Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 23/09/2011

Οι συναισθηματισμοί υποχωρούν και μια πιο εγωιστική έκφραση κάνει την εμφάνισή της με την είσοδο της σελήνης στο Λέοντα. Νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε στο προσκήνιο και να γίνουμε το επίκεντρο της προσοχής των άλλων.  Το τρίγωνο Άρη Ουρανού που πραγματοποιείτε τώρα μας κάνει πιο δυναμικούς και πρόθυμους για να πάρουμε ρίσκα και να πειραματιστούμε με καινούργια πράγματα. Κάποιες ευκαιρίες μπορεί να μας δοθούν αλλά δεν πρέπει να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις.
Κριός 21/03-20/04: Έντονος ενθουσιασμός και εκρηκτική διάθεση μπορεί να σας παρασύρουν.  Μια τάση αλλαγής ή ακόμα και ανατροπής των δεδομένων  σας ωθεί σε πειραματισμούς και πιθανή λήψη ρίσκων. Αποφύγετε βιαστικές και επικίνδυνες κινήσεις. Η είσοδος του ήλιου στο  ζυγό, θα φωτίσει υποθέσεις που αφορούν τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε τη περίοδο αυτή για να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας και τις ανάγκες του. Βελτιώστε ή προωθείστε επαγγελματικές συνεργασίες...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Οικογενειακά είναι τα θέματα στα οποία επικεντρώνεστε σήμερα. Η ανάγκη για επιβεβαίωση και αναγνώριση μπορεί να σας κάνει προκλητικούς και να σας φέρει αντιμέτωπους με άτομα της οικογένειας σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.  Κορυφώνετε σήμερα η ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζυγό, στόχος σας γίνεται η δουλειά και επικεντρώνεστε σε υποθέσεις που αφορούν τα εργασιακά σας. Κάποιοι θεμελιώνετε κάτι καινούργιο, ενώ δεν αποκλείεται με κάποιο τρόπο να συνδυάσετε δουλειά και σπίτι. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με θέματα υγείας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολύ δραστήρια αλλά και ευχάριστη μέρα η σημερινή. Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε που κάποιες στιγμές σας ευχαριστούν και κάποιες άλλες σας εκνευρίζουν. Ευκαιρίες και απρόσμενα γεγονότα, δίνουν λύσεις σ’ εσάς των πρώτων ημερών για να  ξεφύγετε από αδιέξοδα. Νέες ιδέες σας ωθούν να αλλάξετε κατεύθυνση θέτοντας νέους στόχους. Η είσοδος του ήλιου στο ζυγό σας βοηθά ν’ ανακτήσετε λίγη από τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, ενώ η διάθεση σας γίνεται πιο ερωτική αλλά και δημιουργική.  Υποθέσεις που αφορούν αισθηματικά και παιδιά έρχονται στο προσκήνιο.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Κάποιοι επαναπροσδιορίζετε το εισόδημα σας (αν και το τελευταίο διάστημα αυτό το κάνουμε όλοι καθημερινά) προσπαθώντας να αισθανθείτε πιο ασφαλείς . Έτοιμοι να κάνετε την επανάσταση σας είστε εσείς των πρώτων ημερών Η ανάγκη να διευθετηθούν οικονομικά κυρίως ζητήματα, σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις   για αλλαγές που αφορούν κυρίως  τον επαγγελματικό χώρο. Θέλετε να σταθείτε επιτέλους στα δικά σας πόδια και να νιώσετε ανεξάρτητοι. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Θέματα σπιτιού και οικογένειας τονίζονται με την είσοδο του ήλιου στο ζυγό. Πολλοί θ’ ασχοληθείτε με την αισθητική του σπιτιού, ενώ άλλοι ίσως κανονίζετε μια μετακόμιση.   
Λέων 23/07-23/08: Η ζωτικότητα και η διάθεσή σας ανεβαίνουν. Επικεντρώνεστε στα δικά σας και εύκολα θα εκδηλώσετε εγωιστικές τάσεις σήμερα. Εξάλλου είστε οι βασιλιάδες και αυτό οι άλλοι  πρέπει να το σέβονται. Ωστόσο, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί  ενθουσιασμός και υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Ευκαιρίες για νέες προοπτικές μπορεί να παρουσιαστούν αλλά μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται πιο έντονοι με την είσοδο του ήλιου στο ζυγό. Η επικοινωνία τονίζετε φέρνοντας κοντά σας νέους φίλους και  συνεργάτες.  
Παρθένος 24/08-23/09: Σιγά- σιγά οι ρυθμοί σας πέφτουν και η ιδέα της απομόνωσης φαίνετε πολύ ελκυστική σήμερα. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Λύσεις ή στήριξη μπορεί να προκύψουν από το πουθενά και εσείς είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε. Αποφύγετε μεγάλα ρίσκα και βιαστικές κινήσεις. Όπως και να έχει η είσοδος του ήλιου στον ζυγό θα φέρει σε πρώτο πλάνο τα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα.
Ζυγός 24/09-23/10: Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε σήμερα και οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα με φίλους ή κοινωνικές επαφές γενικότερα.  Απρόσμενες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν αλλά και εσείς ίσως κάνετε ένα τολμηρό βήμα για τη προώθηση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Όπως και να έχει, αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Ο Ήλιος περνά σήμερα στο ζώδιο σας, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της περιόδου των γενεθλίων σας και φωτίζοντας παράλληλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά που συμβαίνουν στη ζωή σας αυτή τη περίοδο (και δεν είναι και λίγα).   
Σκορπιός 24/10-22/11: Επαγγελματικά αλλά και θέματα φήμης και αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θ’ απασχολήσουν πολλούς από εσάς.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς με γονείς ή ανωτέρους. Η συμπεριφορά τους μπορεί να σας πληγώνει αλλά η έπαρση και ο εγωισμός δεν θα βοηθήσουν. Πρωτοβουλίες, ακόμη και ρίσκα μπορεί να πάρετε σήμερα εσείς των πρώτων ημερών, σε εργασιακά ή θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας. Η επαναστατική σας διάθεση είναι έντονη και σας ωθεί σε καινούργιες  και αντισυμβατικές επιλογές. Πολλοί μπορεί ν’ αλλάξετε δουλειά ή και τόπο κατοικίας. Μην πάρετε ρίσκα που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Το κλίμα είναι πολύ αισιόδοξο και ανανεωτικό σήμερα. Νέες δημιουργικές προοπτικές μπορεί να σας ωθήσουν να πάρετε ένα ρίσκο και να πειραματιστείτε με νέα και πρωτότυπα θέματα.  Προχωρήστε με αργά και προσεκτικά βήματα. Νέες ερωτικές σχέσεις ή εμπειρίες είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Η κοινωνική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο με την είσοδο του ήλιου στο ζυγό. Στόχος της επόμενης περιόδου, οι κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες που θα διευρύνουν τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πολλοί ψάχνεται για ένα νέο νόημα στη ζωή σας που θα σας βγάλει από αδιέξοδα και θα σας βοηθήσει να σταθείτε στα πόδια σας, μακριά από σχέσεις που μπορεί να σας κρατούν δέσμιους. Σήμερα δίνεται η ευκαιρία σ’ εσάς των πρώτων ημερών να κινηθείτε δυναμικά και να επιδιώξετε ανατρεπτικές κινήσεις και επίπεδο σπιτιού ή οικογένειας. Μην κινηθείτε βιαστικά. Με την είσοδο του ήλιου στο ζυγό, στόχος σας το επόμενο διάστημα γίνεται η καριέρα και η αποκατάστασή σας. Ωστόσο αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και δεν πρέπει να  πιέσετε καταστάσεις.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Δύσκολη μέρα για σχέσεις και συνεργασίες η σημερινή. Μπορεί να γίνεται δογματικοί και απόλυτοι. Δυναμικές πρωτοβουλίες για αλλαγές παίρνεται εσείς των πρώτων ημερών, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Νέες προοπτικές και σχέδια φωτίζονται με την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο του ζυγού. Καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται για πολλούς από εσάς, μέσα από μια σχέση ή μια συνεργασία. Ωστόσο ο δρόμος δεν είναι εύκολος και απαιτείτε πολύ προσπάθεια ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι υποχρεώσεις αυξάνονται σήμερα και εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Μια τολμηρή και ίσως πρωτότυπη ή ιδιαίτερη πρωτοβουλία που θα πάρετε σε θέματα δουλειάς θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Μια αδιαθεσία ή κάποιο μικρό προβληματάκι υγείας θα απασχολήσει κάποιους από εσάς. Η είσοδο του ήλιου στο ζυγό, φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Ενώ κάποιοι από εσάς θα κάνετε τώρα μια προσπάθεια να σταθείτε στα δικά σας πόδια και ν’ ανεξαρτητοποιηθείτε, ίσως κάνοντας μια δική σας δουλειά. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος και θα χρειαστεί πολύ δουλειά και κόπο.
AstroMeleti