Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 10/12/2010

Και σήμερα η διάθεσή μας θα είναι επαναστατική και θα νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα μας και οτιδήποτε καθιερωμένο. Κανόνες και προγράμματα μάλλον μένουν στα συρτάρια σήμερα.
Κριός 21/03-20/04 : Η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές, καφεδάκια και κουβεντούλα, στο απόγειο σήμερα. Καθόλου άσχημα αφού θα μπορέσετε να βρείτε μες από τις επαφές σας λύσει σε κάποιο οικονομικό πρόβλημα ή την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε. Οργανώνεται ταξίδια και γιατί όχι; Κάπου πρέπει να πάτε να γιορτάσετε το Χριστούγεννο.   Τα γνωστά προβληματάκια στις σχέσεις σας και οι υποχρεώσεις απέναντί τους σήμερα θα σας φανούν πιο light.  Εκμεταλλευτείτε το και προσπαθήστε με ηρεμία σήμερα να οργανώσετε και να σταθεροποιήσετε πράγματα τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Δεν είστε και στα καλύτερα σας σήμερα. Θέματα επαγγελματικά και οικονομικά γυρίζουν συνεχώς στο μυαλό σας. Ρίχτε μια ματιά προς την οικογένεια γιατί από εκεί φαίνετε να προκύπτει οικονομική στήριξη. Σοβαρές αποφάσεις θα πάρετε για τη δουλειά ή θα οριστικοποιήσετε ένα εργασιακό πλάνο.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Είστε καλά σήμερα και αισθάνεστε  ότι όλα παίρνουν το δρόμο τους. Οι άλλοι δεν θα είναι πρόβλημα για σας σήμερα και δεν θα στέκονται απέναντι σας. Αντίθετα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ευκολία και θα ακούσουν αυτά που έχετε να τους πείτε. Αν στις αρχές του μήνα είχατε κάποιο ευχάριστο μήνυμα ή μια συζήτηση που το περιεχόμενο της σας έκανε να πιστέψετε ότι θα βελτιώνατε την καθημερινότητα σας και χαρήκατε. Λάθος, δεν έπρεπε. Από σήμερα επανεξετάζετε το ζήτημα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Αχ! Αυτά τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά για τον συναισθηματικό Καρκίνο που πρέπει να μπει στη διαδικασία να βρει πρακτικές λύσεις.  Θέλει ένα χάδι, μια αγκαλιά και σήμερα θα τα έχει. Φίλοι θα έρθουν σπίτι και θα περάσετε καλά. Και στη δουλειά, παρά την κούραση, στο τέλος της ημέρας θα νιώθετε καλά. Μια καινούργια συνεργασία μπορεί να σταθεροποιηθεί σήμερα.   
Λέων 23/07-23/08: Βαρύ μπορεί να αισθάνεστε το ζυγό σήμερα από τις σχέσεις σας, αλλά θα κάνετε την επανάστασή σας. Αλλιώς τι λιοντάρια θα ήσασταν; Μετά τη μάχη τινάξετε τη χαίτη σας και αποφασίζετε να το διασκεδάσετε. Κανείς δεν θα σας χαλάσει τη μέρα. Σοβαρές συζητήσεις θα έχετε στη δουλειά ή για εργασιακά θέματα και μπορεί να ολοκληρωθούν κάποιες συμφωνίες. Κάποιες συζητήσεις που μπορεί να είχατε κάνει με άτομα τις οικογενείας στις αρχές του μήνα και τότε είχατε ικανοποιηθεί, τώρα ξαναέρχονται στο προσκήνιο προς επανεξέταση.    
Παρθένος 24/08-23/09: Πολλές δουλειές και σήμερα, προσέξτε γιατί  «Η πολύ δουλειά έφαγε τον αφέντη». Το ίδιο σκέπτεστε κι εσείς και παίρνεται την απόφαση να μείνετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε. Καλοί οι φίλοι αλλά σήμερα φαίνετε καλύτερη η οικογένεια. Τα οικονομικά πάνε καλύτερα και μπορεί σήμερα να μπουν σε μια σταθερή πορεία. Ένα φλερτ που είχατε  στις αρχές του μήνα με κάποιον που σας άρεσε τώρα αρχίζετε να το ξανασκέφτεστε αν θα προχωρήσετε ή όχι. Με την ησυχία σας (είστε και της λεπτομέρειας εσείς), έχετε σχεδόν ένα μήνα για ν’ αποφασίσετε.
Ζυγός 24/09-23/10: Ξέρω, ξέρω, θα μου πείτε για τα προβλήματα σας στο σπίτι, στις σχέσεις κ.λ.π. Κάντε ένα διάλυμα απ’ όλα αυτά σήμερα και μην αφήσετε κανένα να σας χαλάσει μια τόσο όμορφη μέρα. Εξάλλου και οι φίλοι σας σήμερα θα είναι έχουν το χρόνο και έτσι μπορείτε να το ρίξετε λίγο έξω. Συζητήσεις που είχαν γίνει με άτομα της οικογενείας για μια πιθανή οικονομική στήριξη, ξαναμπαίνουν τώρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ή θα καθυστερήσουν λίγο.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Νιώθετε απελευθερωμένοι από τα δεσμά της οικογένειας ή ακόμα σας πνίγουν; Τουλάχιστον από οικονομικής και τα συναισθηματικής πλευράς, σήμερα φαίνετε να είστε καλύτερα.  Συζητήσεις η επαφές που είχατε στις αρχές του μήνα, όσον αφορά στόχους και οικονομικά, μπορεί να είναι και η υπογραφή μιας συμφωνίας, τώρα θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο και δεν θα ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.
Τοξότης 23/11-21/12:  είναι μια όμορφη μέρα η σημερινή. Αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθούν κοντά σας και αυτό σας ευχαριστεί. Συζητήσεις που είχαν γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, για οικονομικά και επαγγελματικές συνεργασίες σας είχαν κάνει να νιώσετε πιο ήρεμοι; Δεν θα έπρεπε. Τουλάχιστον όχι ακόμη. Τα πράγματα μπερδεύονται και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη τώρα. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν το Δεκέμβριο, επανεξετάζοντας τα δεδομένα και τον Ιανουάριο θα κατασταλάξετε.      
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οικονομικά είναι τα θέματα της ημέρας. Μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε την επανάστασή σας στον οικονομικό τομέα και να βγείτε για shopping therapy. Το ξεκαθάρισμα σε θέματα καριέρας και επαγγελματικές σχέσεις καλά κρατεί. Σήμερα όμως μπορείτε να ολοκληρώσετε ή σταθεροποιήσετε καταστάσεις. Καινούργιοι φίλοι που μπήκαν στη ζωή σας στις αρχές του μήνα, τώρα θα μπουν στο μικροσκόπιο σας και θα επανεξετάσετε αυτές τις σχέσεις.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και εσείς δεν βλέπετε τίποτα πιο σημαντικό για ν’ ασχοληθείτε σήμερα, πέρα από τον εαυτό σας. Μπράβο σας! Φίλοι και γνωστοί θα βρεθούν μαζί σας ξεκινώντας από ένα απλό καφεδάκι  και τελειώνοντας με ένα τουλάχιστον ποτό το βράδυ. Καλή μέρα για να σταθεροποιήσετε αποφάσεις και σχέδια που έχετε.  Κάποιες κρυφές συζητήσεις που είχατε στις αρχές του μήνα για θέματα αποκατάστασης θα τις επανεξετάσετε τώρα.        
Ιχθείς 20/02-20/03: Θέλετε ν’ ασχοληθείτε μ’ ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ σήμερα. Αχ, πόσο βαριέμαι που λέει και ο καλλιτέχνης. Παρόλα αυτά είναι καλή μέρα για να διαχειριστείτε  επαγγελματικά ζητήματα, χωρίς άγχος και πίεση. Κάποια χρήματα που σας όφειλαν και ελπίζατε σ’ αυτά, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τα κατοχυρώσετε.  Φαίνονται πολλές δουλείες για μια μέρα που δεν έχετε όρεξη ν’ ασχοληθείτε με κάτι. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε.    
AstroMeleti