Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 20/09/2011

Δραστήριοι και εξωστρεφείς είμαστε στην αρχή της ημέρας. Η αναζήτηση επαφών και επικοινωνίας είναι έντονη, ωστόσο όσο περνά η ώρα οι ρυθμοί πέφτουν και η προσοχή μας στρέφετε σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία.    
Κριός 21/03-20/04: Έντονη δραστηριότητα υπάρχει σήμερα κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και οι υποχρεώσεις πολλές.  Σε εργασιακά θέματα υπάρχουν δυσκολίες, ενώ οι περισσότεροι από εσάς δεν είστε ευχαριστημένοι με την καθημερινότητα σας γενικότερα.  Διασκεδάστε με φίλους ή γνωστούς  και μην χάνετε την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας.  ένα προβληματάκι υγείας ή μια αδιαθεσία μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν σήμερα.  Με το πέρασμα της μέρας έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν το σπίτι. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, δύσκολα θ’ αποφύγετε τις συναισθηματικές εντάσεις με άτομα της οικογενείας σας...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικοί και συναισθηματικοί λόγοι δεν σας αφήνουν να χαρείτε σήμερα.  Ένα δημιουργικό σχέδιο φαίνετε να μην είναι εφικτό ή προς το παρόν δεν μπορεί να προχωρήσει. Οι στόχοι σας είναι πολλοί και  κάνετε όνειρα τόσο για την κοινωνική, όσο και για την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Δεν θα προχωρήσουν άμεσα τα πράγματα. Η ανάδρομη πορεία του Δία σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να επανεξετάσετε τα σχέδια σας αλλά και τις ευκαιρίες που σας δόθηκαν και ν’ αποφασίσετε πως θα κινηθείτε. Υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά μπορεί να σας στενοχωρήσουν, ενώ μια αισθηματική απογοήτευση είναι πολύ πιθανή.  Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα έχετε πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνετε σήμερα. Αποφύγετε τους εκνευρισμούς.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η επικέντρωση σε σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση με την οικογένεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις σήμερα.  Συζητήσεις γύρω από θέματα ακινήτων και πιθανές αλλαγές, θα σας στενοχωρήσουν.  Αποφύγετε σήμερα υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνίες που ν’ αφορούν ακίνητα. Αν δεν μπορείτε να τ’ αποφύγετε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Οικονομικές υποθέσεις θα απασχολήσουν εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια έξοδα (για το σπίτι κυρίως).    
Καρκίνος 22/06-22/07: Με το πέρασμα της μέρας η σελήνη σιγά-σιγά  περνάει στο ζώδιο σας, χαρίζοντας κυρίως σε σας των πρώτων ημερών ζωτικότητα και δύναμη. Οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες. Δύσκολα θα καταφέρετε σήμερα ν’ ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας. Το άγχος  είναι έντονο και  οφείλετε κυρίως σε οικονομικούς λόγους. Αποφύγετε εκνευρισμούς και βιαστικές  αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και ατυχήματα.
Λέων 23/07-23/08: Η κοινωνική ζωή παραμένει έντονη κυρίως για εσάς των τελευταίων  ημερών. Ξαφνικές συναντήσεις και νέες γνωριμίες κεντρίζουν το μυαλό και τη φαντασία σας η οποία μπορεί να σας παρασύρει σε πιθανές συνεργασίες που υπόσχονται κέρδη.   Έλεγξε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδια σας έχουν ρεαλιστικές βάσεις.  Έξοδα θα κάνετε σήμερα για προσωπικά ή λόγους υγείας. Με το πέρασμα τη μέρας οι ρυθμοί θα πέσουν και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να επιλέξετε την απομόνωση.
Παρθένος 24/08-23/09: Προβληματισμοί γύρω από τη ζωή και την καριέρα, απασχολούν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Διανύεται την περίοδο των γενεθλίων σας και αυτό σήμερα μπορεί να σας μελαγχολεί. Ίσως αισθάνεστε ότι δεν τα έχετε καταφέρει όσο θα θέλατε ακόμη, όμως μη ξεχνάτε ότι τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για εσάς, ενώ  τα καλά βρίσκονται μπροστά σας. Οργανώστε τους στόχους σας και κυνηγήστε τους (Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά μέσα στον επόμενο χρόνο). Κοινωνικές δραστηριότητες ή  συλλογική δουλειά θα έχετε εσείς των πρώτων  ημερών. Βγείτε έξω διασκεδάστε και κάντε νέες γνωριμίες που θα διευρύνουν τον κύκλο σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Αν και το γενικότερο κλίμα είναι αισιόδοξο για εσάς των τελευταίων ημερών, το άγχος δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα σας. Μπορείτε να κάνετε όνειρα, όμως μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα.  Φίλοι και συνεργάτες σας ταλαιπωρούν κάνοντας δύσκολη τη μέρα σας. Οι προβληματισμοί γύρω από τα επαγγελματικά και τη ζωή σας γενικότερα γίνονται πιο έντονοι σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών και θέματα καριέρας αλλά και οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Συζητήσεις γύρω από οικονομικά και πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας, κάνουν πιο δύσκολη την επίτευξη των κοινωνικών ή επαγγελματικών σας στόχων, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών.  Οι επαφές με φίλους και συνεργάτες κλονίζονται, ενώ εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθει και αυταπάτες σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία και οικογένεια.  Καλύτερα τα πράγματα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι αναζητάτε την ανανέωση και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν αλλά θα μπορούσαν παράλληλα να σας ανοίξουν και νέους ορίζοντες.    Μακρινά ταξίδια και θέματα σπουδών, έρχονται στο προσκήνιο.    
Τοξότης 23/11-21/12:  Δύσκολη μέρα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Η επικοινωνία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες γίνεται μετ’ εμποδίων δημιουργώντας εμπόδια και στην εξέλιξη σας. Καλύτερα ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις μαζί τους και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας γενικότερα. Κάποιοι θα έχετε ευφάνταστες ιδέες για αλλαγές ή μετακομίσεις, όμως ελέγξτε το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμες. Οικονομικά ή θέματα ελέγχου και χειραγώγησης, έρχονται στο προσκήνιο γι εσάς των πρώτων ημερών. Δάνεια, οφειλές ή οικονομικές διαφορές σε συνεργασίες, θα σας απασχολήσουν.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πρακτικοί λόγοι ή κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν επιτρέπουν σήμερα, κυρίως σε εσάς των τελευταίων ημερών να πάρετε αποφάσεις ή να προωθήσετε ένα σχέδιο.  Αύριο μπορεί να είναι μια καλύτερη μέρα. Εξελίξεις ή συζητήσεις στη δουλειά, σας ωθούν να κάνετε όνειρα ή σχέδια για τόνωση των οικονομικών σας, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Στη διάρκεια της μέρας η σελήνη θα περάσει απέναντί σας, φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσει που αφορούν τις σχέσεις και θα επηρεάσουν περισσότερο εσάς των πρώτων ημερών. Στην επιφάνεια έρχονται και πάλι τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Πόσο καλά περνάτε μαζί τους; Πόσο επηρεάζουν τη ζωή σας; Είστε θύματα ή όχι;
Υδροχόος 21/01-19/02: Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη για αναγνώριση μπορεί να οδηγήσουν εσάς των τελευταίων ημερών σε προκλητικές και ακραίες επιλογές. Αποφύγετε επενδύσεις, έξοδα και συνεργασίες γιατί οι απόψεις και οι σκέψεις σας είναι εντελώς υποκειμενικές και θα σας παρασύρουν σε λάθει. Με το πέρασμα της μέρας, η δουλειά γίνεται περισσότερη για εσάς των πρώτων ημερών και το πρόγραμμα σας φορτώνετε. Αποφύγετε την πολύ κούραση και προσέξτε την υγεία σας.   
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικογενειακά ζητήματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, απασχολώντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Η καθημερινότητα του σπιτιού, θέματα κατοικίας ή ακίνητης περιουσίας ίσως δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο. Διαφυλάξτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Με το πέρασμα της μέρας, το κλίμα σιγά- σιγά αλλάζει, επηρεάζοντας αρχικά εσάς των πρώτων ημερών. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία μεγαλώνουν, ενώ η διασκέδαση και η προσωπική σας ευχαρίστηση θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας. Προωθήστε δημιουργικά σχέδια και βελτιώστε τη σχέση σας με τα παιδιά. 
AstroMeleti