Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 09/12/2010

Η σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον ανεξάρτητο υδροχόο τονίζοντας τις επαναστατικές μας διαθέσεις και κάνοντας μας να θέλουμε να βγούμε από τα καλούπια μας. Δύσκολα θα τηρηθούν προγράμματα σήμερα. Κάποιοι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί για τι μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια και η επανάστασή τους να είναι καταστροφική.
Κριός 21/03-20/04 : Θα νιώσετε την ανάγκη ν’ αφήσετε λίγο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε λίγο. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να κάνατε άσκοπες δαπάνες μόνο και μόνο για να καλύψετε κάποιο πάθος σας...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Θέματα επαγγελματικά θα έρθουν στον προσκήνιο σήμερα. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε την επανάστασή σας αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν δεν θέλετε  να φτάσετε στα άκρα με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σε σχέσεις και δουλειά.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θα προσπαθήσετε, μέσα από δυσκολίες να προωθήσετε τα σχέδια σας σήμερα ή να οργανώσετε ένα ταξίδι. Να είστε προσεκτικοί στο χώρο της δουλειάς γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις εργασιακές σχέσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Σήμερα θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ταχτοποιήσετε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα τα οποία σας αγχώνουν και ψάχνετε τρόπο για ν α τα’ αποτινάξετε από πάνω σας. Να είστε προσεκτικοί και μην κάνετε άσκοπες δαπάνες (οι καιροί είναι δύσκολοι). Ερωτικά είναι μια καλή μέρα σήμερα που θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην αφήσετε πάθη και ζήλιες να χαλάσουν την ατμόσφαιρα.    
Λέων 23/07-23/08: Στον τομέα των σχέσεων θέλετε να κάνετε σήμερα την επανάσταση σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί θα υπάρξει ένταση στις σχέσεις. Μην μπείτε σε παιχνίδια εξουσίας με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.
Παρθένος 24/08-23/09: Φορτωμένο το πρόγραμμά σας σήμερα αλλά εσείς δεν νομίζω να το ακολουθήσετε. Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις με συγγενείς, αδέλφια και γενικότερα άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον γιατί θα υπάρξουν εντάσεις. Ένα προβληματάκι υγείας είναι πιθανό να παρουσιαστεί.    
Ζυγός 24/09-23/10: Σήμερα, αν και τα προβλήματα φαίνετε να είναι αρκετά, εσείς θα νιώθετε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι. Θα επιλέξετε ν’ ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Προσπαθήστε να ελέγξετε την καταναλωτική  μανία που θα σας πιάσει σήμερα.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά προβλήματα ή ζητήματα που αφορούν  ακίνητα, χρειάζονται σήμερα την προσοχή σας. Εσείς μάλλον δεν  έχετε καμία όρεξη ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτά και προτιμάτε να κοιτάξετε εσάς και τη σχέση σας. 
Τοξότης 23/11-21/12: Επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις στην κορυφή της ατζέντας σας για σήμερα. Θα δείτε φίλους και γενικότερα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Κάποιοι θα πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι.  Παρασκηνιακές σχέσεις που αφορούν τη δουλειά ή γίνονται στον εργασιακό χώρο περισσότερα προβλήματα θα σας δημιουργήσουν σήμερα παρά  θα σας βοηθήσουν.    
Αιγόκερος 22/12-20/01: Σήμερα θα υπάρχει η τάση να κάνετε απρόβλεπτες και επαναστατικές κινήσεις στο τομέα των οικονομικών. Κοιτάξτε να αποφύγετε τις σπατάλες και κινηθείτε με σύνεση γιατί μετά θα το μετανιώσετε. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σας με κάποιους φίλους.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και εσείς επιλέγετε ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα. Θα υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις σε επαγγελματικές συνεργασίες. Να είστε προσεκτικοί και μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε σήμερα και από ότι φαίνετε κάποιοι θα τα καταφέρουν. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην προώθηση των σχεδίων σας σήμερα. Ξεκουραστείτε και αφήστε τη μέρα να περάσει.
AstroMeleti