Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 19/09/2011

Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο των Διδύμων τονίζοντας την επικοινωνία και την ανάγκη μας για πληροφόρηση. Ο Άρης περνά σήμερα στο ζώδιο του λέοντα, κάνοντας τη δράση μας πιο δυναμική και αποφασιστική. Ωστόσο τα κίνητρα μας μπορεί να είναι υποκειμενικά και να βασίζονται είτε σε προσωπικές επιδιώξεις, είτε στο κατά πόσο θα κερδίσουμε την αναγνώριση των άλλων. Έντονα πάθει, ζήλιες και κτητικότητα, έρχονται στην επιφάνεια με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Καλό είναι ν’ αποφύγουμε σοβαρές δουλειές, επενδύσεις ή συνεργασίες γιατί χρωματίζονται με αισθήματα χειραγώγησης, υποκειμενικότητα αλλά και παρασκήνιο.     
Κριός 21/03-20/04: Η εβδομάδα ξεκινά με γρήγορους ρυθμούς. Ο κυβερνήτης σας Άρης αφήνει το ζώδιο του Καρκίνου και περνά στο Λέοντα. Περιορισμοί και συναισθηματικές δεσμεύσεις υποχωρούν.  Η διάθεση και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνουν, κάνοντας σας αποφασιστικότερους αλλά και δημιουργικότερους. Ωστόσο αποφύγετε να πάρετε μεγάλα ρίσκα. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις κλονίζονται σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ζήλια και κτητικότατα τονίζονται και σε συνδυασμό με το φόβο  κάποιας απώλειας μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Μην είστε ανταγωνιστικοί και αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας, τόσο με το σύντροφο όσο και με συνεργάτες. Έντονο πάθος αλλά και κτητικότητα  θα χαρακτηρίζουν σχέσεις που ξεκινούν τώρα...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Σας προβληματίζει η διαχείριση του εισοδήματος σας,  ενώ πολλοί σκέφτεστε να κάνετε κάποια έξοδα που δεν έχουν πρακτικό χαρακτήρα. Απλά θέλετε νε ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Αποφύγετε τις σπατάλες. Ένα διάστημα αφιερωμένο στο σπίτι ή την οικογένεια  ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο Λέοντα. Μια μετακόμιση, εργασίες ή αλλαγές στο σπίτι, αλλά και υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια, έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απορροφήσουν.  Αποφύγετε εντάσεις με άτομα της οικογενείας. Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό χώρο φουντώνει σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα και το πάθος σας και μην βάζετε σε κίνδυνο τα σχέδια σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι ρυθμοί είναι έντονοι στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ η προσοχή σας στρέφετε σε καθαρά προσωπικές σας υποθέσεις και επιδιώξεις. Η είσοδος του Άρη στο Λέοντα, υπόσχετε ένα πολύ δραστήριο διάστημα. Η καθημερινότητα σας θα είναι φορτωμένη με πολλές και διάφορες υποχρεώσεις. Συζητήσεις, επαφές και  μετακινήσεις θα γεμίσουν το πρόγραμμα σας, ενώ δεν θα λείψουν εντάσεις και εκνευρισμοί. Προωθήστε ότι έχει σχέση με εμπόριο, γραπτά, συμφωνίες, μετακομίσεις αλλά και κοντινά ταξίδια. Προσέχετε όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα. Το πάθος είναι έντονο σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Η κτητικότητα και η ζήλια σας τονίζονται οδηγώντας σας σε ακρότητες.  Εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ πιθανές ενώ δεν αποκλείονται ερωτικές απογοητεύσεις. Διαφυλάξτε τη σχέση σας με τα παιδιά και μην γίνετε απόλυτοι μαζί τους.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Με χαμηλούς ρυθμούς και τάση απομόνωσης ξεκινά η νέα εβδομάδα. Ωστόσο η μέρα κρύβει εντάσεις, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Καταπιεσμένα συναισθήματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις (για το πόσο ικανοποιημένοι είστε από αυτές), έρχονται στην επιφάνεια  και σας φορτίζουν.  Νιώθετε αδικημένοι, τα έντονα συναισθήματα σας πνίγουν και μπορεί να σας οδηγήσουν σε εκρήξεις  και ακραίες συμπεριφορές. Αποφύγετε εντάσεις, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Έντονη δραστηριότητα στον οικονομικό τομέα υπόσχετε η είσοδος του Άρη στο Λέοντα. Θα προσπαθήσετε να οργανώσετε το εισόδημα σας και να πιάσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Θα υπάρξουν έσοδα όμως παράλληλα η καταναλωτική σας διάθεση αυξάνετε, αυξάνοντας παράλληλα και τα έξοδα.
Λέων 23/07-23/08: Την είσοδο του στο ζώδιο σας κάνει σήμερα ο Άρης και σας υπόσχετε περισσότερη ενέργεια, δύναμη και τόλμη.  Ένα άκρως δημιουργικό αλλά και παραγωγικό διάστημα βρίσκεται μπροστά σας. Εκμεταλλευτείτε το!!! Γίνεστε πιο μαχητικοί στην καθημερινότητα σας, αλλά προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια. Διοχετεύστε την ενέργεια του Άρη σωστά για ν’ αποφύγετε εκνευρισμούς αλλά και πονοκεφάλους ή πυρετούς.  Αν δεν δραστηριοποιήστε σε κάτι άλλο, η κίνηση και η γυμναστική βοηθάει.   Ο ανταγωνισμός τονίζετε σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, παρασύροντας σε ακρότητες κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η καθημερινότητα σας πιέζει και δυσκολεύεστε να δεχτείτε τις αλλαγές που έχουν γίνει ή επίκεινται. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης σας απασχολούν και επηρεάζουν τη διάθεση σας. Μην στενοχωριέστε αν τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα θέλατε. Μπροστά σας βρίσκετε ένα καλύτερο μέλλον και πρέπει να το διεκδικήσετε.  Ωστόσο σήμερα η μέρα κρύβει  συναισθηματικές εντάσεις και πιέσεις, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Αισθήματα πάθους, ζήλιας και κτητικότητας, έρχονται στην επιφάνεια, επηρεάζοντας σχέσεις μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με παιδιά.  Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί και απόλυτοι γιατί δεν θα είναι δύσκολο να χαθεί ο έλεγχος. Οι ρυθμοί σας πέφτουν με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο Λέοντα, ενώ ένα έντονο παρασκήνιο ξεκινά γύρω από εσάς. Μην δίνεται αφορμές για σχόλια γιατί κάποιοι μπορεί να σας διαβάλουν. Ανασφάλειες, φόβοι και άγχος σας πιέζουν, όμως δεν το εξωτερικεύεται. Προσέξτε την υγεία σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Το κλίμα είναι αισιόδοξο και ανανεωτικό για τους περισσότερους από εσάς. Ωστόσο εσείς του πρώτου δεκαημέρου καλείστε ν’ αντιμετωπίσετε εντάσεις και προβλήματα στον οικογενειακό χώρο ή με θέματα ακίνητης περιουσίας. Τα συναισθήματα είναι έντονα και ο φόβος μιας πιθανής απώλειας μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές. Αποφύγετε παιχνίδια δύναμης ή εξουσίας. Ένα έντονα κοινωνικό διάστημα σας υπόσχετε ο Άρης από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Λέοντα. Σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να κάνετε καινούργιες επαφές, να διευρύνεται τον κύκλο σας και να δικτυωθείτε περισσότερο. Φίλοι βρίσκονται κοντά σας και σας στηρίζουν. Προωθήστε συλλογικές δουλειές και ομαδικές δραστηριότητες. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονα συναισθηματική μέρα η σημερινή. Ψάχνετε για περισσότερο νόημα στη ζωή σας, ενώ σας έλκει κάθε δραστηριότητα που μπορεί  διεγείρει τα συναισθήματα σας. Παιχνίδια εξουσίας ή  η διαχείριση οικονομικών σε μια σχέση μπορεί να σας απασχολήσουν. Ελέγξτε τα συναισθήματα σας και μην γίνεστε υπερβολικοί. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, εύκολα μπορεί να χάσετε το έλεγχο τώρα. Μια περίοδος έντονων επαγγελματικών εξελίξεων ξεκινά με την είσοδο σήμερα του Άρη στο Λέοντα.  Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης θα σας προβληματίσουν το επόμενο διάστημα, όμως δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Χρησιμοποιήστε τη λογική σας και αποφύγετε εντάσεις με γονείς, ανωτέρους και άτομα κύρους γενικότερα.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Ένα πολύ δραστήριο διάστημα είναι μπροστά σας από σήμερα.  Με την είσοδο του Άρη στο Λέοντα γίνεστε πιο τολμηροί και αποφασιστικοί. Νέα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο ή δραστηριοποιήστε έντονα για την υλοποίηση ενός σχεδίου. Προωθήστε θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό. Υποθέσεις που αφορούν οικονομικά μπορεί σήμερα να φτάσουν στα άκρα, κυρίως τους Τοξότες που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο.  Πιθανότατα κάποιες ανασφάλειες και φόβοι για απώλειες, σας φορτίζουν συναισθηματικά, οδηγώντας σας σε ασυνήθιστες αντιδράσεις.  Φιλικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες κλονίζονται και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αν δεν θέλετε να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Με πολύ δουλειά και κούραση ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές. Δύσκολη μέρα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Ανασφάλειες και φοβίες γύρω από θέματα που αφορούν καριέρα και προσωπικές επιδιώξεις, σας φορτίζουν συναισθηματικά. Γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί ενώ το έντονο πάθος δύσκολα θα σας αφήσει να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σας.  Αποφύγετε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Η είσοδος του Άρη στο Λέοντα, σηματοδοτεί ένα διάστημα που θα σας απασχολήσουν έντονα υποθέσεις που έχουν σχέση με οικονομικά ή κληρονομικά.  Διευθετήσεις με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες αλλά και συνεργάτες, θα βρίσκονται στην ατζέντα σας αυτό το διάστημα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θ’ απορροφήσουν την  ενέργεια σας το επόμενο διάστημα. Η εγκατάσταση του Άρη στο απέναντι από εσάς ζώδιο ενεργοποιεί το τομέα αυτό και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο πιθανές διαφωνίες και διαφορές που έχετε με τους άλλους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, αν δεν θέλετε να υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες. Έντονα συναισθηματική μέρα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ζήλιες, καχυποψίες και εμμονές  βάζουν σε κίνδυνο προσωπικές σχέσεις αλλά και σχέδια για το μέλλον.  Απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σας παρασύρουν σε εκρήξεις και ακραίες συμπεριφορές.
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι αλλαγές που γίνονται στην κοινωνική σας ζωή και οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας πιέζουν συναισθηματικά, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Κρατήστε τη ψυχραιμία σας και μην πάρετε αποφάσεις κάτω από συναισθηματική πίεση. Σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες μπορεί να κλονιστούν γιατί γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί και απαιτητικοί από αυτούς. Η είσοδος του Άρη στο Λέοντα σηματοδοτεί για εσάς το ξεκίνημα μιας κουραστικής περιόδου, με έντονη εργασιακή δράση και φορτωμένη καθημερινότητα.  Είναι πολύ πιθανό οικονομικοί λόγοι να σας ωθήσουν  να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά ή να  ξεκινήσετε μια δεύτερη δουλειά. Μην κάνετε υπερβολές και προσέξτε την υγεία σας.    
AstroMeleti