Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 13/09/2011

Στο ζώδιο του Κριού περνάει η σελήνη σήμερα, χαρίζοντας μας δυναμισμό και τόλμη, για ν’ αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας και τις πιθανές δυσκολίες της. Μια τάση βιασύνης και παρορμητισμού είναι πολύ πιθανή, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, για να μην παρασυρθούμε σε λανθασμένες επιλογές. Μην πάρετε αποφάσεις σήμερα εν θερμό.            
Κριός 21/03-20/04: Έντονη συναισθηματική φόρτιση θα υπάρχει στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, τονίζοντας την παρορμητικότητα και την επιθυμία για αλλαγές  και νέα ξεκινήματα.  Ωστόσο δεν πρέπει να  βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Απρόσμενες εξελίξεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, ενώ βαθύτερες επιθυμίες, έρχονται στο προσκήνιο και  σας πιέζουν να προχωρήσετε σε ανακατατάξεις ή αλλαγές στη ζωή σας. Προβλήματα στον εργασιακό χώρο και πιθανές παρεξηγήσεις με συναδέλφους, προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών...

Ταύρος 21/04-21/05: Δεν φαίνεστε διατεθειμένοι σήμερα να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Οι ρυθμοί σας είναι χαμηλοί και θα επιλέγατε την απομόνωση και την ηρεμία. Ξαφνικές συναισθηματικές μεταπτώσεις θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίοι καθημερινά συνειδητοποιείτε πράγματα και ετοιμάζεστε για αναθεωρήσεις σε βάθος.  Παρεξηγήσεις με παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών.            
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η κοινωνικότητα σας τονίζετε σήμερα. Καινούργιοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας, οι οποίοι μπορεί να φανούν χρήσιμοι για την υλοποίηση των σχεδίων και των επιδιώξεων σας.  Δυσκολίες στο σπίτι ή τη διαχείριση υποθέσεων που αφορούν ακίνητα, θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών.  Παρεξηγήσεις με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές.
Καρκίνος 22/06-22/07: Φιλοδοξίες και στόχοι έρχονται στο προσκήνιο και η ανάγκη για αλλαγή γίνεται πιο αισθητή, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Ξαφνικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, ενώ ο σύντροφος ή συνεργάτες ίσως γίνουν αιτία να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες  και απωθημένα. Παρεξηγήσεις με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανές για εσάς των τελευταίων ημερών.   
 Λέων 23/07-23/08: Αισιόδοξο και ανανεωτικό το κλίμα σήμερα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί ο ενθουσιασμός εύκολα μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές. Αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα σας  φορτίζουν συναισθηματικά.  Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερβολών και σπατάλης.
Παρθένος 24/08-23/09: Υποθέσεις που έχουν να  κάνουν με οικονομικά, επενδύσεις και συνεργασίες, θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Η ρευστότητα που υπάρχει γύρω σας, σας ενοχλεί, όμως θα πρέπει αυτό το διάστημα να την αποδεχθείτε, τουλάχιστον εσείς των πρώτων ημερών και να δρομολογήσετε τη ζωή σας με τα νέα δεδομένα.  Απρόσμενες αλλαγές μπορεί να προκύψουν σ’ ότι αφορά τις εισοδηματικές πηγές σας. Ίσως και εσείς οι ίδιοι επιδιώκετε κάποιες αλλαγές.
Ζυγός 24/09-23/10: Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, έρχονται στην επιφάνεια και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, έχετε μπει σε μια διαδικασία αναθεωρήσεων και ανανεώσεων στο τομέα  σχέσεων και συνεργασιών.   Στην οικογένεια το κλίμα δεν είναι ευχάριστο και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν απώλειες για κάποιους από εσάς.
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονο και φορτωμένο φαίνετε σήμερα το πρόγραμμά σας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν  και δουλειές που δεν είχατε προγραμματίσει και δεν τις περιμένατε. Σίγουρα θα είναι δύσκολο σήμερα να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα ενώ θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας γιατί μπορεί να προκύψει μια μικρή αδιαθεσία.  Προβλήματα και παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών.
Τοξότης 23/11-21/12: Ερωτική διάθεση και δημιουργικότητα τονίζονται σήμερα. Εξελίξεις στα αισθηματικά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ένας απρόσμενος έρωτας μπορεί να προκύψει, ενώ καινούργιες ιδέες  και σχέδια δίνουν ώθηση στη δημιουργικότητα σας.  Ωστόσο φρένο μπορεί να σας βάλουν  δυσκολίες στα οικονομικά. Υποθέσεις που αφορούν παιδιά μπορεί να σας εκπλήξουν. Στον επαγγελματικό χώρο το κλίμα δεν είναι ευχάριστο για τους Τοξότες των τελευταίων ημερών.         
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι αλλαγές και η ρευστότητα που υπάρχει σας φορτίζουν συναισθηματικά. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών νιώθετε ότι τα δεδομένα στη ζωή σας αλλάζουν και μπορεί θα χρειαστεί ν’ αλλάξετε  τρόπο αλλά και σε μερικές περιπτώσεις τόπο διαβίωσης.  Σήμερα είναι μια από τις μέρες που θα επικεντρωθείτε σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων.                
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν σήμερα ενώ η καθημερινότητα είναι πολύπλοκη και απαιτητική. Έκτακτα θέματα και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δεν θα λείψουν συναντήσεις και μετακινήσεις. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις γιατί μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα.  Ένας φίλος από το παρελθόν μπορεί να βρεθεί μπροστά σας ξαφνικά.  Δυσκολίες σε οικονομικά και συνεργασίες θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Κάποιοι ίσως νιώσετε ανασφαλείς με τη ρευστότητα των οικονομικών, ενώ κάποιοι  άλλοι θα έχετε απρόσμενα έσοδα ή κέρδη.  Όπως και να έχει, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας γιατί δεν θα υπάρχει σταθερότητα για το επόμενο διάστημα. Παρεξηγήσεις ή δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε εσείς των τελευταίων ημερών, με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μην επικεντρώνεστε μόνο στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.
AstroMeleti