Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 30/09/2011

Η παραμονή της σελήνης στο σκορπιό, συνεχίζει να μας ωθεί σε πράγματα και καταστάσεις που διεγείρουν τα συναισθήματα μας. Το εξάγωνο ήλιου Άρη μας χαρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα, ενώ μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Μπορούμε λοιπόν να διεκδικήσουμε σήμερα πράγματα και να προωθήσουμε προσωπικούς στόχους και επιδιώξεις.  
Κριός 21/03-20/04: Κινήστε δυναμικά και διεκδικείτε στόχους και συνεργασίες που θα σας ευχαριστούσαν. Η αυτοπεποίθηση σας τονίζεται και είναι πολύ πιθανό να πάρετε πρωτοβουλίες για το ξεκίνημα ενός δημιουργικού σχεδίου. Η μέρα κρύβει επίσης έντονη δράση και ερωτισμό. Λιγότερο δραστήριοι θα είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι προβληματίζεστε ακόμη με τα οικονομικά και ίσως ψάχνετε να βρείτε νόημα στη ζωή σας...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Με αφορμή τη δουλειά και την οργάνωση της  καθημερινότητας σας  ξεκινάτε κάποιες αλλαγές που κυρίως αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μπορείτε τώρα να διεκδικήσετε πράγματα, χωρίς να προκαλέσετε ή να διεγείρετε τους άλλους.   Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θ’ απασχολήσουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ελέγξτε το πάθος σας και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί ή εξουσιαστικοί με τους άλλους.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονη δράση αλλά και διασκέδαση κρύβει η μέρα. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα χρειαστεί να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας. Προωθούνται υποθέσεις που αφορούν επικοινωνία, γραπτά, εμπόριο κλπ. Πολλοί θα οργανώσετε μια συγκέντρωση με φίλους ή ένα κοντινό ταξιδάκι. Το σίγουρο είναι ότι θα επιλέξετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας φέρνουν κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εργασιακά, δουλειές ή ένα προβληματάκι υγείας, θα ταλαιπωρήσουν εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου.
Καρκίνος 22/06-22/07: Πρωτοβουλίες παίρνεται σήμερα για να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν κυρίως σχέση με το εισόδημα σας. Μια νέα πηγή εισοδήματος μπορεί να προκύψει τώρα, όμως εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Όπως και να έχει, οικονομικοί στόχοι προωθούνται. Αισιόδοξο και δημιουργικό είναι το κλίμα και για εσάς των τελευταίων ημερών που σήμερα νιώθετε την αυτοπεποίθηση σας ν’ ανεβαίνει και γίνεστε πιο εξωστρεφείς.
Λέων 23/07-23/08: Η επικοινωνία τονίζετε σήμερα. Νέες γνωριμίες, φίλοι αλλά και μηνύματα που θα πάρετε, σας βοηθούν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να προωθήσετε κάποιο σχέδιο σας. Προβλήματα λύνονται και έχετε τώρα τη δυνατότητα, αλλά και την απαιτούμενη ενέργεια για να δημιουργήσετε. Προσωπικοί στόχοι και σχέδια προωθούνται. Κοινώς θα λέγαμε ότι σήμερα μπορείτε να κάνετε «Γιούρια στο ταμπλά με τα κουλούρια». Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Αυγούστου, φαίνεστε συγκρατημένοι και επικεντρώσετε σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.      
Παρθένος 24/08-23/09: Εσωτερική αναζήτηση αλλά και παρασκηνιακή δράση κρύβει η μέρα για τους περισσότερους από εσάς και υπόσχετε λύσεις μέσα απ’ αυτές τις διαδικασίες.  Μπορείτε να πετύχετε μια οικονομική βοήθεια ή να λύσετε οικονομικά προβλήματα που σας αγχώνουν. Προωθείστε σήμερα υποθέσεις που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, εφορίες κλπ. Επικοινωνία και μετακινήσεις τονίζονται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Μην γίνεστε απόλυτοι με φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Ζυγός 24/09-23/10: Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει, ενώ θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια αλλά και αποφασιστικότητα για να προωθήσετε προσωπικούς στόχους και κοινωνικές υποχρεώσεις. Μια σχέση μπορεί να περάσει σε άλλο επίπεδο. Ομαδικές δραστηριότητες και κοινωνική ζωή τονίζονται σήμερα. Οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες ταλαιπωρούν εσάς των τελευταίων ημερών.  Κάποιοι θα δαπανήσετε χρήματα για να ικανοποιήσετε συναισθήματα και επιθυμίες σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Με θάρρος και αποφασιστικότητα θα αντιμετωπίσετε σήμερα θέματα που αφορούν την  επαγγελματική ή κοινωνική σας αποκατάσταση. Βασικό κριτήριο για τις επιλογές σας αποτελέσουν πρακτικοί λόγοι και το κατά πόσο σας αρέσει η καθημερινότητα που σας προσφέρετε. Πάντως όπως και να έχει μπορείτε σήμερα να προωθήσετε στόχους και φιλοδοξίες σας.     
Τοξότης 23/11-21/12: Η έμφυτη αισιοδοξία σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτή τη περίοδο και σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε  νέα σχέδια και προοπτικές. Φίλοι αλλά και άνθρωποι που έχετε γνωρίσει τελευταία σας βοηθούν. Μπορείτε σήμερα να προωθήσετε με επιτυχία, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές αλλά και νομικές διαδικασίες. Σε κλίμα εσωστρέφειας ή παρασκηνίου, κινήστε εσείς του τελευταίου δεκαημέρου. Ευκαιρία να δείτε λίγο βαθύτερα μέσα σας και ν’ ανακαλύψετε τι πραγματικά πιθυμείτε από τη ζωή σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Τον τελευταίο καιρό έχετε επικεντρωθεί σε θέματα καριέρας, αναζητώντας νέες εισοδηματικές πηγές αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση απ’ το επάγγελμα σας. Η μέρα σήμερα είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα και ενίσχυση των οικονομικών σας, ενώ σας δίνονται ευκαιρίες να τακτοποιήσετε ή να διακανονίσετε οικονομικές εκκρεμότητες.  Κοινωνικές υποχρεώσεις και ομαδικές δραστηριότητες προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η αυτοπεποίθηση σας τονίζετε σήμερα. Με τόλμη και αποφασιστικότητα προωθείτε υποθέσεις σχετικές με προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια γνωριμία με κάποιον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μια στενή προσωπική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να ξεκινήσει σήμερα. Συναισθηματικές εμπλοκές και προβλήματα στα επαγγελματικά απασχολούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η αναζήτησης νέων εισοδηματικών πηγών είναι πολύ πιθανή.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ιδιαίτερα δημιουργικοί αλλά και παραγωγικοί θα είστε σήμερα στη δουλειά  αλλά και την καθημερινότητα σας. Η αυτοπεποίθηση σας τονίζεται και γίνεστε πιο διεκδικητικοί στον εργασιακό χώρο. Πολλοί θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο για να σταθείτε στα δικά σας πόδια. Όπως και να έχει κάτι καινούργιο ξεκινά. Μια νέα δουλειά μπορεί να προκύψει ή θα υπάρξουν νέα δεδομένα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.  Δεν είναι απίθανο να βελτιωθούν και τα οικονομικά σας. Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού, κινήστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, παίρνοντας μια ανάσα από τα άγχη και τις φοβίες που σας ταλαιπωρούν. Επιλέξτε να κάνετε πράγματα που θα σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  
AstroMeleti