Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/09/2011

Στον Αιγόκερο θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη, βάζοντας  όρια και κανόνες στην καθημερινότητα μας. Υπάρχει η τάση να κάνουμε αυτό που πρέπει οπότε δεν έχουμε πολλά περιθώρια για χαλάρωση και προσωπική ευχαρίστηση.  Θέματα καριέρας και αποκατάστασης τονίζονται περισσότερο τώρα.
Κριός 21/03-20/04: Υποθέσεις που αφορούν τη κοινωνική ή επαγγελματικοί σας αποκατάσταση συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ  τονίζονται τυχών προβλήματα με το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη.  Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων έχουν απορροφήσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και σήμερα ίσως πιεστείτε, προσπαθώντας να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και δουλειάς. Εντάσεις και εκνευρισμοί στον οικογενειακό χώρο είναι πολύ πιθανά...

Ταύρος 21/04-21/05: Πολύ ευχάριστη, δημιουργική αλλά και ερωτική η ατμόσφαιρα σήμερα, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Μπορεί να υπάρχει κούραση και φορτωμένο πρόγραμμα, που σας εμποδίζει να προωθήσετε τα σχέδια σας ή  ν’ αντεπεξέλθετε στις εργασιακές σας υποχρεώσεις γενικότερα, όμως η δουλειά σας αναγνωρίζετε και αυτό σας γεμίζει ικανοποίηση. Υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή επικοινωνιακά  και  γραφειοκρατικά προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ανατρέποντας σε κάποιες περιπτώσεις ένα σχέδιο. Αποφύγετε εκνευρισμούς και προσέξτε γιατί είναι πιθανά κάποια μικρά ατυχήματα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Υποθέσεις που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον ή θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσατε να τα προωθήσετε με ευκολία, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα οικονομικά τους θα πρέπει να προσέξουν οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, γιατί το τελευταίο διάστημα τα έξοδα  είναι πολλά και είναι πολύ πιθανό να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.           
Καρκίνος 22/06-22/07:  Πολύ κοινωνικοί και δραστήριοι είστε σήμερα. Πολλές συζητήσεις, επαφές αλλά και συμφωνίες προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Φίλοι και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος βρίσκονται κοντά σας και σας βοηθούν. Ωστόσο υποχρεώσεις ή δυσκολίες που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, συνεχίζουν να σας προβληματίζουν.  Σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να διαφυλάξετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σας επιδιώξεων και των υποχρεώσεων που μπορεί να έχετε προς άλλους.   
 Λέων 23/07-23/08: Οικονομικά είναι τα θέματα που ευνοούνται σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Ωστόσο κάποιες αλλαγές συνεχίζουν να σας προβληματίζουν. Δύσκολη μέρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Εργασιακά ή θέματα υγείας σας φορτίζουν συναισθηματικά.  
Παρθένος 24/08-23/09: Προσωπικά είναι τα θέματα με τα οποία θ’ ασχοληθείτε σήμερα. Ο Ήλιος και Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας χαρίζουν την απαραίτητη ενέργεια αλλά και εύνοια για να προωθήσετε προσωπικές επιδιώξεις. Ωστόσο προβληματισμοί γύρω από οικονομικά συνεχίζουν ν’ απασχολούν, κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες προκύπτουν σήμερα για τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου.      
Ζυγός 24/09-23/10: Υπάρχουν εμπόδια που πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε. Τα προβλήματα είναι κυρίως οικογενειακά.  Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει πολλές και κουραστικές, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Υποθέσεις γύρω από επαγγελματικά και θέματα καριέρας έχουν απορροφήσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όμως σήμερα θα πρέπει να βρείτε χρόνο και για την οικογένεια ή υποχρεώσεις του σπιτιού γενικότερα. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας και αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες.
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονα κοινωνική μέρα η σημερινή, δημιουργεί προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες και γενικότερη δικτύωση. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να βγείτε, να διασκεδάσετε αλλά και να γνωρίσετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Οι  συνθήκες επικοινωνίας είναι ευνοϊκές, ωστόσο κάποιο πρόβλημα από το παρελθόν μπορεί να σας δημιουργήσει δυσκολίες. Γραφειοκρατικά ζητήματα  και κανόνες ίσως γίνουν αιτία για αλλαγές ή ανατροπές σε σχέδια που κάνετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ένα ταξίδι μπορεί ν’ αναβληθεί ή ν’ ακυρωθεί.    
Τοξότης 23/11-21/12: Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα και με ευκολία μπορείτε να προωθήσετε σχέδια και τις φιλοδοξίες, κυρίως όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Οικονομικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου ενώ μπορεί να γίνουν αιτία για εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.  Δύσκολα θα βρείτε σήμερα ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων. Από τη μία θέλετε να κάνετε έξοδα με κύριο στόχο την πραγματοποίηση κάποιων επιθυμιών και τη  συναισθηματική σας ικανοποίηση, όμως από την άλλη υπάρχουν «πρέπει» και κανόνες που σας εμποδίζουν. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες χωρίς να κάνετε ακρότητες και υπερβολές.  
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας, διατηρώντας στο επίκεντρο προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν και οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο είναι πολλές, κατορθώνετε να προωθήσετε προσωπικά σχέδια και βαθύτερες επιθυμίες.  Σχέδια που αφορούν ταξίδια, σπουδές, νομικά ή εξωτερικό προωθούνται με ευκολία. Αν ανήκετε στους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα και εντάσεις σε στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η ανάγκη να επικεντρωθείτε στα δικά σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με τους άλλους και τις δικές τους ανάγκες.  Δεν μπορείτε να πάρετε εύκολα πρωτοβουλίες και αυτό σας εκνευρίζει περισσότερο. Αποφύγετε τις υπερβολές.   
 Υδροχόος 21/01-19/02: Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι δυσκολεύεστε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας.  Προτιμάτε να ηρεμήσετε σήμερα ή να σκεφτείτε και να ανασυνταχτείτε. Παρόλα αυτά οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και υποθέσεις που αφορούν τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες, εφορία κλπ. μπορούν να προωθηθούν σήμερα με ευκολία. Επίσης με ευκολία τακτοποιούνται ζητήματα διαχείρισης οικονομικών σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Αντίθετα, προβλήματα στη δουλειά αντιμετωπίζετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου ενώ και κάποια θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.   Διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η κοινωνική σας ζωή παραμένει και σήμερα έντονη και αν και μπορεί να σας βάζει σε έξοδα, παράλληλα ευνοεί τη δημιουργία ή βελτίωση σχέσεων  και συνεργασιών. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να βγείτε και  κυνηγήσετε κάθε κοινωνική επαφή ή εκδήλωση. Αντίθετα εσείς του τρίτου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε προβλήματα σήμερα με φίλους ή συνεργάτες. Κοινωνικές υποχρεώσεις ή φίλοι δεν σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα που θέλετε και αυτό σας εκνευρίζει. Αποφύγετε εντάσεις με φίλους.      
 AstroMeleti