Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 16/09/2011

Η σελήνη παραμένει στον Ταύρο, στρέφοντας την προσοχή μας σε υλικές αλλά και συναισθηματικές απολαύσεις, με στόχο την κάλυψη προσωπικών επιθυμιών  ή αναγκών. Αποφεύγουμε την οποιαδήποτε αλλαγή, επιλέγοντας να παραμείνουμε στα γνωστά που δεν μας δημιουργούν ανασφάλειες και φόβους. Μια τάση τεμπελιάς αλλά και πλήξης μπορεί να είναι διάχητη.
Κριός 21/03-20/04: Θέματα κτίσεων και  οικονομικά χρειάζονται προσοχή σήμερα. Η αισιοδοξία  και ο ενθουσιασμός  μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις.  Αλλαγές και γενικότερα εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, οδηγώντας κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου σε καινούργια επαγγελματικά δεδομένα...

Ταύρος 21/04-21/05: Έντονη είναι σήμερα η αισιοδοξία σας και βοηθά να προωθήσετε σχέδια και αλλαγές στη ζωή σας. Το κλίμα είναι ανανεωτικό και παρά τις ανασφάλειες που μπορεί να νιώθετε, είναι πιο εύκολο τώρα να κάνετε ένα βήμα μπροστά.   Τα αισθηματικά σας ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο ή και τα παιδιά.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί για αρκετούς από εσάς. Οι ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά είναι πολλές αλλά σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις. Η διαίσθησή σας βοηθά, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και τη στήριξη κάποιου κοντινού σας ανθρώπου ή συνεργάτη. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή φορά, δρομολογεί και πάλι αλλαγές σε επίπεδο συνεργασιών και τρόπου ζωής.  Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων ευνοούνται.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και καινούργιες γνωριμίες θα έχετε σήμερα. Εργασιακά ζητήματα προωθούνται, ενώ το κυνήγι νέων στόχων σας προκαλεί. Ο επικοινωνιακός τομέας ευνοείτε, οπότε επιδιώξτε συζητήσεις ή επαφές τις οποίες θα θέλατε να κάνετε. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία, τονίζει και πάλι τις εξελίξεις στη προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις. Ριζικές αλλαγές αναμένονται σε σχέσεις ή συνεργασίες, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Ιουνίου.    
Λέων 23/07-23/08: Αν και είστε προβληματισμένοι με τα επαγγελματικά και τη ζωή σας γενικότερα, σήμερα ο Δίας σας βοηθά να ξεπεράσετε ανασφάλειες και να βρείτε λύσεις. Θέστε καινούργιους στόχους και κυνηγήστε τους.  Αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, ανατρέποντας σιγά- σιγά τα σημερινά δεδομένα.
Παρθένος 24/08-23/09: Ανανεωτικό και αισιόδοξο το κλίμα σήμερα για εσάς τους Παρθένους.  Σχέδια που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές, εξωτερικό ή πνευματικές εργασίες, επανεξετάζονται αυτή τη περίοδο. Μια σημαντική επιτυχία προετοιμάζετε τώρα, αλλά θα γίνει πραγματικότητα με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.        
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά ή κληρονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μια πιθανή συνεργασία επαναπροσδιορίζεται, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία, τονίζει και πάλι τις διαδικασίες αλλαγών σε οικογενειακό περιβάλλον και επίπεδο σπιτιού.          
Σκορπιός 24/10-22/11: Προβλήματα σε μετακινήσεις και επικοινωνία υποχωρούν με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή φορά.  Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους σκορπιούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28 Οκτωβρίου, ενεργοποιούνται και πάλι οι διαδικασίες που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα εποχή και ίσως ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα, όμως αποφύγετε να γίνετε πολύ κτητικοί.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Η δουλειά και σήμερα θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, ενώ ευνοούνται συζητήσεις με συνεργάτες ή προϊσταμένους.  Κάντε επαφές και προωθήστε τους στόχους σας.  Αλλαγές και καινούργια πράγματα σε δουλειά και καθημερινότητα, επανεξετάζονται.  Προετοιμάστε τώρα εργασιακά σχέδια τα οποία θα υλοποιηθούν μέσα στο 2012.  Τα οικονομικά αρχίζουν και πάλι να σας επηρεάζουν έντονα.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η διάθεση σας παραμένει καλή και σήμερα, βοηθώντας σας να οργανώσετε αλλά και να προωθήσετε καινούργια σχέδια που μπορεί ν’ αφορούν ταξίδια  ή σπουδές. Η επιστροφή του Πλούτωνα (ο οποίο βρίσκετε στο ζώδιο σας) σε ορθή φορά, ενεργοποιεί και πάλι τις διαδικασίες που αργά αλλά σταθερά μεταμορφώνουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Εξελίξεις σε σπίτι ή οικογένεια θα σας απασχολήσουν σήμερα, όμως τίποτα δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί τώρα. Θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία ή οικογενειακά, επαναπροσδιορίζονται τώρα και κάποια σχέδια προετοιμάζονται για να υλοποιηθούν μέσα στο 2012. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα.  
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί παραμένουν γρήγοροι και σήμερα, ενώ οι δραστηριότητες σας αυξάνονται.  Επαγγελματικά σχέδια επαναπροσδιορίζονται πριν μπούνε σε τροχιά υλοποίησης.  Γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, είναι πολύ πιθανό να σας βοηθήσουν στο μέλλον.   
AstroMeleti