Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 07/12/2010

Η σελήνη σήμερα περνάει στο σοβαρό και πειθαρχημένο Αιγόκερο. Τα επαγγελματικά με κάποιο τρόπο μας απασχολούν περισσότερο τώρα. Ένα κλίμα συστολής και σοβαρότητας μπορεί να είναι διάχυτο και «τα πρέπει» έρχονται στο προσκήνιο. Σήμερα το πολύ ωραίο εξάγωνο ήλιου - Κρόνου βοηθάει να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις
Κριός 21/03-20/04 : Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σας σήμερα σας περιορίζουν τον αυθορμητισμό σας.  Σκέφτεστε πως πρέπει να κάνετε συζητήσεις με ανωτέρους για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλή η σημερινή μέρα για τα οικονομικά σας που δείχνουν να βελτιώνονται. Ένα σχέδιο με προοπτικές σταθεροποιείτε σήμερα. Μπορεί να πρόκειται για επαγγελματική συνεργασία ή ακόμη και την επισημοποίηση μιας σχέσης...

Ταύρος 21/04-21/05: Σημαντικές αποφάσεις καλείστε να πάρετε σήμερα. Αντιμετωπίζεται με την απαιτούμενη σοβαρότητα τα σχέδια σας. Ένα ταξίδι που σκέπτεστε να κάνετε σήμερα θα το βάλετε σε πρόγραμμα και θ’ ασχοληθείτε σοβαρά με θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις. Έχοντας μια μορφή οικονομικής στήριξης από το σπίτι σας, παίρνετε αποφάσεις που αφορούν εργασία ή υγεία. Η δουλειά σήμερα αποδίδει και οι εργασιακές σχέσεις βελτιώνονται. Γενικότερα είναι μια ευνοϊκή μέρα σε θέματα σχέσεων.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Με σοβαρότητα θα δείτε σήμερα και θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε, θέματα οικονομικά ή κληρονομικά (που έχουν σχέση με εφορίες, τράπεζες ασφάλειες κλπ). Οι εργασιακές σχέσεις βελτιώνονται και αναγνωρίσουν την αξία σας στη δουλειά.  Οι δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για μια σχέση σήμερα.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο σήμερα. Θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις για μια συνεργασία ενώ θα κερδίσετε την εύνοια και την αποδοχή των ανωτέρων σας.  Η ερωτική σας ζωή βελτιώνετε σήμερα. Οι του δευτέρου δεκαημέρου ασχοληθείτε με την οικογένεια ή θέματα ακινήτων σήμερα.  Θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε καταστάσεις.    
Λέων 23/07-23/08: Θέματα υγείας ή εργασίας σε πρώτο πλάνο σήμερα. Θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τις οικονομικές σας αποδοχές.  Η επικοινωνία με άτομα της οικογενείας βελτιώνετε. Φίλοι μπορεί να έρθουν στο σπίτι και να περάσετε μια ευχάριστη βραδιά. Ευκαιρίες παρουσιάζονται σήμερα και πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο σταθεροποιείτε σήμερα. Ίσως κλείσετε κάποια συμφωνία.  
Παρθένος 24/08-23/09: Εσείς είστε οι πιο ενθουσιώδεις και χαρούμενοι της ημέρας. έχετε ευχάριστες συζητήσεις και επαφές που δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και να βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Ίσως κάνατε μια σημαντική αγορά.  
Ζυγός 24/09-23/10: Με σοβαρότητα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Τα οικονομικά των γεννημένων το πρώτο δεκαήμερο βελτιώνονται σήμερα. Μπορεί να σας προκύψει μια κληρονομιά, να πάρετε επιστροφή από την εφορία, να σας δώσουν γενικότερα χρήματα που σας οφειλών με κάποιο τρόπο. Μπορεί να θεμελιώσετε  κάποιο σχέδιο σας σήμερα.  Μια ιδέα σας να μπει σε τροχιά πραγματοποίησης.
Σκορπιός 24/10-22/11: Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα για εσάς. Πολλές επαφές, μετακινήσεις. Θα έχετε σοβαρές συζητήσεις με φόντο τα οικονομικά και αυτό ίσως σας πιέσει. Μην ξεχνάτε ότι αν πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια κάντε το πριν τις 10/12 που θα γίνει ανάδρομος ο Ερμής. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας συνεχίζει να τονίζει την γοητεία και τον μαγνητισμό σας. Προχωρήστε στη δημιουργία σχέσεων, αν αυτό θέλετε.  Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο θα υπάρξουν ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Θα σας προκύψει μια πολύ καλή οικονομική συμφωνία (που μάλλον θα πρέπει να μείνει κρυφή).
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη στον Αιγόκερο σας προδιαθέτει να δείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και να τα οργανώσετε γιατί, απ’ ότι φαίνεται, από μεθαύριο αρχίζει ένα διάστημα με αυξημένα έξοδα. Τοξότες που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να σταθεροποιήσετε ένα στόχο σας και να βελτιώσετε οικονομικά σας.  
Αιγόκερος 22/12-20/01: Με τη σελήνη στο ζώδιο σας είστε οι πρωταγωνιστές αυτών των ημερών. Θ’ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Οι των πρώτων ημερών θα έχετε συζητήσεις για εργασιακά θέματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Δυνατοί φίλοι σας στηρίζουν. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές θα έχετε σήμερα. Για όσους έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο σήμερα σταθεροποιούν πράγματα στα επαγγελματικά τους. Πολύ πιθανό να πάρετε μια προαγωγή ή ν’ αναλάβετε μια καλύτερη θέση στη δουλειά.  Θα κάνετε ουσιαστικέ επαγγελματικές επιλογές τώρα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Στο παρασκήνιο κινούνται σήμερα οι υδροχόοι των πρώτων ημερών. Μυστικές συζητήσεις και επαφές που αφορούν και προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Ευνοούνται θέματα καριέρας.  Ένα σημαντικό σχέδιο μπορούν να σταθεροποιήσουν σήμερα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο
Ιχθείς 20/02-20/03: Κοινωνικές επαφές θα έχει η μέρα σήμερα. Φίλοι μπορεί να έρθουν στο σπίτι. Οι των πρώτων ημερών με ευκολία σήμερα, θα  κανονίσουν τα διαδικαστικά για ένα ταξίδι. Αν υπήρχαν προβλήματα με συγγενείς εξ αγχιστείας, σήμερα βελτιώνονται. Κανονίστε θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα. Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο σήμερα σταθεροποιούνται θέματα οικονομικής φύσης. Μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις και να  βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη.  
AstroMeleti