Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 28/09/2011

Η μέρα είναι αντιφατική. Έτσι, ενώ η σύνοδος Ήλιου Ερμή μας χαρίζει ευστροφία και θα μπορούσε να κάνει καλύτερη και πιο ουσιαστική την επικοινωνία μας με τους άλλους, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να βελτιώσουμε ή να επιλύσουμε προβλήματα.  Τα τετράγωνα του Πλούτωνα με Ήλιο και Ερμή, χρωματίζουν τη δράση και την επικοινωνία μας, με ανταγωνιστικότητα και πάθος, δυσκολεύοντας τα πράγματα. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι που δημιουργούνται από τις αλλαγές που συμβαίνουν στις ζωές μας, μπορούν εύκολα να μας οδηγήσουν σε ακραίες και επιθετικές συμπεριφορές.  
Κριός 21/03-20/04: Το παιχνίδι έχει επικεντρωθεί στον τομέα των σχέσεων τις τελευταίες μέρες και όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν εξελίξεις, που προς το παρόν επηρεάζουν κυρίως τους Κριούς των πρώτων ημερών. Η μέρα αρχικά είναι ευνοϊκή για συζητήσεις και διευθετήσεις σε θέματα σχέσεων. Θα μπορούσατε σήμερα να συζητήσετε και ν’ αναλύσετε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, φτάνοντας σε βάθος, ενώ έχετε τη δυνατότητα να γίνεται απολύτως κατανοητοί.  Συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες ευνοούνται,  αρκεί να αποφύγετε, τόσο εσείς όσο και οι άλλοι, πιθανή χειραγώγηση του ατόμου με τον όποιο τρόπο.  Επαγγελματικές κινήσεις που θα κάνετε δεν θα έχουν τ’ αποτελέσματα που περιμένετε, ενώ αρνητικά συναισθήματα, καχυποψία και δυσπιστία χρωματίζουν την επικοινωνία σήμερα...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Δουλειά  ή θέματα υγείας απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας αυτό το διάστημα.  Η αναζήτηση δουλειάς, μια νέα απασχόληση,  προσπάθεια να κρατήσετε ισορροπίες στο εργασιακό περιβάλλον ή ένα ζύγισμα θετικών και αρνητικών στον χώρο της δουλειάς, είναι κάποια από τα σενάρια αυτών των ημερών, με πρωταγωνιστές κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Συζητήσεις γύρω από εργασιακά ευνοούνται, ενώ εύκολα θα μπορούσατε σήμερα να κάνετε κάποιες ιδέες σας πράξη. Ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε την εμπλοκή σας σε παιχνίδια δύναμης και ανταγωνισμού ενώ δεν πρέπει να είστε απόλυτοι και καχύποπτη με τους άλλους.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Διανύεται ένα πολύ δημιουργικό αλλά και ερωτικό διάστημα. Νέες γνωριμίες κεντρίζουν την επιθυμία για φλερτ και περιπέτεια.  Συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ευνοούνται και μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας αποκαλύπτοντας το ταλέντο και τις δεξιότητες σας. Ωστόσο αποφύγετε σήμερα ν’ ασχοληθείτε με οικονομικά που μοιράζεστε ή έχουν σχέση και με άλλους. Αρνητική σκέψη, καχυποψία και μυστικοπάθεια μπορεί να γίνουν αιτία διάβρωσης μιας σχέσης.  Μην γίνεστε καταπιεστικοί και απόλυτοι μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονα συναισθήματα και προβληματισμούς δημιουργούν σήμερα οι επικείμενες αλλαγές και οι εξελίξεις γενικότερα, στον τομέα των σχέσεων. Ζήλιες απωθημένα και εμμονές δεν επιτρέπουν, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών,  να  αξιολογήσετε σωστά τα πράγματα και να  σχηματίσετε αντικειμενική άποψη για τους άλλους. Η νέα σελήνη από εχθές σας έδωσε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικογενειακά και θέματα κατοικίας. Σχετικές υποθέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου περίπου, ζητώντας τη προσοχή σας. Όπως και να έχουν τα πράγματα, η συναισθηματική φόρτιση σήμερα είναι έντονη και πρέπει ν’ αποφύγετε να πάρετε  σημαντικές  αποφάσεις για το μέλλον προσωπικών σχέσεων ή επαγγελματικών συνεργασιών.
Λέων 23/07-23/08: Άκρως επικοινωνιακή η μέρα, υπόσχετε πολλές επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Σχέδια, προτάσεις και συμφωνίες μπορούν να προωθηθούν, όμως δεν θα έχουν τ’ αποτελέσματα που θα θέλατε.   Οι αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα ή ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε, σας κάνουν νευρικούς και θολώνουν τη κρίση, κυρίως όσων ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Θα είναι δύσκολο να  κρατήσετε τα κεκτημένα σας στη δουλειά, όμως οι αρνητικές σκέψεις δεν βοηθούν. Καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα συζητήσεις για εργασιακά θέματα ή την υπογραφή συμφωνιών.        
Παρθένος 24/08-23/09: Οι εξελίξεις γύρω από οικονομικά, κτίσεις και αγοραπωλησίες συνεχίζονται, δημιουργώντας σε πολλούς από εσάς άγχος, ανασφάλειες και φοβίες.  Ευνοούνται οι συζητήσεις  που αφορούν οικονομικά και εύκολα μια ιδέα για τη βελτίωση των οικονομικών σας θα μπορούσε να γίνει πράξη, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και να προσέξετε τα λόγια σας. Οι σχέσεις με παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα γενικότερα μπορεί να διαταραχθούν. Μην επιτρέπετε στις ανασφάλειες σας, να σας κάνουν απόλυτο και επιθετικό.  
Ζυγός 24/09-23/10: Εξελίξεις σε προσωπική ζωή και σχέσεις έχουν ξεκινήσει και θα σας απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα. Ωστόσο αλλαγές που μπορεί να γίνονται μέσα σας αυτή τη περίοδο ή σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, σας τρομάζουν, κάνοντας σας να συμπεριφέρεστε ακραία και εγωιστικά κάποιες φορές. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις με άτομα της οικογενείας και μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν ακίνητα. Προωθείστε τους στόχους σας χωρίς να  επιδιώκετε τη χειραγώγηση και των έλεγχο των άλλων. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονα συναισθήματα και πάθει κρύβει η μέρα σήμερα. Φαντάσματα και πληγές από το παρελθόν είναι και πάλι μπροστά σας, επηρεάζοντας κυρίως τους Σκορπιούς των πρώτων ημερών. Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε δεν είναι εύκολες. Αποφύγετε συζητήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος γιατί είναι πολύ εύκολο να χαθεί ο έλεγχος και να δημιουργηθούν έντονες ρήξεις.
Τοξότης 23/11-21/12:  Μπορεί να θέσατε νέους στόχους, όμως ο δρόμος για την υλοποίηση σου δεν θα εύκολος.   Υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά αγχώνουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και σας φέρνουν αντιμέτωπους με αποφάσεις που πήρατε πρόσφατα ή που σκέφτεστε να πάρετε. Συναισθηματικοί ή οικονομικοί λόγοι μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στο φιλικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε σήμερα την εμπλοκή φίλων με οικονομικά.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας είναι πολλές αυτή τη περίοδο και θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής αποκατάστασης. Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ευνοούνται, ενώ θα μπορούσατε σήμερα να κάνετε επαφές με ανωτέρους ή άτομα κύρους, προσπαθώντας να εξασφαλίσετε τη στήριξή τους. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί το πάθος και η ανταγωνιστική σας διάθεση μπορεί να φέρει τ’ αντίθετα αποτελέσματα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το κλίμα είναι πολύ ανανεωτικό και αισιόδοξο. Καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες, βρίσκονται στο προσκήνιο, επηρεάζοντας εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Συζητήσεις γύρω από ταξίδια, σπουδές ή νομικά θέματα ευνοούνται. Ωστόσο έντονα συναισθήματα ή απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια, και αν δεν ελέγξετε το λόγο και τη συμπεριφορά σας,  υπάρχει κίνδυνος σοβαρών ρήξεων και προβλημάτων.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η βελτίωση των οικονομικών και η τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων είναι ο κύριος στόχος σας αυτή τη περίοδο. Προσπαθείτε να βρείτε λύσεις και να σταθείτε στα πόδια σας. Φιλικές σχέσεις μπορεί να βρεθούν σε τεντωμένο σχοινί σήμερα, μέσα σ’ ένα γενικό πλαίσιο αλλαγών στο κοινωνικό σας περιβάλλον.  Βαθύτερες επιθυμίες που αφορούν σχέσεις, σπίτι και καθημερινότητα σας φέρνουν αντιμέτωπους με σοβαρές αποφάσεις για ριζικές αλλαγές.  Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι έντονη, όμως πρέπει να προχωρήσετε.
 AstroMeleti