Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 10 & 11/09/2011

Συναισθηματισμός και ευαισθησία χαρακτηρίζουν γενικότερα αυτό το Σαββατοκύριακο. Από το Σάββατο το μεσημέρι η σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, κάνοντας τη διάθεση μας πιο φιλική. Θέλουμε να γίνουμε ένα με τους άλλους γύρω μας και να δώσουμε τη βοήθεια μας σε όποιον τη χρειάζεται, θυσιάζοντας πολλές φορές την προσωπική μας ευχαρίστηση.   Μελαγχολία, νοσταλγία αλλά και ονειροπόληση θα είναι επίσης κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτών των ημερών. Την Κυριακή,  το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη δημιουργεί ερωτισμό και γοητεία, ενώ ευνοεί νέα ξεκινήματα, κοινωνικές επαφές, γνωριμίες,  και εξομάλυνση προβλημάτων σε υπάρχουσες σχέσεις. Ερωτική και σεξουαλική διάθεση ανεβαίνουν.       
Κριός 21/03-20/04: Μπορεί να ξεκινήσετε δυναμικά αλλά οι ρυθμοί σας σιγά- σιγά πέφτουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Μια τάση εσωστρέφειας και απομόνωσης  επηρεάζει τους περισσότερους από εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και παρασκηνιακή δράση τόσο από τη δική σας πλευρά όσο και από την πλευρά των άλλων. Κοινωνικές επαφές στο σπίτι είναι πολύ πιθανές, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Γενικότερα υποθέσεις γύρω από το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. Προβλήματα που μπορεί να είχατε με άτομα της οικογενείας τώρα εξομαλύνονται...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Το Σάββατο ίσως υπάρξουν προβληματισμοί γύρω από τα  επαγγελματικά, που θ’ απασχολήσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών.  Όσο προχωρά όμως το σαββατοκύριακο  η διάθεση για διασκέδαση αυξάνεται και η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει. Συναντήσεις με φίλους, ομαδικές δραστηριότητες αλλά και ενασχόληση με τα κοινά, είναι στο πρόγραμμά σας.  Η ερωτική αλλά και σεξουαλική σας διάθεση τονίζονται, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία των ημερών αυτών.          
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αν και ξεκινά ευχάριστα και χαλαρά αυτό το Σαββατοκύριακο, θα φέρει στο προσκήνιο στο προσκήνιο προβληματισμούς  γύρω από θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης. Εντάσεις και διαπληκτισμοί με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανά για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ πολλοί μπορεί να ρίξετε τις ευθύνες για τα προβλήματα σας στην οικογένεια. Αντίθετα, για εσάς των τελευταίων ημερών  το κλίμα είναι ευχάριστο σε ότι αφορά το σπίτι και δεν αποκλείεται να κάνετε έξοδα για την αισθητική του σπιτιού ή μια συγκέντρωση φίλων στο προσωπικό σας χώρο. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται, όπως επίσης και νέες δραστηριότητες από το χώρο του σπιτιού. 
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η ρουτίνα σας έχει κουράσει πολύ και η ψυχολογία σας πιθανότατα βρίσκετε στο Ναδίρ. Αυτό το Σαββατοκύριακο αποφασίζεται να κάνετε διαφορετικά πράγματα, που θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και θα σας ανανεώσουν. Ωστόσο κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα εκνευρίσουν εσάς των πρώτων ημερών και ίσως δημιουργηθούν προβλήματα με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Νέες γνωριμίες θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών με άτομα που ίσως παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται όμως δεν φαίνεστε και τόσο αποφασισμένοι.   
 Λέων 23/07-23/08: Προβλήματα μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε το Σάββατο, κυρίως  εσείς των τελευταίων ημερών. Κρατήστε επιφυλάξεις για μια πιθανή συνεργασία και μελετήστε προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Την Κυριακή τα οικονομικά σας ευνοούνται και δεν αποκλείεται να έχετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια. Κάποιοι θα ξεκινήσετε ένα πολυπόθητο σχέδιο ή θα κάνετε μια αγορά που θέλατε εδώ και καιρό.  Συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά θα πρέπει ν’ αποφύγετε εσείς των πρώτων ημερών, γιατί μπορεί να γίνουν λάθει.   
Παρθένος 24/08-23/09: Φαίνεστε κουρασμένοι όμως το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.   Στο προσκήνιο τώρα έρχονται υποθέσεις που αφορούν το σύντροφο ή κάποια συνεργασία. Προβλήματα στις σχέσεις έχετε εσείς των πρώτων ημερών και δεν είναι απίθανο να δημιουργηθούν εντάσεις και διαπληκτισμοί.   Αντίθετα το κλίμα είναι πολύ θετικό για τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου.  Οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες βελτιώνονται, ενώ θα προκύψουν και καινούργιες σχέσεις, με άτομα που θα παίξουν κάποιο ρόλο στη ζωή σας.  
Ζυγός 24/09-23/10: Το Σαββατοκύριακο ξεκινά χαλαρά και όμορφα, όμως πολύ σύντομα το πρόγραμμα σας φορτώνετε με διάφορες υποχρεώσεις. Εργασιακά ή κάποιο πρόβλημα υγείας θα τραβήξουν τη προσοχή σας αυτές τις μέρες.  Προσέξτε την υγεία σας. Οι ρυθμοί σας παραμένουν πεσμένοι, ενώ και το παρασκήνιο  οργιάζει. Παρόλα αυτά την Κυριακή η καριέρα σας ευνοείτε και μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να ξεκινά, ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Ένα ευχάριστο, δημιουργικό αλλά και άκρως ερωτικό σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των πυλών. Συναισθηματικά ζητήματα αλλά και η προσωπική σας ευχαρίστηση έχουν προτεραιότητα αυτές τις μέρες και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες. Τα σχέδια σας προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.  
Τοξότης 23/11-21/12: Αρκετά πολυάσχολες και κουραστικές ήταν οι προηγούμενες μέρες. Το Σαββατοκύριακο οι ρυθμοί πέφτουν και οι περισσότεροι από εσάς θα επιλέξετε να χαρείτε τη στοργή που σας χαρίζουν ο προσωπικός σας χώρος ή τα άτομα της οικογενείας σας. Επικοινωνιακά προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο ή με ανωτέρους και γονείς,  θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ωστόσο σύντομα θα ξεπεραστούν. Την Κυριακή ή μέρα είναι ευνοϊκή για εσάς του τρίτου δεκαημέρου σε ότι αφορά οικονομικά και συνεργασίες. Οι σχέσεις με προϊσταμένους ή ανωτέρους βελτιώνονται και οι επιδιώξεις σας υλοποιούνται.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ένα δραστήριο αλλά και πολυάσχολο Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικότητα και επικοινωνία. Πολλές μετακινήσεις, ταξιδάκια, συναντήσεις και συζητήσεις θα γεμίσουν τις μέρες σας. Ωστόσο δεν θα λείψουν εκνευρισμοί και μικροατυχήματα λόγω νευρικότητας και απροσεξίας. Αλλαγές σχεδίων προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, όμως φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας και θα σας βοηθήσουν. Μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει για εσάς των τελευταίων ημερών, ή θα επισημοποιήσετε μια προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση. Μπορείτε σήμερα να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν.                                                           
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη θα φύγει από το ζώδιο σας αυτό το Σαββατοκύριακο και θα περάσει στους Ιχθείς, τονίζοντας οικονομικές ή συναισθηματικές ανάγκες αλλά και ανασφάλειες.  Πολλοί θα κάνετε άσκοπα και περιττά έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λανθασμένες οικονομικές επιλογές. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας. Ευχάριστες εξελίξεις σε εργασιακά και οικονομικά θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Νέα εργασιακά δεδομένα εμφανίζονται ή βελτιώνονται τα πράγματα στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας. Θέματα υγείας ευνοούνται.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο ζώδιο σας θα βρίσκεται η σελήνη αυτό το σαββατοκύριακο, δίνοντας σας ενέργεια και ζωτικότητα και βγάζοντας σας από τη πλήξη και την ατονία των προηγούμενων ημερών. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ενώ επικεντρώνεστε σε προσωπικά σας ζητήματα. Δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφο ή συνεργάτες θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών και ίσως υπάρξουν διαπληκτισμοί και εντάσεις.  Αντίθετα το κλίμα είναι πολύ θετικό για εσάς των τελευταίων ημερών. Πιθανά προβλήματα σε παλαιότερες σχέσεις εξομαλύνονται, ενώ δεν αποκλείεται να μπει ένας καινούργιος έρωτας στη ζωή σας ή να νιώσετε την ανάγκη για κάτι καινούργιο. Ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί τώρα ν’ αξιολογείτε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας για να πάρετε αποφάσεις. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται ενώ και υποθέσεις που έχουν σχέση με παιδιά ευνοούνται την Κυριακή.     
AstroMeleti