Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 27/12/2010

Η σελήνη σήμερα στην παρθένο μας βάζει σε πρόγραμμα μετά την πιθανή κραιπάλη των προηγούμενων ημερών και μας κάνει πιο επιφυλακτικούς και αναλυτικούς στις σχέσεις μας.  Μια τάση οργάνωσης και προγραμματισμού μπορεί να μας φέρει σε σύγκρουση με τους άλλους. Η γκρίνια σίγουρα δεν θα λείψει. Θα είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγείας.  Η σύνοδος ήλιου Πλούτωνα δημιουργεί εκρήξεις κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, ζυγούς και αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.
Κριός 21/03-20/04: Δεν πρόλαβαν να περάσουν οι γιορτές και επιστρέψατε αμέσως στην καθημερινότητα και το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Η εβδομάδα ξεκινάει λίγο δύσκολα ειδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Με τόσους πλανήτες στο τομέα καριέρα-αποκατάσταση σίγουρα δεν είστε και στη καλύτερη φάση. Με πρωταγωνιστή τον Πλούτωνα που απαιτεί επαγγελματική και προσωπική αναγέννηση. Οι φιλοδοξίες είναι έντονες και ο ανταγωνισμός μεγάλος.  Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να σηκώσετε το ανάστημα σας μπροστά στους ανώτερους σας και να διεκδικήσετε τον έλεγχο της ζωής σας. Καλό θα ήταν να μην  το κάνετε και να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Αν πιστεύεται ότι δεν αντέχετε άλλο, τουλάχιστον μην ενεργήσετε παρορμητικά. Κινηθείτε με στρατηγική. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα στην οργάνωση ενός ταξιδιού. Ο ανάδρομος Ερμής έχει βαλθεί να σας χαλάσει τα σχέδια γενικότερα. Το δίλλημα που έχετε να αντιμετωπίσετε εσείς των τελευταίων ημερών είναι: δουλειά ή ακόμη μια μέρα  ξεκούρασης ακόμη. Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να σας παρασύρουν κάποιοι φίλοι...
        
Ταύρος 21/04-21/05: Προσωπικά και συναισθηματικά βρίσκονται στο προσκήνιο με το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Έχετε την ανάγκη να γίνεται το επίκεντρο. Μην το κάνετε αυτό προσπαθώντας να επιβάλετε τις αντιλήψεις σας στους άλλους. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και αυτοί και μην είστε απόλυτοι.  Κάποιοι είστε προβληματισμένοι με τα σχέδια και το μέλλον σας. Σήμερα μάλλον θα καταφέρετε να δείτε την ουσία των πραγμάτων και θα βρείτε τον τρόπο να συνεχίσετε τις αλλαγές που έχετε αρχίσει.  Κοιτάξτε τις ευκαιρίες γύρο σας ακόμη και εκεί που δεν φαίνετε να είναι κάτι ορατό. Οι ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε σήμερα να πραγματοποιήσετε πληρωμές  ή εισπράξεις αν δεν είναι αναγκαίο.  Ο Ερμής που είναι ακόμη ανάδρομος, δεν θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε χωρίς προβλήματα ή καθυστερήσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μην ανακατέψετε οικονομικά με φιλίες γιατί τα’ αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Το σπίτι και η οικογένεια φαίνετε να σας προβληματίζουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Οι οικογενειακές σχέσεις γίνονται πιο δύσκολες ίσως γιατί σήμερα σας φορτώνουν με πολλές υποχρεώσεις. Συναισθηματικά νιώθετε αδύναμοι και τρωτοί. Τα οικονομικά δεν λένε να σας αφήσουν να ησυχάσετε. Λογαριασμοί οι κάποια μηνύματα που θα πάρετε σήμερα για ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας οδηγήσουν σε οικονομικές ακρότητες. Κινηθείτε με προσοχή και σίγουρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε βαθύτερα και καθαρότερα και ν’ αποφασίσετε τι θα κάνετε. Ο ανάδρομος Ερμής και σήμερα θα δημιουργήσει προβλήματα, ιδιαίτερα σε όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μην περιμένετε να συνεννοηθείτε με τους άλλους, δεν θα είναι εύκολο. Οι δίδυμοι των τελευταίων ημερών δύσκολα θα βρουν ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας σήμερα. προσέξτε τις επιπόλαιες και υπερβολικές συμπεριφορές γιατί μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδια σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η εβδομάδα ξεκινάει με μια πολυάσχολη Δευτέρα. Πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις και όλοι φαίνετε κάτι να θέλουν από σένα σήμερα. Από την άλλη, καζάνι που βράζει ο τομέας των σχέσεων. Με αφορμή οικονομικά ή συναισθηματικά σήμερα νιώθεις την ανάγκη να ορθώσεις το ανάστημα σου και να διεκδικήσεις αυτά που νομίζεις ότι αξίζεις και δεν σου τα έχουν δώσει, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις. Μια έκρηξη αυτοπεποίθησης που αν γίνει χωρίς στρατηγική και σχέδιο ο τελικός στόχος θα είσαι εσύ. Καλύτερα θα ήταν σήμερα να κρατήσεις για σένα ότι έχεις στο μυαλό σου και να διεκδικήσεις πράγματα κάποια άλλη στιγμή εν ηρεμία. Οι καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου να είστε λίγο προσεκτικοί στο χώρο εργασίας γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργήσει ασυνεννοησία ατύχηματάκια.  Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας όσοι έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο.             
Λέων 23/07-23/08: Ακόμη το χριστουγεννιάτικό πνεύμα είναι έντονο, η εβδομάδα μόλις ξεκίνησε   και εσείς πρέπει να τρέξετε για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα. Θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας έρχονται στο προσκήνιο.  Ο εργασιακός χώρος και η καθημερινότητα σας προβληματίζει έντονα. Διανύεται μια περίοδο που η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει ή αλλάζει κυρίως γιατί αλλάζουν τα πράγματα στην οικογένεια και το σπίτι. Σήμερα ίσως νιώσετε αυτές τις αλλαγές να σας πιέζουν περισσότερο και ίσως προσπαθήσετε να κάνετε την επανάσταση σας για να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας. ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Δεν χρειάζεται ν’ αποκαλύψετε ότι έχετε στο μυαλό σας. όχι τώρα τουλάχιστον και κάτω από αυτή τη πίεση. Οι δίαυλοι  επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά σήμερα μπορεί να είναι ανοικτοί αλλά αμφιβάλω αν θα σας επιτρέψει να συνεννοηθείτε ο ανάδρομος Ερμής.
Παρθένος 24/08-23/09: η εβδομάδα ξεκινάει με τη σελήνη στο ζώδιο σας και αυτό σας κάνει να θέλετε να  ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και προσωπικά σας θέματα. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό. Ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου σήμερα έχετε άλλα θέματα. Θέματα από το παρελθόν, κάποιες προσωπικές αναμνήσεις, ένας παλιός έρωτας ή κάποια ανεκπλήρωτα όνειρα σήμερα θα σας ωθήσουν σε προσωπικές και συναισθηματικές αλλαγές. Έχετε κουραστεί από το παρελθόν και θέλετε να τα αλλάξετε όλα (με το οποιοδήποτε κόστος) και να διεκδικήσετε μια ζωή με πράγματα που σας αρέσουν και σας ικανοποιούν. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Σκεφτείτε ώριμα και αποφασίστε τι θέλετε και τι όχι στη ζωή σας.  Μην γίνεται σήμερα απόλυτοι στη σχέση σας με τα παιδιά και το ερωτικό σας σύντροφο. Οι παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου μην προσπαθήσετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με άτρομα της οικογένειας ή για θέματα του σπιτιού. Περιμένετε λίγο ακόμη, έως τις 30/12 που θα γυρίσει σε ορθή φορά ο Ερμής. Ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Ελέγξτε την υπεραισιοδοξία και την επιπολαιότητα που μπορεί να σας διακρίνει αυτό το διάστημα.     
Ζυγός 24/09-23/10: Με πεσμένους τους ρυθμούς ξεκινάτε αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζετε δυσκολίες σε πολλά μέτωπα και  δεν προλάβατε να ξεκουραστείτε καθόλου αυτές τις δύο ημέρες. Αντίθετα, ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο θα έλεγα, σε ότι αφορά σπίτι και οικογένεια,  λόγω των  αλλαγών που δρομολογούνται εκεί. Δύσκολα σήμερα θα μείνετε έξω από παιχνίδια εξουσίας στον οικογενειακό χώρο. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Θα υπάρχει έντονα εκρηκτική ατμόσφαιρα και δύσκολα θα κρατηθούν ισορροπίες. Δυστυχώς τα προβλήματα στην οικογένεια συνήθως επηρεάζουν και την  επαγγελματική μας ζωή γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Είναι και ο ανάδρομος Ερμής που μέχρι τις 30/12 δεν θα σας επιτρέπει να επικοινωνείτε μ’ ευκολία και σαφήνεια. Ευκαιρίες σε εργασιακά θα έχετε οι ζυγοί των τελευταίων ημερών. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στον εργασιακό χώρο.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολύ κοινωνικούς σας βρίσκει το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Θα δείτε φίλους, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, θα διασκεδάσετε. Μόνο εσείς των πρώτων ημερών θα αντιμετωπίσετε σήμερα προβλήματα στην σχέση με άτονα από το κοντινό σας περιβάλλον.  Μην ξεκινήσετε παιχνίδια εξουσίας με κάθε είδους ανώτερο σας, όπως π.χ.  τον πατέρα σας,  το αφεντικό σας. Κρατήστε για εσάς τις σκέψεις που κάνετε τώρα, δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα να τις αποκαλύψετε. Αποφύγετε ακρότητες και προσέξτε γιατί μπορεί να γίνετε θύμα κάποιων εμμονών σας. Ίσως  σκέφτεστε να μετακομίσετε για να ξεφύγετε από το έλεγχο κάποιων και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας. η διαχείριση των οικονομικών θα είναι λίγο μπερδεμένη σήμερα και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε πληρωμές και εισπράξεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να οδηγηθείτε σήμερα σε συναισθηματικές υπερβολές με τον ερωτικό σας σύντροφο.     
 Τοξότης 23/11-21/12: Με τα επαγγελματικά και την καριέρα σε πρώτο πλάνο ξεκινάει αυτή η εβδομάδα.  Πολλές οι υποχρεώσεις σας τόσο στη δουλειά όσο και σε θέματα αποκατάστασης γενικότερα.   Οι προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά και το πώς θα ανακτήσετε τον έλεγχο τους, κορυφώνονται κυρίως για τους τοξότες των πρώτων ημερών.  Θα χρειαστεί προσοχή και ψυχραιμία στη διαχείριση της κατάστασης γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις ακόμη και στις προσωπικές σας σχέσεις λόγω των οικονομικών. Η επικοινωνία δεν είναι εύκολη μέχρι και τις 30/12 που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή φορά.  Μην προσπαθήσετε να κάνετε αυτοκριτική αυτό το διάστημα.  Δύσκολα θα καταφέρετε να κρατήσετε ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Οι υποχρεώσεις και από τις δύο πλευρές μπορεί να σας κάνουν να αντιδράσετε υπερβολικά. Να είστε προσεκτικοί σήμερα στις επαφές με άτομα της οικογένειας.
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Η εβδομάδα ξεκινάει με θετικά συναισθήματα σε σχέση με το μέλλον και την εξέλιξη σας. Ασχολείστε με την προώθηση των σχεδίων σας.   Ένα ταξίδι, θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας, ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου σίγουρα δεν έχετε πλήξει. Ίσα- ίσα είστε σαν καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί.  Με αφορμή  συναισθηματικούς ή οικονομικούς λόγους θα έρθετε στα όρια σας σήμερα. Προσπαθώντας να πάρετε τον έλεγχο του εαυτού σας αποφασίζετε να κάνετε την επανάσταση σας, αδιαφορώντας για το οικονομικό η το κοινωνικό κόστος.  Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η επανάσταση για την επανάσταση δεν οδήγησε ποτέ σε θετικά αποτελέσματα. Αν θέλετε να επαναστατήσετε κάντε το με σχέδιο και στρατηγική. Αποφύγετε παρασκηνιακές συζητήσεις σήμερα. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σήμερα άτομα κύρους που μπορεί να σας φανούν  χρήσιμα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα ζητούν την προσοχή σας στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Ίσως θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις Ζητήματα προς τρίτους π.χ. τράπεζες, εφορίες κλπ. Υποθέσεις που  εδώ και καιρό κινούνται ή εσείς τις κινείται στο παρασκήνιο θα σας δημιουργήσουν εντάσεις στις αρχές αυτής της εβδομάδας και ένα αίσθημα απελευθέρωσης από αυτές. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τον πατέρα,  τον προϊστάμενο ή οποιονδήποτε ανώτερο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Η επικοινωνία με φίλους γίνεται μετ’ εμποδίων σήμερα.  Ακόμη και  εσείς των τελευταίων ημερών που φαίνετε να έχετε μια εύνοια στα οικονομικά, σήμερα θα  χρειαστεί να προσέξετε για υπερβολικές δαπάνες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Με τις στενές επαγγελματικές ή προσωπικές σας σχέσεις στο προσκήνιο ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Η διάθεση σας επηρεάζετε άμεσα από την ποιότητα αυτών των σχέσεων. Σήμερα μοιάζετε να βρίσκεστε εγκλωβισμένοι μέσα στους ίδιους σας τους στόχους. Κυρίως τα ψάρια των πρώτων τώρα ίσως νιώθετε ότι έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες που σας βαραίνουν  και θέλετε να τις πετάξετε από πάνω σας. Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει σε εκρήξεις που θα καταστρέψουν αυτά που χτίζατε εδώ και καιρό. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και λειτουργήστε με σύνεση και σοβαρότητα. Μην κάνετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις σήμερα όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μην σας επιτρέψει να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα.  Τα ψαράκια του τρίτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικά σε ότι αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας γιατί η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει.
AstroMeleti