Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 12/09/2011

Στους Ιχθείς θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη,  τονίζοντας το συναισθηματισμό και την ανάγκη για προσφορά και φιλανθρωπία. Μια τάση φυγής από τη σκληρή πραγματικότητα είναι πολύ πιθανή. Αποφύγετε αλκοόλ ή χημικά. Η Πανσέληνος σήμερα μας φορτίζει συναισθηματικά, επηρεάζοντας κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και ιχθείς που έχουν γεννηθεί τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου (γύρω στις 10 έκαστου μήνα). Το τρίγωνο Ερμή Πλούτωνα, επηρεάζει κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, χαρίζοντάς σας αυξημένη διορατικότητα αλλά και ικανότητα να φτάσετε στην ουσία των πραγμάτων. Οι αποφάσεις σας βασίζονται σε λογική σκέψη αλλά και στρατηγική. Αποκαλυπτικές συζητήσεις ή πληροφορίες που θα έχετε σήμερα σας βοηθούν να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά, ώστε να πάρετε αντικειμενικές αποφάσεις.          
Κριός 21/03-20/04: Οι ρυθμοί θα παραμείνουν για λίγο ακόμη  χαμηλοί. Ωστόσο, ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις. Σημαντικές συζητήσεις, πληροφορίες ή ιδέες μπορεί να δώσουν ώθηση στην καριέρα σας.  Η πανσέληνος σήμερα επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Απριλίου. Το προηγούμενο διάστημα ήταν κουραστικό για εσάς και  νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Θέλετε μόνο  να ξεκουραστείτε και να μείνετε μακριά από όλους και όλα για να ηρεμήσετε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας.  Χαλαρώστε αλλά μην αμελήσετε  τις βασικές  υποχρεώσεις στη δουλειά ή την καθημερινότητα σας γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις... 
Ταύρος 21/04-21/05: Ακόμη μια μέρα, που στο ξεκίνημα της τουλάχιστον, θα σας απασχολήσει με κοινωνικές επαφές ή υποχρεώσεις. Μετά το μεσημέρι οι ρυθμοί σας μπορεί να πέσουν. Συζητήσεις γύρω από ιδέες και δημιουργικά σχέδια που κάνετε κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, σας  βοηθούν να αναλύσετε τα δεδομένα και να φτάσετε στην ουσία των πραγμάτων,  ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας και να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε.  Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει την κοινωνική ζωή, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί κοντά στις 10 Μαΐου. Θα υπάρξει αποσταθεροποίηση και αναταραχές στο φιλικό σας περιβάλλον ή στις σχέσεις με τους συνεργάτες. Κάποιος μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια σας  και θα χρειαστεί να θυσιάσετε την προσωπική σας ευχαρίστηση για να τον βοηθήσετε.          
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικογένεια και σπίτι σας είχαν απορροφήσει το προηγούμενο διάστημα και ίσως αμελήσατε τη δουλειά. Με την πανσέληνο σήμερα θα νιώσετε προβληματισμένοι και ανασφαλείς με τα επαγγελματικά σας. Καριέρα και στόχοι έρχονται στο προσκήνιο. Θα χρειαστεί να καλύψετε το χαμένο χρόνο. Σημαντικές συζητήσεις και σοβαρές σκέψεις γύρω από επενδύσεις και εργασιακές αλλαγές, κάνετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Εύκολα θα πείσετε σήμερα τους άλλους να σας στηρίξουν, τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Από το τέλος του προηγούμενου μήνα, η καθημερινότητα σας ήταν πολύ κουραστική. Με την πανσέληνο σήμερα, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Ιουλίου, νιώθετε την ανάγκη να βρείτε διεξόδους για να  ξεφύγετε από τη ρουτίνα που σας πιέζει. Κάντε κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν και ίσως  σας ανοίξουν νέους δρόμους.  Φίλοι και συνεργάτες θα βρεθούν στο πλευρό σας.  Σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου.  
 Λέων 23/07-23/08: Έντονα συναισθηματική μέρα η σημερινή. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Αυγούστου, με την πανσέληνο σήμερα, νιώθετε την ανάγκη για περισσότερο νόημα στη ζωή σας και έλκεστε από οτιδήποτε μπορεί διεγείρει τα συναισθήματα σας. Οικονομικά  ζητήματα θα απασχολήσουν κάποιους από εσάς. Ίσως χρειάζεται να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αγορές που θα ικανοποιήσουν κάποιες επιθυμίες ή συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Σημαντικές εξελίξεις  σε εργασιακά θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ίσως πάρετε αποφάσεις για κάποιες σημαντικές αλλαγές που πρέπει να κάνετε.
Παρθένος 24/08-23/09: Προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας είχαν απορροφήσει το προηγούμενο διάστημα και ίσως είχατε επικεντρωθεί στον εαυτό σας. Με την πανσέληνο σήμερα, τονίζεται η ανάγκη για συντροφικότητα.  Ίσως πρέπει να επιδιώξετε  να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα φορτίσουν συναισθηματικά, κυρίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 10 Σεπτεμβρίου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.  Συναισθηματικά και ζητήματα που αφορούν τα παιδιά θ’ απασχολήσουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου και ίσως σήμερα πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται. 
Ζυγός 24/09-23/10: Οι ρυθμοί σας ήταν χαμηλοί το προηγούμενο διάστημα ενώ πολλοί από εσάς επιλέξατε να μείνετε απομονωμένοι προσπαθώντας να τα βρείτε με το εαυτό σας. Τώρα θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Οκτωβρίου, μπορεί να βρίσκεστε στο τέλος μιας περιόδου εσωτερικών αναζητήσεων ή μυστικών διαδικασιών και καλείστε να πάρετε αποφάσεις που θ’ αλλάξουν την καθημερινότητα  και τον τρόπο ζωής σας προς το καλύτερο. Προσέξτε την υγεία σας. Σημαντικές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξετε τόσο την οικονομική, όσο και τη συναισθηματική τους στήριξη.
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολύ δημιουργικούς αλλά και ερωτικούς σας κάνει η σημερινή πανσέληνος. Τονίζονται τα συναισθήματα αλλά και η ανάγκη να βρεθείτε στο επίκεντρο κερδίζοντας την αναγνώριση και τη προσοχή των άλλων, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει, ενώ παλιότερες σχέσεις είναι πολύ πιθανό να αναζωογονηθούν ή να τελειώσουν.  Δημιουργικά σχέδια  και υποθέσεις που αφορούν παιδιά μπορεί να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ουσιαστικά τα πράγματα  σε προσωπικό επίπεδο και να πάρετε αποφάσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια μπορεί να νιώσετε σήμερα με την Πανσέληνο στους Ιχθείς. Ίσως επαγγελματικά ζητήματα σας είχαν απορροφήσει το τελευταίο διάστημα, κάνοντας σας να αμελήσει την οικογένεια και το σπίτι. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Δεκεμβρίου, τώρα θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο  ν’ αφιερώσετε στα άτομα της οικογενείας ή στο χώρο του σπιτιού, για ν’ αποφύγετε πιθανές εντάσεις.  Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Σημαντικές συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο ή με ανωτέρους ίσως σας οδηγήσουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θ’ αφορούν τις εισοδηματικές πηγές σας.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εκνευρισμό και δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις μπορεί να δημιουργήσει η σημερινή πανσέληνος, κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Ιανουαρίου. Προσοχή σε ατυχήματα. Ίσως είχατε αμελήσει καθημερινές σας υποχρεώσεις και τώρα θα πιεστείτε ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτές. Ωστόσο για κάποιους ενισχύεται η ανάγκη να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα ή άτομα που σας καταλαβαίνουν, ενώ μια νέα συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει αυτή τη περίοδο. Νέα σχέδια και ριζικές αλλαγές, βρίσκονται προ των πυλών, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Δεκεμβρίου.  Σημαντικές συζητήσεις ή πληροφορίες που θα έχετε σήμερα, σας βοηθούν να προωθήσετε τις αλλαγές αυτές.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και θα σας προβληματίσουν με τη σημερινή πανσέληνο. Ίσως χρειαστεί να βάλετε μια τάξη ή να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων. Μια πιθανή βελτίωση των οικονομικών το προηγούμενο διάστημα ίσως σας ωθήσει  να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές που επιθυμούσατε. Όπως και να έχει θα υπάρξει αναστάτωση στα οικονομικά και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Κάτι πιο ουσιαστικό στη ζωή σας, που θα διεγείρει τα συναισθήματα σας, ψάχνετε να βρείτε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Κάτι που θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από οικονομικά και επενδύσεις ίσως σας βοηθήσουν να προωθήσετε ένα παλαιότερο στόχο σας, ένα κρυφό όνειρο σας.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε  η πανσέληνος αυτό το μήνα,   τονίζοντας την ευαισθησία και το συναισθηματισμό σας. Σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας και θα σας φορτίσουν συναισθηματικά. Προσπαθήστε να λύσετε πιθανά προβλήματα με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, αποφεύγοντας εντάσεις και διαπληκτισμούς. Σκέψεις ή συζητήσεις γύρω από μια πιθανή σχέση ή συνεργασία,  βοηθούν εσάς του πρώτου δεκαημέρου, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προώθηση κάποιων στόχων ή αλλαγών.  Μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο τώρα στη ζωή σας και να σας ανοίξει νέους δρόμους.  
AstroMeleti