Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 21/12/2010- ΕΚΛΕΙΨΗ σελήνης και πανσέληνος

Σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010, πρώτη μέρα του χειμερινού ηλιοστασίου, πραγματοποιείτε ολική έκλειψη σελήνης και Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο, αφού η τελευταία φορά που είχε καταγραφεί κάτι τέτοιο, την πρώτη μέρα του χειμερινού ηλιοστασίου ήταν στις 21/12/1638. Είναι μια δύσκολη έκλειψη για όλα σχεδόν τα ζώδια και θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Πρωταγωνιστές: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, ταξιδιών και πρακτικών διαδικασιών.  Οι σχέσεις στο κόκκινο. Ειδικά για το κάθε ζώδιο:

Κριός
Τώρα καλείστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια για να ολοκληρώσετε σχέδια που ξεκίνησαν γύρω στις 6 Δεκεμβρίου.  Η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σας σήμερα  Π.χ. Συναντήσεις που είχατε κανονίσει μπορεί ν’ αναβληθούν ή εσείς θα δυσκολευτείτε για κάποιο λόγο να φτάσετε μέχρι το σημείο της συνάντησης. Αν είχατε σχεδιάσει ένα ταξίδι, τώρα μπορεί να προκύψουν προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν για να το πραγματοποιήσετε.   Μπορεί να είχατε δεσμευτεί σε κάτι  χωρίς να έχετε υπολογίσει όλα τα ενδεχόμενα και τώρα θα πρέπει ν’ αλλάξετε τα σχέδια σας για να ανταπεξέλθετε. Επειδή διακρίνεστε για τον παρορμητισμό  σας, φανείτε ώριμοι σήμερα και μην τον αφήσετε να σας παρασύρει  σε λόγια και σε πράξεις για τα οποία θα μετανιώσετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας...

Ταύρος
 Έκτακτα έξοδα θα προκύψουν με αυτή την πανσέληνο. Αν δεν είχατε φροντίσει από τις αρχές του μήνα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας απέναντι σε τρίτους π.χ. λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια,  τώρα είναι πολύ πιθανό να μην σας βγαίνουν  τα κουκιά, όσο και αν τα μετράτε. Ήταν κάπου κοντά στις αρχές του μήνα, όταν χρειάστηκε να δανειστής ή να δανείσεις κάποια χρήματα σε ένα φίλο και τώρα είναι δύσκολο να τα επιστρέψεις ή να στα επιστρέψουν. Αυτός είναι και ο λόγος,  για τον οποίο θα έρθεις σε ρήξη με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον. 

Δίδυμος
 Αυτή η πανσέληνος γίνετε στο ζώδιο σας και υπόσχετε να διαταράξει τις σχέσεις σας με τους άλλους. Δημιουργεί σημαντική ένταση στην προσωπική σας ζωή και η ατμόσφαιρα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μυρίζει μπαρούτι. Φροντίστε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας. Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε ΕΣΕΙΣ από τις σχέσεις σας πριν στήσετε τους άλλους στον τοίχο. Μην προχωρήσετε  βιαστικά και κάτω απ’ όλη αυτή την πίεση σε  λείψει σοβαρών αποφάσεων που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή.

Καρκίνος
Κάποιες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο σας ανάγκασαν να επιβαρύνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Θέλοντας να δείξετε την αξία σας και ν’ αναδειχτείτε, μπορεί να αναλάβατε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες πραγματικά  αντέχατε και τώρα έχετε φτάσει στα όρια σας. θέλετε απεγνωσμένα να τους τα βροντήξετε κάτω και να πάτε κάπου ήσυχα για να ηρεμήσετε. Μην ξεχνάτε ότι εσείς ήσασταν αυτός που συμφώνησε να αναλάβει όλες αυτές τις ευθύνες. Μην παρασύρεστε λοιπόν από τα συναισθήματα σας και φερθείτε ώριμα.  Συζητήστε τα προβλήματα  με ήρεμο τρόπο πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση που θα ανατρέψει τα σχέδια που είχατε κάνει.

Λέων
Η πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική για εσάς. Θα μελετήσετε ξανά τα δεδομένα για την επίτευξη κάποιου στόχου σας και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στη μέχρι τώρα πορεία σας για την πραγματοποίηση του. Μια ερωτική σχέση που είχατε δημιουργήσει στις αρχές Δεκεμβρίου τώρα σας προβληματίζει. Δεν ξέρετε αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε να είστε μαζί ή ήρθε η ώρα να πείτε αντίο.  Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε αποφάσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και διατηρήστε την ψυχραιμία σας αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε οριστική ρήξη στη σχέση.

Παρθένος
Δεν θα είναι εύκολο με την Πανσέληνο στους Διδύμους  να καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας.  Το πιο πιθανό είναι να σας απορροφήσει η δουλειά και να παραμελήσετε την οικογένεια σας.  Ίσως γιατί αυτή τη στιγμή, θεωρείτε ότι τα επαγγελματικά είναι αυτά  που χάνουν έδαφος και χρειάζονται την προσοχή σας. Μην παίρνεται τόσο επιπόλαια  τις οικογενειακές σας σχέσεις γιατί από αλλού το περιμένετε και από αλλού μπορεί να το βρείτε τελικά.

Ζυγός
Είστε από εκείνους που αυτή η πανσέληνος δεν θα τους επηρεάσει αρνητικά. Θα μπορούσατε ακόμα και να προωθήσετε, ζητήματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές και γραπτά με μια σχετική δυσκολία βέβαια. Μπορεί να χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποια μικρά εμπόδια. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά θα πρέπει να είστε σαφείς  και προσεκτικοί στο λόγο σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Σκορπιός
Τον τομέα των οικονομικών θα επηρεάσει αυτή η πανσέληνος. Αν δεν ήσασταν προσεκτικοί στην διαχείριση του  προϋπολογισμού σας αυτό το μήνα, τώρα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Λάθος χειρισμοί και περιττά έξοδα σας έχουν φέρει σε  δύσκολη θέση. Θα χρειαστεί να γίνεται  λίγο πιο προσεκτικοί με τα χρήματα που χαλάτε.  Αν συνηθίζετε να ενισχύετε οικονομικά κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα  θα πρέπει ευγενικά να τους εξηγήσετε  ότι είναι απαραίτητες κάποιες περικοπές.    Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν οικονομικά αν χρειαστεί.   Ερωτικές σχέσεις, τώρα κατά τη γνώμη σας, φτάσουν σε αδιέξοδο.  Δεν χρειάζεται να πάρετε τώρα μια βιαστική απόφαση.  Στις αρχές του 2011 θα είστε σίγουρα πιο αντικειμενικοί.

Τοξότης
 Ο ευαίσθητος τομέας των  σχέσεων θα κλονιστεί με τη πανσέληνο στους διδύμους.  Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Κάποιους κρίνετε και κάποιοι σας κρίνουν τώρα. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας.  Αν και δεν έχετε αρχικά καμία όρεξη για προστριβές και εντάσεις, οι άλλοι δεν σταματούν να σας προκαλούν και σας φτάνουν στα όρια σας. Οι τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αν και θα ήταν λάθος,  μπορεί να φτάσετε πολύ κοντά στη διάλυση ενός γάμου ή μιας συνεργασίας για τι θα νιώσετε ότι δεν πάει άλλο. 

Αιγόκερος
 Σε θέματα εργασιακά ή υγείας θα πρέπει να ρίξετε όλο το ενδιαφέρον σας με αυτή την πανσέληνο. Οι εργασιακές σχέσεις φαίνεται να φτάνουν στα όρια τους. Κάποιοι συνάδελφοι ίσως σας έχουν φορτώσει και με τις δικές τους υποχρεώσεις και νιώθετε έτοιμοι να εκραγείτε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε, αν και δεν θα είναι εύκολο,  με το διάλογο να βρείτε κάποια λύση.  Μην έρθετε σε σύγκρουση και μην πάρετε κάποια βιαστική απόφαση.  Αφήστε να περάσει αυτός ο μήνας και μετά τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα και η πιθανότητα λάθους πολύ μικρή.  Οι αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και με θέματα υγείας.

Υδροχόος 
Μια πανσέληνος που δεν  θα είναι σκληρή για εσάς τους υδροχόους. Μέσα σ’ ένα κλίμα επικοινωνιακής αναστάτωσης εσείς θα κατορθώσετε να περάσετε έντονες συναισθηματικές στιγμές με τον σύντροφο σας.  Ίσως έρθετε σε δύσκολη θέση γιατί θα χρειαστεί να απορρίψετε κάποιες προτάσεις που σας είχαν γίνει από  φίλους για να  ακολουθήσετε τον αγαπημένο σας ή να  βρεθείτε  σε κάποιες άλλες  κοινωνικές εκδηλώσεις.  Όπως και να έχει εσείς θα περάσετε καλά κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξτε τις υπερβολές και τα περιττά έξοδα  γιατί μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο τον  προϋπολογισμό σας.

Ιχθείς
 Μια σειρά επαγγελματικών υποχρεώσεων  που ξεκίνησαν στις αρχές αυτού του μήνα έρχονται τώρα να σας πιέσουν και να σας φέρουν αντιμέτωπους και με τις υποχρεώσεις σας στη οικογένεια.  Ο σύντροφος σας  χρειάζεται την στήριξή σας και εσείς καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες για να μην βάλετε σε κίνδυνο ούτε τη δουλειά αλλά ούτε την οικογένεια.  Κάποιοι ίσως θα πρέπει τώρα ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία. Μια ανάσα πριν από τις γιορτές και οι επισκευές που είχατε ξεκινήσει στο σπίτι δε λένε να ολοκληρωθούν και εσείς αντίστοιχα, δεν λέτε να ηρεμήσετε. Αποφύγετε την οποιαδήποτε αγοραπωλησία ακινήτου αυτή την περίοδο.  
AstroMeleti