Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 20/12/2010

Η σελήνη σήμερα στο ζώδιο των διδύμων μας χαρίζει μια εξωστρέφεια κάνοντας μας παράλληλα πιο επικοινωνιακούς. Νιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε με φίλους, να βγούμε, να πάμε ένα ταξιδάκι κλπ. Ο ανάδρομος Ερμής βέβαια θα δημιουργήσει τα προβληματάκια του σ’ όλα αυτά και οι εκνευρισμοί δεν θα μας λείψουν.  Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες κάθε ζωδίου και κυρίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς σήμερα προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι γιατί με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού καραδοκούν απρόσμενα γεγονότα και ανατροπές.    
Κριός 21/03-20/04: Πολυάσχολο το ξεκίνημα αυτής τις εβδομάδας. Υποχρεώσεις στ δουλειά και το σπίτι, προετοιμασίες για τις ημέρες των γιορτών και κάπου εκεί μέσα σ΄ όλη αυτή την πίεση αποφασίζετε να κάνετε ένα διάλλειμα για καφέ με ένα φίλο.  Καλά θα κάνετε να το διασκεδάσετε λίγο γιατί από αυτή την εβδομάδα εντείνετε το ενδιαφέρον σας για την δημόσια εικόνα – φήμη και τα επαγγελματικά σας. Γίνεται πιο έντονη η ανάγκη σας να πάρετε αποφάσεις και να βγείτε μπροστά αποδεικνύοντας σε όλους τι αξίζετε. Σήμερα μπορεί να δεχτείτε κριτική για τις αποφάσεις σας και να εκνευριστείτε.  Σχεδιασμοί που έγιναν τον Νοέμβριο επανεξετάζονται και καλείστε  να πάρετε τελικές αποφάσεις. Δεν νομίζω ότι αυτή την περίοδο μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Θα ήταν καλύτερα ν’ αφήσετε να περάσει η περίοδος των γιορτών και να αφήσετε τις αποφάσεις για τις αρχές Ιανουαρίου...

Ταύρος 21/04-21/05: Ακόμη δεν ξεκίνησε η εβδομάδα και εσείς ασχολείστε με πληρωμές και εισπράξεις. Οι επιθυμίες σας πολλές και ακριβές  και ο Άγιος Βασίλης άφαντος. Να είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε ή κάνετε που αφορά οικονομικά.  Έχετε δει τώρα τελευταίο το όριο της πιστωτικής σας? Πληρώσατε τη δόση του δανείου σας πριν βγείτε για τις χριστουγεννιάτικες αγορές?   Με τον ανάδρομο Ερμή υπάρχει ο κίνδυνος για παρανοήσεις και λάθει που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και μην  αναμίξετε φίλους στα οικονομικά σας μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.     
  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας τονίζει την ανάγκη σας ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα. Ξεχάστε λίγο το τι γίνεται με τους άλλους γύρω σας και κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, για να αισθανθείτε καλύτερα. Ξέρω ότι έχετε κουραστεί με τα προβλήματα που σας δημιουργούν οι γύρω σας αλλά δεν είναι σήμερα η μέρα για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Η επικοινωνία γίνεται δύσκολα και τα μηνύματα που παίρνεται αμφότεροι δεν είναι ξεκάθαρα. Θα υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις που δύσκολα θα καταφέρετε να διαχειριστείτε. Μην πάρετε αποφάσεις μέχρι και το τέλος του χρόνου.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ίσως ήταν κουραστικό το Σαββατοκύριακο γιατί σήμερα νιώθετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Όλα και όλοι γύρω σας  χάνουν το νόημα τους. Θέλετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας. Δύσκολα θα τα καταφέρετε με το φορτωμένο πρόγραμμα που έχετε σήμερα και τα προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Παρεξηγήσεις και παρανοήσεις ανατρέψουν σχεδιασμούς και βγάζουν απ’ τα όρια τους όσους έχουν γενέθλια τις τελευταίες ημέρες του Καρκίνου.  Μην πάρετε τώρα αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά. Η εικόνα θα είναι πιο ξεκάθαρη οπότε και η σκέψη πιο αντικειμενική μετά το τέλος του μηνός.
Λέων 23/07-23/08: Η κοινωνική σας ζωή συνεχίζει και σήμερα να βρίσκεται στο προσκήνιο. Λαμβάνετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες με φίλους  ή γνωστούς.   Μπορεί να σας ελκύει η ιδέα της εμπλοκής σας σε μια οργάνωση με στόχο το κοινό καλό. Η διάθεση σας πάντως είναι ευχάριστη και στόχος σας η διασκέδαση με παρέες και φίλους. Θέλετε να είστε το επίκεντρο και προσπαθείτε έντονα να κερδίσετε το ενδιαφέρον των άλλων. Ίσως χρησιμοποιείτε λάθος τρόπους και μπορεί να φέρτε τα’ αντίθετα αποτελέσματα. Μια συμφωνία μπορεί να σταθεροποιηθεί σήμερα. Κάποιοι μπορεί να κάνετε αγορά αυτοκινήτου. Για τα λιοντάρια των τελευταίων ημερών θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία με τα παιδιά και γενικότερα με αγαπημένα πρόσωπα.  Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση ή μια συνεργασία. Κρατήστε την ψυχραιμία και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.
Παρθένος 24/08-23/09: Τα επαγγελματικά ή θέματα που έχουν να κάνουν με προϊσταμένους (άτομα κύρους γενικότερα) έρχονται στο προσκήνιο. Αν η ζωή ή η εικόνα σας δεν είναι αυτή που θέλετε, σήμερα μπορεί να αισθανθείτε έντονη απογοήτευση η οποία μπορεί να γίνει η κινητήριος δύναμη για βελτιώσεις. Μπαίνετε στη διαδικασία να βάλετε έναν έλεγχο στη ζωή σας. Για τα οικονομικά σας όμως είναι μια πολύ καλή μέρα σήμερα. Μπορείτε ή να βελτιώσετε το εισόδημά σας ή να σταθεροποιήσετε κάποιες πηγές εισοδήματος που ήδη έχετε. Οι Παρθένοι του τελευταίου δεκαημέρου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Κάποια προβλήματα από το παρελθόν μην προσπαθήσετε να τα διευθετήσετε σήμερα. Ο ανάδρομος Ερμής μέσα στο σπίτι σας δεν βοηθάει στην επικοινωνία και σωστές πρακτικές γενικότερα. Η επανεξέταση κάποιων θεμάτων στο οικογενειακό περιβάλλον ή το σπίτι μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και να προκαλέσει ρήξεις σε σχέσεις. Μην βιάζεστε, αφήστε να περάσει αυτός ο μήνας και μετά πάρτε αποφάσεις για την οικογένεια και το σπίτι.     
Ζυγός 24/09-23/10: Η αίσθηση της ελευθερίας σήμερα γίνεται ανάγκη. Θέλετε να ξεφύγετε απ’ όλους και όλα, να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες, ν’ ανοίξετε καινούργιους δρόμους στη ζωή και το πνεύμα σας πέρα από κάθε φραγμό. Ένα ταξίδι μπορεί να σας καλύψει σε ένα μικρό ποσοστό αυτές τις ανάγκες. Κάντε το. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σήμερα όσοι έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο. Η επικοινωνία με φίλους, συγγενείς και γενικότερα άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον γίνεται μετ’ εμποδίων. Δύσκολα μπορείτε να εκφράσετε αυτά που θέλετε χωρίς να γίνουν παρανοήσεις και λάθει.  Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά σήμερα. Αν δεν θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο τη δουλειά σας κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί  στις μετακινήσεις και σε οποιαδήποτε χειρονακτική εργασία σήμερα.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Λίγο πιο εσωτερικές μπορεί να είναι οι ανάγκες σας σήμερα. Ποιο είναι το νόημα της ζωής σας; Ποιος είστε που πάτε; Είναι κάποια από τα ερωτήματα που μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Κάθε δραστηριότητα που διεγείρει τα συναισθήματα σας φαίνετε ελκυστική. Σε κοσμικό επίπεδο τα χρήματα και οι επιθυμίες σας διεγείρουν  τα συναισθήματα σας και μ’ αυτά θα ασχοληθείτε σήμερα. Όσοι έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο αποφύγετε συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά. Μπορεί να υπάρξει σύγχυση και να γίνουν λάθει. Μην κάνετε σοβαρές αγορές πριν το τέλος του χρόνου.  Η επαναδιαπραγμάτευση σε κληρονομικές ή οικονομικές υποθέσεις μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με αγαπημένα άτομα στο σπίτι. Ο έντονος συναισθηματισμός, δεν σας αφήνει να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα και κάνει υπερβολικές τις αντιδράσεις σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πάρετε αποφάσεις πριν το τέλος του χρόνου.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Οι στενές προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα επηρεάσουν τη διάθεση σας.  Ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά αξίζει και θέλετε να μείνουν δίπλα σας; Τι δίνεται και τι παίρνετε από την κάθε σχέση; Ιδιαίτερα οι τοξότες των τελευταίων ημερών, έχετε επικεντρωθεί στον εαυτό σας και με κριτήριο τα θέλω σας επανεξετάζετε φιλίες και συνεργασίες. Με τον ανάδρομο Ερμή πάνω στον ήλιο σας σίγουρα το τοπίο είναι θολό και η εικόνα δεν πρόκειται να γίνει ξεκάθαρη πριν το τέλος του χρόνου. Μην βγάλετε λοιπόν συμπεράσματα τώρα και μην πάρετε αποφάσεις. Οι οικογενειακές σας σχέσεις σήμερα θα περάσουν κρίση.  Προσέχετε τα λόγια σας γιατί δεν θα είναι δύσκολο να γίνουν ανατροπές στο οικογενειακό σκηνικό. 
Αιγόκερος 22/12-20/01: Σήμερα δουλειά, ρουτίνα και υγεία θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα επικεντρωθείτε σ’ αυτά. Η καθαριότητα και η οργάνωση στους χώρους που κινήστε, σήμερα φαίνεται να είναι αναγκαία. Μπορεί να δοκιμάσατε ένα ρούχο που θέλετε να φορέσετε στις γιορτές και σας είναι λίγο στενό γι’ αυτό αποφασίζετε σήμερα να ξεκινήσετε μια δίαιτα. Πολύ καλή μέτρα για να σταθεροποιήσετε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.  Οι αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος γιατί μπορεί να δημιουργηθούν  ρήξεις. Η επανεξέταση συναισθηματικών επιλογών του παρελθόντος σας ρίχνουν και σας κάνουν πιο εσωστρεφείς. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις κάτω από αυτή τη συναισθηματική φόρτιση και μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα με κοντινούς σας ανθρώπους σήμερα. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει το αίσθημα της  απόλαυσης σας ελκύει σήμερα. Γίνεστε πολύ εξωστρεφείς προσπαθώντας να κάνετε έντονη την παρουσία σας στους άλλους και να κερδίσετε το χειροκρότημα τους. Ένα σχέδιο σας παίρνει το δρόμο του σήμερα. Ένα ταξίδι που θέλατε να κάνετε από παλιά, γίνεται πραγματικότητα. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα με τα χρήματα σας. Λάθει και ασάφειες με φίλους ή σε θέματα συλλογικής δουλειάς μπορεί ν’ ανατρέψουν τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.  Αν επανεξετάζετε στόχους και φιλίες μην πάρετε τελικές αποφάσεις πριν το τέλος του χρόνου. Τότε η εικόνα θα είναι πιο ξεκάθαρη και οι αποφάσεις σας πιο αντικειμενικές. 
Ιχθείς 20/02-20/03: οικογενειακά και προσωπικά θέματα υπερισχύουν σήμερα. Κάποιοι ίσως νιώθετε την ανάγκη να προστατέψετε την ιδιωτική σας ζωή και να νιώσετε την ασφάλεια που σας παρέχει το σπίτι και η οικογένεια. Κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώθετε βαρύ το φορτίο των οικογενειακών υποχρεώσεων σήμερα και ψάχνετε διεξόδους από αυτό. Ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες κλπ σήμερα μπορεί να τακτοποιηθεί οριστικά. Τα ψάρια των τελευταίων ημερών  έχετε ακόμα το δια κοντά σας να σας παρέχει βοήθεια και αισιοδοξία για ν’ αντιμετωπίσετε την έντονη καθημερινότητα και να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Σήμερα μπορεί κάποιες σκέψεις ή μηνύματα να σας ωθήσουν να κάνετε σοβαρές αλλαγές και  ν’ αφήσετε πίσω το παρελθόν μια και καλή.  Η υπεραισιοδοξία που σας δίνει ο Δίας και ο ουρανός δίπλα του, σας κάνουν να θέλετε να φέρετε τα πάνω κάτω τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην προσωπική σας ζωή. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις τώρα. Με τον καινούργιο χρόνο τα πράγματα θα έχουν γίνει πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.  
 AstroMeleti