Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 26/09/2011

Εργασιακά και θέματα οργάνωσης της καθημερινότητας μας παραμένουν στο προσκήνιο, μιας και η σελήνη θα βρίσκετε και σήμερα στην Παρθένο. Προβλήματα υγείας θα ταλαιπωρήσουν κάποιους από εμάς. Γινόμαστε πιο σχολαστικοί και επιφυλακτικοί, ενώ η γενικότερη τάση για προγραμματισμό και η οργάνωση μπορεί να γίνει αιτία διαφορών και εντάσεων. Όπως και να έχει η μέρα είναι εκρηκτική, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, Η αντίθεση Ήλιου Ουρανού, υπόσχετε απρόσμενες αλλαγές ή ανατροπές.   Η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι πολύ έντονη και μπορεί να μας παρασύρει σε βιαστικές και λανθασμένες κινήσεις. Χρειάζεται προσοχή.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μα κάνει πιο διπλωματικούς στην επικοινωνία, ενώ χαρίζει αρμονία και χάρη στην έκφρασή μας.  
Κριός 21/03-20/04: Το καθημερινό σας πρόγραμμα και η δουλειά θα βρεθούν σήμερα στην κορυφή του ενδιαφέροντος. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές και να καθορίσετε εκ νέου την καθημερινότητα σας, θέλοντας να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Μια μικρή αδιαθεσία θα ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς. Αν ανήκετε στους Κριούς των πρώτων ημερών, η μέρα κρύβει κινδύνους και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Νιώθετε έντονη την ανάγκη για προσωπική ελευθερία και έκφραση και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει έξω από τα όρια. Μην κάνετε βιαστικές και ανεξέλεγκτες κινήσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζυγό, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς. Μπορείτε τώρα, αν θέλετε,  να λύσετε τις διαφορές σας με άλλους μιλώντας ήρεμα και πολιτισμένα...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Το κλίμα στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ευχάριστο και ο ενθουσιασμός σας βοηθά να βγείτε μπροστά. Εκτίθεστε προσπαθώντας να δείξετε την αξία σας και να  κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων.   Ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών θα είναι εύκολο να ξεφύγετε από τα όρια σας. Απρόσμενες εξελίξεις στη δουλειά και παρεμβάσεις τρίτων σας δημιουργούν προβλήματα. Εντάσεις θα υπάρξουν με συνεργάτες και δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικές αλλαγές εργασιακών στόχων ή σχεδίων.  Η είσοδος του Ερμή στο ζυγό, φέρνει στο τραπέζι για το επόμενο διάστημα, συζητήσεις και σκέψεις γύρω από θέματα που αφορούν τη δουλειά. Συμφωνίες και συμβόλαια έρχονται στο προσκήνιο αλλά θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τα δεδομένα πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις.
 Δίδυμοι 22/05-21/06: Στο σπίτι και την οικογένεια θα χρειαστεί να παράσχετε τις υπηρεσίες σας σήμερα, προσπαθώντας να βάλετε μια τάξη. Δουλειές στο σπίτι θα κουράσουν κάποιους από εσάς, ενώ άλλοι ίσως χρειαστεί να μείνετε σπίτι λόγο κάποιου προβλήματος υγείας. Εκρηκτικό είναι σήμερα το κλίμα για τους Διδύμους των πρώτων ημερών και εύκολα θα δημιουργηθούν εντάσεις στο φιλικό σας περιβάλλον. Ίσως έχετε επικεντρωθεί στα δικά σας θέλω, ή δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και αυτό εκνευρίζει τους άλλους. Ανατροπές ή απρόσμενες εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που αφορούν, τις επιλογές σας, την προσωπική σας ζωή αλλά και τα παιδιά. Δημιουργικά σχέδια ή επενδυτικές προτάσεις κινδυνεύουν. Μην πάρετε μεγάλα ρίσκα.  Η είσοδος του Ερμή στο ζυγό ίσως φέρει ισορροπίες και σας δώσει τη δυνατότητα, μέσα από την συζήτηση να λύσετε κάποια προβλήματα. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Με γρήγορους ρυθμούς ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Έντονη δραστηριότητα με πολλές επαφές και μετακινήσεις, υπόσχετε η μέρα. Εκνευρισμοί είναι πολύ πιθανοί.  Πιο εκρηκτικό το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.  Αισθάνεστε έντονη την ανάγκη ανεξαρτησίας και δεν θα είναι δύσκολο σήμερα ο ενθουσιασμός  να σας παρασύρει σ’ ανατροπές και νέα ξεκινήματα. Κάποιοι βρίσκεστε σε σοβαρό δίλλημα, κυρίως σ’ ότι αφορά επαγγελματικά, οικογένεια, σπίτι ή και τόπο κατοικίας. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή ακόμη και μια νέα καριέρα είναι στα σχέδια σας.  Με την είσοδο του Ερμή στο ζυγό θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και σχέδια γύρω απ’ όλα αυτά τα θέματα.
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Ίσως  προσπαθήσετε να οργανώσετε ζητήματα που αφορούν το εισόδημα σας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει επιτυχία. Απρόσμενες εξελίξεις θ’ αλλάξουν τα σχέδια, κυρίως όσων έχετε γεννηθεί πρώτες μέρες. Γραφειοκρατικά  προβλήματα ή δυσκολίες σε επικοινωνία  και μετακινήσεις, μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο νέες προοπτικές. Να είστε προσεκτικοί και αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και εκνευρισμούς. Ωστόσο η είσοδος του Ερμή στο ζυγό ίσως βοηθήσει το επόμενο διάστημα. Η επικοινωνία με τους άλλους βελτιώνετε, ενώ πολλοί θα υπογράψετε συμφωνίες για συνεργασίες.    
Παρθένος 24/08-23/09: Παραγωγική και δραστήρια μέρα η σημερινή. Η σελήνη στο ζώδιο σας, σας χαρίζει την ενέργεια και τη δύναμη για να προωθήσετε προσωπικά σχέδια και επιδιώξεις. Ωστόσο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο κρύβει η σημερινή μέρα και συνεργασίες ίσως κινδυνεύσουν. Κάποιοι νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από κάποιες συνεργασίες και να σταθείτε στα δικά σας πόδια, ξεκινώντας κάτι καινούργιο. Κάντε προσεκτικά και συνετά βήματα, χωρίς να παρασύρεστε από ενθουσιασμούς και ανυπομονησία.  Συζητήσεις γύρω από οικονομικά, δαπάνες αλλά και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Ερμή στο ζυγό.    
Ζυγός 24/09-23/10: Τα φώτα είναι όλα επάνω σας επηρεάζοντας σας πότε θετικά και πότε αρνητικά. Η είσοδος και του Ερμή από σήμερα στο ζώδιο σας, τονίζει το επικοινωνιακό σας ταλέντο, ενώ βοηθά να σκεφτείτε όλα αυτά που σας συμβαίνουν και να πάρετε αποφάσεις. Εκρηκτικό το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών, σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό τα θέλω σας να έρθουν σ’ αντίθεση με τις επιθυμίες των άλλων και έτσι να δημιουργηθούν εντάσεις. Όπως και να έχει, στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις αλλάζουν. Άλλες φτάνουν στο τέλος τους και άλλες ξεκινούν.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Βρισκόμαστε στην αρχή της εβδομάδας και δεν σας είναι εύκολο να μπείτε στη ρουτίνα σας. Πολλοί ίσως χρειαστεί να εμπλακείτε σε μια συλλογική δουλειά ενώ κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να προκύψουν μέσα από τη δουλειά σας. ανατρεπτικό το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών. Αλλαγές σε δουλειά ή καθημερινότητα, σας φορτίζουν συναισθηματικά σήμερα και ίσως σας φέρουν αντιμέτωπους με άλλους. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τα πράγματα γιατί δεν θα είναι εύκολο να τα ελέγξετε.  Παρασκηνιακή δράση δεν ευνοείτε.
Τοξότης 23/11-21/12:  Καριέρα και αποκατάσταση βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας σήμερα και ίσως χρειαστεί να κουραστείτε και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στον τομέα αυτό. Ανασφάλειες και συναισθηματισμοί ίσως σας εμποδίσουν να βάλετε μια τάξη στα επαγγελματικά σας.  Ξαφνικές αλλαγές στόχων ή σχεδίων μπορεί να υπάρξουν για εσάς των πρώτων ημερών. Προσωπικές επιθυμίες ή συναισθηματικοί λόγοι γίνονται αιτία ανατροπών. Διαφυλάξτε τις σχέσεις με αγαπημένα σας άτομα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, σας χαρίζει αισιοδοξία και όρεξη για αλλαγές. Νιώθετε την ανάγκη να ανανεώσετε την καθημερινότητα και τη δουλειά σας, μέσα από καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές. Ωστόσο η μέρα είναι δύσκολη και κρύβει εντάσεις για εσάς των πρώτων ημερών. Απρόσμενες εξελίξεις και πιθανές ανατροπές θα επηρεάσουν τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικογενειακά σας. Αλλαγές σε σπίτι ή τόπο κατοικίας είναι πολύ πιθανές. Επίσης έντονες συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης προκύπτουν με την είσοδο του Ερμή στο ζυγό. Συζητήσεις το επόμενο διάστημα με ανωτέρους ή άτομα κύρους,  θα έχουν αντιφατικό χαρακτήρα.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Κλειστοί και εσωστρεφείς φαίνεστε σήμερα. Κάποιοι  προσπαθείτε να ανακαλύψετε ή να υλοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας, ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και δυνατοί. Παιχνίδια εξουσίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανά, ενώ οικονομικές υποχρεώσεις θα προβληματίσουν πολλούς από εσάς.  Ανατροπές στην καθημερινότητα ή αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Σχέδια και νέες προοπτικές μέσα από μια σχέση ή συνεργασία ίσως κινδυνεύσουν.  Αποφύγετε εκνευρισμούς και να είστε προσεκτικοί σε ταξίδια και μετακινήσεις. Ωστόσο η είσοδος του Ερμή στο ζυγό, ευνοεί συζητήσεις για το μέλλον κάποιων σχέσεων ή σχεδίων.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Υποθέσεις που αφορούν το γάμο σας η μια σοβαρή συνεργασία έρχονται στο προσκήνιο και θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς. Πολλοί ίσως θα χρειαστεί να ψάξετε μέσα σας για να καταλάβετε τι θέλετε από μια σχέση και τι μπορείτε να δώσετε, ώστε να πάρετε αποφάσεις. Εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες είναι πολύ πιθανές. Αλλαγές και απρόσμενες εξελίξεις επηρεάζουν τα οικονομικά, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί πρώτες ημέρες. Ευχάριστες εξελίξεις των προηγούμενων ημερών ίσως κινδυνεύουν ν’  ανατραπούν τώρα. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά και συνεργασίες υπόσχετε για το επόμενο διάστημα, ο Ερμής με την είσοδο του στο ζυγό.   
AstroMeleti