Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Προβλέψεις 11 &12/12/2010

Το Σάββατο θα είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς εντάσεις και εκπλήξεις. Το μόνο γεγονός είναι η αρχή της ανάδρομης πορείας του Ερμή που θα διαρκέσει έως το τέλος του μήνα. Η Κυριακή θα είναι μια πολύ ευχάριστη και ερωτική μέρα για όλους μας.  
Κριός 21/03-20/04: Κάποιος από το φιλικό  περιβάλλον  μπορεί να σας απογοητεύσει το Σάββατο. Την Κυριακή θα θέλετε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Παρόλα αυτά η  σκέψη ή ψυχή και το σώμα σας είναι ταγμένα  στον  επαγγελματικό στίβο και δύσκολα θα μείνετε μακριά του. Μην κάνετε κάποια σοβαρή κίνηση τώρα, με τον Ερμή ανάδρομο εκεί.    Πάντως η Κυριακή είναι μια μέρα που θα περάσετε πολύ καλά και μπορεί να έχετε και οικονομικά ωφέλει...

Ταύρος 21/04-21/05: Προσέξτε σήμερα Σάββατο για  τυχόν εξαπατήσεις ή αυταπάτες στον επαγγελματικό χώρο. Κάποιοι μέσα από αυτό το χώρο σας κάνουν τους φίλους. Πλούσια η κοινωνική σας ζωή την Κυριακή. Θα προσπαθήσετε να προωθήσετε τα σχέδια σας μιλώντας  γι’ αυτά σε κάποιους δυνατούς ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Καλό θα ήταν να μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας. Ούτως ή άλλως, και  με τον Ερμή ανάδρομο δεν θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε άνετα,  χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Θα έχετε πάντως την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφο σας την Κυριακή.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ένα ευφάνταστο σχέδιο έρχεται σήμερα στο μυαλό σας. Μια έμπνευση που πιστεύετε ότι θα βοηθήσει την καριέρα και τη ζωή σας. Την Κυριακή η καριέρα πιθανόν να παραμερίσει την προσωπική σας ζωή και οικονομικές  υποχρεώσεις θα ζαλίσουν το μυαλό σας προσπαθώντας να βρείτε τρόπους για να τις ταχτοποιήσετε.  Αρκετοί  θα ακολουθήσετε ένα ευχάριστο για εσάς πρόγραμμα και θα διασκεδάσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Προσέξτε τα οικονομικά σας σήμερα γιατί μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Μην πάρετε αποφάσεις που θ’ αφορούν τα οικονομικά. Την Κυριακή τα πράγματα φαίνετε να μπαίνουν σε μια τάξη και εσείς αισθάνεστε καλά. Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις μπορεί να σας προβληματίσουν. Από την άλλη θα είναι έντονή η ερωτική σας  επιθυμία και δεν θα την αφήσετε να χαθεί. 
Λέων 23/07-23/08: Μάλλον κυριαρχεί ρομαντισμός σήμερα. Μπορεί να περάσετε ωραία με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή να γνωρίσετε κάποιον που θα  σας γοητεύσει. Προσέξτε γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Κρατήστε μικρό καλάθι σε ότι αφορά σχέσεις. Η Κυριακή είναι μάλλον μια πεζή μέρα που οικονομικά και ο τρόπος που θα τα διαχειριστείτε στην καθημερινότητα σας προσγειώνουν στη σκληρή πραγματικότητα. Ευτυχώς το σπίτι και η οικογένεια θα γίνουν το καταφύγιο σας.  
Παρθένος 24/08-23/09: Το Σάββατο, στην προσπάθεια σας να κάνετε το ιδανικό σ’ ότι αφορά δουλειά και γενικότερα ημερήσιο πρόγραμμά, το οποίο είναι φορτωμένο αυτές τις μέρες, μάλλον χάος θα δημιουργήσετε  τελικά. Την Κυριακή οι σχέσεις θα είναι το ευαίσθητο σημείο σας και δεν θα χρειάζεται  μεγάλη προσπάθεια από τους άλλους για να σας εκνευρίσουν. Παρόλα αυτά,  εσείς είστε αποφασισμένοι να περάσετε καλά, τόσο με τον ερωτικό σας σύντροφο όσο και με φίλους.  Δεν είναι απίθανο να πάτε μια μικρή εκδρομή.  
Ζυγός 24/09-23/10: Μια πολύ ρομαντική μέρα θα περάσετε το Σάββατο με τον σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, μην μείνετε μέσα γιατί είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα μεγάλο έρωτα. Την Κυριακή με δυσκολία θα τηρήσετε το πρόγραμμα. Η σχέση σας με άτομα της οικογενείας βελτιώνετε σήμερα και οι υποχρεώσεις που μπορεί να σας έχουν φορτώσει, σήμερα δεν σας κουράζουν τόσο.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα το Σάββατο θα είναι πολύ ρομαντική και εσείς, ως γνωστών, πολύ παθιασμένοι. Μαντέψτε πιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της ένωσης…. Με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα. Μπορεί τα πιστεύω σας να είναι διαφορετικά και να υπάρξει μια σύγχυση. Την Κυριακή ο έρωτας και το συναίσθημα είναι αυτά που σας καθοδηγούν. Αισθάνεστε όμορφη και γοητευτική και δεν θα αφήσετε να πάει χαμένο αυτό το συναίσθημα. Θα βρεθείτε με φίλους ενώ και νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας.
Τοξότης 23/11-21/12:  Το Σάββατο, η κοινωνικότητα και η διάθεση σας να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους είναι έντονη σήμερα. Η φαντασία σας φαίνετε να καλπάζει σε σχέση με τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας. Αντίθετα, την Κυριακή σας κερδίζει το σπίτι. Αν και Κυριακή τα οικονομικά θ’ σας απασχολήσουν ενώ θα χρειαστεί να κάνετε και κάποια έξοδα. Μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τα οικονομικά σας οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας.     
Αιγόκερος 22/12-20/01: Μια έμπνευση θα έχετε το Σάββατο. Μια ιδέα για να τονώσετε τα οικονομικά σας. Αφήστε να περάσουν λίγες μέρες και ξανασκεφτείτε το γιατί μπορεί να υπάρξουν παγίδες. Την Κυριακή θα βρεθείτε με φίλους και θα περάσετε καλά είτε συζητώντας απλά μαζί τους και πίνοντας καφεδάκι  ή πηγαίνοντας μια εκδρομή κάπου εδώ κοντά.  Η κοινωνική σας ζωή πάντως σήμερα θα είναι ευχάριστη.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το Σάββατο η σελήνη θα είναι ακόμη στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι οπότε και θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μπορεί να έχετε πολλές ιδέες σήμερα  για να διατηρήσετε ακμαία τα οικονομικά σας, όμως δύσκολα θα περάσουν από τη φαντασία σας στην πραγματικότητα. Την Κυριακή  συνεχίζουν να σας απασχολούν οικονομικά θέματα αλλά έρχονται να προστεθούν και τα συναισθηματικά. Ευνοείται η παρασκηνιακή δράση τόσο η δική σας, όσον και των άλλων που κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σας.  Ευχάριστες κοινωνικές επαφές θα έχετε, με φόντο την καριέρα  ή  γενικότερα θέματα κοινωνικής αποκατάστασης.        
Ιχθείς 20/02-20/03: Μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου, μια μικρή τεμπελιά και μια ονειροπόληση θα συνεχίζει να σας διακρίνει. Μετά η σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σας και έρχεστε  στο επίκεντρο των γεγονότων. Την Κυριακή ασχολείστε με προσωπικά σας θέματα, ενώ και η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Θα πάρετε την απόφαση να οργανώσετε ένα ταξίδι και αυτό θα σας  ευχαριστήσει πολύ.

AstroMeleti