Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 17 & 18/09/2011

Υποθέσεις που αφορούν τόσο τα οικονομικά, όσο και τα συναισθηματικά  συνεχίζουν ν’ αποτελούν προτεραιότητα για το Σαββάτο. Η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού σηματοδοτεί εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες ή και σε υποθέσεις που  αφορούν το εισόδημα μας. Απροσδόκητα γεγονότα αποτελούν πρόκληση για την ενότητα και τη διατήρηση μιας σχέσης ή συνεργασίας, ενώ καινούργιες σχέσεις μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει και γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, όμως εύκολα μπορεί να μας παρασύρουν σε εκνευρισμούς και εντάσεις.
Κριός 21/03-20/04: Εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται, δίνοντας σας τη δυνατότητα να τα προωθήσετε.  Αν είστε σε διαδικασία αναζήτησης δουλειάς επιδιώξτε το πιο έντονα το Σάββατο, ενώ αν θέλετε μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα εργασία. Προβλήματα σε στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις καλείστε ν’ αντιμετωπίσετε κυρίως εσείς των πρώτων ημερών. Ελέγξτε το τον παρορμητισμό σας γιατί βιαστικές αντιδράσεις ή αποφάσεις, δεν θα βοηθήσουν. Την Κυριακή η συζήτηση μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν αρκετά προβλήματα...

Ταύρος 21/04-21/05: Δημιουργική αλλά και ερωτική η διάθεσή για τους περισσότερους από σας σήμερα. Αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και τους άλλους και αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια αρμονία στις σχέσεις αλλά και να προωθήσετε αισθηματικές υποθέσεις.  Μόνο εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει το Σάββατο να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις, ιδιαίτερα με συναδέλφους και συνεργάτες. Η επαναστατικότητα σας τονίζετε  και μπορεί να δημιουργηθεί κλίμα αποσταθεροποίησης στον εργασιακό χώρο.  Ηρεμήστε και προσαρμοστείτε στα δεδομένα.  Την Κυριακή οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Κάποιες πληροφορίες ή συζητήσεις γύρω από οικονομικά  θα ηρεμήσουν τα πνεύματα.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι ρυθμοί παραμένουν στο ναδίρ και το Σάββατο. Ωστόσο σας δίνετε η δυνατότητα να τακτοποιήσετε  οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Συμβόλαια ή συμφωνίες ευνοούνται, ενώ η οικογένεια βρίσκετε δίπλα σας βοηθώντας να ξεπεράσετε συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες. Πολλοί θα διασκεδάσετε και θα περάσετε πολύ ευχάριστα, διοργανώνοντας μια συγκέντρωση στο σπίτι. Εξελίξεις στα αισθηματικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Για κάποιους μια φιλική σχέση μπορεί να πάρει ένα πιο ερωτικό χαρακτήρα. Ωστόσο για άλλους θα υπάρξουν εντάσεις , ακόμη και ρήξεις σε φιλικές σχέσεις, αν αυτές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις σας.  Την Κυριακή η σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σίγουρα θα δείτε τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά.  Το κλίμα φαίνετε πιο ήρεμο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ευχάριστο προβλέπεται το Σαββατοκύριακο για τους περισσότερους από εσάς. Θα βρεθείτε με φίλους ή συγγενείς και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα  γι αυτό το σκοπό.  Ευχάριστες συζητήσεις γύρω από οικονομικά  θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Αντίθετα εσείς των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια πιο επαναστατική διάθεση που μπορεί να σας οδηγήσει σε συναισθηματικές ακρότητες. Αλλαγές και απρόβλεπτες εξελίξεις σε επαγγελματικά είναι πολύ πιθανές. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις με ανωτέρους και μη πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Την Κυριακή οι ρυθμοί σας πέφτουν και τα πράγματα ηρεμούν.  
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, όμως σήμερα δεν θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα ή θα καταφέρετε να βρείτε κάποιες λύσεις. Αντίθετα εσείς των πρώτων ημερών, υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την έντονη ανάγκη σας για αλλαγές και ανανέωση. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Αποφύγετε να παραμελήσετε τις καθημερινές σας  υποχρεώσεις. Η Κυριακή θα είναι μια πιο ευχάριστη μέρα. Φίλοι θα σας βοηθήσουν  να βρείτε λύσεις ή θα περάσετε καλά μαζί τους. 
Παρθένος 24/08-23/09: Το κλίμα θα παραμείνει θετικό και το Σάββατο. Οι περισσότεροι έχετε  ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα μέσα σας και αισθάνεστε πιο ήρεμοι. Η διαίσθηση και το ένστικτο σας τώρα, μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά.  Μόνο εσείς των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε ένταση σήμερα. Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν συνεργασίες σας φορτίζουν συναισθηματικά προκαλώντας έντονα ξεσπάσματα. Μάλλον θέλετε ν’ απαγκιστρωθείτε απ’ αυτές για να προχωρήσετε. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η Κυριακή είναι καλύτερη μέρα. Θέτετε νέους στόχους και βλέπετε τα πράγματα από μια πιο σοβαρή και επαγγελματική σκοπιά.          
Ζυγός 24/09-23/10: Ψυχολογικά φορτισμένοι και κλεισμένοι στον εαυτό σας φαίνεστε σήμερα. Αν και κάποιες βαθύτερες επιθυμίες  σας έρχονται στην επιφάνεια, ωστόσο εσωτερικές διαδικασίες σας ωθούν να αναζητήσετε ένα βαθύτερο νόημα και ουσία στη ζωή σας. Σε άλλο κλίμα βρίσκεστε εσείς των πρώτων ημερών. Η επαναστατική σας διάθεση τονίζετε και δεν αποκλείεται να υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις  ή αλλαγές στην πορεία μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης.  Η αντοχή των  σχέσεων δοκιμάζετε. Κάποιοι μπορεί να νιώσετε έλξη για κάποιον ή κάποια που σε άλλη περίπτωση ούτε που θα κοιτάζατε. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που θ’ αφορούν το γάμο η μια συνεργασία σας. Σχέσεις που ξεκινούν το Σάββατο δεν υπόσχονται διάρκεια.  Την Κυριακή το κλίμα είναι καλύτερο. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και σε συνεργασία με τον ενθουσιασμό βοηθούν να δείτε τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες, συνεχίζουν να επηρεάζουν τις σχέσεις σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.  Ωστόσο  το Σάββατο τα πράγματα είναι ευνοϊκά και θα μπορούσατε ωθήσετε μια σχέση σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Όπως και να έχει θα περάσετε μια ευχάριστη μέρα με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες.  Ξαφνικές και απρόβλεπτες αλλαγές σε δουλειά ή υγεία, προβλέπονται για εσάς των πρώτων ημερών. Από τη μία η ανάγκη για αλλαγές μπορεί να σας κάνει πιο επαναστατικούς και να βγάλει από μέσα σας καταπιεσμένα συναισθήματα. Ενώ από την άλλη, η τάση για απομόνωση και ηρεμία μπορεί να στοιχήσει σε  κάποιους από εσάς.  Αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες. Την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν και τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.
Τοξότης 23/11-21/12:  Κουρασμένους  και φορτωμένους υποχρεώσεις σας βρίσκει το ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου.  Ωστόσο η κούραση ανταμείβετε για πολλούς από εσάς, αφού  αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας από τους ανωτέρους σας, ή κατορθώνετε να προωθήσετε κάποιους στόχους. Απρόβλεπτες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν  εντάσεις σε φιλικές σας σχέσεις. Αποφύγετε  πειρασμούς, ρίσκα και  προκλήσεις γιατί το κόστος που θα πληρώσετε ίσως είναι μεγαλύτερο απ’ αυτό που πιστεύετε. Την Κυριακή η επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες γίνεται πιο δύσκολη αλλά μπορεί να βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός παραμένουν ψηλά και σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις και να προωθήσετε σχέδια και επιθυμίες. Ένα ταξίδι, θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται. Το κλίμα είναι έντονο, μόνο για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι καλείστε ν’ αντιμετωπίσετε  εξελίξεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Διλλήματα σας ταλαιπωρούν και δύσκολα θα βρεθούν ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Οι προκλήσεις θα είναι έντονες όμως δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Φορτωμένο από υποχρεώσεις της καθημερινότητας φαίνεται το πρόγραμμα σας την Κυριακή, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε  σχέδια ή συζητήσεις γύρω από θέματα δουλειάς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με την υγεία σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικογενειακά ζητήματα παραμένουν στο προσκήνιο και το Σαββάτο. Οικονομικά και επενδύσεις ευνοούνται μέσα από μια συνεργασία ή τη στήριξη του συντρόφου σας. Εντάσεις και ανατροπές προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Καινούργιες εμπειρίες και θέματα που αφορούν εξωτερικό ή σπουδές σας έλκουν αλλά μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με την καθημερινότητα σας και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Η ανάγκη για αλλαγή είναι μεγάλη, όμως δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Την Κυριακή το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και η επαφή μ’ αγαπημένα σα πρόσωπα βοηθά να ηρεμήσετε. Κάντε πράγματα που θα σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα.  
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Η καθημερινότητα σας είναι γεμάτη και έντονη στις αρχές αυτού του σαββατοκύριακου. Συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές αλλά και κοντινά ταξιδάκια βρίσκονται στην ατζέντα του Σαββάτο. Η επικοινωνιακή διάθεση και η κινητικότητα σας βοηθά να βελτιώσετε σχέσεις ή να προωθήσετε συνεργασίες. Νέα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο. Ευνοϊκή μέρα για τους περισσότερους από εσάς σε ότι αφορά προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μόνο εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε ν’ αντιμετωπίσετε εντάσεις και διλλήματα το Σάββατο. Οικονομικά ή θέματα εξουσίας σε μια σχέση μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες ή ακόμη και απώλειες. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν ενώ επικεντρώνεστε σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.
AstroMeleti