Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 03 & 04/09/2011

Η έντονη συναισθηματική φόρτιση θα υποχωρήσει σιγά-σιγά μέσα στο Σαββατοκύριακο δίνοντας τη θέση της σε μια πιο αισιόδοξη και ανανεωτική διάθεση. Νιώθουμε δυνατοί και η πίστη στον εαυτό μας μπορεί εύκολα να μας παρασύρει και να ξεπεράσουμε τα όρια μας. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες είναι το ζητούμενο τώρα. Το θεαματικό τρίγωνο Ήλιου Δία αυξάνει περισσότερο την αισιοδοξία και τη πίστη μας ενώ χαρίζει εύνοια και τύχη κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.  
Κριός 21/03-20/04: Η συναισθηματική φόρτιση υποχωρεί σιγά- σιγά  μέσα στο Σαββατοκύριακο ενώ αρχίζετε να νιώθετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε απ’ ότι σας κουράζει και θέλετε να κάνετε πράγματα που θα σας κρατήσουν μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η τύχη είναι με το μέρος σας το Σάββατο και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Απριλίου, θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε εργασιακά ζητήματα και να τονώσετε τα οικονομικά σας...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στις σχέσεις υποχωρούν και θα γίνεται λίγο πιο εσωστρεφείς και έντονα συναισθηματικοί κυρίως την Κυριακή. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και ίσως σας κάνουν λίγο πιο κτητικούς και απαιτητικούς. Σχέδια προωθούνται όμως θα περάσει καιρός για να τα δείτε να ολοκληρώνονται. Ένα ερωτικό και ευχάριστο Σαββατοκύριακο θα είναι αυτό, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν και φαίνετε πως θα ξεκουραστείτε αυτές τις δύο μέρες. Νέες προοπτικές και εξελίξεις θα παρουσιαστούν σε σχέσεις ή συνεργασίες σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα και τα πράγματα φαίνετε να έρχονται όπως θα θέλατε, όμως οριστικά αποτελέσματα θα έχετε πολύ αργότερα.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Το κλίμα διατηρείτε ευχάριστο το Σάββατο, ενώ η Κυριακή φαίνετε λίγο κουραστική μέρα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε πράγματα που αφορούν τη δουλειά, ενώ δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Η κοινωνική σας δραστηριότητα τονίζετε και θα κάνετε πολλές ευχάριστες αλλά και χρήσιμες επαφές αυτές τις μέρες. Φίλοι από το παρελθόν θα σας βοηθήσουν.     
Λέων 23/07-23/08: Προβληματισμοί και συναισθηματικές εντάσεις με την οικογένεια και το σπίτι γενικότερα, υποχωρούν σιγά-σιγά, δίνοντας τη θέση τους σε πιο δημιουργικές και ευχάριστες καταστάσεις. Η ερωτική διάθεση αλλά και η ανάγκη για διασκέδαση τονίζονται και σας φέρνουν στο επίκεντρο. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία δίνουν μια  γερή ώθηση στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, τις οποίες θα δείτε να ολοκληρώνονται αργότερα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ενώ και εσείς από την πλευρά σας αποφασίζεται να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί σας πέφτουν και επικεντρώνεστε στη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι θα ενταθούν τώρα. Ωστόσο η αισιοδοξία και η πίστη σας σε ένα καλύτερο μέλλον είναι έντονη αυτές τις μέρες και σας βοηθά να προωθήσετε κάποια σχέδια. Ταξίδια, σπουδές και νομικές διαδικασίες ευνοούνται.    
Ζυγός 24/09-23/10: Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η δραστηριότητα σας έντονη αυτές τις μέρες. Συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και πολλές μετακινήσεις θα βρίσκονται στο πρόγραμμά σας. Η αισιοδοξία σας αυξάνετε  τώρα και μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και βρίσκετε τη στήριξη που χρειάζεστε.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη θα παραμείνει και το Σάββατο στο ζώδιο σας και εσείς στο επίκεντρο των καταστάσεων. Συναντήσεις και καινούργιες γνωριμίες μπορεί να σας ανοίξουν νέους δρόμους και ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας.  Η σχέση με το σύντροφο βελτιώνετε και δημιουργούνται ευκαιρίες για την επισημοποίηση μιας σχέσης. Την Κυριακή οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν κυρίως, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει.               
Τοξότης 23/11-21/12: Το Σάββατο θέλετε να ξεκουραστείτε, όμως καθώς η σελήνη σιγά- σιγά περνά στο ζώδιο σας  η ρυθμοί και η ζωτικότητα σας αναβαίνουν και η προσοχή σας στρέφετε σε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν αυτές τις μέρες. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό στη δουλειά. Η εικόνα που παρουσιάζετε τώρα στους ανωτέρους σας θα παίξει σημαντικό ρόλο και είναι πολύ πιθανό να σας χαρίσει μια προαγωγή λίγο αργότερα.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Το Σάββατο η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, όμως την επόμενη μέρα οι ρυθμοί πέφτουν και νιώθετε πολύ κουρασμένοι για ν’ ασχοληθείτε με οτιδήποτε.  Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτές τις μέρες και μπορείτε να προωθήσετε συναισθηματικά ζητήματα και βαθύτερες επιθυμίες. Μια ερωτική περιπέτεια είναι πολύ πιθανή, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 2 Ιανουαρίου.      
 Υδροχόος 21/01-19/02: Επαγγελματικά ζητήματα παραμένουν στο προσκήνιο και το Σαββάτο και μπορεί το κλίμα στη δουλειά να γίνει πολύ ανταγωνιστικό. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.  Την Κυριακή τα πράγματα χαλαρώνουν και η μέρα είναι ιδανική για χαλάρωση και διασκέδαση. Οικογενειακά-κοινωνικά και υποθέσεις ακινήτων ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό ή κληρονομικό ζήτημα.  Αγοραπωλησίες ακινήτων προωθούνται και βοηθούν στην απόκτηση ενός μεγαλύτερου και πιο άνετου σπιτιού που θα βελτιώσει τη ζωή σας.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Και το Σάββατο συνεχίζετε να κινήστε σε αισιόδοξους και ανανεωτικούς ρυθμούς, όμως την Κυριακή τα πράγματα σοβαρεύουν λίγο. Φιλοδοξίες και επαγγελματικοί προβληματισμοί έρχονται στην επιφάνεια και εύκολα θα επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Νέες και ευχάριστες προοπτικές σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών, ανοίγονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Πιθανότατα καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αργότερα.       
 AstroMeleti