Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 06/09/2011

Η είσοδος της σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω μας κάνει πιο σοβαρούς, ενώ στρέφει την προσοχή μας σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Μας χαρίζει ένα πιο οργανωτικό και πρακτικό πνεύμα, βοηθώντας μας να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν  δεν έχουμε ακόμη καταφέρει να φτιάξουμε τη ζωή μας όπως θα θέλαμε μπορεί να νιώσουμε κατάθλιψη και στενοχώρια σήμερα.
Κριός 21/03-20/04: Αγχωμένοι είστε σήμερα. Νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας και αυτό σας γεμίζει ανασφάλειες. Ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες σήμερα για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Εκνευρισμοί και εντάσεις είναι πολύ πιθανά, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών...

Ταύρος 21/04-21/05: Το κλίμα είναι πιο αισιόδοξο για εσάς σήμερα και τονίζεται η δημιουργικότητα σας. Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι για ν’ αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Υποθέσεις που αφορούν ταξίδια και εξωτερικό προωθούνται, ενώ και θέματα σπουδών μπορούν να προχωρήσουν σήμερα. Η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά μην κάνετε υπερβολές και μην δίνεται υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Η συναισθηματική αστάθεια που νιώθετε εσείς των πρώτων ημερών, τονίζεται σήμερα και η διάθεσή σας μπορεί ν’  αλλάζει από στιγμή σε στιγμή.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονα συναισθηματική η σημερινή μέρα. Οικονομικά ή θέματα εξουσίας σε μια σχέση, θα σας φτάσουν στα όρια σας και μπορεί να βγάλουν από μέσα σας απωθημένα από το παρελθόν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.  Εντάσεις αλλά και συγκρούσεις με φίλους ή συνεργάτες θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Απρόσμενες εξελίξεις σας εκπλήσσουν.         
Καρκίνος 22/06-22/07:  Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Το τοπίο αλλάζει σε σχέσεις και συνεργασίες και οι αλλαγές αυτές σας φορτίζουν συναισθηματικά, ενώ μπορεί να σας οδηγήσουν και σε ακρότητες.  Απρόσμενες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να  είστε ακόμη ήρεμοι αφού δεν σας έχουν αγγίξει οι αλλαγές που γίνονται γύρω σας. 
 Λέων 23/07-23/08: Εργασιακά ή θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο και οι ανάγκες της καθημερινότητας σας κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι. Το ηφαίστειο μέσα σας βράζει και σήμερα ίσως εκραγεί.  Παρόλα αυτά, επαγγελματικά ζητήματα σήμερα ευνοούνται και ίσως υπάρξουν ευκαιρίες που δε πρέπει να σας ξεφύγουν.  Απρόσμενη τροπή μπορεί να πάρει ένα σχέδιο για ένα ταξίδι ή θέματα που αφορούν σπουδές και εξωτερικό. 
Παρθένος 24/08-23/09: Η σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω, τονίζει την ανάγκη σας για προβολή και αναγνώριση, ενώ ανεβάζει και τον ενθουσιασμό  σας. Έχετε τη δύναμη σήμερα να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε ότι σας αξίζει. Πολλοί επικεντρώνεστε στη διασκέδαση και πράγματα που σας ευχαριστούν, ενώ αν είστε γονείς, υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας σήμερα. Απρόσμενες οικονομικές εξελίξεις θα δυσαρεστήσουν εσάς των πρώτων ημερών.   
Ζυγός 24/09-23/10: Υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας πιέζουν σήμερα. Αλλαγές που καλείστε να αντιμετωπίσετε στο οικογενειακό περιβάλλον ή στο χώρο του σπιτιού σας φορτίζει συναισθηματικά και μπορεί, Ενώ πάθει, ζήλειες και εμμονές έρχονται στην επιφάνεια, βάζοντας σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες. Αντίθετα σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα είναι καλύτερα και θα υπάρξουν σήμερα ευκαιρίες για να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να βρείτε νέες εισοδηματικές πηγές.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Κουραστική και γεμάτη υποχρεώσεις φαίνετε η μέρα σας σήμερα. Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν  στην επικοινωνία σας με τους άλλους, ενώ κάποιοι έρχεστε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με τις ανασφάλειες σας.  Απρόσμενες εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας έχετε εσείς των πρώτων ημερών, ενώ και η καθημερινότητα σας μπορεί ν’ αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις στη δουλειά και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Σε θετικό δρόμο βρίσκονται υποθέσεις που αφορούν τόσο προσωπιές όσο και επαγγελματικές σχέσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικά είναι κυρίως τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πολλοί θα προσπαθήσετε να οργανώσετε το προϋπολογισμό ή τα οικονομικά σας γενικότερα. Ο κυβερνήτης σας Δίας, δημιουργεί ευκαιρίες στο τομέα της δουλειάς που θα τονώσουν και το πορτοφόλι σας. Απρόσμενες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Αν είστε γονείς, μια είδηση από τα παιδιά σας ή για τα παιδιά σας θα σας εκπλήξει.  
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Στο ζώδιο σας θα βρεθεί σήμερα η σελήνη, φέρνοντας στην επιφάνεια τα καλώς και κακώς κείμενα της ζωής σας. Νέοι στόχοι και ελπίδες φορτίζουν συναισθηματικά κυρίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 28 Δεκεμβρίου. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, πολλές και δύσκολες αλλά η υπομονή και η επιμονή σας θα σας βοηθήσουν.  Ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές θα υπάρξουν για εσάς των πρώτων ημερών, σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι ή ακίνητη περιουσία γενικότερα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  
 Υδροχόος 21/01-19/02: Αν και βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές της εβδομάδας, εσείς νιώθετε κουρασμένοι και άτονοι. Συναισθηματικά ζητήματα και ταλαιπωρίες που σας φορτώνουν άλλοι, γίνονται αιτία να πέσετε ψυχολογικά αλλά και βιολογικά. Προσέξτε την υγεία σας και ελέγξτε τον εκνευρισμό σας που μπορεί να γίνει αιτία εντάσεων αλλά και ατυχημάτων.  Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων ευνοούνται ενώ πολλοί από εσάς σκέφτεστε ή μπαίνετε στη διαδικασία να ξεκινήσετε ένα καινούργιο σπίτι ή μια οικογένεια.  Ωστόσο τα πράγματα δεν θα προχωρήσουν άμεσα.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολλές κοινωνικές επαφές με φίλους και όχι μόνο, θα έχουν σήμερα οι Ιχθύς. Κοινωνικές επαφές που σας δίνουν τη δυνατότητα να δικτυωθείτε και να προωθήσετε σχέδια και φιλοδοξίες. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά. Θέστε προτεραιότητες. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο θα ξαφνιάσουν εσάς των πρώτων ημερών, ενώ οι υπόλοιποι θα έχετε μια ουδέτερη μέρα.   
AstroMeleti