Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ημδερήσιες προβλέψεις 22/12/2010

Η σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου κάνοντας μας περισσότερο συναισθηματικούς και προστατευτικούς απέναντι στους άλλους.  Βέβαια πολλές φορές ο συναισθηματισμός και η υπερευαισθησία γίνεται ευθιξία και τότε είναι πρόβλημα. Τώρα μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά ή ν’ ασχοληθούμε περισσότερο με την οικογένεια μας ή το σπίτι μας.   
Κριός 21/03-20/04: Το σπίτι σήμερα για κάποιους φαντάζει σαν καταφύγιο και για κάποιους σαν εφιάλτης.  Και στις δύο περιπτώσεις, το σπίτι ή η οικογένεια γίνονται η αιτία για εντάσεις  στον επαγγελματικό χώρο και καβγαδάκια με τους προϊσταμένους σας.  Η λέξη κλειδί για σήμερα είναι «Ισορροπία». Αν κατορθώσετε να βρείτε ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας όλα θα πάνε καλά. Ο ανάδρομος Ερμής σας έχει βάλει στη διαδικασία να επανεξετάζετε κάποια σχέδια σας , νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό.  Καλύτερα να το αφήσετε για σήμερα γιατί θα σας ξεφύγουν, από αμέλεια, κάποιες λεπτομέρειες και όταν μετά από μέρες το συνειδητοποιήσετε θα είναι αργά. Η μέρα σήμερα είναι καλή για ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις, ραντεβουδάκια, περιποιήσεις ομορφιάς κλπ. Θα μπορούσατε να βγείτε για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά ευνοούνται σήμερα.   
Ταύρος 21/04-21/05: Πολύ κινητικότητα βλέπω σήμερα. Επαφές,  συζητήσεις, μετακινήσεις. Εκτός των άλλων  μάλλον σκέφτεστε να βγείτε και να πάρετε τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.   Κάποια εξέλιξη που δεν περιμένατε μπορεί ν’ ανατρέψει τα σχέδια σας ανατρέπει τα σχέδια σας. π.χ. Ίσως χρειαστεί να κάνετε υπερωρίες σήμερα  στη δουλειά ή σε κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειας προκύψει ένα πρόβλημα υγείας. Οι οικονομικές και συναισθηματικές επιθυμίες σας, γίνονται η αιτία για υπερεκτιμήσεις και υπερβολές στα οικονομικά. Αποφύγετε την εμπλοκή άλλων στα οικονομικά σας σήμερα (Μην δανειστείτε. Μην δανείσετε).     Από την άλλη, η μέρα ενδείκνυστε για τη δημιουργία σχέσεων ή για τη βελτίωση  μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Κανονίστε μια βραδινή έξοδο, ένα ρομαντικό δείπνο, οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει ερωτική ατμόσφαιρα και χαρείτε τον έρωτα σας μακριά από προβλήματα και γκρίνιες. Ακόμα και οι εργασιακές σας σχέσεις θα μπορούσαν να βελτιωθούν.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η οικονομική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει σήμερα και ίσως να μετανιώσετε για κάποιες επιπόλαιες οικονομικές δαπάνες. Δεν  μπορείτε ακόμη να καταλάβετε πως δημιουργήθηκαν όλες αυτές οικονομικές υποχρεώσεις που σας πνίγουν τώρα και δεν σας αφήνουν να χαρείτε και να νιώσετε την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Αποφύγετε την κριτική, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Είστε μπερδεμένοι και δεν θα οδηγηθείτε σε ασφαλή συμπεράσματα. Το κλίμα στη δουλειά θα είναι ευχάριστο σήμερα. Αν είστε γονείς, θα μπορούσατε να περάσετε μια πραγματικά ευχάριστη μέρα με τα παιδιά σας σήμερα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας. Από τη μια σας κάνει πιο γλυκούς, προστατευτικούς  και συναισθηματικούς αλλά από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να μετατραπεί σε ευθιξία τώρα που νιώθετε ότι οι άλλοι σας προκαλούν και σας φτάνουν στα όρια σας. Στις επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις αλλά και τα άτομα τις οικογενείας σας, νιώθετε ότι  δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά που προσφέρετε. Παρ’ όλα αυτά, η μέρα σήμερα  προσφέρετε για διασκέδαση, φλερτ, έρωτες και δημιουργία. Μην παρασύρεστε λοιπόν από τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να κάτσετε σε μια γωνίτσα και να κλαίτε. Βγείτε, διασκεδάστε και χαρείτε με φίλους, τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. 
Λέων 23/07-23/08: Και ενώ εσείς θα θέλατε να μείνετε μόνοι, παρέα με τον εαυτό σας και να τα πείτε, η δουλειά και ένα έντονα φορτωμένο πρόγραμμα δεν πρόκειται να σας αφήσουν.  Τι ζητήσατε από τον Άγιο Βασίλη; Μια μέρα ηρεμίας, μακριά απ’ όλους και όλα. Λίγο χρόνο που να μπορέσει η πλούσια φαντασία σας να ξεφύγει απ’ όλα και να ταξιδέψει μακριά. Δυστυχώς ένα τοίχος υποχρεώσεων σηκώνετε μπροστά σας και σας προσγειώνει στην πραγματικότητα.  Μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις με το αφεντικό ή κάποιο προϊστάμενο. Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα. Βρείτε κάποιο οικονομικό  τρόπο για να προβληθείτε γιατί σήμερα έχετε την τάση να κάνετε επιπόλαιες υπερβολικές δαπάνες για να ικανοποιήσετε το εγώ σας. Το σπίτι θα μπορούσε να είναι σήμερα το καταφύγιο σας.  καλέστε φίλους ή συγγενείς και περάστε μια ευχάριστη βραδιά μαζί τους.   
Παρθένος 24/08-23/09: η ανάγκη της κοινωνικοποίησης είναι έντονη σήμερα. Θέλετε να βρεθείτε με κόσμο, με φίλους, να λάβετε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις κλπ. Είστε πιο ευαίσθητοι σήμερα στις διαθέσεις των γύρω σας και εύκολα θα σας παρασύρουν. Νιώθετε ανανεωμένοι, πολύ δυνατοί και ενεργητικοί.  Καλό θα ήταν όλη αυτή η ενέργεια να διοχετευτεί κάπου γιατί αλλιώς θα βγάζετε καπνούς από τα νευρά. Οργανώστε μια δημιουργική μέρα με τα παιδιά, βγείτε για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε ή κάντε κάτι ρομαντικό με το σύντροφο σας. Αν δεν κάνετε κάποιο σπορ βγείτε απλά μια βόλτα για περπάτημα και διοχετεύστε εκεί την ενέργεια που σήμερα σας περισσεύει. Βέβαια τα οικονομικά σας μπορεί να είναι πρόβλημα και να σας περιορίζουν, αλλά υπάρχουν και απλοί τρόποι για να διασκεδάσετε. Αν μείνετε σπίτι, μην κάνετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή άτομα της οικογενείας γιατί δεν θα βγάλουν πουθενά. Πηγαίνετε καλύτερα στην κρεβατοκάμαρα και αφήστε τα κορμιά να μιλήσουν σήμερα. Όσοι έχετε μια τάση να τζογάρετε, σήμερα κλείστε τα’ αυτιά σας στις σειρήνες που σας προσκαλούν  γιατί δύσκολα θα καταφέρετε να ελέγξετε τον εαυτό σας.    
Ζυγός 24/09-23/10: θέματα καριέρας τονίζονται σήμερα. Νιώθετε προς πρέπει ν’ ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, είτε γιατί πραγματικά χρειάζεται, είτε γιατί θέλετε να καλύψετε κάποιες  ανασφάλειες που σας δημιουργούν. Από την άλλη η οικογένεια σας έχει την ανάγκη σας. Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων μάλλον σας χρειάζονται περισσότερο και εσείς δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις τους.  Είναι γνωστό ότι οι οικογενειακές σας σχέσεις περνάνε μια σοβαρή κρίση. Αν δεν θέλετε τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα, θα πρέπει να αναμορφώσετε το πρόγραμμά σας και να προσθέσετε σ’ αυτό κάποιες ώρες και για την οικογένεια. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί σήμερα να διευθετηθεί με τον καλύτερο τρόπο.           
Σκορπιός 24/10-22/11: Όσο πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών, τόσο περισσότερο νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις που σας πιέζουν. Προσπαθείτε να τα οργανώσετε όλα μέχρι τότε και αυτό κάποιες φορές σας εκνευρίζει και σας φέρνει αντιμέτωπους με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον που θεωρείτε ότι, όχι απλά δεν σας βοηθούν όσο εσείς θα θέλατε αλλά πολλές φορές σας φορτώνουν και με τα δικά τους.  Μην είστε τόσο νευρικοί γιατί μπορεί να παθαίνετε μικροατυχήματα. Η διάθεσή σας σήμερα βελτιώνετε.  Διασφαλίστε, με κάποιο τρόπο τα χρήματα σας από τον ίδιο σας τον εαυτό. Είστε έτοιμοι να δαπανήσετε ότι χρειαστεί για να νιώσετε ικανοποιημένοι.
Τοξότης 23/11-21/12:  Ο ευαίσθητος τομέας των οικονομικών θα σας απασχολήσει σήμερα.  Οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε περιορίζουν την κοινωνική σας ζωή και δεν σας επιτρέπου να αποκτήσετε κάποια πράγματα που θα σας ικανοποιούσαν και θα σας έκαναν να νιώσετε πολύ καλύτερα.  Δύσκολα θα ελέγξετε σήμερα την  παρόρμηση σας για καταναλωτισμό. Αν αποφασίσετε να βγείτε για αγορές σήμερα, μην πάρετε μαζί  την πιστωτική σας κάρτα. Θα έχετε την στήριξη Κάποιου φίλου ή συνεργάτη. Μην πάρετε αποφάσεις σήμερα για θέματα που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Η υπεραισιοδοξία με την οποία βλέπετε τα πράγματα μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.     
Αιγόκερος 22/12-20/01: Από σήμερα ξεκινάνε τα γενέθλια σας και με την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο σας έρχεστε στο προσκήνιο. Είναι και ο Άρης στον αιγόκερο οπότε αυτή η περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της ζωής,  κυρίως όσων έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Οι στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις σήμερα έρχονται στο προσκήνιο και σας φέρνουν αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό και τα θέλω σας. Νιώθετε πως έχετε τη δύναμη και την τόλμη να περάσετε στην αντεπίθεση τώρα και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε την ενέργεια σας  και μην γίνεστε υπερβολικοί. Μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα με προϊσταμένους ή ηλικιωμένα άτομα. Θα πρότεινα να τα’ αφήσετε όλα αυτά στην άκρη και να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σήμερα σε ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις. βρεθείτε και διασκεδάστε με φίλους .  Λάβετε μέρος σε αθλητικές εκδηλώσεις ή άλλες ομαδικές δραστηριότητες  και διοχετεύστε εκεί όλη σας την ενέργεια για να νιώσετε πιο ήρεμοι.
Υδροχόος 21/01-19/02: Αν και είστε από τη φύση σας κοινωνικοί άνθρωποι και το κλίμα  γίνεται όλο και πιο εορταστικό μέρα με την ημέρα, εσείς το τελευταίο διάστημα   επιδιώκετε να μείνετε μόνοι και να αποτραβηχτείτε από τη φασαρία γύρω σας. Σήμερα θα είναι δύσκολο αν και θα το θέλατε πολύ. Το δίλημμα που γεννιέται μέσα σας είναι: δουλειά ή ξεκούραση;  Πολύ δουλειά, το πρόγραμμα της ημέρας γενικά φορτωμένο. Θέλετε να τα οργανώσετε όλα μέχρι τελευταία λεπτομέρεια, αλλά η ενέργεια σας φαίνεται να πέφτει συνεχώς. Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά τα οικονομικά σας μπορεί να κινδυνεύουν από την επιπόλαιη διαχείριση σας.     
Ιχθείς 20/02-20/03: Αν και η επιρροή της χθεσινής έκλειψης είναι ακόμα έντονη, η διάθεση σας σήμερα είναι ανεβασμένη. Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θέλετε να κάνετε έντονη την παρουσία σας. Το δίλημμα σας σήμερα θα είναι: Προσωπικά-συναισθηματικά ή στόχοι?  Και ενώ θέλετε να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε έρχονται στο μυαλό σας κάποιες κοινωνικές και οικονομικές υποχρεώσεις ή κάποιοι στόχοι που πρέπει να ολοκληρώσετε και σας ρίχνουν λίγο.   Οι ιχθείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Ο ανάδρομος Ερμής εκεί, δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα γιατί γίνονται λάθη και παρανοήσεις. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις  πριν το τέλος του χρόνου για θέματα επαγγελματικά ή γενικότερης αποκατάστασης. 
AstroMeleti