Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15/09/2011

Τα πράγματα ηρεμούν και ο εκνευρισμός που ήταν διάχυτος στην ατμόσφαιρα, υποχωρεί.  Τονίζονται οι ανασφάλειες (κυρίως σε οικονομικά και θέματα κτίσεων), περιορίζοντας έτσι την ελευθερία κινήσεων μας. Ωστόσο το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία ευνοεί τον επικοινωνιακό τομέα και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ουσιαστικές και εποικοδομητικές επικοινωνιακές κινήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν να κατασταλάξουμε και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.              
Κριός 21/03-20/04: Αν και η παραμονή του Κρόνου στο ζυγό, συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα, καθυστερήσεις αλλά και υποχρεώσεις σε επαγγελματικές  και προσωπικές σχέσεις, η είσοδος της Αφροδίτης από σήμερα στο ζυγό θα βελτιώσει λίγο την κατάσταση. Μπορείτε τώρα να κάνετε νέες γνωριμίες, να προωθήσετε πιθανές συνεργασίες, να έρθετε πιο κοντά στα σύντροφο σας βελτιώνοντας τη σχέση σας ή να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής.  Η κοινωνικότητα σας γενικότερα τονίζετε, ξεκινώντας από εσάς των πρώτων ημερών. Εποικοδομητικές συζητήσεις γύρω από εργασιακά θα έχουν οι Κριοί που έχουν γενέθλια κοντά στο τέλος Μαρτίου. Επιδιώξτε επαφές, συζητήσεις, συνεντεύξεις ή και υποβολές αιτήσεων που αφορούν τη δουλειά και το εισόδημα σας. Η θετική σας σκέψη βοηθά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες προσφορές ή προτάσεις συνεργασίας...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η ζωτικότητα και η ενέργεια σας επιστρέφουν σήμερα, ενώ θα επικεντρωθείτε σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες.  Το κλίμα στον εργασιακό χώρο βελτιώνετε μέρα με τη μέρα όπως και οι σχέσεις με τους συνεργάτες,  αν και με τον Κρόνο εκεί δεν θα λείψουν τα εμπόδια και υποχρεώσεις. Η διάθεση για δουλειά αυξάνετε ενώ γίνεστε πιο συνεργάσιμοι και κοινωνικοί βελτιώνοντας την εικόνα που έχουν οι προϊστάμενοι σας για εσάς. Προβλήματα υγείας που μπορεί να σας ταλαιπωρούν, βελτιώνονται αυτό το διάστημα. Ευχάριστες συζητήσεις και μηνύματα θα έχετε κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί τέλος Απριλίου.  Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και η αισιοδοξία σας δίνει φτερά.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κουρασμένοι νιώθετε σήμερα και οι ρυθμοί σας πέφτουν σιγά - σιγά.  Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα είστε πιο δραστήριοι και κοινωνικοί. Η συναισθηματική σας ζωή που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό βελτιώνετε με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζυγό από σήμερα. Παραμερίστε για λίγο υποχρεώσεις και προβλήματα που σας έχουν κλέψει τη χαρά και διασκεδάστε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν ψάχνετε ένα ερωτικό σύντροφο, η περίοδος αυτή είναι  κατάλληλη για την αναζήτηση του.  Ωστόσο αν μια υπάρχουσα σχέση δεν σας ικανοποιεί τώρα θα το νιώσετε περισσότερο. Σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από οικογενειακά και θέματα ακινήτων προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου. Μια σημαντική στήριξη ή βοήθεια από την οικογένεια είναι πολύ πιθανή.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Συναντήσεις και επαφές με φίλους θα έχετε σήμερα. Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και σας βοηθά να προωθήσετε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας βελτιώνονται, και ευνοούνται ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή γενικότερα την ακίνητη σας περιουσία. Ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια  εμπόδια. Κοινωνικές επαφές στο σπίτι αυξάνονται ενώ πολλοί θ’ ασχοληθείτε με την αισθητική του προσωπικού σας χώρου. Με το τρίγωνο Ερμή Δία, θα έχετε τη δυνατότητα, ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου, να διαμορφώσετε άποψη για εργασιακούς στόχους ή συνεργασίες που επανεξετάζετε αυτή τη περίοδο.  Μια μυστική πληροφορία ίσως σας βοηθήσει να βγάλετε συμπεράσματα. Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα στη δουλειά, για εσάς των τελευταίων ημερών.  
Λέων 23/07-23/08: Ανασφάλειες γύρω από τα επαγγελματικά και τη πορεία της ζωής σας γενικότερα, έρχονται στην επιφάνεια και πάλι, καταδυναστεύοντας τους περισσότερους από εσάς. Ωστόσο σημαντικές και ουσιαστικές συζητήσεις,  επαφές και διαπραγματεύσεις σήμερα, ίσως δώσουν λύσεις, τουλάχιστον σ’ εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουλίου.  Επαγγελματικά και εισόδημα βελτιώνονται.  Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζυγό, αν και κάποια προβλήματα παραμένουν, ή επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη και η καθημερινότητα σας, υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με φίλους και συγγενείς. Ένα κοντινό ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό στις επόμενες μέρες, ενώ συμφωνίες που καθυστερούσαν, τώρα ίσως προωθηθούν.     
Παρθένος 24/08-23/09: Σήμερα οι περισσότεροι βλέπετε τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών φαίνεστε πεσμένοι ψυχολογικά. Μια καλύτερη περίοδο στα οικονομικά, υπόσχετε για το επόμενο διάστημα, η Αφροδίτη με την είσοδο της στο ζυγό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λύνονται τα προβλήματα. Σαν μια μικρή ανάσα θα το μεταφράζαμε. Συζητήσεις και επαφές σήμερα στον επαγγελματικό χώρο ή με ανωτέρους, σας αναπτερώνουν το ηθικό και τονώνουν την αισιοδοξία σας.  Ίσως πάρετε κάποιες πληροφορίες ή σας γίνουν προτάσεις  που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον ή θα σας ανοίξουν νέους δρόμους.       
Ζυγός 24/09-23/10: Ο Κρόνος στο ζώδιο σας σίγουρα σας έχει φορτώσει υποχρεώσεις και σας έχει κουράσει. Η Αφροδίτη, με την είσοδο της από σήμερα στο ζώδιο σας, θα βελτιώσει λίγο τη ζωή σας και θα σας επιτρέψει να πάρετε μια μικρή ανάσα. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να προωθηθούν, όμως τα πράγματα ίσως να μην εξελιχτούν όπως θα θέλατε. Ουσιαστικές και πολύ διαφωτιστικές συζητήσεις θα έχετε σήμερα, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Σεπτεμβρίου και καλό θα ήταν να παραμείνουν κρυφές. Θα φτάσουν πληροφορίες σας στ’ αυτιά σας που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις για επενδύσεις ή συνεργασίες που σκέφτεστε να κάνετε. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες επηρεάζουν τις σχέσεις σας.  Ωστόσο κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, βοηθούν κάποιους από εσάς σήμερα να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης. Ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών, προκύπτουν ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στο τέλος Οκτωβρίου. Τάση εσωστρέφειας αλλά και παρασκηνίου υπόσχετε η Αφροδίτη με την είσοδο της από σήμερα στο ζώδιο του ζυγού. Παρασκηνιακές σχέσεις θ’ απασχολήσουν πολλούς από εσάς το επόμενο διάστημα. 
Τοξότης 23/11-21/12:  Η μέρα κρύβει πολύ δουλειά και κούραση.  Οι ανασφάλειες σας  κάνουν  υποχωρητικούς και δεν αποκλείεται να φορτωθείτε επιπλέον υποχρεώσεις στη δουλειά. Κάποιοι άλλοι, αναλαμβάνετε  περισσότερες ευθύνες για να τονώσετε το εισόδημα σας. Παράλληλα ένα πολύ κοινωνικό διάστημα ξεκινά για εσάς, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζυγό. Φίλοι βρίσκονται κοντά σας και σας βοηθούν, ενώ έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε περισσότερο, κάνοντας  καινούργιες γνωριμίες. Συζητήσεις με γονείς,  προϊσταμένους, ή άτομα κύρους, σας βοηθούν να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις για τη δουλειά και την καθημερινότητα σας γενικότερα.  Ευχάριστες εξελίξεις και μηνύματα θα έχετε σε επαγγελματικά ή θέματα υγείας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Το κλίμα σήμερα χαλαρώνει και γίνεστε πιο εξωστρεφείς και ευχάριστοι. Ο Κρόνος, εδώ και καιρό, δημιουργεί δυσκολίες και καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και σας έχουν κουράσει. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζυγό από σήμερα, τα πράγματα βελτιώνονται και σας δύνεται η δυνατότητα να προωθήσετε σχετικές υποθέσεις. Η εικόνα που παρουσιάζετε τώρα στους ανωτέρους σας είναι θετική και σας βοηθά να δρομολογήσετε τα πράγματα όπως θέλετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Η έντονη δραστηριότητα των προηγούμενων ημερών υποχωρεί και σήμερα επικεντρώνεστε στο σπίτι και την οικογένεια. Οι οικονομικές υποχρεώσεις για το σπίτι ή ένα προσωπικό σας χώρο, σας προβληματίζουν και ίσως δημιουργήσουν εντάσεις με άτομα της οικογενείας.  Ωστόσο σημαντικές συζητήσεις ή διακανονισμοί γύρω από οικονομικά σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για θέματα που επανεξετάζετε και αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζυγό σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και δίνει μια μικρή ώθηση στα σχέδια σας. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε το επόμενο διάστημα και κάποιοι μπορεί να επισημοποιήσετε μια σχέση. Ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται, ενώ κάποιοι έλκεστε από την ιδέα μιας μόνιμης μετακόμισης στο εξωτερικό.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολλές οι υποχρεώσεις σήμερα και θα κουραστείτε για ν’ αντεπεξέλθετε μ’ επιτυχία. Τα νεύρα σας είναι ευερέθιστα, οπότε δεν θα λείψουν εκνευρισμοί και εντάσεις. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο ζυγό, θα δώσει το επόμενο διάστημα  μια ανάσα στα οικονομικά τόσο τα δικά σας, όσο και του/της συντρόφου σας. Οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν θα προχωρήσουν, όμως ίσως τα πράγματα να μην έχουν ακριβώς την εξέλιξη που επιθυμείτε. Σοβαρές και ουσιαστικές σκέψεις και συζητήσεις που θα κάνετε, όπως επίσης  και πληροφορίες που μπορεί να  φτάσουν τώρα στ’ αυτιά σας, σας βοηθούν να διαμορφώσετε άποψη για μια επαγγελματική συμφωνία ή ένα επαγγελματικό σχέδιο που επανεξετάζετε.  
AstroMeleti