Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 16/12/2010

Η σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα συνεχίσει να βρίσκετε στο ζώδιο του Κριού ενώ αμέσως μετά θα περάσει στον Ταύρο ο οποίος θα ελαχιστοποιήσει την οποιαδήποτε παρόρμηση και πρωτοβουλία μας. Θα μας προσγειώσει.  Το τετράγωνο ήλιου - Δία σήμερα επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η υπεραισιοδοξία και ο έντονος ενθουσιασμός μπορεί να τους οδηγήσει σε υπερβολές και στο να υπερεκτιμήσουν κάποιες  καταστάσεις.  
Κριός 21/03-20/04: Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, μην αφήσετε σήμερα συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες να επηρεάσουν την καριέρα και κατ’ επέκταση τη ζωή σας. Το πιο πιθανό είναι να οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις ενώ παράλληλα και οι άλλοι θα σχηματίσουν λάθος εικόνα για εσάς και τις δυνατότητες σας. Καλύτερα κρατήστε για σας τις σκέψεις σας σήμερα.  Τον καλύτερο σας εαυτό θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε σήμερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Σχεδιάζετε ένα ταξίδι που θέλατε εδώ και καιρό. Θέματα που έχουν σχέση με σπουδές ή νομικές διαδικασίες, σήμερα μπορείτε να τα διευθετήσετε.  Υπάρχει η τάση για υπερεκτιμήσεις και υπερβολές γι’ αυτό βάλτε κάποια όρια στον ενθουσιασμό σας σήμερα. Στηρίξτε τις αποφάσεις σας στη πραγματικότητα που υπάρχει γύρω σας και όχι στη φαντασία σας ή στη νοσταλγία γεγονότων από το παρελθόν.  Μην δίνεται υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε...

Ταύρος 21/04-21/05: Από το μεσημέρι και μετά η σελήνη θα μπει στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο ευχάριστους και εξωστρεφείς. Πρώτα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα νιώσετε την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και προσωπικά σας θέματα. Μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση ή στον προσωπικό σας χώρο. Μην πάρετε αποφάσεις σήμερα γιατί αν και σας διακρίνει μια οξυδέρκεια η σκέψεις μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες λόγω ανάδρομου Ερμή... Πολύ καλή μέρα, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, για να τακτοποιήσετε Οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους (π.χ. κληρονομικά, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές κλπ.). Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν. Μην μπλέξετε φίλους με οικονομικές υποχρεώσεις. Ή εσείς θα υποσχεθείτε βοήθεια που δεν θα καταφέρετε να τους την προσφέρετε ή αντίστοιχα εκείνοι μπορεί να πουν ότι θα σας στηρίξουν.      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θα συνεχίσετε να είστε πολλοί κοινωνικοί μέχρι και τα μέσα της ημέρας. Μετά σιγά-σιγα οι τόνοι αρχίζουν και πέφτουν και νιώθετε την ανάγκη ν’ αποσυρθείτε για λίγο  και να ξεκουραστείτε. Μπορεί να βρείτε σήμερα τρόπους να τονώσετε τα οικονομικά σας για να τακτοποιήσετε ζητήματα που εκκρεμούν. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις έλεγξε προσεκτικά μήπως έχετε κάνει κάπου λάθος ή κάτι  σας ξέφυγε. Αν πρέπει να υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες όπως π.χ. για ένα δάνειο καλό θα ήταν να το καθυστερούσατε μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα. Αν δεν γίνετε, να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι υπογράφετε.  Οι Δίδυμοι του τελευταίου δεκαημέρου σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους γύρω σας, με τους οποίους το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνατε και τόσο καλά νομίζοντας ότι σας προκαλούσαν. Σήμερα λοιπόν  βελτιώνονται σχέσεις και συνεργασίες όπως επίσης μπορεί να  προκύψουν και καινούργιες. Προσπαθήστε να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει σε υπερεκτιμήσεις και υπερβολές.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Από το μεσημέρι και μετά βάζετε τα επαγγελματικά λίγο στην άκρη. Αρκετά και με την αυτοκριτική (τι κάνω..; τι έχω κάνει μέχρι τώρα…; κλπ) γι’ αυτό το μήνα. Μπαίνετε σ’ ένα κλίμα πιο ευχάριστο και αρχίζετε να δικτυώνεστε με φίλους και παρέες γενικότερα με στόχο τη διασκέδαση.   Γίνεστε πιο ευαίσθητοι στις διαθέσεις των γύρω σας και πιο ομαδικοί. Οι καρκίνοι των πρώτων ημερών, θα μπείτε στη διαδικασία να συζητήσετε με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Θα προσπαθήσετε να βρείτε δίαυλο επικοινωνίας για καταφέρετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να επιδείξετε τις δυνατότητες σας. Βέβαια με τον Ερμή ανάδρομο, εγώ δεν θα έκοβα και το κεφάλι μου, ότι θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Κάποιοι μπορεί τώρα να επανεξετάζετε ή να  επαναπροσδιορίζεται ένα γάμο ή μια συνεργασία. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο σήμερα θα περάσετε μια  κουραστική ίσως αλλά ευχάριστη μέρα στη δουλειά. Θέλετε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό αλλά προσέξτε γιατί τελικά μπορεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να φορτωθείτε πολύ περισσότερα απ’ όσα αντέχετε βάζοντας σε κίνδυνο τόσο την υγεία σας όσο και κάποια σχέδια που είχατε κάνει. 
Λέων 23/07-23/08: Θα συνεχίσετε μέχρι και το μεσημέρι να καταστρώνετε σχέδια, ή να βάζετε στόχους που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξη σας.  Η οργάνωση ενός ταξιδιού, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Τα λιοντάρια των πρώτων ημερών μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις στη δουλειά ή για δουλειά και να υπογράψετε κάποιες συμφωνίες. Με τον Ερμή ανάδρομο , δεν θα σας το πρότεινα. Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και σαφείς. Αν έχετε κάποιο ραντεβού με γιατρό ή κάνετε κάποιες εξετάσεις σήμερα καλό θα ήταν να ζητήσετε και μια δεύτερη γνώμη μετά το τέλος του μηνός. Όσοι έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο είστε ανανεωμένοι και δυναμικοί σήμερα και κανείς δεν θα μπορέσει να σας βάλει όρια ή να σας κρατήσει μακριά από τους στόχους σας. Προσέξτε όμως γιατί η υπεραισιοδοξία και ο έντονος ενθουσιασμός μπορεί  να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις κυρίως σ’ ότι  έχει να κάνει με οικονομικά. Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας σήμερα γιατί μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης.      
Παρθένος 24/08-23/09: σήμερα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε πληρωμές και εισπράξεις που εκκρεμούν και δεν είχατε εχτές τη δυνατότητα να τις κάνετε. Από το μεσημέρι και μετά μπαίνετε σε μια διάθεση πιο φιλοσοφική και πιο ελεύθερη, αρνούμενοι ν’ αποδεχτείτε όρια και περιορισμούς. Η αυτοεκτίμησή σας ανεβαίνει και αισθάνεστε πολύ δυναμικοί. Παρόλα αυτά αποφύγετε σήμερα να κάνετε συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα  και μην πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Οι παρθένοι των τελευταίων ημερών θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε πολύ ωραία και να χαλαρώσετε με άτομα της οικογενείας ή να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Παράλληλα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε σε υπερβολές στην προσωπική σας ζωή.     
Ζυγός 24/09-23/10: Τα Θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες αρχίζουν να σας απασχολούν λιγότερο από σήμερα, παραχωρώντας  σιγα–σιγά τη θέση τους σε οικονομικούς προβληματισμούς. Οι ζυγοί των πρώτων ημερών πιθανόν να θέλουν να ανακοινώσουν ή και να συζητήσουν, κάποιες αποφάσεις ή σχέδια τους, με άτομα της οικογενείας.  Δεν φαίνετε να είναι εύκολη η συζήτηση αυτή  σήμερα και ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο απ’ ότι φαίνετε  έχετε μια μέρα με έντονη δραστηριότητα μπροστά σας. Πολλές συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις. Μπορείτε να περάσετε καλά σήμερα διασκεδάζοντας με φίλους. Κάποιοι μπορεί να μετακομίζετε τώρα ή να κάνετε αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον σας. Προσέξτε λίγο γιατί λόγω υπερδραστηριότητας, υπάρχει ο κίνδυνος να χειριστείτε επιπόλαια κάποιο θέμα στη δουλειά ή στο προσωπικό σας πρόγραμμα . Δεν είναι απίθανο  ή να κάνετε μια μικρή κοπάνα σήμερα από την δουλειά ή να αναλάβετε πολύ περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες είναι δυνατόν να φέρετε σε πέρας.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Το πρόγραμμα σας αρχίζει να χαλαρώνει από σήμερα και τα εργασιακά δεν θα σας απασχολήσουν για πολύ ακόμα. Η διάθεση σας  (κυρίως εκείνων που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο) αρχίζει να επηρεάζεται από το πώς αισθάνεστε σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιους πρόσωπο με πρόσωπο και αυτό δεν θα είναι εύκολο. Μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει καθόλου αυτή την περίοδο τις συζητήσεις και ενώ σήμερα μπορεί να υπάρχει η πρόθεση για μια ομαλή και εποικοδομητική συζήτηση το αποτέλεσμα μάλλον θα σας απογοητεύσει. Όσο για τους σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. η αφοσίωση σας στη δουλειά τώρα αρχίζει να  ανταμείβετε.  Με κάποιο τρόπο τονώνονται τα οικονομικά σας αλλά όσα και να βγάζετε δεν σας φτάνουν αυτή την περίοδο αφού η άνεση και η καλοπέρασή σας προέχουν και αποτελούν το βασικό λόγο που κάνει την τσέπη σας να αδειάζει. Προσέξτε λίγο σήμερα γιατί θα το παρακάνετε.        
Τοξότης 23/11-21/12:  Οι τοξότες των πρώτων ημερών, σήμερα αφήνετε σιγά - σιγά πίσω σας ένα σχετικά ευχάριστο διήμερο  και επιστρέφετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τα εργασιακά και η οργάνωση του καθημερινού σας προγράμματος αρχίζουν να σας προβληματίζουν. Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σας απασχολήσει τώρα. Αποφύγετε σήμερα να κάνετε συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά ζητήματα και μην υπογράψετε καμία οικονομική συνεργασία. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, έχοντας ακόμη τον ήλιο κοντά σας, είστε πιο γοητευτικοί αυθόρμητοι, γεμάτοι ενέργεια και φυσικά αισιοδοξία. Με τα γενέθλια σας νιώθετε ότι ξεκινάει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας και νέοι στόχοι που πρέπει να κατακτήσετε. Σήμερα καλύτερα να μην ασχοληθείτε με θέματα που έχουν με οικογένεια ή ακίνητα γιατί υπάρχει η τάση να τα χειριστείτε επιπόλαια.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Βρίσκεστε ένα βήμα πριν την «αναγέννηση». Σε λίγες μέρες ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο και μια νέα περίοδος αρχίζει στη ζωή σας. Το τελευταίο διάστημα ήσασταν κάπως εσωστρεφείς σαν να είχατε αποσυρθεί για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Από τις 22/12 βγαίνετε και πάλι μπροστά. Οι αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου αφήνετε πίσω σας ζητήματα οικογενειακά που μπορεί να σας προβλημάτισαν και αρχίζετε να χαλαρώνετε και ν΄ ασχολείστε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Χόμπι, παιχνίδια, έρωτες, παιδιά, δημιουργικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο τώρα. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα ταλαιπωρηθείτε λίγο ακόμη με θέματα ακινήτων ή οικογενειακά τα οποία για μια μέρα ακόμα σας ρίχνουν τη διάθεση και σας τραβάνε προς τα κάτω. Μην κάνετε συζητήσεις σήμερα με άτομα της οικογενείας γιατί μπορεί να πείτε λόγια που δεν θέλετε.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου αφήνετε πίσω σας ένα πολυάσχολο και δραστήριο διάστημα (περίπου 3ων ημερών) και αρχίζετε να ασχολείστε με πιο εσωτερικές σας υποθέσεις. Το σπίτι, ή οικογένεια και η αισθήματα ασφάλειας θα σας απασχολούν για τις επόμενες ημέρες. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις που αφορούν, μυστικά, θέματα από το παρελθόν,  περιθωριακά θέματα,  ή ασθένειες. Δεν θα βοηθήσουν, περισσότερο θα σας μπερδέψουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζετε να έχετε πολυάσχολο πρόγραμμα σήμερα και οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και επαφές δεν σας λείπουν. Θα πρέπει μόνο να είστε προσεκτικοί γιατί όλη αυτή η κοινωνικότητα μάλλον θα βλάψει το πορτοφόλι σας.  Θυμηθείτε ότι δεν είστε ο Ωνάσης.                
Ιχθείς 20/02-20/03: Αρχίζει να υποχωρεί σιγά- σιγά το αίσθημα ανασφάλειας που μπορεί να σας είχαν δημιουργήσει οικονομικές ή συναισθηματικές συγκυρίες. Τις επόμενες μέρες θα έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα να κάνετε συζητήσεις με φίλους γιατί δεν προβλέπετε να συνεννοηθείτε τελικά. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση που ανήκετε σε κάποιο σύλλογο ή ομάδα και έχετε σήμερα προγραμματισμένη συζήτηση. Συγκεντρώσεις στο σπίτι θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Τα ψάρια του τελευταίου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία σήμερα, μέσα από τη δουλειά τους να αναδειχτούν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσέξτε τις υπερβολικές αντιδράσεις. Υπάρχει ο κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις.       
AstroMeleti