Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 03/12/2010

Η σελήνη σήμερα θα βρίσκετε στο ζώδιο του σκορπιού δίνοντας έμφαση στα συναισθήματά μας. Ο ερωτισμός και το πάθος επικρατούν αλλά μπορεί να δημιουργηθούν και συναισθήματα έντονης ζήλιας ή καχυποψίας που θα φέρουν εντάσεις στις σχέσεις. Υπάρχει η τάση να τα παίρνουμε όλα λίγο πιο προσωπικά όλα. Το εκρηκτικό  τετράγωνο Άρη -Ουρανού υπόσχετε αλλαγές και απρόσμενες εξελίξεις για όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του κάθε ζωδίου.  
Κριός 21/03-20/04 : Θέματα οικονομικά που εκκρεμούν εδώ και καιρό θα προσπαθήσετε να τα τακτοποιήσετε σήμερα. Παρ’ όλα αυτά η λίμπιντό σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και η μέρα φαίνετε άκρως ερωτική. Προσέξτε πάθη και ζήλιες που θα κατέστρεφαν την ατμόσφαιρα. Μόνο όσοι έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξουν τον παρορμητισμό τους.   Η δύναμη η ορμή με την οποία προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας  μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανκ.   Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε ανατροπές. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να ματαιωθεί...

Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη θα βρίσκεται στο απέναντι από εσάς ζώδιο οπότε είναι σας να έχετε προσωπική πανσέληνο. Θα υπάρχουν προκλήσεις από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες που καλείστε να τις χειριστείτε ψύχραιμα,  με ηρεμία. Όσοι έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο καλό θα είναι να μην κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα με φίλους σας. Μην  εμπλέξετε οικονομικά και φίλους γιατί μπορεί να δημιουργηθούν συνθήκες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη φιλική σας σχέση. Μπορεί να δείτε ένα σχέδιο, ένα στόχο σας να ανατρέπετε.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Το συναίσθημα δεν είναι καλός σύμβουλος σ’ αυτές τις υποθέσεις.   Αφήστε τα πείσματα και τις ζήλιες και  δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση ξεκινώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή μια δίαιτα. Για όσους έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο θα χρειαστεί για λίγες μέρες να είναι προσεκτικοί στα επαγγελματικά τους. Προσέξτε τι λέτε στους άλλους και μην είστε τόσο αυθόρμητοι.            
Καρκίνος 22/06-22/07: Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα στα καλύτερά της. Θέματα ερωτικά έρχονται στο προσκήνιο. Αν δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, δεν θα σας είναι δύσκολο σήμερα να βρείτε τον κατάλληλο. Αν ήδη έχετε σχέση, αφήστε τον ερωτισμό σας  σήμερα να την αναζωπυρώσει.  Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί 15-22 Ιουλίου θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σήμερα στον τρόπο που επικοινωνείτε στον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί να πείτε πράγματα που δεν θα έπρεπε, χωρίς καλά- καλά να το σκεφτείτε και αυτό να σας δημιουργήσει προβλήματα.                  
Λέων 23/07-23/08: Συναισθηματικά προβλήματα θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα  με άτομα της οικογενείας σας. Είναι πολύ πιθανό κάποιος από την οικογένεια να σας πληγώσει. Από την άλλη μπορεί και εσείς προσπαθώντας να επιβληθείτε σε άτομα της οικογένειας να συμπεριφερθείτε λίγο εγωιστικά, πεισματάρικα. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα πρέπει να προσέξετε γιατί λόγω ενθουσιασμού και υπεραισιοδοξίας  μπορεί να δημιουργήσετε απρόβλεπτα έξοδα. Ξαφνικές οικονομικές δαπάνες θα ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Ευχάριστες επαφές και συζητήσεις θα έχετε σήμερα. Θα περάσετε καλά με φίλους και γενικότερα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  Κοντινά ταξίδια και εκδρομές είναι πολύ πιθανά. Τα οικογενειακά προβλήματα και τα έξοδα για το σπίτι γίνονται αφορμή για αλλαγές σε σχέσεις αυτών που έχουν γεννηθεί  τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην εξωθήσετε τα πράγματα και εσείς. Τις επόμενες ημέρες βελτιώνετε η κατάσταση στο σπίτι.  
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά είναι τα ζητήματα της ημέρας. Τα οικονομικά βελτιώνονται αυτό το διάστημα αλλά σήμερα το πιο πιθανό είναι να δαπανήσετε κάποια χρήματα. Έσοδα-έξοδα σημειώσατε 2. Ανατροπές και απρόσμενες αλλαγές στα εργασιακά, περιμένουν τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.  Προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε. Ο εκνευρισμός μόνο κακό μπορεί να σας κάνει. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στις μετακινήσεις σας  σήμερα. Δεν θα είναι δύσκολο ν’ ανατραπεί όλο σας το πρόγραμμα για κάποιο λόγο.         
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα τονίζει τις συναισθηματικές σας ανάγκες   και σας κάνει πιο επιφυλακτικούς με τους άλλους. Είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας (και θα παραμείνει για όλο το μήνα)που σας κάνει πιο γοητευτικούς και ερωτικούς. Παρ΄ όλα αυτά σήμερα μπορεί να υπάρξουν προβληματάκια στις σχέσεις λόγω των ανασφαλειών σας. Το τελευταίο διάστημα τα έξοδα δείχνουν να μην έχουν τέλος. Σήμερα απρόσμενα έξοδα θα αναστατώσουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου.   
Τοξότης 23/11-21/12: Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε τον απολογισμό σας σήμερα. Αισθάνεστε κουρασμένοι και συναισθηματικά φορτισμένοι. Ανασφάλειες και φαντάσματα από το παρελθόν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τώρα. Κάποιοι μπορεί να εμπλακείτε σε μια παρασκηνιακή σχέση. Τοξότες των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα. Όλη αυτή την ενέργεια και την ώθηση που σας δίνει ο Άρης, σήμερα θα πρέπει να την ελέγξετε λίγο γιατί μπορεί να δημιουργήσει απρόσμενες εντάσεις στην οικογένεια. Προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας και μη γίνεστε εριστικοί.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Κοινωνικές επαφές και διασκέδαση βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας σήμερα. Θα βγείτε, θα συναντήσετε φίλους και θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Δεχτείτε λοιπόν τις προσκλήσεις και μην κάνετε πείσματα σαν μικρά παιδιά. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα έχουν μια λίγο εκρηκτική μέρα. Το παρασκήνιο που καλλιεργούσαν τόσο καιρό σήμερα θα τους προκαλέσει ανατροπές. Ίσως διακοπεί μια συμφωνία, μια συνεργασία. Πολλά νεύρα  και εντάσεις. Να είστε προσεκτικοί με το αυτοκίνητο και με χειρονακτικές εργασίες.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Ανασφάλειες στο χώρο των επαγγελματικών δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε σήμερα.  Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και μην  προχωράτε σε απερίσκεπτες κινήσεις με στόχο την προσωπική σας ικανοποίηση. Η Αφροδίτη εκεί θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Οι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας τα οποία ενδέχεται να υποστούν αλλαγές.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Με ευκολία θα δείτε σήμερα να προωθούνται τα σχέδια σας. Θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να τακτοποιήσετε νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις και θέματα σπουδών. Μην αφήσετε συναισθηματικές αδυναμίες να σας φρενάρουν. Τα ψαράκια των τελευταίων ημερών θα πρέπει να ελέγξουν λίγο την επαναστατικότητα που τους διακατέχει το τελευταίο διάστημα. Θέλετε να φέρετε τα πάνω κάτω, ν’ αλλάξετε πράγματα από το παρελθόν αλλά ο τρόπος που έχετε υιοθετήσει δεν θα σας βοηθήσει. Αντίθετα όλη αυτή η επαναστατικότητα  δημιουργεί αντιδράσεις. Χρειάζεται λίγη προσοχή και για ατυχήματα σήμερα.   
AstroMeleti