Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21/09/2011

Στο σπίτι της (στο ζώδιο του Καρκίνου), βρίσκετε σήμερα η σελήνη, κάνοντας μας πιο συναισθηματικούς και τρυφερούς. Δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση στις συμπεριφορές των άλλων, και δίνουμε τη βοήθεια μας σε όποιον την έχει ανάγκη. Θέματα που αφορούν οικογένεια, παιδιά και ακίνητη περιουσία θα μας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο άμεσα ή έμμεσα. Τα συναισθήματα είναι έντονα, ενώ υπάρχει κίνδυνος η ευαισθησία να φτάσει στα όρια της ευθιξίας,   δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις.
Κριός 21/03-20/04: Συναισθηματισμοί και προβληματισμοί γύρω από την οικογένεια και το σπίτι σας κόβουν τα φτερά. Κάποιοι είστε σε δίλημμα, δεν βρίσκετε τη δύναμη να πάρετε πρωτοβουλίες και ίσως παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Αντιμετωπίστε τις αδυναμίες σας και μη τα βάζετε με τους άλλους.  Η οικογένεια μπορεί να σας στηρίξει σήμερα...
Ταύρος 21/04-21/05: Οι υποχρεώσεις σήμερα είναι πολλές και οι περισσότερες ίσως αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.  Η καθημερινότητα σας κουράζει, ενώ παράλληλα δημιουργεί προβλήματα στην υλοποίηση των σχεδίων σας.  Γραφειοκρατικά ζητήματα μπορεί ν’ ανακόψουν την πορεία ενός σχεδίου ή μιας συνεργασίας.  Η συναισθηματική ένταση είναι μεγάλη, ενώ και το κλίμα στη δουλειά δεν θα είναι ευχάριστο σήμερα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σας. Ωστόσο μπορεί μια ευχάριστη συζήτηση ή πληροφορία να τονίσει την αισιοδοξία και την πίστη σας για κάτι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας προβληματίσουν σήμερα και θα φέρουν αντιμέτωπους τους περισσότερους από εσάς, με λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος. Νιώθετε εγκλωβισμένοι και η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη, όπως και οι υπαρξιακές ανησυχίες σας. Η αυτοπεποίθηση σας πέφτει, παρόλα αυτά αν κοιτάξετε βαθιά μέσα σας θα βρείτε τις αλήθειες και τη δύναμη που κρύβεται και που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να ξεπεράσετε τις δύσκολες συγκυρίες.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας, ανεβάζοντας τους ρυθμούς και τονίζοντας το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σας.  Επικεντρώνεστε σε προσωπικές  ανάγκες και επιθυμίες, πράγμα που μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους τόσο με το σύντροφο, όσο και με στενούς συνεργάτες.  Ο τομέας των σχέσεων βρίσκετε στο επίκεντρο των εξελίξεων εδώ και καιρό οδηγώντας σε ριζικές αλλαγές. Το τοπίο της ζωής σας αλλάζει γενικότερα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και πρέπει να δεχθείτε τις αλλαγές και να προχωρήσετε στα καλύτερα που θα έρθουν.   
Λέων 23/07-23/08: Ο χώρος του σπιτιού μάλλον φαίνετε ιδανικός σήμερα (για τους περισσότερους από εσάς) για να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε. Οι ρυθμοί σας έχουν πέσει, αισθάνεστε κουρασμένοι και δύσκολα θ’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητα σας.  Ωστόσο η ηρεμία και η εσωτερική αναζήτηση μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τη ζωή σας και να βρείτε λύσεις και ιδέες για το μέλλον σας. 
Παρθένος 24/08-23/09: Καινούργιες γνωριμίες και κοινωνικές δραστηριότητες, τόσο στο σπίτι, όσο και έξω από αυτό, προκύπτουν σήμερα για εσάς. Ωστόσο το κλίμα δεν είναι θετικό, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η αυτοπεποίθηση σας είναι χαμηλά και δεν νιώθετε δυνατοί για να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τα σχέδια σας.  Κάποιοι φίλοι ίσως χρειαστούν τη βοήθεια ή τη προσοχή σας και σας φέρνουν αντιμέτωπους με προσωπικές σας επιθυμίες. Μην γίνεστε απόλυτοι ή κτητικοί με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα και ακούστε τις συμβουλές τους.     
Ζυγός 24/09-23/10: Επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Πολλοί θα νιώσετε εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε  επαγγελματικά και οικογενειακά διλήμματα. Απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ η επιθυμία σας για διασκέδαση και προσωπική ευχαρίστηση  δεν φαίνετε να πραγματοποιείτε, λόγω άλλων υποχρεώσεων που προκύπτουν. Η προώθηση οικονομικών ζητημάτων ευνοείται σήμερα αλλά δεν θα έχει άμεση  ανταπόδοση.
Σκορπιός 24/10-22/11: Νιώθετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες.  Ωστόσο ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα.  Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες μπορούν τώρα να προωθηθούν, όμως θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο για τ’ αποτελέσματα. Ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς ή στην καθημερινότητα προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.    
Τοξότης 23/11-21/12:  Εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα είστε σήμερα, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Δημιουργούνται  διλλήματα που σας φορτίζουν συναισθηματικά και δύσκολα θα ξεπεράσετε.  Θέλετε να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε αλλά ίσως αυτοί δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες.  Εργασιακά και εισόδημα ευνοούνται αλλά χωρίς άμεση ανταπόδοση.  Ίσως απλός τώρα κάνετε κάποιες εργασιακές επιλογές που θ’ αποδώσουν αργότερα.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συναισθηματικοί λόγοι επηρεάζουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και σας δημιουργούν διλλήματα ανάμεσα σε προσωπικούς σας στόχους και σχέσεις ή συνεργασίες. Δυσκολεύεστε να πάρετε πρωτοβουλίες και αυτό σας δημιουργεί έντονη φόρτιση και εκνευρισμό. Μην αμελήσετε τη δουλειά γιατί μπορεί να γίνουν παραλείψεις που θα σας εκθέσουν. Εξελίξεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων ίσως εκπλήξουν εσάς των πρώτων ημερών.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Εργασιακά ή θέματα υγείας  σας πιέζουν σήμερα και δύσκολα θ’ αντεπεξέλθετε.  Ταλαιπωρίες και υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί από άλλους σας περιορίζουν και ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές και να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας. Η οικογένεια είναι εκεί για να σας βοηθήσει και να στηρίξει. Εκνευρισμοί και εντάσεις θα βάλουν σε μπελάδες εσάς των πρώτων ημερών. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και τη δράση σας γενικότερα γιατί εκνευρισμός και βιασύνη μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου σας χαρίζει ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Θέλετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν όμως δεν θα είναι εύκολο. Διλλήματα μεταξύ προσωπικής ζωής και κοινωνικών υποχρεώσεων ή στόχων ταλαιπωρούν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Φίλοι μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση σήμερα. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και επιπολαιότητες.
AstroMeleti