Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 22/09/2011

Στο ζώδιο του Καρκίνου θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη κάνοντας μας πιο συναισθηματικούς αλλά και εύθικτους. Χαμηλή αυτοπεποίθηση, αίσθημα μοναξιάς αλλά και έλλειψης στήριξης θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Αντίθετα το κλίμα είναι θετικό για εσάς των τελευταίων ημερών. Εκπέμπετε μια αίσθηση προστατευτικότητας και ασφάλειας που έλκει τους άλλους γύρω σας. Η επικοινωνία γίνεται με ευκολία βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.   
Κριός 21/03-20/04: Συζητήσεις γύρω από εργασιακά ή συμφωνίες ευνοούνται σήμερα.  Έχετε κάποιες ιδέες, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να οργανώστε τόσο τη δουλειά, όσο και την καθημερινότητα σας. Οι εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών συνεχίζονται, προβληματίζοντας κυρίως  εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ο έντονος συναισθηματισμός σας παρασύρει και ίσως έχετε περισσότερες απαιτήσεις από τους άλλους σήμερα. Θέλετε τη φροντίδα και τη στήριξή τους.  Ωστόσο το πιθανότερο είναι να νιώσετε μοναξιά, θλίψη και απογοήτευση από τις σχέσεις σας σήμερα...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Και σήμερα βρίσκεστε σε εγρήγορση και θα είστε πολύ δραστήριοι. Περισσότερη δουλειά και κούραση προκύπτει ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Οι εργασιακές σας υποχρεώσεις είναι πολλές και πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνετε υπερορίες, ωστόσο δεν φαίνετε να παίρνετε  αναγνώριση για τις προσπάθειες σας.  Ένα πρόβλημα υγείας  μπορεί να   ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς και να σας στενοχωρήσει. Πιο ευχάριστο το κλίμα για εκείνους των τελευταίων ημερών, οι οποίοι μπορεί να κάνουν ένα μικρό ταξιδάκι, να συναντήσουν φίλους και να περάσουν μια ευχάριστη αλλά και δημιουργική μέρα.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες θα βρίσκονται και σήμερα  στο προσκήνιο, ρίχνοντας τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθηση, κυρίως όσων ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο. Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε ένα αίσθημα κατάθλιψης. Οικογενειακές υποχρεώσεις και παιδιά δεν αφήνουν χώρο και χρόνο για να ηρεμήσετε ή να χαρείτε. Ερωτικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε απογοήτευση από το/τη σύντροφό σας. Μήπως όμως ζητάτε από τους άλλους περισσότερα απ’ ότι πρέπει για να καλύψετε δικές σας ανασφάλειες;  Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ευνοούνται, όπως επίσης και συμφωνίες που αφορούν ακίνητα.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Στο ζώδιο σας παραμένει και σήμερα η σελήνη, επηρεάζοντας περισσότερο τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών. Ο συναισθηματισμός σας τονίζετε, ενώ η αυτοπεποίθηση και η ενέργεια σας ανεβαίνουν.  Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί. Οξυδέρκεια και πρακτικό πνεύμα, βοηθούν σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Δυσκολίες αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια είναι πολλές, ενώ νιώθετε ότι δεν έχετε τη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Κάποιοι γυρίζετε σελίδα στη ζωή σας αυτή τη περίοδο. Οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση σήμερα σας κουράζουν και σας δημιουργούν αίσθημα κατάθλιψης και απογοήτευσης. Όπως και να έχει, δεν πρέπει να παρασύρεστε από τον έντονο συναισθηματισμό και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας. Προσοχή σε  ηλικιωμένα άτομα του σπιτιού.
Λέων 23/07-23/08: Οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί ενώ εσωτερική αναζήτηση και  ένας μικρός απολογισμός  σας βοηθούν να οργανώσετε τη ζωή σας και να βάλετε σε κάποιο πρόγραμμα τα οικονομικά και τις απαιτήσεις σας. Παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις ίσως σας βοηθήσουν να τονώσετε τα οικονομικά σας. Αίσθηση κούρασης και αδυναμίας ή παρασκηνιακές δραστηριότητες, περιορίζουν τη δράση  σας και μπλοκάρουν τις ενέργειες σας. Καθυστερήσεις και προβλήματα επηρεάζουν τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Ευχάριστη κοινωνική δράση και έντονη επικοινωνία προκύπτει για εσάς των τελευταίων ημερών. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που μπορούν να  βοηθήσουν στην υλοποίηση στόχων και επιδιώξεων. Ομαδικές δραστηριότητες και συλλογική δουλειά σας βοηθούν ν’ αναδειχτείτε.  Αίσθημα περιορισμού και απογοήτευσης δημιουργούν, κυρίως σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι εξελίξεις στα οικονομικά.  Ανασφάλειες και άγχος για τα κεκτημένα δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Θα πρέπει να είστε  προσεκτικοί με το εισόδημα σας και ν’ αποφύγετε μεγάλα ρίσκα. Λανθασμένες οικονομικές επιλογές του παρελθόντος τώρα έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να διορθωθούν.
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα καριέρας και αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών.  Παρασκηνιακές επαφές ή κρυφές πληροφορίες που  φτάνουν στ’ αυτιά σας, σας βοηθούν να δημιουργήσετε άποψη και να πάρετε  αποφάσεις για τη ζωή σας. Αντίθετα, κούραση κι απογοήτευση μπορεί να νιώθετε σήμερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Η ζωή σας δεν φαίνετε να σας ικανοποιεί πια και νιώθετε την ανάγκη να γίνεται πιο υπεύθυνοι και σοβαροί. Πολλοί έχετε αναλάβει ήδη ή θ’ αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα προσωπικά. Υποχρεώσεις  που σας κουράζουν και σας δημιουργούν άγχος ή ακόμη και πανικό. Ξεκουραστείτε και προσέξτε την υγεία σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Το κλίμα είναι και σήμερα ανανεωτικό και αισιόδοξο, κυρίως για τους σκορπιούς των τελευταίων ημερών.  Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και σας δίνει ευκαιρίες για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες. Πολλοί θα τολμήσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή κάποια σχέδια για το μέλλον.  Ένα πρόβλημα από το παρελθόν ή ψυχολογικά προβλήματα επηρεάζουν αρνητικά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και να βάζουν φραγμούς στην εξέλιξη σας. Ένας κύκλος της ζωής σας μπορεί να κλείνει τώρα και αυτό σας μελαγχολεί και να σας προβληματίζει, όμως σύντομα θα ξεκινήσουν καινούργια και πιο ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς. 
Τοξότης 23/11-21/12:  Συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά  ή επαφές  και διαπραγματεύσεις με ανωτέρους, ευνοούνται σήμερα ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν αν ανήκετε στους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου. Οικονομικοί κυρίως λόγοι θα γίνουν αιτία να  δημιουργηθούν προβλήματα με φίλους ή συνεργάτες.  Κάποιοι θα νιώσετε αποξενωμένοι από το κοινωνικό σας περίγυρο και παραμελημένοι από φίλους. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Υποχρεώσεις, προβλήματα ή καθυστερήσεις στα επαγγελματικά ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα μπορεί να είναι πολλές όμως σήμερα δεν αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σας  και αυτό σας καταθλίβει. Καλύτερο είναι το  κλίμα  για εσάς των τελευταίων ημερών. Τα σχέδια σας προωθούνται και νέοι ορίζοντες μπορεί ν’ ανοίγονται τώρα μπροστά σας με τη βοήθεια κοντινών σας ανθρώπων.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Το πρόγραμμα σας παραμένει φορτωμένο και σήμερα επηρεάζοντας άλλους αρνητικά και άλλους θετικά.  Πιο συγκεκριμένα, υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα ή κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν επιτρέπουν σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να προωθήσετε κάποια σχέδια.  Υποθέσεις που αφορούν μακρινά ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες σας στενοχωρούν και μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε μόνοι και παραμελημένοι. Αντίθετα για εσάς των τελευταίων ημερών τα πράγματα είναι καλύτερα και θα μπορούσατε σήμερα να διαπραγματευτείτε και να προωθήσετε οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και επιλέγετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Διασκέδαση, φλερτ και δημιουργία, είναι τα ζητούμενα σας σήμερα. Ο ενθουσιασμός και η θετική σας διάθεση σας φέρνει κοντά στους άλλους και σας χαρίζει ευχάριστες επαφές με το σύντροφο ή  συνεργάτες. Αν ανήκετε στους Ιχθείς των τελευταίων ημερών, προωθήστε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Αντίθετα το κλίμα δεν φαίνετε να είναι θετικό για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αίσθηση μοναξιάς και εσωστρέφεια είναι πολύ πιθανά. Οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος σας πιέζουν, και επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθηση σας. Όπως και να έχει περνάτε ένα δύσκολο και καταπιεστικό διάστημα με υπαρξιακά και άλλα προβλήματα,  που κύριο στόχο τους έχουν  να τα καταφέρετε μόνοι σας και  να σταθείτε γερά στα πόδια σας.
AstroMeleti