είναι μεγάλη ίσως γιατί πλήττετε ή θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα. Πάντως σίγουρα κάποιοι θα το κάνουν το ταξιδάκι τους σήμερα.  Ο Ερμής από σήμερα επιστρέφει και πάλι στην ορθή πορεία του φέρνοντας θετικές , ως επί το πλείστον, εξελίξεις στην ζωή και την καριέρα κυρίως εκείνων που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. ΟΙ ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου , θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε σήμερα με φίλους ενώ ένα ισχυρό άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο θα σας στηρίξει οικονομικά.    
AstroMeleti