Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερο

Από σήμερα ξεκίνησε και επισήμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία θα διαρκέσει έως και το τέλος του μήνα επηρεάζοντας  θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως  με την επικοινωνία. Καθυστερήσεις, αναβολές, ασυνεννοησία και προβλήματα σε μετακινήσεις, δεν θα μας λείψουν. Μας δίνει όμως και  την ευκαιρία να επανεξετάσουμε πράγματα και να διορθώσουμε τυχόν λάθει. Ότι έχει σχέση με γραπτά, συμφωνίες, συμβόλαια, εμπόριο, μέσα μεταφοράς καλό θα ήταν να μην το προωθήσουμε τώρα. Περισσότερο θα επηρεαστούν οι γεννημένοι στο πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο κάθε ζωδίου.  Ας δούμε πως:
Κριός 21/03-20/04 : Καριέρα και κοινωνική αποκατάσταση επηρεάζονται για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Αν περιμένατε μια προαγωγή, αν είχατε πρόσφατα ξεκινήσει κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις  ή θέλατε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, ή ένα συμφωνητικό, δεν το βλέπω να προχωράει. Όχι τουλάχιστον με άνεση.  Όλο και κάποιο προβληματάκι ή κάποια καθυστέρηση θα υπάρξει. Μπορεί και εσείς να θέλετε να επανεξετάσετε τα δεδομένα.  Καλό θα ήταν να αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις αυτή την περίοδο. Αν δεν είναι εφικτό, προσέξτε γιατί μπορεί τα μηνύματα που θα πάρετε ή θα δώσετε να είναι παραποιημένα και να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.  Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες  ή συμβόλαια πριν τα ελέγξετε λεπτομερώς. Κάποιοι μπορεί να χαλαρώσετε απέναντι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις βάζοντας σε κίνδυνο τις φιλοδοξίες σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να ξαναδείτε από την αρχή, κάποια σχέδια που είχατε οργανώσει το Νοέμβριο ή κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει τότε. Αν είχατε ξεκινήσει την πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων, τώρα θα υποστούν κάποιες αλλαγές ή καθυστερήσεις.  Ένα προγραμματισμένο ταξίδι σας μπορεί ν’ αναβληθεί ή να τροποποιηθεί...

Ταύρος 21/04-21/05: Σήμερα προσέξτε αυταπάτες και εξαπατήσεις στα επαγγελματικά.  Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα διαπιστώσετε ότι,  σχέδια-ιδέες που είχατε κάνει ή ακόμη και αποφάσεις που είχατε πάρει το τελευταίο διάστημα, τώρα θα είναι δύσκολο να οργανωθούν ή  θα μπείτε στη διαδικασία να τα επανεξετάσετε για οικονομικούς ίσως λόγους. Αν είχατε κανονίσει ένα μακρινό ταξίδι μπορεί τώρα για κάποιο λόγο να το ακυρώσετε. Αν δεν ακυρωθεί προσέξτε κάθε λεπτομέρεια πριν ξεκινήσετε (μπορεί π.χ. να φύγετε από το σπίτι χωρίς τα εισιτήρια).  Θέματα που αφορούν σπουδές ή νομικές διαδικασίες τώρα μπορεί να τα δείτε να καθυστερούν λόγω της γνωστής σε όλους μας γραφειοκρατίας. Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, οικονομικά ή κληρονομικά θέματα που προσπαθήσατε να τακτοποιήσετε τον προηγούμενο μήνα ξαναέρχονται με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο, μετά τις 18 του μηνός και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τα τακτοποιήσετε. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα επηρεάσει για εσάς, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας. Ασυνεννοησία, πιθανή αδυναμία πληρωμής και παρεξηγήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με  κληρονομιές, διαθήκες, δάνεια, ασφάλειες, ή δημόσια ταμεία γενικότερα, θα σας αγχόσουν. Αν πρέπει π.χ. να υπογράψετε για κάποιο δάνειο αυτές τις μέρες, διαβάστε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα. Μην εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας. Αν κάνετε κάποια σοβαρή μελέτη ή έρευνα δεν είναι καλή περίοδος μέχρι το τέλος του μήνα, για να βγάλετε συμπεράσματα. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει τώρα να επανεξετάσετε θέματα σχέσεων. Κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο τώρα θα ξανά τεθούν επί τάπητος. Αποφύγετε να υπογράψετε συνεργασίες. Ακόμη και ένας γάμος που προγραμματίζατε τώρα  μπορεί να υποστεί καθυστερήσεις ή να επανεξεταστεί. Η επικοινωνία με τα άτομα της οικογενείας γίνεται δύσκολη και περίπλοκη. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών θα αναστατώσει ο άτακτος Ερμής για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και σαφείς στην επικοινωνία σας με τους άλλους γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, ακόμη και ρήγματα στις σχέσεις, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές . Μην είστε απότομοι και αγενείς. Αν στείλετε κάποιο μήνυμα διασταυρώστε ότι το έχουν παραλάβει. Αν μάθετε ότι είπαν κάτι γι εσάς ελέγξτε τι ακριβώς ειπώθηκε πριν αντιδράσετε. Αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες και να υπογράψετε συμφωνίες αυτό το διάστημα. Αν οργανώνετε ένα γάμο είναι πιθανόν αυτές τις μέρες, καθυστερήσεις και προβληματάκια να αναστατώσουν το πρόγραμμα που πρέπει ν’ ακολουθήσετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να προσέξουν την επικοινωνία στον εργασιακό χώρο. Αν ξεκινήσατε μια δουλειά τον Νοέμβριο, τώρα μπορεί να το ξανασκέφτεστε. Αν πρέπει να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή να υπογράψετε συμφωνίες στον εργασιακό χώρο, να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν προκύψουν θέματα υγείας μέχρι το τέλος του μηνός, διασταυρώστε διαγνώσεις και αποτελέσματα εξετάσεων. 
Λέων 23/07-23/08: Δεν νομίζω ότι θα έχετε και πολλές δυνατότητες να τηρήσετε κάποιο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα κυρίων όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Το πιο πιθανό είναι εσείς να το οργανώνεται και αυτό να ανατρέπετε. Θέματα εργασιακά επίσης μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα. Μπορεί το πρόγραμμα στη δουλειά να μεταβάλετε συνεχώς, ή να υπάρχουν καθυστερήσεις και μπερδέματα που με κάποιο τρόπο θα επηρεάζουν την δουλειά σας. Να είστε σαφείς όταν μιλάτε τόσο με τους συνεργάτες όσο και με προμηθευτές ή πελάτες. Τηλέφωνα, fax, computer μπορεί να παρουσιάσουν προβληματάκια.  Δεν είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή πρόγραμμα γυμναστικής. Επίσης σε θέματα υγείας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να έχετε μικρά ατυχήματα  λόγω απροσεξίας. Αν χρειαστεί να επισπευτείτε κάποιο γιατρό ή να κάνετε εξετάσεις καλό θα ήταν να διασταυρώσετε τα αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο τώρα επαναπροσδιορίζουν ερωτικές σχέσεις ενώ και για όσους είναι γονείς επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα με τα παιδιά που κάνουν δύσκολη την επικοινωνία μαζί τους.   Αν χρειάστηκε να πάρετε κάποιο ρίσκο μέσα στο Νοέμβριο, τώρα θα το  επανεξετάσετε.
  Παρθένος 24/08-23/09: Συναισθηματικά είναι κυρίως τα μπερδέματα που θα σας δημιουργήσει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας, μέχρι το τέλος του μήνα. Προβληματάκια θα υπάρξουν στην επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο. Π.χ. Είναι πολύ πιθανό να κανονίσετε κάποιο ραντεβού και αλλού να πάει ο ένας, αλλού να περιμένει ο άλλος. Αφήστε να περάσει αυτό το διάστημα και μετά πάρτε αποφάσεις για τη σχέση σας. Όσοι είστε γονείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία με τα παιδιά σας. Δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια που μπορεί να είχατε κάνει θα υποστούν καθυστερήσεις  ή μπορεί εσείς να θέλετε να τα επανεξετάσετε και να κάνετε αλλαγές. Μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο μέχρι και το τέλος του Δεκέμβρη. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους με άτομα τις οικογενείας ή θέματα που αφορούν ακίνητα και που μπορεί να είχατε ξεκινήσει να τα δρομολογείτε από το Νοέμβριο.. Να είστε ήρεμοι και προσεκτικοί στις συζητήσεις με άτομα τις οικογενείας σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας έρχεται να ταράξει η ανάδρομη πορεία του Ερμή για εσάς τους ζυγούς των πρώτων ημερών. Θα πρέπει λοιπόν να είστε αρχικά πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με άτομα της οικογενείας. Μην είστε απότομοι και ακούστε τι έχουν να σας πουν, πριν αντιδράσετε. Αν τώρα εκκρεμούν θέματα  που πρέπει να ταχτοποιήσετε στο σπίτι  π.χ. επισκευές θα πρέπει να είστε πάρα πολύ λεπτομερείς και σαφείς με τους τεχνικούς για το τι θέλετε να κάνουν. Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες κατοικιών αυτό το διάστημα.  Οι ζυγοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα συναντήσετε εμπόδια και καθυστερήσεις σε μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Συμφωνίες που είχατε κάνει το Νοέμβριο τώρα θα τις επανεξετάσετε. Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον π.χ. αδέλφια, φίλους, γείτονες κλπ.
Σκορπιός 24/10-22/11: Στην επικοινωνία με άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας  θ’ αντιμετωπίσετε προβληματάκια εσείς οι Σκορπιοί (του πρώτου δεκαημέρου κυρίως). Είστε και άνθρωποι που πληγώνεστε πολύ εύκολα, οπότε θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί για τυχόν παρεξηγήσεις. Να μιλάτε με σαφήνεια  και διασταυρώνετε μηνύματα και πληροφορίες που παίρνετε για εσάς.  Συσκευές που αφορούν την επικοινωνία όπως τηλέφωνα, fax, computer μπορεί να έχουν προβλήματα  και να δημιουργήσουν εκνευρισμό και εμπόδια στην καθημερινότητα σας.  Η επικοινωνία με αδέλφια, φίλους, γείτονες θα είναι δύσκολη και θέλει την προσοχή σας. Στις μετακινήσεις σας μπορεί να έχετε προβλήματα π.χ. θα χάσετε το λεωφορείο ή θα μείνετε από βενζίνη κλπ. Αν σκέφτεστε να οργανώσετε κάποιο ταξίδι, να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Προσέξτε το αυτοκίνητό σας. Αν δεν το έχετε περάσει πρόσφατα από τεχνικό έλεγχο, μπορεί να σας δημιουργήσει προβληματάκια . Αν θέλετε ν’ αγοράσετε αυτοκίνητο καλύτερα να το κάνετε μετά τις 29/12. Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θ’ αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και προβλήματα σε οικονομικά θέματα κυρίως. Αν είχατε κάνει κάποια οικονομική συμφωνία τώρα κοντά, μπορεί να τη δείτε να αναθεωρείτε. Χρήματα που σας όφειλαν και περιμένατε να σας τα δώσουν σύντομα, μπορεί τελικά να καθυστερήσουν. Αγορές που μπορεί είχατε κάνει ή που σκεφτόσασταν να κάνετε τον Νοέμβριο,  τώρα θα τις ξανασκεφτείτε. Κάποιοι θα επανεξετάσετε συναισθηματικά ζητήματα.
Τοξότης 23/11-21/12:  Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερο. Να είστε προσεκτικοί με κάθε πληροφορία που θα έχει σχέση με τα οικονομικά  γιατί μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.  Καθυστερήσεις θα υπάρχουν σε πληρωμές και εισπράξεις γενικότερα. Μην υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες αυτό το διάστημα. Αν δεν γίνεται να το αποφύγετε, να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί π.χ. να υπάρχουν λάθη στο συμφωνητικό. Σοβαρές αγορές που μπορεί να θέλετε να κάνετε είναι καλύτερα να γίνουν μετά τις 29/12. Συναισθηματικά ζητήματα θα τα ξανασκεφτείτε αυτόν τον καιρό.  Οι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν προσωπικά σας ζητήματα που είχαν αφετηρία μέσα στο  Νοέμβριο. Π.χ. το πώς αντιμετωπίσατε μια σχέση σας τότε. Αλλαγές που κάνατε ή σκεφτόσασταν να κάνετε στην εξωτερική σας εμφάνιση τώρα θα σας απασχολήσουν και πάλι, πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Προσέξτε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και μιλάτε γιατί μπορεί να δημιουργήσετε πρόβλημα στην εικόνα που εισπράττουν οι άλλοι για σας. Γενικότερα η επικοινωνία σας με τους άλλους θα έχει προβλήματα. Παρανοήσεις μπορεί να υπάρξουν με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε σοβαρές  αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση καλύτερα να το τολμήσετε μετά τις 29/12.  Π.χ. μπορεί να θέλετε ν’ αλλάξετε χτένισμα, να περιγράψετε αυτό που θέλετε αλλά ο κομμωτής σας μπορεί να μην το καταλάβει και να σας απογοητεύσει το αποτέλεσμα. Τέλος θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας.  Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα επανεξετάσετε ζητήματα και σχέδια που διαχειριστήκατε παρασκηνιακά τον Νοέμβριο. Προσοχή γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε.
Υδροχόος 21/01-19/02: : Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, όλο αυτό το διάστημα, μέχρι και τις 29/12, που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα υπάρξουν προβλήματα, παρεννοήσεις και καθυστερήσεις σε παρασκηνιακές διαδικασίες στις οποίες έχετε εμπλακεί.  Μυστικές συναντήσεις και επαφές  μάλλον περισσότερο θα σας μπερδέψουν παρά θα σας βοηθήσουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί τώρα να έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε θέματα που προέκυψαν από μυστικές επαφές που είχατε πρόσφατα. Να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί θα έχετε μπλεξίματα με παρασκηνιακές ερωτικές σχέσεις. Αν για κάποιο λόγο ασχολείστε με ζητήματα που αφορούν νοσοκομεία ή ιδρύματα δεν είναι καλή περίοδος να τα προωθήσετε. Όσοι παίρνατε φάρμακα να είστε πολύ προσεκτικοί με τις δόσεις σας. Οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου θα μπορεί να έχετε θεματάκια στην επικοινωνία σας με  φίλους. Επανεξετάζετε τώρα φιλίες ή θέματα συλλογικής δουλειά που ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα. Κάποιοι στόχοι που ελπίζατε να πραγματοποιηθούν, θα υποστούν καθυστερήσεις. Υποθέσεις που μπορεί να έχετε με σωματεία ή άλλες οργανωμένες ομάδες  ανθρώπων δεν θα ολοκληρωθούν τώρα κοντά.   Κάντε λίγη υπομονή και να είστε προσεκτικοί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η κοινωνική ζωή δεν θα κυλήσει και τόσο ήρεμα για τους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μηνύματα και προσκλήσεις μπορεί να μην φτάσουν ποτέ στα χέρια σας. Προσέξτε την συμπεριφορά και το χειρισμό του λόγου σας απέναντι σε φίλους γιατί μπορεί να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα ή θα πείτε λόγια που θα τους πληγώσουν.   Αν ασχολείστε με μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα αυτή την περίοδο δύσκολα θα υπάρξει συνεννόηση μεταξύ σας.  Κάποιοι θα επανεξετάσετε στόχους και όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αν νομίσατε πως τα επαγγελματικά σας άρχισαν να μπαίνουν σε μια σειρά, κάνετε λάθος. Τώρα επιστρέφουν και πάλι επαγγελματικά και θέματα καριέρας για να τα επανεξετάσετε και να καταλήξετε στις τελικές σας αποφάσεις. Μην κάνετε τώρα σοβαρές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και υπογραφές έως και το τέλος του μήνα.  
AstroMeleti