Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 08/12/2010

Η σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερο θυμίζοντας μας τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις. Το κλίμα συστολής και σοβαρότητας συνεχίζει να είναι διάχυτο και «τα πρέπει» έρχονται στο προσκήνιο. Ο Άρης σήμερα μπαίνει στον Αιγόκερο (στην καλύτερη θέση γι’ αυτόν) δίνοντας μας έντονο δυναμισμό. Το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα μας γεμίζει πάθος.
Κριός 21/03-20/04 : Με το πέρασμα και του Άρη στον Αιγόκερο η καριέρα σας γίνεται το επίκεντρο της προσοχής σας. Με αφορμή τη διαχείριση των οικονομικών συγκεντρώνετε όλο σας το πάθος στα επαγγελματικά και τους στόχους σας.  Προσέξτε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί από  τις 10/12 ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Οι του δευτέρου δεκαημέρου αισθάνεστε πως οι άλλοι σας έχουν φορτώσει προβλήματα και υποχρεώσεις. Τέλος εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδια σας ή μέσα από μυστικές διαδικασίες ή κρατώντας τα ακόμη κρυφά...

Ταύρος 21/04-21/05: Με τον Άρη στον Αιγόκερο γίνεστε πιο ενεργητικοί και πιο αποφασιστικοί τώρα. Παίρνετε πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές, νομικές διαδικασίες. Με αφορμή εργασιακές σχέσεις και καθημερινότητα θα πάρετε σήμερα σοβαρές αποφάσεις. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο  θα έχετε ευκαιρίες που θα προκύψουν μες’ από μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα.  Φίλοι θα σας στηρίξουν οικονομικά.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερο ξεκινάει μια περίοδος έντονης προσπάθειας για την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η πραγματοποίηση κάποιων επιθυμιών σας μπορεί να σας προβληματίσει έντονα. Μην μπλέξετε ερωτικά με εργασιακά. Οι του δευτέρου δεκαημέρου σήμερα είστε μελαγχολικοί λόγω των οικονομικών σας κυρίως. Ενώ για εσάς του τρίτου δεκαημέρου τα επαγγελματικά βελτιώνονται σήμερα.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις αρχίζουν να σας απασχολούν έντονα από σήμερα και για αρκετό διάστημα.  Είστε πολύ πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε εντάσεις στις σχέσεις.  Σήμερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε μια σχέση σας ή να δημιουργήσετε μια σχέση έντονου πάθους. Οι του δευτέρου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην επικοινωνία με άτομα της οικογενείας. Ενώ οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.   
Λέων 23/07-23/08: Μια περίοδος που θα ρίξετε όλο το βάρος στα εργασιακά ξεκινάει από σήμερα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην έρθετε σε αντιπαράθεση με προϊσταμένους. Ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές σήμερα θα προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Κάποια θέματα υγείας επίσης μπορεί να βγουν στο προσκήνιο αυτό το διάστημα.   Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θ’ αντιμετωπίσετε προβλήματα σήμερα στην επικοινωνία σας στον εργασιακό χώρο ή θα πάρετε κάποιο άσχημο μήνυμα που θ΄ αφορά υγεία ή δουλειά. Οι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε κάποιες οικονομικές ευκαιρίες σήμερα.  
Παρθένος 24/08-23/09: Μια πολύ έντονα συναισθηματική περίοδος ξεκινάει τώρα και θα κρατήσει για ένα μήνα τουλάχιστον. Δύσκολα κάτι θα σας χαλάσει τη διάθεση.  Ενώ και η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη. Για τους παρθένους του πρώτου δεκαημέρου η μέρα σήμερα κρύβει πολλές ευκαιρίες που πρέπει ν’ αναγνωρίσουν και να εκμεταλλευτούν. Οι του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να συναντήσουν κάποια οικονομικά  προβλήματα σήμερα. Ενώ οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τη σχέση με το σύντροφο τους.    
Ζυγός 24/09-23/10: Ανεβαίνουν οι τόνοι στο σπίτι από σήμερα με τον Άρη στον Αιγόκερο. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και θυμηθείτε ότι στην οικογένεια δεν συμπεριφερόμαστε με το έτσι θέλω.   Με πάθος σήμερα θ’ αντιμετωπίσετε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Προσέξτε για ατυχήματα στο σπίτι. Πολλές υποχρεώσεις σήμερα θα κουράσουν σωματικά και ψυχικά τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες σε εργασιακά.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Με τον Άρη στον αιγόκερο θα έχετε το δυναμισμό και την τόλμη να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση στην καθημερινότητα σας. Παίρνετε πρωτοβουλίες και προχωράτε δυναμικά. Προσέξτε λίγο την βιασύνη που μπορεί να έχετε και μην έρχεστε σε αντιπαραθέσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Την ανάγκη να ηρεμήσετε, έχετε σήμερα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να μάθετε μυστικά που θα σας στενοχωρήσουν.  Καλύτερα είναι όσοι γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο του σκορπιού που σήμερα αισθάνονται ανανεωμένοι και είναι πολύ πιθανό ένας έρωτας να τους χτυπήσει την πόρτα.      
Τοξότης 23/11-21/12: Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερο ξεκινάει μια έντονα καταναλωτική περίοδος για εσάς και σας πιάνει μια μανία να αγοράσετε όλα όσα σας ικανοποιούν και σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο σήμερα θ’ αντιμετωπίσετε με πάθος οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα που πρέπει να μείνουν στο σκοτάδι. Φίλοι μπορεί να προβληματίσουν σήμερα εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ενώ προβλήματα οικογενειακά ή ακινήτων βελτιώνονται σήμερα για τους γεννημένους τιε τελευταίες μέρες.     
Αιγόκερος 22/12-20/01: Η είσοδος και του Άρη στο ζώδιο σας σηματοδοτεί μια πολύ δυναμική περίοδο, ξεκινώντας από εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Σας κάνει πιο ενεργητικούς, πιο δυναμικούς αλλά και πιο αυστηρούς ίσως. Αν δεν διοχετεύσετε σωστά όλη αυτή την ενέργεια θα έχετε έντονο εκνευρισμό και πολύ πιθανό να δημιουργήσετε εντάσεις στις σχέσεις σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο σήμερα μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα στα επαγγελματικά. Ενώ οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε ευκαιρίες σήμερα  από μυστικές συναντήσεις και παρασκηνιακές συζητήσεις.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Πιο έντονο γίνεται το παρασκήνιο γύρω σας και με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ασχολείστε με πάθος με θέματα καριέρας και κρυφές επαγγελματικές σας επιθυμίες. Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο  υπάρχει πρόβλημα στην προώθηση των σχεδίων σας. Ένα ταξίδι μπορεί ν’ αναβληθεί ή να ματαιωθεί σήμερα.  Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες. Φίλοι με κάποιο τρόπο τονώνουν τα οικονομικά σας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερο όλο το ενδιαφέρον σας και η ενέργεια σας επικεντρώνετε στους φίλους και την κοινωνική ζωή. Στόχοι και ελπίδες έρχονται στο προσκήνιο και εσείς θα έχετε τη δύναμη που χρειάζεται για να τους πραγματοποιήσετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν ένα φιλόδοξο σχέδιο τους. Τα οικονομικά προβλήματα και οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους ταλαιπωρούν όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο των ιχθύων.  Ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε επιτυχίες σήμερα στα επαγγελματικά.
 AstroMeleti